cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Děti a sport
Autor: Kateřina Sládková (IP zapsáno)
Datum: 17.04.2012 10:33

Dobrý den,
ráda bych znala váš názor na děti a jejich sportovní možnosti v černošicích. Pročetla jsem už spoustu stížností na nedostatek dětských hřišť, a proto bych byla ráda za vaše názory a připomínky. Mám pár návrhů pro rozvoj sportu pro děti právě v Černošicích a vaše názory by mi moc pomohly.

Děkuji předem za odpovědi

Kateřina Sládková

Re: Děti a sport
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 25.04.2012 01:01

Dobrý den,
nevím, zda to sem přesně patří, ale od věci to jistě nebude:
[www.kultcernosice.cz]
M.S.

Re: Děti a sport
Autor: Kateřina (IP zapsáno)
Datum: 03.05.2012 22:43

Sportovní možnosti pro děti v Černošicích? Sbalit kočárek, kolo a kolečkové brusle... a jet na hřiště do Řevnic nebo Dobřichovic :-(

Re: Děti a sport
Autor: Kateřina (IP zapsáno)
Datum: 03.05.2012 23:52

Ale teď vážně: máme tady Tenis Club, Sokola, oddíl karate, plavání v Ottománku, takže organizovaného sportu je tu asi dost, brzy tu bude i pěkná cyklostezka... Co tu ale chybí je možnost obyčejného vyřádění se na pořádném dětském hřišti!

Re: Děti a sport
Autor: Jiří Mudr (IP zapsáno)
Datum: 04.05.2012 01:58

jo, Kateřino, to víte. Halt jsme dopustili, aby se všechny volné plácky dostaly do pracek různých nenechavců, takže nám asi zbyl už jen Park kultury a oddechu Aleše Rádla u betonárky a asfaltové hřiště u Cihelny. Pokud se nebojíte nechat své děti běhat po lese, pak je asi, obávám se, budete muset poslat nakupovat na čas smiling smiley.
Souhlas, Dobřichovice i Řevnice jsou v tomhle o něčem trochu jiném, halt tam léta nevládli takoví zloději jako u nás.

Re: Děti a sport
Autor: Moky (IP zapsáno)
Datum: 29.07.2012 00:41

Zdravím všechny,které trápí nedostatek hřišť v Černošicích.Nemám ani v nejmenším v úmyslu zastávat se minulého vedení,ale vážení např.na hřišti u školy zlikvidovalo domečky a ostatní prvky současné vedení radnice.Nyní jsou tam asi 3 nové a betonová lezecí stěna u skluzavky,takže moje vnučka má smůlu.Na skluzavku se nedostane.A rádoby hřiště u DPS-směšné.Zabudované trampolíny navíc považuji za vysoce nebezpečné.Stačí chybný krok nebo strčení druhým dítětem a o betonové ohraničení si rozbije dítě hlavu nebo si zlomí nohu.Argument,že na hřiště a prvky nejsou peníze-hlavně,že máme v Černošicích prosklené autobusové zastávky jako v Praze.Ideální cíl pro vandaly.Takže-jezdíme do Dobřichovic a Řevnic.Ať žije vedení našeho města!

Re: Děti a sport
Autor: x@y.cz (IP zapsáno)
Datum: 29.07.2012 08:42

No to víte, za nějakých 375.000 bez montáže se holt u DSP nedají dělat zázraky:
[www.mestocernosice.cz]

Re: Děti a sport
Autor: honzak (IP zapsáno)
Datum: 29.07.2012 11:02

jen pro upřesnění - natlouct si dítě může ÚPLNĚ VŠUDE! Např. v Řevnicích, ten "kolotoč" se šikmou osou otáčení.... Ségřinou vnučku jsem včas chtil a plakala jen málo.
Od toho ale dětská hřiště jsou, aby se trpaslíci naučili obratnosti a soudnosti. Proti větším úrazům pomáhá dobré úrazové pojištění - funguje zákon schválnosti!



Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.