cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Tamtamy...
Autor: Kuník Stanislav/SK (IP zapsáno)
Datum: 21.08.2012 22:06

Tak jsem dnes zaslechl..údajně se vedení města zaobírá myšlenkou pověřit MP měřením rychlosti kolařů na cyklostezce...Doufám, že to byl pouze nepovedený vtip...Chápu, že to tam třeba někdy někdo trochu přišlápne,nevím, zda není větší úrazovost, ale měřit rychlost???Rychlost není přeci stanovená ,tak mi to připadá jako blbost.Ale jak se říká : na každém šprochu pravdy trochu..
Svého času toto fórum bylo hlásná trouba všeho špatného,dnes už se nikdo za město neobtěžuje sem něco napsat.Tak třeba se to změní.
Co vy na to????
PS:vlídná radnice z předvolebního slibu,kde jsi???

Re: Tamtamy...
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 22.08.2012 06:52

slibem neurazíš :-)))

Re: Tamtamy...
Autor: Šimon Hradilek (IP zapsáno)
Datum: 22.08.2012 16:00

Dobrý den pane Kuníku,
nezaobírá. (Pokud si dobře vzpomínám, tak jsme se o tom pouze krátce bavili na dopravní komisi už kdysi dávno při otevření cyklostezky od vírku k lávce v souvislosti s obavou, zda-li nebude docházet ke kolizím mezi některými rychle jedoucími cyklisty a chodci, dětmi na kolech atp. Nicméně s ohledem na to, že MP prý rychlost cyklisty stejně kvalifikovaně nezměří, tak jsme debatu – vyvolanou myslím mým dotazem – vcelku rychle ukončili. Zatím bohudíky nemám zprávy o tom, že by na cyklostezce docházelo k nějakým zásadním kolizním situacím.)
Tož tak
Zdravím
Šimon Hradilek
PS: K psaní na fóru. Ono se na to opravdu obtížně hledá čas, když se člověk živí vlastní prací. Relevantní informace doufám naleznete na webu města, v IL, přímo na úřadě či na zastupitelstvu (kam bohužel skoro nikdo nechodí). Taky není problém napsat email.

Re: Tamtamy...
Autor: Kuník Stanislav/SK (IP zapsáno)
Datum: 22.08.2012 16:54

Šimone dobrý den,jsem rád že zvítězil selský rozum.
Všichni se živíme vlastní prací.Můj povzdech směřoval i k situaci, kdy toto fórum sloužilo ke kritice a pojmenování všech nešvarů na radnici.
Padl i slib na rozběh na ofic.webu.Nestalo se tak.
Tento informační kanál beru jako rychlejší a pružnější než řešení které navrhujete(chodit na úřad,zastupitelstvo-také pracuji..IL s odstupem doby).
Děkuji za odpověď.Příště se Vás zeptám přímo, až se uvidíme.
SK



Upraveno 2 krát. Naposledy upravil Kuník Stanislav/SK (22.08.2012 17:01)

Re: Tamtamy...
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 22.08.2012 17:08

No, na základě vlastních výlevů (přiznávám, že pseudofilosofických a pseudočapkovských) bych se přimlouvala za nějakou novou variantu.

Dohodnout jakási pravidla fóra, aby se případný čtenář nemusel probírat kvantem grafomanských (i mých grafomanských) elaborátů :-)), ale aby to bylo věcně a lidsky přínosné pro obě strany. Nenapadá mě teď, jak to udělat, ale možná by to byla cesta.

To komunikační fórum na městě není špatné, ale je možná tak trochu moc oficiální a zavání mi tak trochu jakousi kontrolou :-))). Navíc není nijak strukturované.

Nevím... snad někoho jiného napadne něco lepšího. :-))))

Re: Tamtamy...
Autor: honzak (IP zapsáno)
Datum: 23.08.2012 17:38

Dovolím si ctěnému přispěvatelstvu doporučit k nahlédnutí diskusní fórum na [www.k-report.net]

Ne že by se vždy všichni drželi tématu v dané struktuře, ale povětšinou se daří. Sem tam padne i slovo, které by Krasomila Novotná z klávesnice nevypustila, ale tady se to tak nebere. Je to daň za zajímavé informace a fotografie.

Sofistikované a strukturované diskusi zdar!



Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.