cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Metrosexual roku
Autor: P.K (IP zapsáno)
Datum: 04.05.2007 07:44


Re: Metrosexual roku
Autor: P.K (IP zapsáno)
Datum: 04.05.2007 07:47

Pohledný mladík s vypracovaným tělem z Prahy Petr Rouha (30) jde ve stopách svého mladšího bratra Tomáše, který se v roce 2004 stal Mužem roku. Super.cz vypátral několik pikantností z jeho života.

„Vůbec jsem nečekal, že vyhraju! Do soutěže jsem se přihlásil proto, abych získal nové zkušenosti," prozradil Petr, který o sobě tvrdí, že je velmi stydlivý.
„Jsem úplně normální chlap, který se živí rukama," tvrdí tmavovlasý sympaťák, který je stejně jako jeho bratr malířem pokojů a sem tam si přivydělává modelingem. A kromě toho zanedlouho nastupuje jako školník na střední školu, kde převažuje dívčí osazenstvo.
„Už se těším, bude tam legrace a hlavně spousta bab," směje se čerstvý Metrosexuál roku.

V mládí se Petr věnoval atletice, ale jelikož jde o finančně náročný sport a jeho rodiče neměli peněz nazbyt, tak se jí před lety musel vzdát.
„Sport mám moc rád. Pravidelně chodím cvičit do posilovny, často jezdím na kole nebo na kolečkových bruslích," říká Rouha, který velmi dbá o svůj zevnějšek.
Na jeho svalnatém těle nenajdete ani chloupek.
„Chodím na depilaci a pravidelně se holím. Všude," přiznává stydlivě hezoun.

I když je Petr velmi pohledný a sympatický, je momentálně bez stálé přítelkyně.
„Je těžké najít pohodovou holku," tvrdí Rouha, který s partičkou kamarádů rád navštěvuje své oblíbené podniky - Café Café a K.U. bar.

Kromě titulu a šeku na 10 tisíc korun získal Petr i spoustu hodnotných cen, např. oblečení od návrhářky Valentiny Armandy, luxusní spodní prádlo, dárkové kosmetické balíčky, MP3 přehrávač a doživotní balení kondomů

Re: Metrosexual roku
Autor: Big Smoke (IP zapsáno)
Datum: 06.05.2007 23:07

Pointa nebude?



Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.