cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Světský na Slánce
Autor: Volič (IP zapsáno)
Datum: 25.09.2017 15:25

Dobrý den,
dovolte mi vyprávět příhodu, která se mi stala cestou z bobíka cca před 14 dny.
U pozvracené zastávky autobusu při vchodu do místního nonstop klubu sedmičky mě zastavila holčička ve věku 4-5 let. V rozevřené dlani mi ukazuje pár drobáků a prosí mě abych ji doprovodil do místní sámošky pro chleba. Nejdříve jsem absolutně nechápal co po mě chce (jsem zvyklý podobná stvoření ignorovat, protože většinou chtěj drobák výměnou za poutavý životní příběh), ale když mi to několikrát zopakovala, zeptal jsem se kde má maminku a proč je zde sama. Odvětíla, že maminka je doma. To mě trošku dožralo, bylo totiž kolem půl deváté ráno a v negrech touhle dobou vyráží většina managerů se svým hyperegem do kanceláří v naleštěném SUV a že jich tu máme požehnaně.Panoval zkrátka velmi čirý dopravní ruch.
Holčičce jsem odvětil že s ní do krámu nepůjdu, ale ať jde za maminkou a vyřídí jí, že jestli jí nechá běhat samotnou po ulici zavolám sociálku.
"Sociálku néééé!!!" křičí holčička a mizí na Slánce

Máte podobné zkušenosti, nebo se ten myslivec už dočista pomát?? Nemůže zasáhnout místní odbor sociálních věcí a jemným permanentním tlakem donutit tyto lidi k návratu do maringotek??



Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.