cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Test LK
Autor: Ludvik (IP zapsáno)
Datum: 05.03.2007 02:51

test tset

Re: Test LK
Autor: Ludvik (IP zapsáno)
Datum: 05.03.2007 02:53

Hura pracuje to!

Co to znamena slovo Nahled, co to dela?

Re: Test LK
Autor: Ludvik (IP zapsáno)
Datum: 05.03.2007 02:54

dfvafgva

Re: Test LK
Autor: Michal Strejček (IP zapsáno)
Datum: 05.03.2007 08:21

Pane Ludvíku, v náhledu byste měl mít možnost podívat se, jak bude Váš příspěvek vypadat po definitivním odeslání. Ta funkce je tam pro ty, kterým nestačí malé okno k celému zobrazení delších příspěvků. Lepší se hledají chyby a dělá korektura. Zkuste si to smiling smiley
M.S.

Re: Test LK
Autor: Ludvik (IP zapsáno)
Datum: 06.03.2007 03:29

Aha aha. To je dobre. Zde jsem kopiroval svuj blabol o svobode. Mozna to v Cernosicich lide bude vice zajimat...




Pane Strejcek:
Ten film je krasny. Skoda jen ze nema zvuk. Clovek by si to vice vyzil kdyby tam mel zvukovou kulisu Internacionaly a zpivajicich prsatych soudruzek proletarek v usmudlanych monterkach. Ja bych si pak predstavoval jak kazde z nich budu, hned vedle sena patriciho mistnimu JZD, rozepinat ony dva mosazne knofiky ktere monterky drzi. Skoda.
Az prijedu do Prahy tak se budu snazit koupit par DVDs s filmy z 50 & 60tych let. Me vzdy fascinuje pozorovat kdyz cele narody delaji nejake grandiosni nesmysly, blbnou na kvadrat, stoji to enormni hromady penez, skodi to vetsine, a je to uplne k nicemu. To se na priklad delo kdyz stavel se Stalinovy pomnik na Letne, to co se deje ted v Iraqu. No v tom Iraqu se alespon nase armada neco priuci, jako treba kam nelezti.
Svoboda: Cetl jsem zde par uvah o svobode a neda se rici ze se vsim souhlasim. Zde je par bodu jak ja to vidim:
1. Da se zit v divocine a zakony nejsou potreba, jen hodne veliky kyj.
2. Kdo zije v civilizaci, coz znamena ze zije ve spolecnosti ktera ma zakony, musi se zakonum podridit. Zakony tyto jsou definovane touto spolecnosto.
3. Zakony nejen chrani ale take omezuji jednotlivce. To jsou zakony, to je civilizace. Na tom se ti lide v dane spolecnosti domluvili. Komu se to neliby ma moznost si uriznout ze stromu veliky kyj a jit zit mezi divochy treba na hranici Burmi s Thailandem, nebo nekam do Ruska.
4. V dane civilisovane spolecnosti jednotlivec by mel byt zchopny delat vse co se mu zlibi vyjma toho co zakony explicitne nezakazuji. Zakony maji byt logicke a celou spolecnosti ustanovene.
5. Ve vetsine Evropy se boduzel bodu #4 dost nerozumi. V Evrope se smi delat jen to co je explicitne dovolene statem. To je spatne.
6. Cili podle tohoto vyse napsaneho: smrdet na ulici si muze kazdy neb zakon nezakazuje smrdet; radovat se a psat o uvolnenem miste v materske skolce je svoboda projevu a je garantovana zakonem; ne do mojeho domu nemuze nikdo bez pozvani neb je zakon na osobni vlastnictvi; ne strilet nikdo nemuze nikoho neb je zakon o vrazde (to jiz ten deda Buh vytesal na ty sutry ktere nesika Mojzis asi rozflakal). Atd.
7. Zakony a svobody nemaji niz spolecneho se slusnosti, emocemi, sajrajtem nebo hyenizmusmem. Zakony nereguluji slusne chovani neb etiketu.
8. Zakony mohou byt take hloupe nebo spatne, ale kdyz si jista spolecnost zvoli spatny zakon, tak ho ma a ten zakon je legalni. Ja kdybych na priklad prijel do Hloupistanu a zjistil ze maji zakon ktery vsem obcanum zakazuje otevrit prave oko cely zivot, tak bych si myslel ze zakon je to hloupy. Kdyby argumentovali ze tento zakon maji proto ze mocny a veliky sousedni stat na zapad od nich ho maji take, ja bych usoudil ze sousede jsou asi take hlupaci.
LIBERTE, LIBERTE, LIBERTE. (Zapomente na EGALITE a nezpolehejte na FRATERNITE) yawning smiley)
Verim ze je dobre si vzit par kurzu philosofie a pak zpolehat na svuj vlastni mozek.
Ludvik

Re: Test LK
Autor: lůjgut (IP zapsáno)
Datum: 06.03.2007 11:23

nmvcxfhi



Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.