cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí1234Následující
Aktuální stránka: 2 z 4
Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: pepan (IP zapsáno)
Datum: 28.12.2007 15:18

nejak jste si v zapalu diskuze nevsimli, ze ve Vonoklasech je od 11.12. nove forum...

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: Ludvikk Kindll (IP zapsáno)
Datum: 29.12.2007 06:02

Ja si toho vsiml, ale nemyslim ze budu mit dost casu tam psat. Obcas se tam podivam. Mozna tam obcas najdu neco vzdelavaciho a poucneho pro me.

Ludvikk



(to druhe "k" je takovy zertik. Parkrat me tam totiz zablokovali pristup a ja to jednou obesel tim ze jsem si pridal k Ludvik dalsi "k" a ke Kindl dalsu "l". Ted tam myslim napsali ze:

"Falešné registrace robotů se objevily pár dní po spuštění a (např. Ludvikk Kindll) a falešné registrace skutečných osob by se objevily dříve nebo později. Ta první pravděpodobně přiměla zastupitelstvo k ukončení existence fóra."


Mozna ze nikdo nebyl zchopen si udelat spoleni mezi Ludvik Kindl & Ludvikk Kindll a proto samozrejme musili to forum zavrit. Bylo to kvuli me?)

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: Chytrej (IP zapsáno)
Datum: 01.01.2008 19:29

O Bože Ludvíku, ty naše spáso.Mrkni na nějaké vzdělávací stránky.Snad tam bude poučného pro tebe dost.

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: Udelam to, jak radite. (IP zapsáno)
Datum: 01.01.2008 19:49

Ucit se ucit se ucit se.

V to ja pevne verim, akorat me nic moc do hlavy neleze.
Ale co s tim delat?
Mozna tu hlavy vyhodit.


Ludvikk

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: Ludvik (IP zapsáno)
Datum: 01.01.2008 20:21

Kdo je asi pan Chytrej. Je to pan Meles nebo ten druhy odbornik na Ameriku. Mozna ze jsou to oba neb jsou tak chytry. Nebo ze by to byl nekdo jiny chytry Chytry?

Ono staci si rikat Chytry a hned mozek lepe pracuje. Mozna to take zkusim, to by mohlo pracovat. A ja si uz skoro zoufal.


Ludvik

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: Hezke Cteni (IP zapsáno)
Datum: 01.01.2008 23:52

HEZKE CTENI VAM PREJE LUDVIK:

>>>>>>>>

Totalitní stát – byl tu nebo nebyl?
Vstoupili jsme do roku, na jehož konci je osmička. Tedy číslo magické v naší historii. Ne, nebojte se, nebudu tady o osmičkovém roce opakovat všechno to, co se teď opakuje všude. Chci napsat něco jiného. Mohli jsme coby postkomunistická společnost do takového roku vstoupit důstojně – s tím, že víme (i když někdy nedostatečně) něco o své minulosti, a že díky kulatým výročím v letošním roce, můžeme tyto události reflektovat. No nestalo se.

Díky sociálně demokratickým zákonodárcům, kteří se podepsali pod elaborát soudruha Zdeňka Jičínského. Oním elaborátem Ústavnímu soudu ČR se dožadují zrušení Ústavu paměti národa (oficiálně pojmenovaného Ústav pro studium totalitních režimů) a to argumenty zasluhující naši pozornost.

Komunistický režim prý nebyl totalitní po celou svou „délku života“. Prý o totalitě můžeme mluvit jen v souvislosti s padesátými lety, kdy se zavíralo a věšelo. No nevím. Každý kdo tu žil před Listopadem 1989 a chápal tehdejší děje, mi dá za pravdu, že až do 28. listopadu 1989, kdy komunistické Federální shromáždění odhlasovalo vypuštění článku o vedoucí úloze KSČ z Ústavy, to tu žádná demokracie a pluralita nebyla (kromě posledních listopadových dní samozřejmě).

Ale protože jsem demokrat, neupírám soudruhu Jičínskému právo na jeho názor. Když se podíváte do jeho životopisu, tak on to ani jinak myslet nemůže. V letech 1952 – 1954 byl asistentem na Právnické fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Pro doplnění: v té době už probíhaly velké vykonstruované politické monstrprocesy s komunisty i nekomunisty, byla likvidována církev, byly ničeny soukromé živnosti, zestátněny soukromé majetky a združstevňováno zemědělství. Podle komunistického práva, samozřejmě!

Od roku 1954 do roku 1964 byl docentem na Vysoké škole politické. Co asi bylo smyslem takové školy? A v těchto letech? Sekernická politika KSČ a ideologie na její podporu. Pak byl až do roku 1970 profesorem na pražské Právnické fakultě UK. Jaké právo vládlo v komunistickém režimu?

Podle komunistického práva, které má soudruh Jičínský pod kůží, byli zavírání lidé za svůj názor, ještě těsně před Pražským jarem 1968 například spisovatel(!) Jan Beneš. V letech 1968 – 1969 byl poslancem České národní rady. Ano, tehdy se to v politice měnilo. Ale kde Pražské jaro skončilo díky ruským tankům? A kde by skončilo, kdyby tanky nepřijely – a kde by bylo Jičínského místo potom?

To že tu je totalitní systém i v sedmdesátých a osmdesátých letech samozřejmě věděl a ani o tom nemusel diskutovat. Díky existenci totalitního režimu byl odstaven a právničil v pojišťovně a pak v Mototechně. Trochu jiná káva než v letech předešlých. A z jeho dnešní logiky tomu tak vlastně bylo z jeho strany zřejmě dobrovolně.

Ale co z toho pro tuto chvíli vyvodit závěrem? Počkáme si co řekne Ústavní soud. Zatím nabízím úryvky ze stati historika Jiřího Vančury „Občan a totalitní stát“, která je otištěna ve sborníku s názvem „Proč jsme v listopadu vyšli do ulic“. Sborník vyšel v nakladatelství Doplněk v roce 1999 a citované pasáže najdete na stranách 77 až 79.

„Totalitní stát svou moc neodvozuje z voleb, ale ze svého historického poslání…Totalitní stát vyžaduje oddanost a své občany k ní vede. Nepřipouští jiné názory než ty, které sám zastává nebo schválí. Mohou být rozšiřovány pouze informace, které vypovídají v jeho prospěch. Netrpí pochybnosti či dokonce nesouhlas s kterýmkoli ze svých rozhodnutí, a pokud se ten či onen z jeho kroků časem prokáže jako škodlivý a hloupý, jen státu, respektive komunistické straně, náleží, aby ho označil za chybu, kterou sám moudře napravuje.

Totalitní stát nepřipouští iniciativy, kromě těch, které byly předem politicky schváleny, případně, a to většinou, vymyšleny na stranických sekretariátech. Každý totalitní stát, jakmile uchopí moc, zruší dřívější bohatý rejstřík organizací, spolků a zájmových sdružení, všechno, na čem je založena občanská společnost. Vytváří pak velké a jednotné organizace, odborové, mládežnické, sportovní a další, do jejich vedení obsadí své exponenty a v souladu se Stalinovým učením je prohlásí za „převodové páky“ komunistické strany.

Instituce totalitního státu jsou neomylné a stát je ve všem občanovi nadřazen. Pokud jsou totalitní státy někdy nazývány fašistickými, právě ve vztahu mezi občanem a státem, jehož potřeby a zájmy mají vždy přednost před potřebami a zájmy občanů, je shoda největší. Není ve státním zájmu – zněla například stereotypní formulace, jíž příslušná Správa pasů a víz SNB odůvodňovala, proč tomu či onomu z našich občanů zamítla jeho žádost o cestovní pas nebo výjezdní doložku. Ale je to v mém zájmu (abych strávil čtrnáct dní na Jadranu nebo navštívil tetu ve Vídni), mohl namítat občan, jenže raději nenamítal, aby si u všemocného státu ještě nepohoršil.

Totalitní stát chce být slaven, proto všechna svá oblíbená výročí, každé volby, každý skutečný či domnělý úspěch mění v lidová díkůvzdání, na nichž přijímá hold své moudrosti a rozvaze. Trvá na tom, aby byl nejvyšší a jedinou autoritou. Nepřízeň, kterou totalitní stát projevuje církvím, nemá jen důvod politický (místo blaha posmrtného je třeba usilovat o blaho pozemské), ale především vyplývá z jeho urputné žárlivosti. Nepřipouští, aby vedle státu existovala nějaká jiná autorita, dokonce snad nadřazená; sám pro sebe si osobuje přikázání nebudeš míti bohů jiných přede mnou.

Totalitní stát se samozřejmě nepovažuje za novodobého boha, v tom mu brání jeho programový ateizmus. Osvojuje si však jeho všemocnost a neomylnost. A chce rozhodovat o všem – odtud jeho přívlastek „totalitní“. Nejen o základních, stejně jako o nejmenších politických opatřeních nebo o veškerém hospodářství, ale o celém životě svých poddaných, kterým by nejraději vlezl i do postele se svými radami, co je státu potřebné, co mravné a co nemravné. Nároky totalitního státu jsou nekonečné a záleží jen na obyvatelstvu, na jeho kulturní tradici, vyspělosti a odvaze jednotlivých občanů, jak daleko mu v jeho nárocích ustoupí.“

Co na to soudruh Jičínský?

Daniel Růžička

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: Jindra Vodička (IP zapsáno)
Datum: 02.01.2008 00:31

Pane Ludvíku, děkuji Vám za vložení tohoto článku.

Šťastný a úspěšný nový rok návštěvníkům tohoto fóra přeje Jindra Vodička ml.!

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: COLT (IP zapsáno)
Datum: 03.01.2008 03:45

Pane Jindro,

Bohuzel nemam moc casu sledovat deni v CSR, ale je krasne cist neco od cloveka kteremu to jasne mysli.

Lide casto me pisi ze pouzivam prazdna slova jako je "Svoboda & Svoboda Projevu, Demokracie atd." Pro me to ale urcite prazdna slova nejsou. Jsou to zaklady mojeho zivota a nedovedu si predstavit cloveka pro ktereho by to nebylo stejne dulezite, ba dokonce by volil politicky system ktere by tyto lidska prava nezarucoval.

Ja neziji v USA kvuli $ru, ten stejne ted klesa, ale kvuji tomu ze si zkutecne mohu delat co chci. Kdyz neprekrocim zakon, ani vlada ani lide okolo me by ani nesnili me ovlivnovat natoz neco zakazovat.

A kdyz by nahodou to zkusili, mohli by si zbliska prohlednout usti 9mm roury.
yawning smiley)

To me pripomina. Jeste za totality jsem jednou jel Nevadou a uprostred pouste zastavim koupit benzin. Na narazniku jsem tenkrat mel nalepku neco jako "Svobodu Vsem Lidem v Ceskoslovensku". Chlapik me napustil benzin a ptal se me "Maji lide v CSR zbrane doma?" a ja na to "ne".
"To je ten problem mladiku. Vidite tento ukazovacek na me prave ruce? Kdyby me nekdo bral muj Colt, musil by ho studeny odloupnout z kohoutku."
Ja mu ukazal svuj .357 S&W a rekl mu ze mam na vec stejny nazor. Zasmali jsme se, ja mu zamaval a jel jsem dal.


Ludvik

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: JH (IP zapsáno)
Datum: 03.01.2008 06:14

Po delší odmlce si dovoluji reagovat.

Již vzniklo Nezávislé vonoklasské fórum, je na adrese [vonoklasy.forumotion.com]. Řekl bych, že je lepší než bylo to oficiální a zejména jeho vznik byl v řádu dnů, zatímco oficiální fórum se do vláknové struktury předělávalo několik měsíců(!!!).

Volby ve Vonoklasech budou koncem března.

Jinak, pane Kindle, moc díky, ještě se Vám ozvu e-mailem.

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: At zijou volby! (IP zapsáno)
Datum: 03.01.2008 07:52

Mozna ze az prijedu do Vono budete starostou!

Ale mozna take ne.

Je totis mozne ze obcane jeste dost nevyspeli na to aby si uvedomili ze je pro ne lepsi zvolit nejschopnejsi osobu z obce nez zvolit osobu kterez hlavni kvalifikaci je ze je starousedlik.


Ludvik

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: JH (IP zapsáno)
Datum: 04.01.2008 06:23

Kdepak, starostou nebudu. Ani by to nebylo dobré.

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: GIB (IP zapsáno)
Datum: 04.01.2008 10:41

Iowa: zda se, ze lide nezapomneli, ze C.L.I.N.T.O.N. = Caught Lying Nine Times Of Ten. Gog Bless America!

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: POJDME TOTO ZAVRIT (IP zapsáno)
Datum: 05.01.2008 21:26

Mozna jiz vite, ze Vonoklasy maji svoje jedno nebo dve fora. Nejlepsi mozna bude nechat toto nepouzivane a nebo ho vygumovat aby jsme neodvadeli pozornost lidi z Vono od toho co maji a verim ze to co maji bude dobre.

Ja doufam ze ten kdo to bude provozovat bude zpolehat na rozumnost lide a stejne jako pan Strejcek nebude mit nutkani neco cenzurovat. Mohlo by se totiz stat kdyby se cenzurovalo, ze by brzy nebylo co cenzurovat, a cela vec by zela prazdnotou.


Ludvik

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: Co se tam deje? (IP zapsáno)
Datum: 26.01.2008 04:08

Co se stalo ve Vono? Drive meli jedno Forum a par lidi tam psalo. Ted maji 2 a pise tam vzdy nekdo nanejvyse jednou tydne.

Z toho by slo vypocitat ze kdyby meli 666 forums, pribyl by jeden prispevek jednou za sto let.
yawning smiley)


Ludvik

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: Amigo (IP zapsáno)
Datum: 26.01.2008 12:59

Ludviku, to nemusime chodit az tak daleko do kopce. Neni to tak dlouho, co se dalo puvodni mestske forum cist. Pak prisel Jirout s jeho genialni ideou a forum nechal upravit umerne k obrazu svemu.
Od te doby je Hidepark reklamni plochou na C.i.a.l.i.s a V.i.a.g.r.u a na ofiko foru uz se ani Jirout neunavuje nejakymi odpovedmi.
Ale to castecne souvisi i s timto forem. Cim vic se tu budou exhibovat individua Fanousova typu, tim mene budou mit normalni lidi chut cokoliv rict nebo napsat. Protoze pokud nekdo na normalni myslenku predvede pohromade obsah sve lebky i tlusteho streva (bohuzel se to v mnoha pripadech nelisi), tak kazdeho prejde chut s nim polemizovat nebo pokracovat v tematu na normalni urovni. Protoze tim se vicemene snizuje na jeho uroven.

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: jin (IP zapsáno)
Datum: 26.01.2008 13:16

Uz zase! ja s vami proste nemohu souhlasit. To uz je za posledni tyden ponekolikate, co zde nekdo prezentuje tenhle nazor. V nemate na mysi kolecko? Proc by se i individua nemohla exhibovat? myslite ze datove pretizi server? Horsi to je podle mne s jedinci, kteri odpovidaji ve forme dalekosahlych elaboratu. Ty vulgarnosti clovek preskoci a leckdy se i zasmeje a muze byt vlastne rad, jak je to forum svobodne, protoze jinde to ihned smazou. Jina vec jsou osocovani a urazky ze strany inteligentnich lidi, zamerne mlzeni a tezko pochopitelne polopravdy a vytacky, to vse ve forme eposu o 800 000 slovech.

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: Amigo & Jin & VIAGRA (IP zapsáno)
Datum: 27.01.2008 20:53

No tak Viagra neni spatna. Co se tak predavkovat a pak se nechat lecit 70ti (nebo kolik jich to v nebi na ty sebevrahy ceka) pannama. Ja bys dovolil i nepanny me lecit.

800 000 slov by mozna bylo treba aby se zberaci tresni ospravedlnili narodu.

Ja nenavidim cenzuru, ale vzdy snim o tom aby bylo forum o kterym hulvati a blbci nevedi. A nechodi tam.


Ludvik

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 27.01.2008 21:24

Dobrý večer pane Ludvíku,
maličko si dovolím s Vámi polemizovat.

Co se týká hulvátů na fóru, s tím s Vámi plně souhlasím. Hulvátovi totiž nelze příliš oponovat, buď musí člověk ustupovat nebo se snížit na úroveň hulváta, což pak degraduje celou diskusi.

Co se týká "blbců" či lidí méně chápavých (tím nemyslím ovšem nikoho konkrétního), tak si myslím, že i oni mají co říci. I oni mají svoje trápení a strasti. A potřebu je někomu sdělit. Navíc mohou mít pohled na svět z jiné stránky, třeba z té, z které to ostatní lidé nevidí.

Jednou jsem měla tu čest jet ve výtahu s mentálně postiženým člověkem. Mlel pořád cosi téměř v jedné větě. Když jsem vystoupila z výtahu, tak jsem si říkala, že ten člověk má v sobě více moudrosti než mnozí vládcové světa.

Všechno, i chytrost, je relativní....

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: Geniove (IP zapsáno)
Datum: 27.01.2008 22:15

Enzilo, mate pravdu, jako skoro vzdy. (Vy musite byt vzdelana zena, skoda ze jsem to nezvladl vas pozvat na kafe, ale nedovedete si predstavit co se delo u me v dome. Ja zvladnul prace tak na 1/2 roku pro normalniho delnika za 1 mesic.) Byt opravdu tvorivy musi clovek byt nenormalni z casti. Jinak by nevidel nic noveho. A videt vse jako ostatni a nemit svuj vlastni nazor je jiste pohodlna nuda.


Ludvik

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: Chytry kormidelnik (IP zapsáno)
Datum: 12.02.2008 16:12

No vidim ze ve Vono do voleb jdou sami dobri lide. Inzinyri, podnikatele a tak. To je dobre.

Vzdy je lepsi v zivote kdyz vedou chytri nez kdyz jsou u kormidla hlupaci. To pak lod se casto prevraci a veslari tonou.
yawning smiley(

Ted jen aby ti chytri u toho kormidla take byli poctivi. Ale to oni urcite budou.


Ludvik

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: Chytrej (IP zapsáno)
Datum: 13.02.2008 18:03

Ach jo.

Můžeš Velký bratře klidně spát.


\PROČ JÁ TO NEVYDRŽÍM A PÍŠU MU\

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: :o) (IP zapsáno)
Datum: 13.02.2008 19:05

Chytrej ja asi predsi jenom Vas mam rad. Byl to krasny povzdech o tom nevydrzeni. Ja mam podoble se sladkym. Jak ja vidim cernou cokoladu tak je se mnou konec a s tou cokoladou take.

Jeste zpet o hloupych a chytrych. To ja znam z New York. Tam je hromada velice chytrych lidi ale vetsina jsou podvodnici a koupili by vasi matku za $1.00 od vas a jeste by jste se usmival na to. Zato nekde v Alabame jsou hlupaci a na co sahnou to zvrtaji. Cili je otazka co je lepsi nebo horsi mit u kormidla. Nikdy jsem toto nevyresil.


Ludvik

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: noemi (IP zapsáno)
Datum: 14.02.2008 16:14

Ludviku,

proc nepisete ani na jedno vonoklasske forum, ale sem?

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: jsem lenoch (IP zapsáno)
Datum: 14.02.2008 17:15

Tam se clovek musi registrovat a ja nesnasim ideu registrace. Ja nedovolim nikomu me rikat co mohu nebo musim, kdyz se to stane, tak ho dam na svuj shitlist a tim s nim skoncim. Zde v US lide nesnesou ani aby byli obcanky povinne, zde proste nejsou.

Navice, ve Vono nikdo nic nepise, a kdyz ano, tak se me to zda ze si lide casto nadavaji.

No zde je take par iracionalnich nadavacu. Nebude jich sice moc neb si myslim ze par jich pise pod ruznymi prezdivkami aby to nevypadalo blbe. No ja casto reaguji na jejich prispevky, presto-ze to opravdu neni moje odpoved minena jim. Ja je jen pouzivam jako zaminku abych mohl sirit svoji obsesi o svobode, demokracii a spravedlnosti, a jini lide to cetli.

Ti pak to ctou a mozna se nad tim i zamysleji. A to je ucel.


Ludvik

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: BRAVOOOOOOOO CAJOVA & HORO (IP zapsáno)
Datum: 15.02.2008 02:56

Tak jsem cetl co pan Hora & pani Cajova napsali o tom co by ve Vono delali kdyby byli zvoleni. Navice jsem s panem Horou osobne mluvil jeden vecer kdyz jsem jiz nemel co vyhazovat z oken mojeho domu a musil jsem si od toho oddechnout a vypit hrnek caje.

Ja cetl mnoho takovychto predvolebnich slibu v mojem zivote, ale tomuto bych veril, a ja ze jsem neverici Tomas. Kdybych byl ve Vonoklasech na volby, volil bych tyto dva lide. Pan Hora se me zda poctivy a chytry clovek, a takovyto lide nenajdete na kazdem rohu, urcite ne na kazdem Vonoklaskem rohu. Navice je to osoba silne verici, a verici lide nejsou zlodeji. Sli by totiz do pekla, a tam pry je, no proste peklo.

Moje ex-manzelka mela zlatnictvi, a vzdy najimala jenom verici lidi z Mexica a Stredni Ameriky na uklid. Ty nikdy nekradli. Kdyz mate v kazde krabici tucet sperku a poradne ani nevite kde co je, tak to je dulezite. Tato methoda ji pracovala asi 17 let.

Mozna hodne volicu se snad porozhledne po vesnici, a porozvspomene na nedavnou historii Vono, a kdyz ne z jineho duvodu, tak snad jiz jen z pudu sebezachovy bude volit pani Cajovou a pana Horu.

Jo je mozne a legalni abych je ja oficielne odsud volil. Jsem Cesky obcan.


Ludvik

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: noemi (IP zapsáno)
Datum: 15.02.2008 08:18

Registrace je povina jen na na jednom foru... To druhy je bez registrace.

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 15.02.2008 10:19

reknete mi, prosim, pan Ludvik je skutecne zijici charakter? nebo smyslena bezvadna karikatura emigranta, kterou provozuje mestsky urad, aby udrzeli uroven zabavy ve meste?

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 15.02.2008 13:11

Jen ho nechte, Kopretinko,

takových žijících charakterů tady je.

Třeba já! Házím tady moudra na všechny strany a vlastně sama prd vím, co je dobře a co špatně.

Tenhleten internet, to je věc. Taková zkáza lidstva. Lidi už se pomalu nesejdou, skoro spolu nekomunikují přímo, a pak si sednou ke klávesnici a mají potřebu přes tu techniku zachraňovat lidstvo.

Jenže to se stejně zachránit nedá! I kdyby měl někdo patent na rozum a dokázal vynalézt absolutně správný způsob záchrany téhleté planety, tak ho stejně nikdo nebude poslouchat.

Asi to tak má být. Nakonec, příroda si s námi poradí. Žádný strachy. :-)))


Tchujthajbl, zasejc ta moudrá slina, no vidíte, jsem nenapravitelná !

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: :o) (IP zapsáno)
Datum: 15.02.2008 16:07

Enzilo,

slina dobra.

Ono je vlastne vse OK, nebot by mohlo byti hure.
A ono bude.
Ono bude tak spatne ze s toho vsichni umreme a budeme mit konecne pokoj.
Teda rakev vlastne.


Ludvik

Re: SVOBODNE VONOKLASSKE FORUM - LUDVIK
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 15.02.2008 20:28

Enzilo,
třeba planeta v minulim životě hodně zlobila...

Jdi na stránku: Předchozí1234Následující
Aktuální stránka: 2 z 4


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.