cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
anketa v Deniku
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 28.04.2008 13:05

jestli jsou lide, kteri tam odpovidali, skutecne ukazkou prumerne populace cernosic, pak potes pambu.

jedna pani nema kde jezdit na kole, druha se domniva, ze rano nejezdi vlaky, treti by chtela mit primou autobusovou linku vraz - praha, pocitam ze s intervalem tak 10 minut a bez zastavek, ctvrta zase tvrdi, ze vecer se da do cernosic dostat jen taxikem. dalsi pan se domniva, ze v cernosicich je jen jeden obchod s potravinami (zrejme si mysli, ze prodejna potravin se nutne vyznacuje logem nejake zmrdokorporace a polodementnim cernym serifem u vchodu), jina pani zehra na nedostatek parkovacich mist...

no, clovek by si hlavu ukroutil, kdyz to cte...

Re: anketa v Deniku
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 29.04.2008 00:56

jo, mily kamarade, tvoje ospale mesto se probouzi. uvedom si to.

Re: anketa v Deniku
Autor: Big Smoke (IP zapsáno)
Datum: 29.04.2008 00:56

Taky mne to pobavilo, ale uz se skoro nicemu nedivim - nej z ankety je podle mne slecna ktera zde nema kde behat a Vami zminovana nemoznost jizdy na kole :-)

Re: anketa v Deniku
Autor: honza (IP zapsáno)
Datum: 29.04.2008 09:51

Kde je ta veselá anketa k přečtení?

Re: anketa v Deniku
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 29.04.2008 12:01

mila kopretinko,

mohly bys mi vysvetlit, co maspolecneho udajne probouzeni ospaleho mestas tim, ze nekteri lidejsou blbi jak houpaci kone?

Re: anketa v Deniku
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 29.04.2008 12:04

honza: anketa je k precteni v Deniku, mimoradnem vydani pro Cernosice, ktere vyslo v souvislosti s jakousi trachtaci, kterou zmineny list porada zitra v Parku kultury a oddechu Alese Radla.

Re: anketa v Deniku
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 29.04.2008 15:35

mily.meles> uvidis sam, brumlo. brum brum smiling smiley

Re: anketa v Deniku
Autor: Kancius Minor (IP zapsáno)
Datum: 30.04.2008 00:52

Čemu se divíte? Přece byste nechtěli vzít na sebe takové riziko a jít běhat nebo jezdit na kole po trase, která k tomu není určena, není vybudována podle příslušných norem a dokonce není ani řádně označena! Někteří lidé jsou stále ještě velmi nezodpovědní. Každé léto bývám nezřídka svědkem toho, jak se pohybují v lese, zcela mimo cesty a sbírají hygienikem nezkontrolované plody a houby, čímž se vystavují nejen ohrožení infekcí, ale především riskují vážnou otravu. Mnohdy nemívají ani ochranou přilbu, o vybavení GPS mohu úspěšně pochybovat, ovšem poté, co jsem byl v reakci na položený dotaz fyzicky napaden, raději již pouze spekuluji. Rovněž bych chtěl upozornit, že opět nastává období, kdy se někteří nebezpečně přibližují k vodě mimo místa vyhrazená ke koupání. V nejkřiklavějších případech se vyskytuje i obnažování.
Neúcta k životu a zdraví a pohrdání normami, to jsou hořké plody čtyřiceti let ujařmení!

Re: anketa v Deniku
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 30.04.2008 10:36

pane minore,

vase slova jsou jako z mramoru. doufam, ze radnice tento stav napravi, napriklad polozenim tartanu na cesticky v okolnich lesich a podobnymi upravami. jediny problem vidim v tom, ze v takovem pripade by bezci byli vydani napospas prave tem neschvalenym plodum a houbam, ale to by se dalo resit ostrahou mestskou policii, jejiz stav by se mohl za timto ucelem navysit tak o 50 strazniku.
v pripade, zeby by toto reseni nebylo, zejmena diky skarohlidske opozici, proveditelne, primlouval bych se za bezecke centrum ve vezicce centra vraz, ke ktere by stacilo zbudovat pristupove eskalatory, aby se bezci pred vstupem na trenazer neunavili.

Re: anketa v Deniku
Autor: drevak (IP zapsáno)
Datum: 30.04.2008 17:07

Tartan v lese by nebyl problém, jen by se běžci museli registrovat na MÚ, nejlépe v Podskalské. Neregistrovaní běžci by museli pět dní předem zažádat na služebně naší slovutné Městské domobrany o ozbrojený doprovod, by náhodou nedošlo ke střetu řádně registrovaných a prověřených běžců s nebezpečným neznámem.

Re: anketa v Deniku
Autor: Big Smoke (IP zapsáno)
Datum: 03.05.2008 23:59

Zveř nutno držeti v dostatečně bezpečné vzdálenosti aby neohrožovala masy pohybu chtivých teplákovek a nekálela na vybudované paďourské dráhy či stezky - nejlépe pomocí elektrického plotu - zvířata bude možno nahradit vycpaninami z antialergického materiálu a z vkusně skrytých ampionů, či reprobeden se bude pouštět ta pravá atmosféra divočiny.......

Re: anketa v Deniku
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 04.05.2008 13:40

takova priroda ovsem bude samozrejme za poplatek, pocitam, ze nektera z pane jiroutovych spolecnosti by se toho za rekneme 90% provizi ujala. pripadne by na ni mesto potrebne pozemky mohlo rovnou prevest a v sedmdesate pate zmene uzemniho planu na nich pak povolit vystavbu vkusnych viladomu pro rekreacni bezce.

Re: anketa v Deniku
Autor: Kancius Minor (IP zapsáno)
Datum: 05.05.2008 02:07

Mám radost, že jste problém správně pochopili, je vidět, že zde vyrůstá nová generace nezatížená minulostí. Je nutno si uvědomit, že veškeré neorganizované aktivity jsou velice nebezpečné. Především však svým protitržním charakterem podkopávají samotné základy naší euroamerické civilizace. Takový černý běh nebo jízda na kole snižují tvorbu HDP a zpomalují ekonomický růst a v konečném důsledku oslabují celé demokratické společenství. Domnívám se, že v krajním případě by to mohlo být posuzováno jako podpora terorizmu.

Tip pro pana Melese: Vstup do posilovny se musí otvírat tak lehce, jak je to jen možné, aby zbyla energie, až vám po těžkém dni rozzářené dětské oči řeknou: "Táto, pojď si hrát!" Proto přicházím s jedinečnou nabídkou. Za pouhých 40 tis. Kč si u mne můžete objednat elektromechanický pohon dveřního otevírače, pracující na unikátním principu kombinace kmitajících elektronů, soustavy magnetických polí a speciálního ozubnicového převodu. Poprvé v České republice! Využijte zaváděcí ceny, které platí až do skončení akce, navíc moje provize činí v tomto výjimečném případě jen 50%. Zbytek ceny tvoří DPH, poštovné a balné a odměna pro zaškoleného ukrajinského pracovníka pracujícího dle ISO 9001 a jeho ozbrojenou ochranu, také vlastnící certifikát ISO 9001. Jestliže vám nadčasový design bude připomínat motor z pračky a část hřebenového řízení z automobilu Škoda 120, váš dojem bude naprosto správný. Tato speciální edice byla nazvána "Nostalgie" a kromě stoprocentní spolehlivosti se vyznačuje právě rafinovaným vzhledem evokujícím obyčejné předměty husákovské éry.



Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.