cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí12
Aktuální stránka: 2 z 2
Re: Spolupráce koalice s opozicí
Autor: Amigo (IP zapsáno)
Datum: 02.06.2008 21:50

A co d) smykem otocit a pustit se do pronasledovani?
Kdyz policie nefunguje, tak proaktivne zareaguju, zastoupim je a dovalim jim ho na podnose i s poutama (seberu mladymu jedny super za 58,-). Prave skoncila Kobra 11 a kdyz jde o spravedlnost tak se klidne promenim v osameleho mstitele a budu tu suplovat chybejici spravedlnost.
P.S. A navic jim dokazu ze ta pokuta co mi dali byla ukvapena.

Re: Spolupráce koalice s opozicí
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 02.06.2008 21:51

A co to dítě, Amigo?
M.S.

Re: Spolupráce koalice s opozicí
Autor: TRAMP (IP zapsáno)
Datum: 02.06.2008 22:01

Caramba Michale, tys skryty jinotajotepec, asi jsem vsadil na spravnyho rangera, zvu Te do fanklubu pani zasupitelky s poslanim, dam Ti velmi pekne cislo V.I.P. karticky MSOO7. Tramp

Re: Spolupráce koalice s opozicí
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 02.06.2008 22:19

Trampe díky, ale nejsem sběratelem skalpů. Chci za ty hory, víš ...
M.S.

Re: Spolupráce koalice s opozicí
Autor: Amigo (IP zapsáno)
Datum: 02.06.2008 22:43

Ten vetsi by si pri zneskodnovani padoucha aspon trochu odpocinul od cetby Dostojevskeho. Jestli se nepletu tak cte Zlocin a trest. Nebo ze by Idiota? smiling smiley smiling smiley.
Jen aby to nebyli Besi.
PS. Ve ctvrtek se tesim na Alfreda do klubiku smiling smiley.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Amigo (03.06.2008 08:45)

Re: Spolupráce koalice s opozicí
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 02.06.2008 23:04

Jasně, dal jsem na klubového weba ukázku, jak Cary Granta pronásleduje v poušti letadlo. To jenom Amigo, kdyby ses nemohl dočkat smiling smiley
Jo a když už jsme u toho, DJ Herbyboy mi právě potvrdil účast na koncertu s Hypnotixem. Tak na to se zase hodně těším já.
Zdravimm Jammin M.S.

Re: Spolupráce koalice s opozicí
Autor: Tramp (IP zapsáno)
Datum: 03.06.2008 00:37

To vim, ale sberatelem kostlivcu jsme tak trochu vsichni, vime jak dal, vime co s tim, víme jak to vysvetlit, ale neumime prodat, protoze tyto skutecnosti jsou nesdelitelne a prestou jsou nasi realitou, mnohdy aniz to vime , protoze tak je to normalni.

Re: Spolupráce koalice s opozicí
Autor: skulinka (IP zapsáno)
Datum: 03.06.2008 14:04

dobry den, Strejcku Rakosnicku. nevidim problem v tom, dohodnout se s nekym, i kdyz jsou to "nepratele". Ale jestli nechci, aby tam ti nepratele byli i na dalsi volebni obdobi, tak jim prece nejdu pomahat s plnenim jejich programu. Vy to mozna vidite jako ze delate dobro pro lidi, ale delate tim medvedi sluzbu prave tem, proti kterym obcas vystupujete. nakonec na vas zbyde akorat noticka v IL, ale na titulce bude stejne vrchni netopyr. ja jsem pro, abyste to tahl s temi, co jsou bliz vasemu srdicku, to budou asi VV (??), vsak ty Cernosice to jeste par patku vydrzi. jedine silnym opozicnim tlakem zmuzete opravdovou zmenu, si myslim.
a jinak, jezdete vlevo. muzete tem ozralcum vpravo zamavat.
resenim by bylo nechat u nas jezdit jenom auta vybavena zarizenim, ktere vam zmeri alkohol a kdyz tam bude, nenastartujete. to jenom tak smiling smiley

Re: Spolupráce koalice s opozicí
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 03.06.2008 15:01

Skulinko,

už to nemůžu vydržet, pár slov ještě tady hodím.

Já tedy nevím, ale mám takový dojem, že tu medvědí službu celé opozici dělá právě paní G., a to tím způsobem, který už jsem jí tady trochu "kritizovala".

Jak jsem měla možnost vidět na vlastní oči na těch několika zasedáních zastupitelstva, tak ona při vší dobré víře vlastně hnala vodu na mlejn právě těm, kterým se to nejvíc hodilo. Protože měli důvod ji zavčas utnout a vlastně ji ani nenechali domluvit, i když to, co povídala, mělo hlavu a patu. Právě kvůli tomu způsobu, jakým paní G. občas vystupuje, má u mnoha občanů takový obraz, jaký má. Mnozí z těch, kteří by za jiných okolností souhlasili s jejími názory a požadavky, se pak obrací proti ní a vlastně i proti celé opozici.

Další otázkou je, proč to zastupitelé vlastně dělají. Proto, aby zvýšili svůj kredit a v příštích volbách za každou cenu vyhráli, nebo proto, aby splnili to, co slíbili voličům pro toto volební období? Dělají to pro tu okázalou vnější "ČEST" nebo pro tu vnitřní čest, která není na první pohled vidět, ale o to je cennější??



Nikdo nenabádá Rákosníčka, aby pomáhal plnit volební program současné "vládnoucí" koalici.

Ale pokud paní G. bude neustále vidět nepřátele ve všech, kteří si občas dovolí nesouhlasit s jejím rozhodnutím, tak to rozbíjí právě celou opozici. A opozice není jen paní G. a VV, ale i VPM, ale jsou to stále dvě strany, i když mají podobný program a podobné cíle.

Auta mohou být vybavena čímkoli, ale nikdy to nezbaví řidiče odpovědnosti. :-))

Stále si myslím, že cesta, kterou se vydal Rákosníček, je ta nejtěžší. Ale jsem přesvědčena, že vede k smysluplnému cíli.

Re: Spolupráce koalice s opozicí
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 03.06.2008 15:04

Skulinko, jestli to v Černošicích funguje až takhle osobně, tak tohle je nejspíš moje labutí píseň. Mějte se.
M.S.
P.S.: VV nejsou o nic blíž mému srdíčku, než ostatní. My budhisté už to takhle prostě máme smiling smiley A na titulce ať je kdo chce, stejně jednou všechno vrátí ...

Re: Spolupráce koalice s opozicí
Autor: skulinka (IP zapsáno)
Datum: 03.06.2008 15:22

Pane Strejcku, vy hodne pochybujete nad tim, jestli co delate, je spravne?

Jsou vsichni i ve stejne vzdalenosti od vaseho rozumu nebo je to jenom o tom srdicku? Nechce se mi verit, ze byste nerozlisoval mezi tim, s kym si sednete ke stolu....

Re: Spolupráce koalice s opozicí
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 03.06.2008 15:35

PS.

Při čtení té horké diskuse, která se tady v posledních dnech rozhořela, mě napadlo také jedno přirovnání.

Jak vidno, hry pana Shakespearea jsou stále aktuální. Jakoby tady začínali opět ožívat Montekové a Kapuleti.....

Re: Spolupráce koalice s opozicí
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 03.06.2008 16:07

Skulinko,
dovolím si zareagovat na otázku, kterou směřujete k Michalovi.

Vy nikdy nepochybujete o tom, co děláte, zda je to správné či nikoli?

Já osobně pochybuji celý život.
Nikdy si nejsem zcela jista, zda celé moje směřování je správné. Ale při všech pochybnostech jsem si jista, že právě to pochybování je to, co je správné.

Cit.

"Lidé pochybují o tom, co říkáte, ale uvěří tomu, co děláte."

Karolína Světlá

(Představitelka májovců, ve svém díle se zaměřila na svár reality a mravních ideálů)

Re: Spolupráce koalice s opozicí
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 03.06.2008 16:25

Samozřejmě že pochybuji, ale také se rozhoduji.
O tom, co je rozumné se tady přeme již třetí den.
S tím stolem - Skulinko, v Černošicích máme jenom jeden. Kdo si myslí, že je to málo, nedělá dobře.
Mějte se
M.S.

Re: Spolupráce koalice s opozicí
Autor: skulinka (IP zapsáno)
Datum: 03.06.2008 16:44

obcas pochybuji.
vy mi zacinate pripominat tetu Katerinu, pane Strejcku smiling smiley nemate primo prislovi, ale takova uslovi jak z filmovych dialogu..
Neco jineho je u stolu sedet a neco jineho je jit nepriteli na ruku. Delate to? Fakt jste hlasoval, aby nejaky pan z koalicni kliky ridil kontrolni vybor? dostal jste za to prislib neceho? neuvedomil jste si, jak bizarni to je a do jakeho svetla vas to postavi? pochybujete o tom, ze to bylo spravne rozhodnuti?

Re: Spolupráce koalice s opozicí
Autor: Kuník Stanislav/SK (IP zapsáno)
Datum: 03.06.2008 17:00

Enzilo paní milá,já v mládí a občas na prahu stáří čítávám Rychlé Šipy a taky marně hledám ty ušlechtilé povahy,kráčeje životem..S.K.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Kuník Stanislav/SK (03.06.2008 17:01)

Re: Spolupráce koalice s opozicí
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 03.06.2008 17:33

To bude asi tím, že dost času trávím v kině smiling smiley
Skulinko, jenom vzhledem k tomu, a v tom je nejenom mezi námi rozdíl, že považujete koalu za nepřítele (pro mě je to parner k jednání, ať už si vzájemně o sobě myslíme co chceme), můžete vyslovit doměnku, že jdu nepříteli na ruku. Nikomu na ruku nejdu, příslib jsem nedostal, příslib jsem si vzal.
Tím příslibem je občas a to zdůrazňuji - občas - možnost nebýt v izolaci a moci se tak alespoň částečně podílet na správě věcí veřejných, potažmo moci prosadit alespoň něco z toho, co jsme voličům slíbili. V jednoduchém povolebním přepočtu hlasů to zní sice podivně 13:8, ale realita je dnes již poněkud jiná, než před dvěma lety. Ono těch 13 už totiž zdaleka neplatí. Což ovšem někteří nevidí a stále veřejnosti tvrdí, že koala hlasuje jako jeden muž. Podívejte se někdy na zápis ze zastupitelstva a dáte mi za pravdu. Koalí ČSSD je v rozkladu, pan Šabata nemá na práci zastupitele čas, paní Mašatová nesnáší ODS, tak hlasuje raději s VV, paní místostarostka také už zdaleka nedrží partu jako kdysi, v samotné ODS se také sem tam nedohodnou a pan Řehoř - buh suď. Osobně mám nejraději hasiče, tam jsem se zatím ani jednou nesplet. V takové situaci se koale podpora občas hledá složitě. Pan Volejník by byl zvolen i bez mého hlasu. Ten hlas byl ale dobrý k něčemu úplně jinému, než byste asi chtěla slyšet. Mohu jednat. A to mi jako bizarní moc nepřipadá. Je to sice plavba hodně úzkou soutěskou, ale lepší, než zákopová válka. Tím rizikem máte konkrétně na mysli co?
M.S.

Re: Spolupráce koalice s opozicí
Autor: skulinka (IP zapsáno)
Datum: 03.06.2008 19:10

jak si muzete prislib vzit, kdyz jednate s partnerem? to jste ho nejak podfouk nebo prepral? ja nejsem dost "pragmaticka" na to, abych mohla dat svuj hlas nekomu, koho nemam rada - pripadala bych si jako zradce. nekteri lidi vas volili nejen proto, abyste vladli, ale taky proto, aby nevladla nebo nemela tolik moci strana, kterou neradi. s timhle riskem do toho jdete, ale aspon jste chlap, kdyz to tady rikate skoro otevrene winking smiley
nebudeme mlatit prazdnou slamu, vas pristup k veci jsem pochopila, sama jsem se vyjadrila, tak snad se dozvime i jine uhly pohledu.
diky a pekny filmovy vecer smiling smiley

Re: Spolupráce koalice s opozicí
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 04.06.2008 00:06

Ani nepodfouk, ani nepřepral, jenom reflektuji situaci a snažím se z ní něco vytěžit. To je špatně?
S tím vládnutím, víte ono je to tak trochu na obě strany. Minulé volební období mi bylo vyčítáno, jak jen se mohu sblížit s někým jako je paní Göttelová a teď je mi naopak vyčítáno, jak jen se mohu sblížit s někým, jako je pan Rádl. Tak jak to tedy skutečně je. Kdo je ten padouch, se kterým si neradno zahrávat? Nebo snad oba dva? Sama jistě uznáte, že kdybych se měl řídit tímhle, tak bych to mohl rovnou zabalit, protože jak i z této diskuze je vidět, názory se dost různí. Proto se snažím chovat pragmaticky. Mě prostě nezbývá, než nezapšknout a hlavně najít způsob, jak v dané situaci efektivně fungovat. A to i přes to, že asi pár lidí zklamu. Že to takle bude, to jsem avizoval už při volbě starosty. Vzpomínáte? A propó, myslíte si, že až se to otočí, vše bude jinak? Nebude, akorát si to znepřátelené tábory budou rozdávat v opačném gardu. A tak pořád dokola, dokud nás nevymete všechny a ve volbách nezvítězí ne 11, ale 21 statečných. Eh, už zas to kino smiling smiley
M.S.
P.S.: Jiné křivky pohledu bych také přivítal.

Re: Spolupráce koalice s opozicí
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 04.06.2008 00:14

Jo a ještě dovětek, aby to navypadalo, že jsem ochoten se domluvit skutečně s každým. S komunisty bych to rozhodně nezkoušel, s ČSSD také ne.
M.S.

Re: Spolupráce koalice s opozicí
Autor: Lojzík Nedělů (IP zapsáno)
Datum: 04.06.2008 02:16

Tedy pane Strejčku
I z mé křivky pohledu
To vypadá jak jste výše napsal

Jenom reflektujete situaci
A snažíte se z ní něco vytěžit
Ale tento web Vám budiž k dobru

Váš Lojzík Nedělů

Re: Spolupráce koalice s opozicí
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 04.06.2008 08:18

Ne vždy Lojzíku, například můj návrh na odvolání pana místostarosty Jirouta z funkce místostarosty, když se nějak nemohl s paní Langšádlovou srovnat v kompetencích žádný výsledek nepřinesl smiling smiley
M.S.

Re: Spolupráce koalice s opozicí
Autor: skatulinka (IP zapsáno)
Datum: 04.06.2008 19:43

Pane Strejcku, to s temi komunisty a socany rikate ucelove? Ja myslela, ze v Cernosicich mate stul jenom jeden....

Re: Spolupráce koalice s opozicí
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 04.06.2008 20:20

Dobrý postřeh škatulinko. Účel to má jedinný, aby je náhodou nenapadlo po mě přes ten stůl sáhnout.
M.S.

Re: Spolupráce koalice s opozicí
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 05.06.2008 01:36

nejzajimavejsi veci se dejou pod stolem

Jdi na stránku: Předchozí12
Aktuální stránka: 2 z 2


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.