cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Aqua! Aqua!
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 11.09.2008 11:53

Precetla jsem si clanek na iHNed, na ktery v jine diskuzi odkazuje Amigo, a myslim, ze si to zaslouzi samostatne tema. Clanek je na adrese [domaci.ihned.cz]

Neni nic noveho pod sluncem, ze v Cernosicich jsou s vodou problemy, ale doposud jsem neznala nazor vedeni mesta. A dozvidam se, ze o nic nejde! Pry mozna nekde nahore zlobi tlak, chacha, pane Radle. Po poslednich volbach jsem se bavila se znamymi, kteri Radla volili. Rekli mi, ze duvod, proc mu dali hlas prestoze ho nemaji osobne radi, byl ten, ze jako poslanec toho dokaze pro mesto zaridit vic nez ostatni.. Vypada to, ze nic neni vzdalenejsi pravde. Dodavka vody je pro domacnosti zasadni, nemuzu verit tomu, ze by osmnact milionu na rekonstrukci existujiciho radu byla tak giganticka castka, aby si mesto nemohlo dovolit to pro sve obcany udelat. Navic, jestli je pan Vlcek z Aquaconsultu zainteresovany, tim spis je s podivem, ze uz davno kaprici nepripluli a na zakazce se nepracuje. Cekaji snad cernosicti mocni, az bude vodovodni rad v jeste horsim stavu, aby byla cena rekonstrukce vyssi?

Mozna na starostovskem miste a dobrem jmene p. Radlovi nezalezi a budeme svedkem toho, jak prijede princ na bilem koni aka M. Jirout, ktery pro Cernosice penize na rekonstrukci vybojuje a za odmenu bude zvolen. ODS nadale u koryta, Jirout legitimnim panovnikem!

Re: Aqua! Aqua!
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 12.09.2008 11:51

nezbyva nez doufat, ze se vasi znami poucili. smiling smiley)

osobne bych se rad dozil doby, kdy by se panove jirout, radl a spol mohli na zvelebovani obce podilet pouze formou verejne prospesnych praci.

Re: Aqua! Aqua!
Autor: burgerking (IP zapsáno)
Datum: 12.09.2008 18:18

je veřejný tajemství, že rádl je dnes už politická mrtvola, kerá půjde z parlamentu pravděpodobně rovnou do lochu...

Re: Aqua! Aqua!
Autor: Daniela Göttelová (IP zapsáno)
Datum: 14.09.2008 00:09

Podle prvních reakcí se obávám, že se bude vedení města snažit situaci s vodou zlehčovat a bagatelizovat.
Ale domnívám se, že takřka každý byl či je v Černošicích nějak postižen různými potížemi s vodou - přechlorovaná, zapáchající kanalizací, nedostatečný tlak v letních měsících, kdy voda v některých částech skoro neteče, zabarvená (dohněda - ulice Poštovní a Lesní), příliš tvrdá (velký podíl vody z místních studní a pravděpodobně stále se snižující podíl vody pražské), vzhledem ke kvalitě naše voda zkrátka je příliš drahá.
Prosím všechny, kteří mají problémy s vodou, ať už to jsou ty výše popsané nebo jiné, aby se mi ozvali na gottelovi@volny.cz nebo na 604 268 000.
Daniela G.



Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.