cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí12
Aktuální stránka: 2 z 2
Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 22.09.2008 13:13

Tomm1, tomu uz se neda nez smat. Vy jste generator provokaci smiling smiley nepochybuju, ze se tim vyborne bavite.

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 22.09.2008 13:55

Aspon mate jeste o malinko vice usmevave pondeli, Kopretinko ;-) :-). A to je rozhodne dobre :-)

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: daniela gottelova (IP zapsáno)
Datum: 22.09.2008 17:13

O aktivitách místostarosty Jirouta mimo budovu úřadu, tj. ono tahání za nitky ve smyslu vyhrožování nebo slibování, vím své.
Obecně platí, že z každého jednání, které vede představitel města o věcech veřejných, by měly existovat zápisy, i kdyby měly jen pět řádků-datum, místo, účastníci a pár vět o tom, o čem jednali. V Černošicích se nic takového neděje, nejsou zápisy z jednání o školce, o bike and ride, o kulturáku, o nádražích, o směnách či darováních pozemků atd.
Když jednám na úřadě s někým osobně já, vždy zápis vyžaduji, většinou se úředníci a radní brání (nejvíce pan Jirout) a opakovaně se mi stalo, že nakonec k odsouhlasení přišel zápis jiný než na jakém jsme se dohodli na místě.
Nevím, v jakých bludech žije tom nambr van, ale já žiju v realitě. Černošické.
Hezký den všem

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 22.09.2008 17:59

:-D :-D
Pani G, takze o "nitkach" ohledne vyjimky proste vite kulovy, a radeji rec odvadite k jinemu tematu? Jsou to tedy jen Vase dohady a pripadne "zarucene informace" typu "jedna pani povidala, ze to slysela Mana na nadrazi..." :-)??

Asi mate pravdu, tohle presne (tajemne nitky a udajna stavebni aktivita Jirouta na cizich pozemcich...) je kousek te Cernosicke "reality" ve Vasem provedeni. Vase dohady ale nejsou fakta...

Predpokladam, ze nic noveho ohledne "tajemnych aktivit" cernosickeho radniho, jeho nitek ohledne vyjimky apod. uz asi nic noveho nevite. Takze ja k tomuto jiz nemam co dodat. Zijte si dal blaze ve svych dohadech a spekulacich, kdyz myslite, ze tim konate dobro, ale ja se dalsich dohadu a spekulaci na tema "vyjimka kvuli tenisovemnu kurtu" jiz nebudu ucastnit. Vsem hezky den ;-)

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: daniela gottelova (IP zapsáno)
Datum: 22.09.2008 21:43

O tom, jak pan Jirout tahá za nitky mimo budovu úřadu vím své. To nejsou žádné bludy.
Z každého jednání představitele města o věcech veřejných by měl být pořizován zápis, což se v Černošicích nedělá. I kdyby měl mít jen pět řádků - čas, místo, účastníci a tři věty o tom, o čem se jednalo. Nedělali a nedělají se zápisy z jednání s českými drahami, s investorem centra vráž, s majiteli domku naproti mokropeskému nádraží ve věci projektu bike and ride, s majiteli pozemků o výměnách či darování pozemků pod komunikacemi, s restituenty atp. Kdykoliv jsem na úřadě jednala já, zápis jsem vyžadovala a byl to právě pan Jirout, který se tomu vehementně bránil (pochopitelně, víme proč). Také se mi opakovaně stalo, že byl posléze návrh zápisu zaslán s jinými formulacemi, než na kterých jsme se na místě dohodli nebo bylo něco vynecháno.
Pane tome nambr van já nežiji v bludech, ale v realitě. Černošické. A ta je spíše obludná. Občas.
Hezký večer.

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 22.09.2008 21:55

tomme,

kdyz mate tak jasno. ze na jiroutove nemusi byt uzavera, neb kurty netatizi site, mohl byste mi vysvetlit, jak tyto site zatizi splachovaci zachod o 200 metru dal, ze je naprosto nepovolitelny? protoze pokud by vsechno bylo tak krasne podle jednoho metru, nemel by v tom byt problem, zejo...

trosku mi to pripomina ten krasny zidovsky vtip s pointou "...a vlevo byl sabes, vpravo byl sabes, vepredu byl sabes, dokonce i vzadu byl sabes, ale tam, kde stal nas rabin - zazrak - byl patek. a tak mohl tu stokorunu sebrat."

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: daniela gottelova (IP zapsáno)
Datum: 23.09.2008 09:33

omlouvám se, že jsem poslala dvakrát skoro stejnou reakci, měla jsem dojem, že ta první se nezobrazila
dg

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 23.09.2008 09:38

Melesi, zrejme budete az do skonani sveta tvrdit cosi o "jiroutove", i kdyz je nad vsi pochybnost zrejme, ze zrovna jeho pozemku v dotcene lokalite se to prakticky vubec netyka (pouze tim, ze je tam jeho pozemek bezprostredne sousedici)...

Co se tyce vyjimek, ja o tom splachovacim zachodu "kdesi" opravdu mnoho nevim, a informace typu jedna pani povidala nehodlam brat jako argument, natoz na zaklade takovych "zarucenych" informaci spekulovat. Jestli Vas to zajima, musite se ptat tech, co ty vyjimky povoluji, ne me. Takze znovu Vam jen plne mohu doporucit, zajdete si na zastupitelstvo, a jako obcan se verejne zeptejte, a neptejte se dokola a zcela zbytecne me. Opravdu nechapu, proc si tolik libujete (nejen Vy) ve spekulacich zalozenych na buhvi cem...

A co se tyce udelovani vyjimek. Pokud Vam na tom prijde cokoliv nepruhledneho nebo zasvindlovaneho, opet, zajdete na zastupitelstvo, a reknete to verejne primo tam (a ne tady v lamparne), domluvte se klidne s nekym ze zastupitelstva nebo rady, a zkuste dat podnet treba kontrolni komisi, proste delejte to na co mate plne a nezadatelne pravo, aby jste ucinil spravedlnosti za dost a prokazal pripadny svindl, pokud nejaky je nebo byl nebo bude. Ja Vam v tom rozhodne branit nebudu, natoz kohokoliv z dotcenych.

Me osobne nevadi ani tenisovy kurt, ani splachovaci zachod kdesi u stavajici stavby (at uz chaty nebo domu - muj nazor je, ze schvaleni te uzavery v soucasne podobe byla pekna hovadina, a na jejim prosazeni ma opozice lvi podil...). Jenze Melesi, ja vyjimky z te hovadiny neudeluji ;-), takze placete na spatnem hrobe. Je smutne, ze to porad nechapete, a misto toho se mi snazite do umrtveni vnutit Vas nazor na svet ;-)

Tady byla rec o tom, ze zrovna v tomto pripade cosi podnika pan Jirout, a to je podle me ucelova lez, ktera me prinutila se ozvat, nic vic nic min. Ale chapu, ze permanentni revoluce/boj je pro nektere osoby proste zivotni napln a smysl zivota. Bohuzel...

A pokud i Vy dovolite, vic k tomu fakt nemam co rict

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: daniela gottelova (IP zapsáno)
Datum: 23.09.2008 20:27

Je zajímavé, jak tom No.I urputně hájí pánějiroutovu neposkvrněnou čistotu.
Že se kvůli němu tak vysiluje.
Několik poznámek - v bludu žijete vy, tome, jestliže si myslíte, že tím, že něco řeknete na zasedání zastupitelstva, cokoliv změnít. Přijít tam a něco říkat je stejné jako jít na tu vámi zmiňovanou lampárnu. Totiž při tomhle složení vedení města, míněno rady města a s tímto starostou v čele.
Stěžovat si kontrolnímu výboru vyjde úplně nastejno, tedy jako návštěva lampárny nebo ještě se to vyrovná házení hrachu na zeď. Kontrolní výbor pod vedením pana Volejníka (ODS) se rok nesešel, pan Volejník a pan Vlček(také ODS) shrábli odměny ve výši přesahující deset tisíc (ne že bych jim to záviděla, ale měli by si je odpracovat) a nedělají nic.
A to je asi tak všechno.

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 24.09.2008 09:36

Pani Gottelova, Vy to bez lzi proste neumite, ze ??? Durazne se ohrazuji proti Vasemu naprosto lzivemu tvrzeni, ze tady hajim Jirouta !!! Laskave si lzete klidne na zastupitelstvu, a pak nad pripadnym vysvetlenim krutte nechapave hlavou, jak je Vasim zvykem na vsech zastupitelstvech, ktera jsem mel "tu cest" shlednout. Ale budte tak laskava, a nepouzivejte lzi ve spojeni s moji osobou !!!
V prekrucovani a vymysleni jste number one bohuzel Vy ne ja. Ale chapu, Kdyz dojdou vecne argumenty, je vzdy nejlepsi metoda vsech populistu, vcetne Vas, uchylit se k utokum na jmeno, na nick, na narodnost, na vyznani, na rodinu, ...

Ano ano, krasna ukazka toho, jak se zrovna Vy perfektne "odlisujete" od tech, co tak kritizujete... Tohle presne Cernosice potrebuji :-) :-) :-)

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 24.09.2008 13:40

Ne, Tomme1.. Cernosice potrebuji cukr a bic mazaku z Odeesky, podporovanee jazyky a rukama vernych patolizalu. Drzim Vam palce, hysterku hrajete vyborne ;-)

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 24.09.2008 16:58

:-)
Myslite Kopretinko, ze to je to co Cernosice potrebuji? Hmmmm, no, a ja si myslim, ze potreba by byl spise normalni styl zastupitelske demokracie, bez trvale revoluce a nesmyslnych (nic pozitivniho neprinasejicich) bojuvek a bez zbytecnych lzi a prekrucovani (na obou stranach "barikady"), i bez pochybnost vzbuzujicich rozhodnuti/usneseni (ale vzdycky se najde nekdo, kdo nebude spokojeny...).
A opravdu nechapu, proc ozvani se proti lzi je povazovano za obhajobu nekoho tretiho, nebo dokonce hysterii ;-)

Jdi na stránku: Předchozí12
Aktuální stránka: 2 z 2


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.