cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí12
Aktuální stránka: 2 z 2
Re: DO NOVÉHO ROKU S NOVOU VÁLKOU
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2009 09:34

Teď odhalím asi to, co bych neměla.

Jsou dvě věci, na nichž mi osobně v životě hodně záleží - relativně čisté jméno - v dnešní době trochu k smíchu, ale vím, že život je tak složitý, že není vždy snadné si tu "čistotu" udržet. Ale pevně doufám, že mi snad moje děti jednou nebudou plivat na hrob.

Druhou věcí je smysl mého počínání. Znamením Beran jdu v životě nejednou hlavou proti zdi (taky mě dost často bolí), ale pokud podlehnu pocitu marnosti mého počínání, tak je dost těžké se zase zvednout a jít.

A pokud na základě diskuse o izraelsko-palestinské otázce začne někdo házet špínu na ostatní diskutující jen proto, že si neověřil fakta či se čehokoli dohaduje, tak se pak Lojzorybo nediv, že té marnosti svého počínání prostě podlehnu.

Přiznávám, napsala jsem včerejší příspěvky v rozčilení, kdy jsem měla "rudo" (ve smyslu rozzuření - ne politicky, aby nedošlo k mýlce) před očima.

Ale budu si muset to svoje rozhodnutí ještě promyslet. Nerada házím "flintu do žita", ale tohle mi připadá jako "boj na dlouhou trať". A nevím, zda mi už nedocházejí síly...

Re: DO NOVÉHO ROKU S NOVOU VÁLKOU
Autor: in text (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2009 15:16

Problém, pane Ludvíku, je v tom, že ti lidé (civilisti, ženy, děti..) neplují na žádném výletním parníku. Ti se narodili do podmínek, které tam panují už někdy od r. 1917, kdy z Ruska začali odcházet bohatí židé a skupovat pozemky od chudých Arabů. Možná by se dalo zabrousit ještě hlouběji do minulosti.

NARODILISE TAM CILI MAJI SMULU. JA SE NARODIL V ZASRANEM CSSR A MEL TAKE SMULU. CILI JSEM TO MUSIL RESIT NEBO MIT ZKURVENY ZIVOT, A ZIJEM JEN JEDNOU. NAVICE PROC TY POZEMKY TEM BOHATYM RUSUM PRODAVALI? JAK SI KDO USTELE TAK SI LEHNE.



Oni NEMAJÍ KAM UTÉCT, ONI NEMAJÍ NA VÝBĚR!

CILI MAJI SMULU ZE NENASLI RESENI KAM JIT. KDYZ RYBY SE NESTAHNOU Z VYSICHAJICI REKY TAK ZAHYNOU.



Nestavím se ani na jednu stranu, vím, že židovské obyvatelstvo v Izraeli také nemá na růžích ustláno.

Ale musím přiznat, že Vaše uvažování nechápu a nepochopím.

JA TAKE NECHAPU HODNE VECI


Žijte si dál ve své americké nadutosti, Bůh s Vámi! Jestli na to takhle koukají všichni Američané, tak zase Bůh s námi.

Dál toto téma rozviřovat nehodlám. Mám na to svůj názor.

Jen ještě jedno.

JAKÝKOLI KONFLIKT ODNESOU V KONEČNÉM DŮSLEDKU TI, KTEŘÍ ZA NIC NEMOHOU, A TO NEJEN TI ŽIJÍCÍ, ALE TAKÉ TI, KTEŘÍ SE TEPRVE NARODÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANO ANO TAK TO VETSINOU JE. NEVINNA OVCE JE ZEZRANA LVEM. MALY UREDNICEK JE TERORISOVAN SEFEM ZA PAR SUPU NA JIDLO NA PREZITI. MANZEL TRPI DRACICI KTEROU SI SAM PRIVEDL DO DOMU PROTOZE POTREBUJE SUKAT A NEUMI SI NAJIT HODNEJDI ZENU. mYSLITE ZE SE TO ZMENI, ANO ALE AZ V NEBI. jA ALE NA NEBE NEVERIM.

LUDVIK

Re: DO NOVÉHO ROKU S NOVOU VÁLKOU
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2009 15:25

to je slušná dávka sebestřednosti todlecto...

Re: DO NOVÉHO ROKU S NOVOU VÁLKOU
Autor: DARVIN & Survival of the fittest (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2009 15:26

Ale řeči pana Ludvíka mi fakt hnuly žlučí. Představa, jak prostě všichni relativně normální lidé někam utečou a ty "hovada" ať se poperou, to je fakt dneska k smíchu. Stačí se podívat na zprávy dnes a denně. Všichni furt někam utíkají a vlastně nemají kam, nikdo je nechce. Obávám se, že Palestinci taky moc na výběr nemají, že by je ostatní arabské státy zrovna nevítaly.


NE NE NE VSICHNI, JEN TY FITTEST

LUDVIK

Re: DO NOVÉHO ROKU S NOVOU VÁLKOU
Autor: VRES V SUCHU (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2009 15:39

Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 16.01.2009 22:27

JA SE VZDY SNAZIM BYT SOBEC KTERY MYSLI JEN NA SEBE NEBO NA LIDI O KTERE MAM ZAJEM. TO ZE JSEM SE NARODIL V CSR ME NIC NERIKA. KDYZ JINDE JE O TROCHU LEPSI POCASI NEBO POLEVKA NEBO LIDI NEBO COKOLIV A MOHU TAM JIT, TAK PREDSI NEZUSTANU V HORSIM.

CLOVEK SI MUSI VZDY ZVAZIT Z CHLADNOU MYSLI CO JE PRO NEJ NEJLEPSI. I VRES V LESE BUDE SE SNAZIT RUST NA VLHKE STRANE STROMU A NEBUDE TRUCOVITE DREPET NA SUCHEM PISKU JEN PROTO ZE VITR TAM ZAVAL JEHO SEMENKO.


LUDVIK

Re: DO NOVÉHO ROKU S NOVOU VÁLKOU
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2009 15:39

a tohle zaslepenosti...

Re: DO NOVÉHO ROKU S NOVOU VÁLKOU
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2009 16:20

Ad Ludvík.

Končím. Nemám slov...
Jestli je někdo schopen neustále měnit místo pro svůj život kvůli lepší polévce, tak není co řešit.

Samozřejmě, že má člověk mít pud sebezáchovy, samozřejmě, že hledá lepší podmínky pro život, ale tohle je na mě moc.

Vřes se možná bude snažit hledat vlhčí stranu stromu, ale lidé zavření do ohrady a bezmilosti postřílení, ti tu stranu prostě nemají.

Zkuste si, pane Ludvíku, někdy pohovořit či přečíst něco od těch, kteří přežili koncentrák. Možná, že Vaše uvažování dostane posun.

Přemýšlel jste někdy, proč ten terorismus vůbec existuje? Přemýšlel jste o tom, proč se dnes (při vší té vyspělosti) dokážou lidé navzájem tak krutě zabíjet? Proč, proč, proč??

Není to o genech. Snad se lišíme od toho tygra, který to v těch genech má, protože on nic jiného než jiná zvířata žrát nemůže?

Je to o zahořklosti, o postižených duších, o zneužití těch duší těmi, kteří nemají nikdy dost, o minulých křivdách, o nízkém sebevědomí, o vykořenění, o ztrátě hodnot.... To jsou příčiny toho zla. Ne geny. Lidé se nerodí s granátem v ruce, ten granát jim dá do ruky někdo jiný, a pokud nejsou dostatečně silní, aby ho vrátili, tak ho použijí často na bezbranné.

Re: DO NOVÉHO ROKU S NOVOU VÁLKOU
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2009 16:48

enzilo,díky za pana ludvíka-každej jing potřebuje jang...

jinak víš,že házíš hrách na zeď,žejo?

Re: DO NOVÉHO ROKU S NOVOU VÁLKOU
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2009 17:00

nojo, to já tak ze setrvačnosti :-))

Ještě jsem mu chtěla poradit, aby si přečetl něco od Karla Čapka, ale nejsem si jista... Holt je to jiná dimenze...

Konec. Jdu žehlit prádlo svojí rodince a končím se zachraňováním světa :-)

Měj se, lojzorybo, a dík.

No prosím, a teď vypadám, že jsem kecala. Včera jsem si slibovala, že už ani čárku a zase tady radím a vypisuju :-))

Re: DO NOVÉHO ROKU S NOVOU VÁLKOU
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2009 17:28

nemáš za co...
sliby chyby,ale to je v tvym případě jen dobře,protože by tu byla nuda.latiník píšící českoanglicky,vymaštěnej děda z úesá píšící jako prase a pak pár dalších ouchyláků.včetně mě samozřejmě-jsem ten největší...
prostě potřebujem ten ženskej vhled,aby duše měla co jíst,víš???tím tě nechci glorifikovat,i ostatní holky přinesou dost porcí pro všechny,ale na těch tvejch si fakt pošmáknu.tož si užij domácí práce a nenech se vytáčet chudákama...

Re: DO NOVÉHO ROKU S NOVOU VÁLKOU
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2009 17:48

No tak ještě čárečku, lojzorybo, ju?

Tu glorifikaci opravdu nech pro jiné. Kdybys věděl, kolikrát propadám pocitu, že ty moje pohledy jsou zcela mimo realitu, že jsou to chiméry, které vyplodí mozek z nedostatku kyslíku. Kolik nocí jsem probrečela, protože jsem měla dojem, že mi lidé nerozumí.

To vypisování je vlastně také snaha o to potvrdit si, že můj pohled na svět je také reálný, ale jen třeba z jiné strany nebo z pohledu jiných zkušeností.

Takže co se týká ouchyláků a magorů, můžeme si podat ruce :-)

Teď si asi chvíli oddychnu, aby tohle fórum nebylo jen o jednom pohledu. A navíc, některé rozvíjení témat je dost psychicky náročné, občas se pak cítím, jak kdybych složila vagon uhlí. :-)

Re: DO NOVÉHO ROKU S NOVOU VÁLKOU
Autor: ANO (IP zapsáno)
Datum: 18.01.2009 15:06

Ano tak jak pisete, v to maji verit slusni line, nebo alespo maji predstirat ze v to vse veri. S mojimi nazory ostatni vetsinou divoce nesouhlasi. Mozna to je proto protoze znaji historii lidstva a chteli by verit ze se divoke a zle lidske pleme velice nedavno, mozna pred 14 dny, hrozne zmenilo k lepsimu, nebo se tak alespon stane zitra odpoledne.

Lide casto si nepriznavaji neprijemne reality. Nabozenstvy je na tomto zalozene. Vystaveli jsme tisice katedral, pyramid, kapli a tak, jen abychom si pomohli uverit za po smrti budeme znovu zit. Bezte si sednout treba k Mikulasi na Malostranskem nam. porozhlednete se na tu barokni krasu, zamyslete se nad tim kolik lidske prace to vzalo a pritom to vse oslavuje totalni nesmysl.

Az toho budete mit dost bezte do Malostranske Kavarny a dejte si kafe. Snad Vam nebude vadit fact ze Malostranska Kavarna jiz neni a je tam nemalostransky americky kafovy chain. No ja si davam kafe u Starbucks ale ta Malostranska Kavarna mela byt chranena pamatkovym uradem.


Ludvik

Re: DO NOVÉHO ROKU S NOVOU VÁLKOU
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 18.01.2009 15:41

Rozhodla jsem se, že na Vaše příspěvky již reagovat nebudu, pane Ludvíku.

Ale jen jedno

JÁ NIKDY NIC NEPŘEDSTÍRÁM!

Kafe si pijte, kde chcete, nechť Vám chutná!

Re: DO NOVÉHO ROKU S NOVOU VÁLKOU
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 18.01.2009 15:42

ludvo,tady ti nikdo nebere to tvoje sobectví-hlavně abych se JÁ měl dobře.to chce přece každej!!!
jen mi vadí ta zpupnost jakou ta tvoje cesta vobnáší.každej sme jinej proto nelze aplikovat tvůj model:TAK PROČ NEJDOU JINAM,JAKO JSEM TO UDĚLAL JÁ na každej problém.tobě se ani po česku nestejská.mně jó a to ty tvoje pravdy o český malosti sdílím.

Re: DO NOVÉHO ROKU S NOVOU VÁLKOU
Autor: OK (IP zapsáno)
Datum: 19.01.2009 10:03

Enzilo, to ja zase casto predstiram ale musim z toho mit profit.

Jinak uz jsem zase doma a budu musit znovu pracovat a v potu tvare vydelavat $ry, tak nebude moc cas na cteni a psani.

Mejte se dobre. Sorry za zcereni hladiny.

Ludvik

Re: DO NOVÉHO ROKU S NOVOU VÁLKOU
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 19.01.2009 15:43

Zčeření hladiny nevadí, Ludvíku.

Vaše příspěvky jsou možná na můj vkus dost svérázné, nicméně asi z pohledu jiných zkušeností. Alespoň stojí za zamyšlení, i když s Vámi nemusím souhlasit.

Kdo mě naštval, je zbabělec "latinik". Plivnout si umí, i když ví velký ho... (sorry), ale ozvat se už neumí!

Latiniku, SRABE, ozvi se! Když umíš urážet, aniž víš, oč se jedná, tak se taky přiznej! Je ti dobře, co? Ublížil jsi jedné ženské na základě svých pochybných dohadů, jistě tě to teď hřeje u srdce.

Doufám, že ti to tvoje děti osolí!!!!!!!!

Tak, to se mi ulevilo ...

Jdi na stránku: Předchozí12
Aktuální stránka: 2 z 2


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.