cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: 12Následující
Aktuální stránka: 1 z 2
karlstejnska
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 05.01.2009 15:29

tusi nekdo, kdy bude dobudovana karlstejnska v useku lekarna - nadrazi? nejak tam uz par tydnu nevidim nejaky pokrok - porad stejne nedodelane kusy dlazby, taxisuv prikop pred vstupem k bankomatu...

Re: karlstejnska
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 06.01.2009 11:15

:-D
Presne jsem cekal, kdy si nekdo porejpe :-D Melesi, nezklamal jste, diky ;-).

Tak, ja nejsem uplny odbornik na stavby, ale neni to Melesi nahodou tim, ze na nektere stavebni prace jaksi mraz neni idealni (treba betonovani obrubniku...) ?? ;-) Takze odpoved je podle me nasnade. Dodela se to az prestane mrznout. Mozna jste si nevsiml, ale podobny problem je nahore na cele II/115 - take taxisuv prikop misto chodniku, a zadna cinnost od zacatku vetsich mrazu.

Stejne je to tady super v tom nasem Kocourkove :-). Kdyz mrzne, nadavame ze mrzne a ze se nedela :-). Kdyz uz nekoho k te praci vyprudime, a pak to popraska/propadne apod, protoze se to delalo v mrazu a nemelo, tak zase nadavame na debilni delniky a debilni firmu :-) (koho pak zajima, ze jsme to byli MY, kdo je k te praci doprudil, ze :-) )

Jj, je to super Melesi, zeme se toci, Vy porad v "blbe nalade", proste super, ne ? :-)

Re: karlstejnska
Autor: Kuník Stanislav/SK (IP zapsáno)
Datum: 06.01.2009 11:24

Zdravím Tomme1,Meles nerejpe,pouze se zeptal.Vy zase na jednoduchý dotaz produkujete slohové cvičení.Pokud nevíte termín, tak nemusíte reagovat!Otázka zněla -kdy?S.K.

Re: karlstejnska
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 06.01.2009 11:33

:-D
Ano ano, dalsi :-)

Takze znova pane Kuniku, jeste specielne pro Vas ;-). S nejvetsi pravdepodobnosti se to dodela az prestane mrznout. Jen idiot muze po stavebnich delnicich chtit aby delali v podminkach, ve kterych se ta prace delat nema. Takze i kdyby tam byl termin treba do konce lonskeho roku, jsem rad, ze radeji cekaji na skonceni mrazu.

A slohove cviceni ? Asi bych si to odpustil, kdyby podobne stesky a "problemy" se neresily pokazde v tomhle Kocourkove, kdyz zacne mrznout a snezit. Mimochodem, proc asi stoji Kladenska (a jne stavby v Cernosicich) ??? :-) Ze by vsichni cekali, az se priblizi termin dokonceni, a pak to rychle sfouknou vsechno najednou ?? Asi ne, ze? Takze ja osobne jsem rad, ze ted nic nedelaji, a ceka se na priznive pocasi.

Ale mate samozrejme pravdu. Nevim to. A velmi silne pochybuji, ze sem kdokoliv z tech co vedi da jakekoliv info. Tady je to "lamparna". A psat sem muze kdo chce a co chce. Jen bohuzel nekterym (to je prave na Vas) nektere prispevky nebo mozna i prispevatele vadi. To je ale Vas ryze soukromy problem ;-)

Ja jsem jen rad, ze je vse pri starem v tom nasem Kocourkove :-) Zmenu k mensimu nadavani uz bych snad ani neprezil :-)

Re: karlstejnska
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 06.01.2009 12:10

Jinak jen abychom se sjednotili v pojmech pane Kuniku ;-). Dotaz konci podle me zpravidla otaznikem (bez dalsich komentaru), a k tomu bych nemel co dodat. Za porejpani beru napriklad zminku o taxisove prikopu a zadne zmene nekolik tydnu, kdyz je evidentni, ze se tech nekolik tydnu nedela na zadne stavbe v Cernosicich (shoda s trvanim mrazu je jen ciste nahodna :-) )...

Se slohovym svicenim se asi take neshodneme. Pokud si dobre pamatuji, tak podminkou ve skole byly dve rucne psane A4 :-), psane zhruba 45 minut. Ale uznavam, ze me prispevky jsou delsi. Alespon mate take jistotu, ze vse je v nejlepsim poradku ;-) :-)

Takze, nejen Vam, vsem vse nejlepsi v novem roce

Re: karlstejnska
Autor: Kuník Stanislav/SK (IP zapsáno)
Datum: 06.01.2009 12:30

Tome i já přeji vše nej,hlavně zdraví...S.K.

Re: karlstejnska
Autor: chyrej (IP zapsáno)
Datum: 06.01.2009 18:54

NO TO JE DÁREČEK..

Re: karlstejnska
Autor: Bery (IP zapsáno)
Datum: 06.01.2009 21:24

PTÁM SE PROČ NEMŮŽOU DĚLAT STEJNĚ TAM DĚLÁ NEBO DĚLAL SAMEJ CIKÁN A TY PREJ JSOU O 7 STUPNŮ TEPLEJŠÍ TAK CO JIM BRÁNÍ HOŠI?A HLAVNĚ TAM BYLO 20 HÁKOŠŮ A DĚLALI 2.

Re: karlstejnska
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 06.01.2009 21:27

o sedm stupňů teplejší???
tobě už z tý studený kuchyně hrabe...

Re: karlstejnska
Autor: Bery (IP zapsáno)
Datum: 06.01.2009 21:33

TO JE JEDNO ŽE HRABE HLAVNĚ TO NESE PRACHY A KDYŽ ŘÍKAM PRACHY TÍM MYSLÍM PRACHY KÁMO.

Re: karlstejnska
Autor: holota (IP zapsáno)
Datum: 06.01.2009 21:39

Máš pravdu Bery to je nějakej blb ten lojzaryba nebo jak se to jmenuje,to je nějakej zoufalec nebo co to je za H.....?

Re: karlstejnska
Autor: lojzarybalojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 06.01.2009 21:53

Bery omlouvám se jen mě štve že už nemůžu mít trojitou porci za 60kč,nevěděl jsem že zbytek jde s tvojí kapsy tak ještě jednou promiň a mír.

Re: karlstejnska
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 06.01.2009 22:19

já ti to řikal bery,holoto a já dvakrát-ti hrabe...

Re: karlstejnska
Autor: martin (IP zapsáno)
Datum: 07.01.2009 11:23

Bery,
nejde o to, že by teplota vadila dělníkům, ale mráz vadí technologii a materiálům, chápete to?

Re: karlstejnska
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 07.01.2009 16:39

mozna je to spatny druh mrazu smiling smiley

Re: karlstejnska
Autor: m.meles (IP zapsáno)
Datum: 08.01.2009 12:59

Tomme,

nebudte paranoidni.

Pochybuji navic, ze u stavebni zakazky se podepisuje termin dokonceni "az prestane mrznout". To za prve. Za druhe, kdyz uz se mam zabyvat vasim textem, mi tak nejak chybi objasneni, proc ty same prace staly, i kdyz jeste nemrzlo.

Cela ta vec zacla, dle znacek u nadrazi, 15. rijna a dnes mame o (skoro) tri mesice pozdeji. To mi prijde jako uz vcelku dostacujici doba na rozsah rekonstruovaneho useku, proto mne jen zajimalo, jaky je aktualni predpokladany termin dokonceni. Nic vic. To, ze slysite travu rust, svedci bud o paranoie, prebujele fantazii, pripadne by to mohl byt dusledek uzivani amfetaminu smiling smiley.

Re: karlstejnska
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 08.01.2009 16:21

Ale nepovidejte Melesi :-) Ze by se mi ten snih, co uz pred Vanocemi dvakrat lezel v Cernosicich a co jsem musel zametat, jenom zdal ?? :-) Nebo to byla nejaka vtipna atrapa, i kdyz bylo v pohode nad nulou a mohlo se tedy makat ?

Ale odbornik jste Vy. Kdyz predjimate, ze uz to melo byt hotove, mraz nemraz.

Nicmene, plati take to, ze velmi silne pochybuju, ze sem kdokoliv da nejaky termin dokonceni ;-) A i proto si myslim, ze bez ohledu na termin v jakekoliv smlouve to proste bude az prestane mrznout, respektive az dostatecne rozmrzne zem, ktera je ted promrzla uz docela slusne.

Je mi ale bohuzel jasne, ze pro kverulanta Vaseho formatu mraz proste neni argument. Skoda, ze podobne "formaty" nevladnou cernosicke radnici. To by se tady zilo kraaaasne :-)...

Re: karlstejnska
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 08.01.2009 16:53

tomme,

mrznout zacalo nekdy pred silvestrem, ale dohromady nic se na stavbe, alespon kdykoli, kdyz se vyskytnu v okoli, nedeje nic jiz od pocatku prosince. predtim byl snih asi tak tri dny nekdy kolem 20.listopadu, jinak furt nad nulou (cili otazka, co jste to bileho zametal a kam, nabyva na zajimavosti). co se tyce vaseho dojmu, ze neco predjimam - nikoli, nepredjimam vubec nic, proste me zajima, kdy to bude zhruba hotove. nejak mi neprijde uplne normalni, ze by si nekdo rozkopal jednu z nejdulezitejsich ulic a nevedel ani ramcove, na jak to bude dlouho. to prijde normalni tak vam pri konstruovani vylevu o tom, jak je vsechno, co radnice cini, uplne v poradku.

jen se usmivam pri predstave vasich slohovych cviceni v pripade, ze by starostovala gottelova a rekonstrukce karlstejnske probihala nemlich stejne. no, ale vono bude stacit to, co vyplodite v reakci na tohle smiling smiley))).

Re: karlstejnska
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 08.01.2009 18:05

Melesi :-D, sorry, ale ted kecate jak Palackej, a zacinam mit podezreni, ze jste tady asi tak 2 mesice nebyl ;-)

Prvni vetsi snezeni nejen v Cernosicich bylo 22.11. ;-). To jsem musel letosni zimu vzit poprve koste do ruky. A tak nejak svym hloupym selskym rozumem predpokladam, ze ke snehu je mraz tak nejak zapotrebi :-). Ano, v prosinci jsem si jeste dovolil na par dnu pustit vodu i do zahradniho rozvodu, takze par dni skutecne bylo jeste lehce nad nulou. Ale jinak od konce listopadu rozhodne neni prilis nad nulou, a vetsinou mrzlo.

Ale opet, je mi jasne, ze to (nejen) pro Vas neni argument :-).

A na to az tady bude starostovat treba pani G, na to se vyslovene tesim :-). Myslim si, ze si to Cernosice plne zaslouzi, stejne jako si vsichni zaslouzime soucasne krajske vlady oranzovych s cervenymi.

Re: karlstejnska
Autor: Bery (IP zapsáno)
Datum: 08.01.2009 20:55

oranzovy nebo cerveny ale tam dělali nebo nedělali černí a to vždy stojí za hovno!

Re: karlstejnska
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 09.01.2009 10:56

prosimvas, tomme, mejte trosku soudnosti

[www.meteopress.cz]

Re: karlstejnska
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 09.01.2009 21:48

:-)
OK Melesi, vzdavam to ;-). S evidentnim odbornikem na provadeni zemnich a stavebnich praci pri teplotach blizkych (+-) nule opravdu nemam sanci :-)

Ale jen si dovolim drobnou poznamku. Teplota v Praze vypovida o teplote v Cernosicich opravdu jen velmi priblizne. Dokonce i stavajici mereni ve 2 metrech v Praze Libusi (ne podle pro me pochybneho meteopresu) ted 9.1.2009 v 21.00 je o 2 stupne vyssi, nez je aktualni teplota v prumeru ze 4 teplomeru ve 21.00 v Cernosicich (a to nemerim teplotu v udoli, kde byva jeste o neco nizsi). Teplotu pri zemi samozrejme uz vubec meteopres nemeri, stejne jako nemeri zda je nebo neni puda promrzla ;-). Ale na to jste jednoznacny odbornik Vy, takze prit se o to s Vami dal nehodlam...

Re: karlstejnska
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 09.01.2009 23:32

to si mne ale velmi zklamal tomme 1...

Re: karlstejnska
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 09.01.2009 23:40

jeeee, no tak to me mrzi, sorry lojzorybo... :-)

Re: karlstejnska
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 10.01.2009 13:42

mrzí nebo mrazí???

Re: karlstejnska
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 12.01.2009 10:22

vzdavam to. kdyz je v libusi deset nad nulou, muze v cernosicich mrznout az prastet. a kdyz jsou pres noc dva pod nulou, okamzite promrzne puda a promrzla zustane, i kdyz nasledujici tri nedele nemrzne... a kdyz je pet nad nulou, nelze klast kostky do pisku.

tomme, halt jste jako obvykle pindal nesmysly a byl jste nachytan a zcela jasne usvedcen. tak to proboha uznejte (cimz v ocich mnohych z nas alespon trosicku stoupnete) a nevymyslejte konstrukce fantasmagoricke i na vase pomery.

Re: karlstejnska
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 12.01.2009 23:51

:-D
Ja jsem dobu a hloubku promrzlosti pudy opravdu nemeril. Jen jsem si vsimnul, ze se jaksi nic moc na tech stavbach nedelo od doby, co ta puda poprve zmrzla ;-) - a budte si jist, ze to nebylo az o Vanocich :-) A docela dobre si umim predstavit, proc asi to ty firmy zabalily a z jakych duvodu. Mozna by bylo lepe nez se ptat tady na lamparne se zeptat na duvody primo jich Melesi, ale u Vas pochybuji, ze by jste jim cokoliv veril

Dalsi diskuse s detektivnimi zavery opravdu uz zcela postradaji smysl. Vse ode me je jiz receno vyse...

Re: karlstejnska
Autor: m. melses (IP zapsáno)
Datum: 13.01.2009 17:41

Tomme,

kdyz je dva dny po sobe dva tri pod nulou, puda proste nezmrzne, ani kdybyste to tvrdil sebevehemntneji.

a druha vec - vcera se tam pracovalo, navazela se hlina, usazoval mobiliar. cili, mraz budto nevadi, nebo se v cernosicich prudce oteplilo (rozdil nejakych 15 stupnu celsia oproti komoranum jiste hrave vysvetlite). mel byste jit skocit do reky, abyste dokazal, ze skutecne nemrzne a je prijemne teplicko.

Re: karlstejnska
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 13.01.2009 22:31

:-)
Ale ja se s Vami Melesi uz vubec nepru ;-) Na stavebni prace jste odbornik Vy, ja Vam to uz neberu.

A co se tyka te zmrzle hliny a doby za kterou podle Vas si muze dovolit zmrznout :-), ja jsem do te hliny v listopadu obcas cimsi kopnout musel, ale presvedcovat o tom prave Vas, ze rozhodne nebyla zmrzla poprve az po Vanocich opravdu nehodlam. Stejne jako se s Vami nehodlam prit ani o Vasich 15 stupnu rozdilu, ani o mych cca 2-5 podle podminek a mista v Cernosicich oproti Praze, a dokonce ani o 2-5 stupnu rozdilu v ruznych castech Prahy (obcas si zkuste si v kteremkoliv obdobi a v kterekoliv denni dobe porovnat vystupy prave z oficielnich stanic z Libuse, Klementina a Ruzyne, a pak si treba i porovnat teplotu na domacich teplomerech treba dole v udoli versus treba nahore na Strahove, nebo na jinem kopci).

Ale nic to nemeni na tom, ze se o tom s Vami opravdu prit nehodlam ;-). Na Kladenske ani nahore na chodniku na Dobrichovicke jsem zadnou aktivitu a posun nezaznamenal, dole nemohu ted soudit. Stejne, to je takova skoda, ze ty prace nemuzete provadet, nebo alespon ridit/dozorovat, prave Vy. Vzdyt uz by to bylo vsechno davno hotove, v prvotridni kvalite a za jiste alespon polovicni cenu. A vdecni by Vam krome me byli jiste vsichni ;-)

Skoda, ze to tak neni...

Re: karlstejnska
Autor: tramp (IP zapsáno)
Datum: 14.01.2009 01:56

chlapci, vo co se tady vlaste prete, proste celozavodni dovolena..,akce rozdelena na dva roky normalka, na druhou stranu - o kolik je mensi provoz tou ulicí, vlastne i ostatimi ulicemi, ne ze bych souhlasil tak uplne s novou vizi tzv. centra karlstejnska, ale nyni jde vo nic, bla bla bla a nekdy promrza i vice, se slovy revoluce, jiz nikdy vice prapory revoluce, abych potesili Enzilu. zkuste iglu, tam se bydli dobre, nebo sneznice, ty protahnou plice a ozdravi rozum ehm, treba

Jdi na stránku: 12Následující
Aktuální stránka: 1 z 2


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.