cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí12
Aktuální stránka: 2 z 2
Re: karlstejnska
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 14.01.2009 11:22

tomme,

tu hlinu z vasi zahradky, ktera promrza pri teplotach vysoko nad nulou, byste mel poslat do nejakeho vyzkumaku, treba by se to dalo prumyslove vyuzit v chladirenstvi.

jinak nemohu nez konstaovat, ze jste korunovany vul, a to i presto, ze vlastnite presnejsi teplomery nez chmu.

Re: karlstejnska
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 14.01.2009 13:02

:-D
Ano ano ano. Uz mi skoro chybelo snizeni se k urazkam a utokum :-)

Zkusim kontra Melesi, nemel jste nahodou tou navazenou hlinou na "stavebni prace" na mysli hlinu cerstve navezenou k tem nove vysazenym stromkum v dlazbe, ze ne ? :-)

Mimochodem, o presnosti mych teplomeru vuci CHMU opet mluvite z cesty jen Vy, ne ja. Ja jsem si jen dovolil zminit, ze jaksi je rozdil kde se ta teplota meri, a ze svete div se, je bezne rozdil v teplote v ramci Prahy, i v ramci mist mimo Prahu :-)

Ale Tramp ma samozrejme pravdu. Hadat se tady je ted uplna hovadina. Proste mrzne, tak prace stoji. Tecka. Az zase mrznout prestane, tak se to v poklidu dodela a zaplat panbuh za to, ze se neplni terminy za kazdou cenu bez ohledu na kvalitu. A jestli se to Melesi Vam nebo komukoliv nelibi, jezis, neni nic jednodussiho, nez to jit ridit/delat sam, a nebo si vystudujte obor, a nechte se najmout jako nejlepsi stavebni dozor v sirokem okoli ;-) Vzdyt jedine tak zurocite sve kvality, a vsichni Vam pak budou neskonale vdecni, jak to pod Vasim odbornym dohledem jde rychleji, kvalitneji a levneji :-)
A nebo konecne (nejen Vy) zvolte nekoho, kdo bude obec ridit stejne dobre (nebo lepe) jako by to byl jeho soukromy majetek :-) (vim, oboji je utopie)

Howgh!! :-)

Re: karlstejnska
Autor: Kuník Stanislav/SK (IP zapsáno)
Datum: 14.01.2009 13:50

Tomme,zvolte jiné téma.Hra končí...

Ukončení rekonstrukce Karlštejnské ulice, zrušení objížďky
V pondělí 19.1.2009 ráno bude zrušena objížďka, ulice Karlštejnská bude obousměrně průjezdná. Autobusy od prvního ranního výjezdu budou jezdit původní trasou - nástupní i výstupní zastávky jsou v Karlštejnské ulici před řeznictvím.
S.K.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Kuník Stanislav/SK (14.01.2009 13:51)

Jdi na stránku: Předchozí12
Aktuální stránka: 2 z 2


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.