cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
zasedání zastupitelstva - rozpočet 2009
Autor: daniela gottelova (IP zapsáno)
Datum: 17.03.2009 22:56

Dovoluji si Vás pozvat na veřejné zasedání zastupitelstva příští pondělí od 19 hodin v Club kinu, kde nosným tématem bude schválení rozpočtu na rok 2009 a schválení grantů v oblasti kultury, práce s mládeží a sociální oblasti.

Kromě toho je na webu naší strany aktuální číslo Zpravodaje s tématy škola, služební notebooky,s přehledem otevíracích dob místních obchodů a dalšími informacemi.
[www.veciverejnecernosice.cz]
Daniela Göttelová

Re: zasedání zastupitelstva - rozpočet 2009
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 19.03.2009 20:11

to nestíhám,ale na další představení se stavim...
je dovolený vyjadřovat emoce danielo?
víš potlesk,smích,pláč a takový ty věci...

Re: zasedání zastupitelstva - rozpočet 2009
Autor: daniela gottelova (IP zapsáno)
Datum: 20.03.2009 00:15

To je škoda, že tohle zasedání nestíháte, bude docela důležité-vzhledem k celosvětové krizi je schvalování rozpočtu na rok 2009 docela zásadní rozhodování.
Předpokládám, že se na zasedání bude možné dozvědět, které investice a projekty se rada města do rozpočtu rozhodla zařadit a které nikoliv, které silnice se příští rok dělat budou a které nikoliv (a které možná podle toho, jestli dostaneme dotaci) a prodejem kterých obecních pozemků či budov chce tyto investiční výdaje financovat. Dozvíme se,předpokládám, také jak bude úřad šetřit, kde bude hledat úspory - v přísném hlídání služebních cest, školení, nákupů nového nábytku a provozních nákladů (poštovné, elektřina). Peněz totiž s největší pravděpodobností je a bude méně než v letech minulých a my bychom se s tím měli nějak vypořádat, například velmi uvážlivým a realistickým vyhodnocením priorit.I když koruna by se vždycky měla obrátit dvakrát než se vydá, v době krize by se možná měla obrátit třikrát.
Z materiálů, které máme k dispozici zatím dle mého soudu vyplývá, že vedení města hodlá pokračovat v projektu Bike and Ride (ačkoliv peníze z kraje, resp. EU dle mých informací ještě nemáme), že peníze na mateřskou školku Vápenice jsou velmi nejisté, peníze na rekonstrukci tankodromu Střední zatím nejsou vůbec, atd. Uvažuje se o prodeji obecní budovy v ulici V Mýtě (za cenu cca 13 milionů) a v případě neúspěchu tohoto prodeje, o prodeji obecní budovy v ulici V Boroví. V obou ale bydlí lidé...
Hezký večer
DG

Re: zasedání zastupitelstva - rozpočet 2009
Autor: daniela gottelova (IP zapsáno)
Datum: 20.03.2009 01:53

Omlouvám se, Lojzorybo, že jsem vám neodpověděla na dotaz ohledně projevování emocí. Myslím, že pokud projevy neruší průběh zasedání, jsou povoleny.
:-)
DG

Re: zasedání zastupitelstva - rozpočet 2009
Autor: Kdo asi? (IP zapsáno)
Datum: 20.03.2009 05:14

Projevy emocí
Však nesmí
Zastupitele budit

Re: zasedání zastupitelstva - rozpočet 2009
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 21.03.2009 15:49

ok,budu se těšit :-)



Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.