cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí123456789Následující
Aktuální stránka: 3 z 9
Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 29.06.2009 21:15

Kuzmiči, především je potřeba si uvědomit, že pořádat Bigbeatové dunění není ničí povinost. Pokud jste zklamán tím, že se někdo z vlastní svobodné vůle a z drtivé většiny za vlastní peníze několik let o něco snaží, tak to zkuste třeba Vy sám. Pokud máte na krku firmu, kterou leta budujete a která Vás živí, tak možná přijdete na to, že je lepší dát výplaty zaměstnancům a ne je propláchnout hudebním festivalem. A jestli tomu skutečně tak moc věříte, tak byste nás mohl podržet aspoň tím, že si koupíte lístek a ne tím, že nám tu snahu dáte hezky česky sežrat.
S pozdravem M.S.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Michal Strejcek (29.06.2009 21:16)

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Vladimír Dvořák (IP zapsáno)
Datum: 29.06.2009 21:27

Milý lojzorybo nebo lépe Petře Chrpo,
moje hudba se Vám samosebou líbit nemusí, to Vám neberu, ale opravdu nevím, kdo je pro Vás "fakt skvělý" muzikant. Pro mě osobně je hudba všech Melesem zmíněných světových jmen důkazem, že jejich hudba se poslouchá i v roce 2009, tedy mnohdy i 30 let od jejího vzniku. Co by za to dnešní progresivní trendaři, či akademičtí undergroundoví hudební negramoti dali.... Vladimír Dvořák

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: kuzmič (IP zapsáno)
Datum: 29.06.2009 21:38

Jestli dal někdo někomu něco sežrat tak to jsou v první řadě neschopní nebo všeho schopní tvůrci ČBD. Dávají to sežrat mnoha lidem, kteří se na to těšili. Apropo jejich mlčení hovoří za vše. Když něco začnu, tak si to mám pořádně spočítat, pokud to umím a jestli ne tak akorát čumím a to je asi tento případ. A ještě skromný dotaz. Oni Vás platí jako tiskového mluvčího nebo jim tímto poskytujete humanitární pomoc ?Copak Vy sám jste spokojený s tím , kam to dospělo?Vy jste rád,v jakém stavu je ČBD ? A kdo to zavinil?Proč to jinde jde a tady ne ?Přece je za to nebudete chválit. Opravdu jste přesvědčen , že se nedalo udělat víc ?Já ne.
A nezlobte se za způsob vyjadřování,jsem z toho skutečně pořádně nas....., jdu si dát panáka na uklidnění.Tento způsob práce nenávidím.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 29.06.2009 21:44

Kuzmiči, když už jsme u toho dotazování - kdo jste Vy? O co jste se pokusil Vy za poslední roky? A Vám se skutečně vše daří, jak si představujete? To mě tedy člověče skutečně zajímáte. Abychom to tedy nějak smysluplně ukončili, nabízím Vám spolupráci na příštím ročníku. Přijďte na dunění, dám Vám vstupenku zdarma. Mám jedinou podmínku, příští rok mi pomůžete s produkcí. Myslím to vážně.
S pozdravem M.S.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Michal Strejcek (29.06.2009 21:45)

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: kuzmič (IP zapsáno)
Datum: 29.06.2009 22:00

Pokud se včas vrátím z Rakouska, kde jsem, tak určitě přijdu, ale vstupenku si samozřejmě koupím sám.Možná to bude znít divně, ale věřte že nelžu. Za poslední roky jsem ve své práci udělal hodně nového a skutečně mi všechno vyšlo tak , jak jsem si přál. Až mi to samotnému připadá neskutečné, ale je to tak. Nevím sám,jak dlouho to vydrží, určitě ne na věky.Ale jsem tomu rád a jsem až na některé drobnosti spokojený.Není to ale jenom moje zásluha. Mám kolem sebe dobré lidi, bez kterých bych nic neudělal. Ale taky to trvalo, než jsem je našel.Jediné co nedokážu a co se mi nedaří je ovlivnit mé zdraví.A budu-li se zodpovědně cítit na to, že Vám budu něco platný do party, tak se včas ozvu.

Hezký večer
Musil

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 29.06.2009 22:04

Konečně slovo chlapa - beru, ozvěte se.
M.S.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 30.06.2009 00:15

milý vldimíre,
já tvou hudbu vůbec neznám,řeč tu byla o napadnutí člověka z důvodu názoru.
proto mne nezavlíkej do rozpravy o hudbě-mám jediné kritérijum:LÍBÍ-NELÍBÍ,víc po ní nechci a abych ukojil tvůj chtíč po vědění,věz,že páně melesovu ještě nezestárlo publikum :-)))

věkem se chluběj jen blbci-to abych ti uďál příklad tý tvý logiky :-)))

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Vladmír Dvořák (IP zapsáno)
Datum: 30.06.2009 01:06

Petře Chrpo, lojzorybo či jak zní ten odvážný názorový kryt,
dobrá, budem si tykat, docela jsi mně pobavil - že melesovi nezestárlo publikum je hezká i když dočasná záležitost, a čím se kdo v souvislosti s věkem začal chlubit si najdeš ve svých starších příspěvcích. Jinak máš docela pěkný "logický" fištrón, gratuluju.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Kancius Minor (IP zapsáno)
Datum: 30.06.2009 01:16

Vzpomenu-li na některou z akcí, pořádaných za účasti pana Melese, musím dále přemýšlet o hodně usilovněji, abych se rozpomněl na něco z hudební oblasti, při čemž jsem se pobavil alespoň stejně dobře. Kapelu Deliqent bohužel nebo naštěstí neznám, ale z reakce jejích členů a fanoušků usuzuji, že se asi bere příliš vážně. Pokud se podobný přístup praktikuje v hudbě lehčího žánru, nebývá to zrovna můj šálek kávy.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Vladimír Dvořák (IP zapsáno)
Datum: 30.06.2009 01:31

Šťavnatý Kanciusi,
dopřejte nám svým tipem na podobnou akci taky tu prču, třeba se pobavíme, takhle jsou to jen anonymní žvásty autentický váhy jedný báby, co něco povídala....

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Kancius Minor (IP zapsáno)
Datum: 30.06.2009 01:55

Rozhořčený Vladimíre,
takové už jsou internetové diskuze, všechno, co zde čtete, jsou jenom anonymní žvásty, včetně těch Vašich. Ten tip bych Vám přesto poskytl rád, poslední autentická akce tohoto charakteru však bohužel proběhla v roce 2005 a, upřimně řečeno, nejsem si jist, zda lituji své tehdejší nepřítomnosti, přestože to bylo v jistém směru ještě zábavnější než jindy.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Vladimír Dvořák (IP zapsáno)
Datum: 30.06.2009 02:10

Drahý Kanciusi,
nejsem nikterak rozhořčený, naopak začínám se čím dál víc bavit mj i Vaším třeskutým intelektuálním pojednáním o anonymní diskuzi, to jste mě tedy opravdu rozesmál. Nějak se ale pořád nemohu dostat k jádru pudla, všichni mě přesvědčují, jaká že to je prča, ta akce za účasti m.melese, zvláště ta poslední autentická, avšak Vy sám nevíte, zda máte litovat své tehdejší nepřítomnosti anebo ne, protože to bylo v jistém směru zábavnější než jindy - safra, člověče to je taky docela frapantní logika - nemáte někdy strach, že netrefíte domů? Fakt dobrý a tak se chci taky trochu pobavit, a tak se ptám kde a kdy,ale furt kde nic tu nic.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 30.06.2009 12:27

ď vláďo,
na svém fištrónu si asi začnu zakládat :-)))

schválně,jestli máš taky šéma a přijdeš na to,vo čem tu s jezefcem a kaňourem,potažmo bratrem ójou mluvíme...
na tom veselym průběhu v roce 2005 neměli podíl pouze pořadatelé...
tak zaber a máš vodpověď hned :-)))

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 30.06.2009 17:19

pane dvoraku,

v dobe, kdy ti, dle vas "tvurci nadcasove hudby", zacali produkovat svoje nenapadite tristni halekacky doprovazene tou nejnudnejsi kytarovou onaniii, zacinala hrat i jina kapela - kraftwerk. a snad kazdy, kdo ma usi, musi uznat, ze jedna jedina skldaba od kraftwerk posunula hudbu stokrat dal, nez vsichni ti protagoniste fotbaloveho hardrocku, ktere mate nalepeny na svem domacim oltaricku. smesny je tez argument o tom, ze jejich kvalitu dokazuje to, ze je dodnes nekdo posloucha. v tom pripade je vrcholem kvality ceska normalizacni popmusic panu janecka a jandy, neb tu posloucha pulka naroda.

a jen tak na okraj - ja se tady v prsa bit nezacal, jen jsem se na vas, logikou "a co jste dokazal vy, ze mi tu neco vytykate" vedeny dotaz odpovedel, ze jsem taky v zivote na "hudebnim poli" leccos zazil. nikdy jsem vsak nemel potrebu se tim jakkoli chlubit, zviditelnovat ci nedejboze na tom vydelavat. jedine, proc jsem to delal, byla radost, kterou mi to poskytovalo a vedomi, ze se hromada lidi pobavi tak, jak nikdy za cely rok. rad bych vas na takovou akci pozval, abyste si trosku zvysil hudebni rozhled (coz potrebujete jak prase drbani a zakoupenim dilka "unreleased songs of black sabbath" toho nedosahnete), lec srouby jsou jiz utazeny prilis mnoho na to, aby se v podobnem duchu dalo usporadat neco jineho, nez policejni manevry.

zaverem si tez neodpustim radu na oplatku - zajdete si do papirnictvi a reknete si o kalendar. ty na letosni rok jsou ted vcelku levne a tak muzete mit za maly peniz neustale prehled o tom, jaky ze se to pise rok.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 30.06.2009 18:17

Melesi, začínám Vás podezřívat z propagace, organizace a šíření festivalu Czechtek. To bylo dobrý, tedy až na to finále. Strefil jsem se?
M.S.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 30.06.2009 18:19

MÁŠ BOD ZASTUPITELSKEJ!!!

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 30.06.2009 18:23

Kluci moji, já jsem tak šťastný, že vám aspoň v něčem rozumím. Zkuste naoplátku občas pochopit i vy mě a když to vyjde slibuji, že do roka a do dne Na Višňovce.
M.S.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Big Smoke (IP zapsáno)
Datum: 30.06.2009 22:47

Na višňovku se vyprdni tj chráněná krajinka a Bursík ti udělá nevkusný monokl :-)

A hlavne voni se dou meles vycpat s kratftwerkem - tj hovno zaklad elektroniky - to by se museli namahat vic :-)

Hele Lado, ty jsi hodne dobrej kytarista a ja jsem ti prakrat vez aparaturu - tehdy jsem ti vratil kvakadlo jestli si vzpomenes :-)

A nekoukej na me jak na vraha kdyz me potkas - nemuzu za to jak vypadam :-)))

Zkusim se ti nekdy treba v klubiku pripomenout :--)

Me bere muzika kterou hrajou lidi na nááástroje a ne na computer i kdyby to bylo buuuhvijak dokonaly.

Obcas me napada ze kdyz maj dechovkari i po tech letech nejakou vlachovku - co budeme mit my?? Bunkrovku? nebo rokafofku? kua to chce nejak osetrit at na stary kolena nemame nouzi o kvalitni ozvucenej prostor :-))

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 01.07.2009 11:52

Láďo, tohle si kup, ten VGáčkovej kabel vzadu by mohl skýtat velké možnosti (textový duhový smajlík)
M.S.
[www.youtube.com]



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Michal Strejcek (01.07.2009 11:53)

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Pít (IP zapsáno)
Datum: 02.07.2009 11:45

Pro Oju. Je zbytečné, abyste nadále psal urážky na osobu pana Dvořáka. Měla jsem tu čest být na pár jejich koncertech, kde také hrála výborná kapela Deliqent a musím říct, že jen těžko hledám konkurenci jak Lokomotivy Planet, tak skupiny Deliqent a myslím, že to není zdaleka jen můj názor. Pěkný den Pít

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Pít (IP zapsáno)
Datum: 02.07.2009 11:55

Pro lojzurybu. Žádný člen ze skupiny Deliqent by se nesnížil na takovou úroveň, že by uhodil kohokoli jen kvůli názoru!!!!!!!!!!!

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Wolt (IP zapsáno)
Datum: 02.07.2009 14:26

Lidi už to neřešte.Je jasný,že každej má rád něco jinýho a je to tak v pořádku.Pak už záleží jen na tom,jak je kdo omezenej,že tady plácá hovadiny jako m.meles a uráží ostatní.
Já mám rád všechny hudební směry.Z každýho mě zaujme něco.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Kancius Minor (IP zapsáno)
Datum: 02.07.2009 20:02

O tom nepochybuji, Píte, bohužel pro pana Dvořáka to budou jenom anonymní žvásty jedný báby. Ale mně je to už teď naprosto jasné.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 02.07.2009 20:55

Důrazně se ohrazuji proti formulaci "anonymní žvásty jedný báby", když tak už "krásné čarodějky", ale ty jsou jen do třicítky, co? A hergot, nojo... Tak holt kecy staré čarodějnice :-))))))))))), i když, do téhle diskuse jsem asi nepřispěla, nojo....

Beru zpět, odvolávám co jsem odvolal(a) :-)))))

A já stará ochechule jsem si vždycky myslela, že rockeři jsou silně nad věcí....

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 02.07.2009 21:43

Enzilo klid, pro rockery, technaře, punkíše jedna "stará čarodejnice":
[www.youtube.com]
M.S.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 02.07.2009 22:21

A jedna pro Láďu:
[www.youtube.com]

jo a ještě tohle, tu mám rád, tu hrál nedávno "U vystřelenýho voka" nějakej frantík:
[www.youtube.com]

No a bez týhle "starý báby" by to asi nebylo komplet (diskotéková koule na křišťálovém lustru, hmm ... ):
[www.youtube.com]

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Kancius Minor (IP zapsáno)
Datum: 02.07.2009 22:53

jenom jsem citoval pana dvoraka

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Vladimír Dvořák (IP zapsáno)
Datum: 03.07.2009 03:29

Milá Enzilo, když dovolíte raději Heleno Šebková,
máte pravdu nejsem zkušený diskutér, a s anonymním, zde frekventovaným stylem mám obzvlášť pramalé zkušenosti a pokud je to pro Vás zklamáním, je mi to opravdu líto.
Moje, zde zcela ojedinělé, angažmá začalo mou reakcí na stížnost rozmazleného dítěte, jehož kamarád utrpěl nepřiměřenou újmu po nevinných urážkách. Navíc účinně podpořenou dokumentovaným morbidním šlápnutím jistého deliqenta na kuří oko dotyčného už na základní škole - totiž pomalovanim vsenorske zastavky napisy "king kong city"!
Pokud je pravdou, že m.meles se podílel na přípravě Czechteku, je vše ostatní jasné. Já akce tohoto typu nepovažuji, a to bez krve, za hudební festival, a pokud je někdo má za svůj argument soudnosti, představuje to váhu autority pořadatele závodu skateboardů na U rampě v diskuzi o F1. Styl p.melese nespočívá v tom, že by tyto věci dokázal rozlišit, nýbrž v principu tvrzení, že zastydlí onanisti typu Massy či Hamiltona nepochopili, že dnes, v roce 2009 není rychlost všechno. Diskuzi o výtvarném umění by v podobném duchu mohl obohatit o svérázný postřeh, že Mona Lisa je léty vykoukaná mazanina a svojí erudici podpořit např.autorstvím Zeleného Raula, a tak by se dalo pokračovat donekonečna. Vždy v jízlivém "nadhledu" zezadu okopávaných kotníků a zásadně v krytu anonymního, neadresného nicku.
No, pokud máte čas a chuť takto ztrácet drahocenný čas, přeji Vám příjemnou zábavu. Nevím jestli se Vám tito chlapíci hodí v chytré argumentační bitvě s představiteli městského zastupitelstva na jiných vláknech, ale obávám se, že takováto míra soudnosti může znamenat účinného žolíka v rukou protihráčů při vykládání karet na stůl.
S přátelským pozdravem - Vladimír Dvořák

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 03.07.2009 09:31

Ahoj Láďo, v souvislosti se skejťáky mi připadá dost škoda, že letos nebude pláž. Václav tomu věnoval hodně a mám obavu, že když nenajde nějakou výraznou podporu na příští rok, tak se můžeme těšit tak akorát na zub času, který celou investici (jak městskou, tak jeho) poměrně rychle zlikviduje.
Pak se nediv, že "skategeneration" nevidí s námi moc "future", když jim bereme hračky a nad jejich pojetím zábavy ohrnujeme nos. V tomhle bych se tedy, když dovolíš, melese zastal i když mě taky občas zvedá mandle (bez smajlíku).
Nemusíš mi psát, že to až tak netolerantně nevidíš, to já vím, taky vím, že jsi pro celkem dost místních "musicteens" autorita a kupodivu se na tvůj prstoklad chodí občas i podívat. To zase nejspíš neví meles.
Tak asi tak, aby to nemělo smutný konec.
Měj se M.S.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Michal Strejcek (03.07.2009 09:33)

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 03.07.2009 10:25

Dobrý den pane Dvořáku,
nezbývá mi než zareagovat.
Internet a s ním spojené internetové diskuse jsou, ať se nám to líbí nebo ne, realitou dneška. Možná, že je dobré se mu občas bránit, v zájmu duševního zdraví, ale na druhou stranu, stejně jako neutečeme před jinými novinkami, tak tyhle nás dříve nebo později dostihnou.

Můžete se k tomu samozřejmě postavit tak, že Vás to absolutně nezajímá, to je Vaše nepopíratelné právo, nebo to můžete vnímat tak, že se v tom bludišti budete snažit najít "perly", i když je to samozřejmě časově náročné.

Já pracuji s internetem každý den, v poslední době je (možná někdy bohužel) součástí mého života.

Když jsem před lety začala sledovat spíše ze zvědavosti diskusi ještě na městských stránkách (kterou pak tak úspěšně zatrhnul pan místostarosta), také jsem na ni koukala dost nevěřícně. Říkala jsem si, co to je, nechápala jsem, proč tam ti lidé mísí vážná temata s recesí, proč na sebe občas štěkají. Postupem času jsem to pochopila.

Nechci Vás nabádat, abyste seděl u kompu a sledoval diskuse, raději si vyražte do přírody, ale chtěla jsem Vám jen naznačit, že tohle diskusní fórum není až tak šílené, jak se na první pohled zdá.

Já osobně (pod tím nickem, což je přezdívka z dětství - jestli si pamatujete na Angelu Davisovou, známou to bojovnici za ženská práva, jak ji vždycky ukazovali v TV - s tou obrovskou hlavou z vlasů... :-))) ) jsem zaujala postoj, že jsem se snažila, aby tohle diskusní fórum mělo určitou úroveň, aby pokud možno nebylo vulgární a nepřátelské. Protože pak by to nahrávalo některým místostarostům, kteří si to tenkrát vzali za bernou minci, aby "lidem zavřeli ústa". Byla a jsem Michalovi moc vděčná, že lidem tuto svobodu projevu umožňuje, ačkoli je často sám napadán. A diskusní fóra a podobné vymoženosti mohou opravdu být za jistých okolností projevem svobody.

Pana Melese berte, jaký je. Je to provokatér, rozhodně si "nebere servítky", ale má svérázný humor a je svůj. To je dneska dost vzácné. Možná, že Vás jen chtěl, způsobem svým vlastním, přimět k zamyšlení, nic víc, kdoví...

Samozřejmě by bylo lepší,kdyby si to lidé vyříkali třeba v hospodě z očí do očí, ale dnešek tomu moc nenahrává. Třeba ti lidé stejně jako já sedí od rána do večera u kompu, aby se uživili, a občas si holt odkliknou a chtějí druhým něco sdělit. Nebo jsou sami a je jim smutno. Nebo mají těžkou chvíli...

Když jsem psala o tom panu Bukovičovi, tak tomu internet a tyto diskuse asi zpříjemnily velmi těžký konec života. Přesto touto formou dokázal ještě předat to, co chtěl, ale to už je jiná písnička...

Mějte se hezky a ať Vám to hraje

Enzila

PS. Je mi samozřejmě také líto, že normální lidská komunikace se odehrává především prostřednictvím těchto médií - ale podívejte se dnes na mladou generaci - o čem jsou všechny ty chaty, smsky, facebooky???? Třeba je to tak dobře, kdoví...

Jdi na stránku: Předchozí123456789Následující
Aktuální stránka: 3 z 9


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.