cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí123
Aktuální stránka: 3 z 3
Re: zasedání zastupitelstva
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 23.09.2009 23:59

Ahoj Danielo, abych neplácal nesmysly, domluvil jsem se s Alešem Pajgrtem, že zpracuje finanční analýzu variant celé transakce na základě přesných geometrických plánů. Myslím, že do čtrnácti dnů by to mohlo být hotové.
Co se týče megaprojektu, tak trochu předbíháš. Zatím se bavíme pouze o koncepci (Meles promine). Pokud jsi pozorně četla článek pana architekta Styczaje v minulých I.L. (tedy ten co vyjde ještě jednou v listu VV), tak ti nemohlo uniknout, že došlo ke koncepčnímu posunu od varianty "klasického" náměstí k variantě prostoru volnočasových aktivit. Zda bude součástí tohoto prostoru i školka (což ovšem pochybuji, protože je plánována hned vedle Na vápenici), nebo hřiště pro teenagery záleží pouze na tom, zda tento druh výstavby v rámci schválené koncepce navrhne budoucí investor a zda s jeho návrhem bude město souhlasit. Předběžně jsme se s panem místostarostou shodli, že by to mělo proběhnout formou soutěže.
Měj se M.S.

Re: zasedání zastupitelstva
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 24.09.2009 12:59

pane strejcku,

koncepcnim resenim bych rozumnel takove reseni, ktere ma nejakou funkci v celem "organismu" mesta. coz ovsem tezko muze probehnout, kdyz parta privandrovalcu, ktera k nam jezdi poslednich 10 let smelit s pozemky a ktera o fungovani mesta a jeho prirozenych centrech zhola nic nevi (viz slavna starostova veta, ze "cernosice nemaji naves"), zada parte svych kamosu s obsesi v umelych potocich (jenz se domniva, ze mokropeske nadrazi lezi po ceste mezi skolou a libusi, coz dokonale ilustruje jeji znalost mistnich podminek), ze chce namesti, aniz by predtim bylo reseno, jestli tam takova vec ma smysl. a jestli se pak u od zacatku zcela nesmyslneho navrhu resi, kde presne budou polyfunkcni domy, kde multifunkcni budovy a kde drobne sakralni prvky ci bazenek se sinicemi, nejedna se o zpracovani zadne koncepce, ale cucani zhuverilosti z prstu.

proste, v cernosickem kontextu je pouzivani slova "koncepce" naprosto neprijatelne, nebot nic, co by se ji alespon vzdalene podobalo, tu proste neni.

Re: zasedání zastupitelstva
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 24.09.2009 16:32

Pane Melesi, možná bych byl opatrnější v těch xenofobních výrazech. Možná jste právě nevědomky urazil všechny, kteří se přistěhovali za posledních 10 let. Více nemám co bych dodal.
S pozdravem M.S.

Re: zasedání zastupitelstva
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 24.09.2009 16:53

pane strejcku,

nevim, o jake xenofobii to mluvite. nemam nic proti komukoli na zaklade etnickeho puvodu, ale pouze z duvodu po certech neetickeho chovani.

co se tyce obavy, ze jsem urazil vsechny, kdo se sem pristehovali za poslednich 10 let - podminku, ze smeli s pozemky a zaroven drepi na radnici, splnuji pouze tri z nich, cili se to tezko muze kohokoli neopravnene dotknout.

Re: zasedání zastupitelstva
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 25.09.2009 04:36

ty si perla jezeveckej a ne ze ne :-)))

Jdi na stránku: Předchozí123
Aktuální stránka: 3 z 3


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.