cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Co je doma to se počítá
Autor: El Grande Smokio (IP zapsáno)
Datum: 08.10.2009 00:55

Onehdá vracaja sa dom, všiml jsem si podivného vleku zaparkovaného hnedka vedle MÚ - ponejvíce připomínal klasický vlek na loď. Řekl jsem si, to si Aleš asi konečně koupil nějaké vodní přibližovadlo. Možná nekoupil, ale jen pronajal. Každpopádně si ho odvezl někam fuč a při tom jsem ho na vlastní bulvy viděl, no ale možná mu křivdím a měl to jen půjčené od kamaráda Michala, protože to nebude nic co by daňové poplatníky zajímalo stejně jako flekatá psí společnost za kterou se v místním periodiku tak perou a vyhrožují žalobami.
BTW - zrovinka dneska jsem si na I-Dnes početl v článku z kterého cituju -
Náhrady zneužívají i jiní poslanci

Poslanců, kteří bydlí v blízkosti Prahy a přesto si nechávají proplácet náhrady za podnájem v metropoli, je celá řada. Například Petr Tluchoř (ODS) bydlí v Brandýse nad Labem, jeho stranický kolega Aleš Rádl zase v Černošicích. Z Unhoště, pár kilometrů od hranic Prahy, je Lenka Mazuchová (ČSSD).

S láskou vzpomínám slova kamaráda - Ty vole a ty si fakt myslíš, že voni jsou tam proto aby pro tebe něco dělali? Naivko.....money money money

Nechci aby to vyznělo že dotyčným pánům cokoliv závidím, ono se jim to vrátí, protože i když ty mlejny melou pomalu.............melou

Re: Co je doma to se počítá
Autor: tramp (IP zapsáno)
Datum: 08.10.2009 01:03

prosím pana E.G.S o správné používání přechodníků: "vraceje se", tedy například podle vzoru: přechodníkuvše používaje, jevím se býti lehce podnapilím....., např.



Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.