cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: 123Následující
Aktuální stránka: 1 z 3
nove auto pro hasice
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 16.11.2009 23:05

tak mokropesti hasici dostali nove terenni auto. a od mesta nebylo (to ma v soucasne penize tak tak na zasitovani lokality vapenice, jejiz vlastnictvi panem mistostarostou je dozajista jen nahoda). a vzhledem k tomu, ze ho daroval clovek, ktery ma tu zlodejskou bandu na radnici asi tak rad jako ja, pocitam, ze se o tom nedocteme ani v dezinformacnich listech (narozdil od obligatni porce lzi o tom, jak vubec, ale vubec nikdo z dalmatinu nechce zasmelit pole pod skolou).

[www.sdhmokropsy.cz]*

Re: nove auto pro hasice
Autor: kuzmič (IP zapsáno)
Datum: 29.11.2009 10:38

Auto je pěkné, škoda jen,že nemá sobě rovný výstražný maják. Tento vyšisovaný stařeček podstatně snižuje hodnotu a celkový dojem jinak úžasně zhotoveného zásahového vozu nemluvě o úrovni zadní výbavy, která vytváří dojem (skutečnost) jen aby tam něco bylo. Pánové když už, tak už.

Re: nove auto pro hasice
Autor: kafikova (IP zapsáno)
Datum: 29.11.2009 17:47

Pánové hasiči, vypadá to na dalšího sponzora :-)

"když už, tak už" ... tak to navíc vypadá opravdu na pořádnou raketu :-))

Re: nove auto pro hasice
Autor: Tomáš Havlík (IP zapsáno)
Datum: 29.11.2009 18:40

Dekujeme za pochvalu vozu. yawning smiley) Výstražná rampa je tři roky stará, takže žádný stařeček a nám se líbí. Co se výbavy vozu týká tak je obsáhlejší než ukládá vyhláška pro VEA-1A vozy. Pokud přesto máte výhrady k výbavě doporučuji kontaktovat GŘ HZS ČR v Praze, aby byla změněna vyhláška. Nejlépe s návrhem co do tohoto typu vozů doplnit yawning smiley)

Re: nove auto pro hasice
Autor: kuzmič (IP zapsáno)
Datum: 29.11.2009 19:30

Pane Havlík,
Doposud žádné VEA tady potřeba nebylo, to jste si tak asi zařadil sám právě asi ohledně toho , že do něj nic nemáte,aby to odpovídalo Vašim vyhláškám. Já tvrdím, že takto pěkné vozidlo je nehorázné používat jako VEA a že ho lze zařadit a vybavit pro jinou kategorii nebo jak tomu říkáte, která by byla pro všechny lidi , kteří čekají na pomoc hasičů užitečnější, díky jinému širšímu technickému vybavení.Reálná užitná hodnota toho pěkného autíčka je Vaším současným vybavením a zařazením využita tak na 50procent. Zaslouží si víc.

Re: nove auto pro hasice
Autor: Tomáš Havlík (IP zapsáno)
Datum: 29.11.2009 22:12

Pane "kuzmic" mate moznost mi to vysvetlit kazde pondeli po 17 hod v hasičárně. Samosebou pokud máte dostatek informaci o tom co VEA znamena. Pokud něco o práci hasičů víte rád si poslechnu vaše názory. Pokud ne, je to pro mě jen plýtvání časem. Který neználkům se světovým názorem neposkytuji.

Re: nove auto pro hasice
Autor: kuzmič (IP zapsáno)
Datum: 29.11.2009 22:57

Děkuji za Vaše odpovědi, pomohlo mi to udělat si definitivní obrázek o veliteli hasičů Černošice. Dávám Vám za pravdu, že je to plýtvání času a přeji Vám a Vašim kolegům vše dobré v Novém roce.
S pozdravem
Karel Musil

Re: nove auto pro hasice
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 30.11.2009 04:44

musil,musil,
malos zkusil...

nic ve zlym karle-i tobe vse dobre a hlavne,at se dari!!!
s pozdravem
petr chrpa

a hasicum co nejmin prace nejen v novem roce :-)))

Re: nove auto pro hasice
Autor: MichalT (IP zapsáno)
Datum: 02.12.2009 13:59

Tak jsem včera z hrůzou otevíral naše tedy vaše Listy, kolikrát tam zase uvidím našeho plzeňského Mgr. Rádla a nastalo překvapení - jenom jednou.
Ovšem ta sviňárna co je na straně 22-23 mě nadzvedla ze židle.
Za článkem o soukromém daru hasičům se nechá Rádl vyfotit s s tím autem tak, aby to na první pohled vypadalo, že ho daroval on. To už prostě přesahuje všechny mezky.

Re: nove auto pro hasice
Autor: jindrich (IP zapsáno)
Datum: 03.12.2009 07:04

No, tak to mě taky. Pár dní předtím jsem četl o předání daru (auta) od soukromého dárce hasičům a pak vidím tohle. Co k tomu dodat?!

Re: nove auto pro hasice
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 03.12.2009 11:13

pane havliku,

chapu, ze jako hasici musite s vedenim mesta vychazet, at uz tam sedi kdokoli. chapu, ze neovlivnite, co si necha radl vytisknout v dezinformacnich listech.

ale opravdu je nutne, abyste den ci dva pote, co vam jeden z kritiku radnice preda dar,jehoz hodnota je rovna tomu, co hasici od mesta dostanou za dva roky, nechali radla producirovat se po hasicarne (dotaz: sezral zase tri rizky, jako to cini obvykle?), nechat se u auta fotit a tvarit se, jak kdyby ho dal on?

je opravdu nutne nechat se jako hasici hazet do jednoho pytle s dusickovymi darmozrouty, jejichz prinos pro mesto neni ani nulovy, a kteri stoji cca 50x vice, nez vase jednotka?

a zaverem: opravdu verite radlovym slibum, ze vam postavi novou hasicarnu? neprijde vam, ze to rika spise proto, aby p. prskavec i nadale drzel koalicni basu? (domnivam se, ze kdybyste byli rybari, stejne duveryhodne by vam sliboval novy rybnik a pstruhovou bystrinu).

Re: nove auto pro hasice
Autor: Tomas Havlik (IP zapsáno)
Datum: 03.12.2009 12:38

pane "Meles" :-)


1-Bylo nutne - zařazení vozidla do IZS schvaluje statutární zástupce města.
2-Nekonzumovalo se nic
3-Neovlivnim
4-Nikam se házet nenecháme, protože s MP v jednom pyti jsme. Oni i my jsme totiž organizační složka téhož města.
5-Nemám důvod nevěřit tomu, že se pan starosta nebude snažit sehnat prostředky na přístavbu stanice. Pokud se mu to v dnešní komplikované době podaří, má u nás řízků se salátem kolik snese a unese :-))

Hezký den

Re: nove auto pro hasice
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 03.12.2009 13:09

pane havliku,

ad 1. narazim na fakt, ze radl se - jak vidno z nejnovejsiho radnicniho blabolu - snazi vytvorit dojem, ze auto vlastne dal on ci jim "spravovane" mesto. z toho je cloveku trosku na bliti. to nema zadnou spojitost s tim, ze zarazeni vozidla musi schvalit zastupce mesta - to schvaleni se da udelat i bez asistence pana janovskeho a jeho povestneho fotaku, ktery foti, jen kdyz je v zaberu nas plzensky magistr.

ad 4. osobne bych byl jako hasic velmi urazen, kdyby mne nekdo jakkoli srovnaval s mestskym policistou (a daval mu na cinnost 50x vice nez me). ale to je vase vec, ze vam tohle nevadi a ze si nedokazete spocitat, ze nebyt tech darmoslapu, na ketre obec dava skoro 10 % rozpoctu, mohly by zbyt penize na to, co mesto skutecne potrebuje - na hasice. i v mnohem mensich obcich jsou dnes bezne fungl nove casky, jen u nas se veprova hlava tvari jak onassis, kdyz venuje par korun na 20 let starou tatru.

ad 5. stejne jako sehnal penize na novou skolku, bike and ride, sportovni halu a dalsi, ze? mimochodem, ozralemu jiroutovi, ktery par dni po predani toyoty vyhlasoval ve svem oblibenem podniku, ze "ty hasice klidne necha zrusit", duverujete vice, ci mene, nez slovum pana starosty?

Re: nove auto pro hasice
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 03.12.2009 14:12

Pane Melesi, předpokládám, že kdyby Vám nedej Bože hořela střecha nad hlavou, tak hasiči přijedou bez ohledu na to, co si o nich myslíte. Naopak silně pochybuji o tom, že byste je k ohni nepustil, protože se pan starosta fotí s jejich auťákem. Nebo se mýlým a byl byste skutečně tak zásadový, jak se zde prezentujete? Pokud ano, pak byste to měl dotáhnout dokonce a namísto vytýkání hasičům, že dělají co mohou, aby jim ty jejich stříkačky stříkaly, byste mohl nějakou cisternu darovat Vy a měl byste klid. Pominulo by tak nebezpečí návštěvy ideologicky vadného hasičského sboru, kdyby Vám náhodou na dvorku bouchly saze.
Mějte se, předem avizuji, že do další diskuze na toto téma se nehodlám poštět.
Nic ve zlém, M.S.

Re: nove auto pro hasice
Autor: Tomas Havlik (IP zapsáno)
Datum: 03.12.2009 14:31

"nejnovější radniční blábol"jsem napsal ve spolupráci se svou ženou,asi ji Vaše hodnocení moc nepotěší :-). Náš článek začíná nadpisem a končí mým podpisem, co je okolo, nebylo v naší režii. Článek jsme prezentovali i na jiných webových stránkách [www.pozary.cz] (mimochodem, zde obdržené komentáře se nesou poněkud v příjemnějším duchu)

Koho si s kým srovnáváte, je čistě Vaše věc. Měští policisté jsou profesionálové, my dobrovolníci, máme odlišná poslání a naprosto jiný způsob fungování. Nevím, kolik městská policie přináší do městského rozpočtu, do jaké míry je či není ztrátová, proto mi nepřísluší zde o tomto polemizovat. Pokud vím, náš rozpočet zatím kvůli místní policii krácen nebyl.

S panem Jiroutem se při projednávání našich záležitostí nesetkáváme a informacím, co kde kdo údajně prohlašoval či anonymně publikoval na místním fóru:-), nepřisuzuji žádný význam.

Re: nove auto pro hasice
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 03.12.2009 15:32

Už se nějak přestávám orientovat...

Re: nove auto pro hasice
Autor: honzak (IP zapsáno)
Datum: 03.12.2009 18:16

Ale na bílé auto pro zcela jinou zájmovou skupinu město přispělo, že? Nebo že bych se fatálně mýlil?

Aby bylo úplně jasno - hasičům auto z celého srdce přeju, pánové si ho zatraceně zaslouží! A navíc ho využijí.

Re: nove auto pro hasice
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 03.12.2009 19:35

Pane Strejcku,

zacinam mit obavy o vase oci. hasicum auto z celeho srdce preju, coz je snad z toho, co jsem napsal, jasne. jedine, nad cim jsem se pozastavil, je fakt, ze ac ho sboru venoval pan moravec, nezasveceny clovek musi mit po shlednuti serie fotopokusu pana janovskeho v dezinformacnich listech pocit, ze ho zaridil radl. coz povazuji za hnus a vychcanost a rozhodne ne za nahodu. a myslim, ze pred nejakou dobou byste tak smyslel i vy.

cili, jeste jednou - nevadi mi, ze se starosta foti s hasici, stejne jako naprosto chapu, ze hasici pujdou hasit, at uz bude horet u radla, u vas ci u mne (dokonce i u vaseho osobniho satanase, komunisty mandy, by urcite hasili, jak je znam smiling smiley. vadi mi, ze se ten pan, co nam tu bohuzel dela starostu, ponekud nestydate snazi prizpusobovat skutecnost ve svuj prospech (coz je ostatne jedine, co se svymi kamarady v nasem meste cini).

Pane Havliku,

nepouzivejte prosim v souvislosti s cernosickymi mestskymi policisty vyraz "profesional", to slovo si takovou degradaci opravdu nezaslouzi. smiling smiley

co se tyce toho jirouta - verit mi to nemusite, to je samozrejme, ale nic to nemeni na faktu, ze to ten dobry marxleninsky filozof skutecne vykrikoval. takze vam preju, aby si to po vystrizlliveni uz nepamatoval.

jinak k te nove hasicarne - pokud si vzpominam, tuto otrepanou pohadku jsem od radla poprve slysel uz pred minulymi volbami. ovsem relita je trochu jina, porizujeme si takove nezbytnosti, jako je dira zvici peti kolecek pred mokropeskym nadrazim (ktera dle informaci primo z uradu stala k dnesnimu dni bratru 5.5 milionu - za to byste uz tu hasicarnu, pane havliku, davno meli...).

chapu, ze doufate, ze pokud s touhle partou budete zadobre, neco vam daji, ale osobne si myslim, ze doufate marne (i kdyz bych vam velmi pral, aby tomu tak nebylo),

preji vam tedy, aby po volbach na radnici sedela takova skvadra, ktera vas bude skutecne podporovat, a ne jen vytvaret ten dojem, jako treba v kolovci - [www.pozary.cz]

Re: nove auto pro hasice
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 03.12.2009 21:49

Pane Melesi, prý se v příštích volbách hodláte ucházet o hlasy voličů. Můžete to potvrdit, případně rovnou sdělit, pod jakou vlajkou to bude?
Díky za upřimnou odpověď, s pozdravem M.S.

Re: nove auto pro hasice
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 03.12.2009 22:20

pane strejcku,

nevim, odkud tato informace pochazi (ci zda si mne s nekym nezamenujete), ale mohu vas ubezpecit, ze minimalne tentokrat nikoli. me pracovni zaneprazdneni je prilis velke, abych s nim mohl odpovedne skloubit cokoli jineho, krom rodiny (ac vidim, ze jsou mezi nami titani ducha, ktri zvladnou najednou poslancovat, starostovat, sefovat okresnimu vyboru strany, podnikat ve firme s anonymnimi akciemi, drepet ve spravni rade osinku, venovat se rodine, vydavat si svuj vlastni fanzin a jeste k tomu vystudovat prava). ale ze sve pozice radoveho obcana se budu snazit delat vsechno proto, aby po dalsich volbach cernosicum nevladla banda hochstapleru, kteri se tu chovaji jak na dobytem uzemi.

pokud vam tato odpoved prijde dostatecna, prosim vas reciprocne o odpoved na otazku, zdali je castka 5.5 mega za diru u mokropeskeho nadrazi pravdiva (tuto informaci mam primo z uradu a mirne receno me sokovala). a v pripade, ze neni, tak zdali dokazete rici, kolik nas k dnesnimu dni stala...

dekuji

Re: nove auto pro hasice
Autor: Karel Holub (IP zapsáno)
Datum: 03.12.2009 22:31

Vypadá to vskutku tak, že panu Rádlovi docházejí témata na fotky. Vítaní občánci, chválené včely, přidržované stromky,obuté brusle, třímané mázy piva, hokejky a ostatní snadno pochopitelná témata se již okoukali, tak teď jsou na řadě libovolné dary od jiných sponzorů. To už potom může trumfnout jedině počítačové zakomponovávání fotek našeho protagonisty do starých snímků - např. na koně Selské jízdy apod.
Ale ta fotka v IL je fakt "chucpe". Spíše mne ale překvapili ti mokropesští hasiči....
Jen tak dál, klucí!!

Re: nove auto pro hasice
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 03.12.2009 23:11

karel holub: mne velmi rmouti, ze nikde nemohu najit uvodni scenu - starostuv monolog z divadelni hry mazany filip. "dnes rano vyslo slunce! to take nebylo samo sebou!"

jinak s vami souhlasim, take kroutim hlavou, proc maji hasici zapotrebi delat stafaz te moralni zrude sad smiley.

Re: nove auto pro hasice
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 03.12.2009 23:24

Pane Melesi díky za odpověď ohledně Vašeho případného angažmá ve volbách.
Co se týče B+R, neumím odpovědět přesně. Z průběžné zprávy FO k říjnu 2009 položka "Výdaje" tedy vybírám:
upravený rozpočet 2009 / skutečné plnění
Územní plánování - 450 000 / 11 900
Územní rozvoj - 1 209 000 / 870 751
Územní rozvoj - smíšené investice - 4 859 000 / 1 083 775
Detailní rozklíčování jednotlivých položek nemám k dispozici.
S pozdravem M.S.

Re: nove auto pro hasice
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 03.12.2009 23:39

to je bezvadne, to ani zastupitele nevdi, za co a komu mesto presne plati?


nicmene dekuji vam, i kdyz odpoved na svoji otazku v tech cislech bohuzel nenajdu.

Re: nove auto pro hasice
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 04.12.2009 00:12

Pane Melesi, celý úřad se mi domu vážně nevejde smiling smiley
Mějte se
M.S.

Re: nove auto pro hasice
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 04.12.2009 11:13

to chapu, ale stejne mi tak nejak pride, ze by bylo dobre vdet nejen kolik, ale i komu a za co. to neni cely urad, ale dva sloupce v excelu

Re: nove auto pro hasice
Autor: Karel Holub (IP zapsáno)
Datum: 06.12.2009 12:11

Melesi, v tomto případě jasou lepší téměř všechny monology z "Krále Ubu".
Všetně výsledků a dopadů vládnutí...

Re: nove auto pro hasice
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 11.12.2009 07:38

kam az nas ta tojota dovezla,ze???

Re: nove auto pro hasice
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 11.12.2009 10:42

no, kam.. presne tam, kam se dalo cekat, cili k dalsi dalmatinske levarne. at se v cernosicich vydas jakymkolim smerem, at jdes pesky, jedes na oslu ci parnikem, nemuze se stat, ze bysk nejake nedorazil.

Re: nove auto pro hasice
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 12.12.2009 06:14

alespon v necem si muzes bejt jistej-TO JE TAK UKLIDNUJICI :-)))

Jdi na stránku: 123Následující
Aktuální stránka: 1 z 3


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.