cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: 12Následující
Aktuální stránka: 1 z 2
pro Kristovu drahou nohu!
Autor: honzak (IP zapsáno)
Datum: 15.11.2010 21:06

Kdo nebyl na ustavujícím zasedání nového zastupitelstva, ten neuvěří. To co předvedlo duo Goldová-Strejček nemá patrně v civilizovaném světě obdoby. Člověk se musí tázat, zda jsou jen tak intelektuálně nesmělí, nebo zda drží zuby nehty stranickou linii.
Děkuji svým spoluobčanům, kteří to jejich stranám nehodili.

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 16.11.2010 08:14

:-D
Opravdu si nejsem jisty, zda dovolavani se boha ve Vasem podani je na miste. Ale pokud uz jste vcera byl, tak sam povezte (nebo alespon naznacte), coze tak strasneho PROTI Cernosickeho, pripadne PROTI demokratickeho, ti dva predvedli :-D :-D ???? Nebo se toho zverejneni tech "straslivych cinu" snad bojite ???? :-D :-D

Ono se to da shrnout i do prosteho NIC STRASNEHO SE ROZHODNE NESTALO !!! :-) :-) A to potom plne chapu, ze vic nez Vas nic nerikajici prispevek (ktery pouze kyda hezky "po Cernosicku" a "po cesku" spinu - slovy klasika "skvrnu poridime lehce .... cizinec promine"....) se zverejnit neda :-D :-D

Njn, opet, co bych cekal v ceske kotline.

A cim ze tedy ASI pan Strejcek a na nem, dle meho nazoru (na MOJE vlasni oci), zcela nezavisle i pani Goldova (jedina za ODS) "rozlitil" zrejme nejen HonzuK ??? No predstavte si "ten hnus" velebnosti, on si dovolil mit svuj nazor :-D, a co je "nejhorsi", on si dovolil mit svuj nazor jiny, nez ma drtiva vetsina zastupitelu :-), a to povazte, jako zastupitel, na verejnem zastupitelstvu!!! :-D :-D Opravdu, "hnus" velebnosti :-D. Tak tomu rikam panecku "to nema ve civilizovanem svete obdoby" :-D. TENHLE ZPUSOB UVAZOVANI HonzyK i rady dalsich mi prijde mnohem horsi, nez to co predvedl pan Strejcek s pani Goldovou.

A mimochodem, do civilizovaneho sveta PATRI zcela jiste odmitnuti jakychkoliv nahravek z hospody, a tim vice by mely byt odmitnute, pokud je porizuje nekdo, kdo take (jako jeden z mnoha) investuje do pozemku v Cernosicich, a tedy zmeny v UP (o ktery slo) take potrebuje pro svuj obchod/investice - potrebuje byt zadobre s temi, kdo ty zmeny v UP schvaluji. Mam tedy vuci zastupcum VC i vsem, kdo podobne moresy schvaluji naprosto stejne vyhrady, jako vznesl pan Strejcek. A ani na dotaz pani Gottelove smerovany z meho pohledu nejen panu Strejckovi, zda kdybych mel moznost zmenit nazor na zmenu v UP na zaklade nahravky, zda bych tak pri rozhodovani o UP ucinil nebo ne, tak rikam jednoznacne NE, protoze je to hnus, a podobne hnusne metody a emoce na zaklade takovych nahravek dle meho do rozhodovani o UP ROZHODNE NEPATRI. Ano, pripadna nahravka by me utvrdila v tom, ze ani jednomu z akteru nemuzu verit ani nos mezi ocima - jeden se prezentuje metodami zcela zjevne za hranou zakona (pokud by se podarilo zajistit skutecne dukazy), a druhy me nebude vahat nahrat v hospode a pak to pouzivat jako jakysi "dukaz". A rozhodne je lez, ze se o nahravky zajimal pan Korinek (novy starosta) a VC, a ze podle nej mozna i proto ho volici volili, zatimco pan Strejcek a VPM se udajne o nahravky a "dukazy" nezajimal, a proto ho udajne lidi nevolili. Dovolil bych si vznest tedy OPET dotaz, kde ze je ona tajemna smlouva, ktera by usvedcovala byvale radni z trestneho cinu ??? A pokud existuje, to se majitele opravdu boji, ze by je tahle soucasna "revolucni vlna" diky zverejneni takove smlouvy smetla ?? Ze by s ruznymi "revolucnimi vlnami" meli uz sve neblahe zkusenosti ??? Neverim, ze by majitele pred zakonem mohli byt obvineni z nejakeho trestneho cinu, pokud by smlouvu meli - vydirani a natlak na majitele v podobe nevyhodneho obchodu dle meho nemuze byt v civilizovanem a pravnim systemu trestnym cinem vydiranych, natoz cinem, ktery by byl odsouzeni hodny pri jeho zverejneni - tedy pri zverejneni smlouvy mezi Jiroutem a majiteli (ted, kdyz majitelum zcela zjevne nic nevyhodneho nehrozi).

Opravdu des. Zatimco demokracie funguje, tak porad budou nekteri nadavat, ze jeji plne fungovani UDAJNE nema v civilizovanem svete obdoby - coz je 20 let poskonceni vlady komousu opravdu tragedie. Asi uz jsme jako narod zapomneli, jakym zpusobem se dostali k moci, a jak zatocili s temi, co si dovolili mit odlisny nazor, nez "drtiva vetsina ostatnich"...

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 16.11.2010 09:29

No, tak teď mě mrzí, že jsem dala přednost rodinným záležitostem před veřejnými...

A co se tam pane HonzoK tedy přesně dělo?

Byl tam můj syn, přišel s tím, že to byla nuda šeď, že dřív to byla větší sranda.

A Vy teď zase, že se tam děly neuvěřitelné věci, no tak nevím, co si mám myslet...

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: TJ (IP zapsáno)
Datum: 16.11.2010 09:59

Jsem to nestihl. Poprosil bych pro představu o informaci:

Kolik bylo lidí?:
Jestli byl přítomen Pažout s Horáčkem a jejich taxikářem (Rádl, Přibík, Jirout)?:
V kolik zastupitelstvo skončilo?:
Událo se něco nepředvídaného?:

Děkuji

PS Tomm1e ty hlavně neodpovídej, popleto. To by byl zas elaborát s nulovým obsahem.

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: Veru (IP zapsáno)
Datum: 16.11.2010 11:25

To je zase legrácka. Někdo se tady těch nahrávek opravdu hodně bojí!! Je to jak červený hadr. Jen proběhne jediná zmínka, už se všichni snaží interpretovat svůj názor, abychom si nedej bože nezačali něco myslet sami. Jinak, nahrávky relevantním důkazem JSOU. Mám vlastní zkušenost, že soud nechal zkoumat obsah (samozřejmě v jiné věci)a zda-li neproběhla nějaká nezákonná manipulace a potom na jejím základě sdělil rozsudek. Jestli se někdo bojí předložit důkaz v podobě nahrávky, tak nemusí. Naopak, směle do toho!! Veru

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 16.11.2010 13:28

:-D
Presne Veru, jen do toho :-D. Poradny monstr proces, at se to konecne rozstipne a ukaze se, kde je ta spina - padni komu padni :-) ;-)

Nahravek se rozhodne nebojim. Nahravky pane Moravce maji podle me proste nulovou hodnotu bez tech dukazu, a bez asistence policie a soudu. Maji pouze medialni hodnotu, a to tusil jisty nejmenovany denik, kdyz poskytl pro nahravani techniku. Tenhle styl nahravani je podle me proste presne jak vystrizeny ze Svejka.

Nicmene jen do toho :-), rad si na pripadny vysledek soudu s nahravkami jakozto uznatelnym dukazem pockam :-). Ale jsem skeptik, jen blazen by do toho POUZE s temi nahravkami sel (bez te udajne smlouvy) :-)

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: honzak (IP zapsáno)
Datum: 16.11.2010 15:04

Abychom si to tedy princi ujasnili - trapná snaha pana Strejčka o rozdělení funkcí ve straně, která DRTIVĚ vyhrála volby a kolovrátkoidní kecy o jakýchsi nahrávkách v etapě schůze "volba starosty" nesvědčí ani trochu o základní politické kultuře. Abych se vyjádřil superkorektně.
A ta slečna (světového věhlasu dosáhla patrně jen na Litoměřicku) s její rovněž kolovrátkoidní mantrou vůči panu Wolfovi rovněž neosvědčila základní politickou kultura. Naopak se projevila jako loutka, za jejíž nitky tahá černobíle puntíkovaný vodič. I když možná v 21. století už jen polovodič. I toto je superkorektní vyjádření, v rukávu mám N nekorektních, ba co dím dokonce vulgárních.
Abych jen nekritizoval - Plzeň, čepovaná pod metodickým vedením pana Strejčka mi chutnala, Možná by pan Strejček svoje příští aktivity měl zaměřit více tímto směrem.

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 16.11.2010 15:19

No tak teď jsem z toho fakt jelen.
Tak co se tam teda vlastně řešilo???
Já tomu vůbec nerozumím!

Nojo, příště tam půjdu osobně...

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: Danuska (IP zapsáno)
Datum: 16.11.2010 16:11

Jsem na diskusi poprvé a nestačím se divit. Na zastupitelstvu jsme byli, ale asi na jiném, než pan honzak... žádné scény a dramata pod vedením Rádla, jak bylo zvykem. Nemusím se všemi souhlasit a nemusí mi být všichni sympatičtí, ale "vocaď pocaď". Jinak na zastupitelstvu byli všichni kromě omluvené pí. Langšádlové, odcházeli jsme podle mne ke konci a to bylo tak 9. Paní Enzilo, zeptejte se radeji svého syna... nebo se ještě dozvíte, že na zastupitelstvu vyhlásili třetí světovou!

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 16.11.2010 16:55

Danuško, já se ho ptala. :-)
Odpověděl tak, jak jsem napsala. Že se tam nic moc nedělo. Že to dřív byla větší sranda. :-))

Oni to ti mladí vnímají poněkud jinak než my "staříci" (teda stařenky, to jako já, to je sebekritický šleh, aby nedošlo k mejlce :-) ) :-)))).

Proto jsem byla ráda, že tam šel, protože obrázek si udělá sám. Nakonec, předpokládám, že při dobré konstelaci hvězd tady vydrží déle než já, tudíž je to jeho (jejich) budoucnost.

Právě proto koukám jak zjara. Pokud by to tam bylo nějak vyhrocené nebo lítaly židle po sále, tak by mi to asi pobaveně sdělil :-)))

Někdy si říkám, jak tak sleduji neustálé a neustávající černošické třenice, že těm mladým se to musí zdát docela k smíchu, že z toho musejí mít docela "bžundu" (zastaralý výraz pro legraci - i když to je asi taky zastaralý výraz :-) ), hergot, jaký je in výraz pro srandu?? :-)

Tedy pokud to vůbec sledují...

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: Danuska (IP zapsáno)
Datum: 16.11.2010 17:12

Díky bohu - pro Kristovu drahou nohu za normální lidský příspěvek paní Enzily! Už jsem se obávala, že dostanu "nakládačku" od pana honzaka prázdným půllitrem od piva... uf. Teď vážně, nejsem rozhodně fanoušek puntíkatého tria z ODS, ale ta slečna mi přišla celkem milá a nepudila ve mne žádnou zásadní nenávist(kupodivu!) - asi neumím být zarytá jako pan honzak.Když ona mne ta bojovná militantní nálada "made in Černošice" už nějak unavuje, tak asi ztrácím soudnost...za což se panu honzakovi omlouvám (aby nepřilétl ten půllitr) :-)

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: honzak (IP zapsáno)
Datum: 16.11.2010 18:39

Politická kultura je patrně pojem velmi relativní. Škoda, že to Albert Albertovič Jednokameněv nezapracoval do své speciální teorie relativity.
Holt si nedám po obědě doutník. Neplačte, sami si za to můžete!

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: Danuska (IP zapsáno)
Datum: 16.11.2010 18:56

Já se omlouvám, ale příspěvkům pana honzaka nějak nerozumím... asi jsem úplně blbá, nebo snad "intelektuálně nesmělá". Přeji příjemně strávený státní svátek - tomu snad porozumí všichni. A choďte na zastupitelstva, pokud Vás to naše Černošické hemžení to té hrůzovládě ještě zajímá, jinak se k Vám dostanou infomace všelijaké... viz. výše. Začínám se trochu obávat, že se některým po tom "tyjátru" pod taktovkou Rádla stýská... prosím, už ne. Díky.

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 16.11.2010 20:36

mne to tam bavilo,pokecal sem s tomášem,na cígu venku potkal dalšího a duo ódées a vépéen mi nepřipadalo nikterak zpustlé...
navíc máme fešáka starostu a daniela je taky šťabajzna :-)))
končilo se kolem půl desátý a devátýho tě tam enzilo budu očekávat-dáme si do nosu :-)))

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: tramp (IP zapsáno)
Datum: 16.11.2010 23:57

Tož kamrádi uvidíme, snad budou lepší časy, snad to nebude jen samé blabla, to ni a co teď s tím my, chudáci smiling smiley, jsem na čundru, tak jsem tam v pondělí nebyl, ale vono ještě bude někdy i veselo, Enzilo jsi stále skvělá

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 17.11.2010 09:21

Tak jeden den na odpoved od nekoho jineho byl vcelku dost, ne ;-)

Ad 1) Nemam dobre odhady, plno bylo, uplne narvano (ze by se vubec nedalo projit ale nebylo). Dole mohlo sedet tak 30 lidi, dalsich zhruba 20 mohlo postavat, a neco i na balkone. Odhaduji tedy pocet tak na 70-80, coz je dle meho super ucast a jen tak dal (je dobre ze se lidi obcas zajdou na sve zvolene podivat)
Ad 2) Trio "Pazout, Horacek a jejich taxikar" jsem tam nevidel. Coz nevylucuje, ze tam nebyli :-)
Ad 3) Zhruba napsal uz Lojza
Ad 4) Nevsiml jsem si, ze by se udalo cokoliv nepredvidatelneho. Vse co se odehralo bylo prezentovano jiz predem, a dalo se to cekat. A az na 2 droboucke vyjimky to probehlo v klidu a vecne

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 17.11.2010 09:41

Pro Danusku: jsem rad, ze o sobe davaji vedet i takovi jako Vy, kterym uz ta vecna revolucni nalada leze krkem :-). Kez by takovych jeste pribylo

Pro Enzilu:
prubeh zastupitelstva (dorazil jsem o fous pozdeji, takze uplny zacatek jsem propasnul). Chvili se vcelku ocekavane vedla diskuse predevsim mezi pani Gottelovou a panem Strejckem, kdoze by mel byt starosta, ze by starosta mel byt uvolneny, atd atd. Pan Strejcek nekolikrat zopakoval, co uz zaznelo tady, ze diky ziskanym hlasum by starostkou a nositelkou zmeny mela byt pani Gottelova, a ta nekolikrat kontrovala, ze uz se tak dohodli (vetsina zastupitelu), ze budou fungovat jako tym, a ze si mysli, ze takto je to rozdelene spravne. Pak se vedla opet delsi diskuse ohledne zpusobu volby. Pan Strejcek a pani Goldova nejdrive meli kazdy svuj navrh za sebe, az se pak po kratsi zmatecne diskusi ukazalo, ze jsou vlastne asi oba stejne :-) - proti navrh tedy znel (pokud jsem to po tech kratkych zmatcich zachytil psravne :-) ), ze by se melo volit jmenovite kazda osoba rady zvlast (napriklad pani Goldova to zduvodnovala svymi vyhradami k osobe pana Wolfa, ktereho volit nechtela, ale pro ostatni cleny rady by pry hlasovala). Proti navrhy nebyly prijaty. Neboli, proti navrh, aby pani Gottelova byla starostka byl zamitnut, proti navrh aby byl starosta uvolneny zamitnut, proti navrh aby se volili clenove rady postupne byl zamitnut, atd (vsechny proti navrhy zamitnuty - nic nedemokratickeho to ale rozhodne nebylo :-) ). Takze neuvolnenym starostou byl zvolen pan Korinek, uvolnenou mistostarostkou pani Gottelova.

Ty dva droboucke momenty, co uz jsem zminil, se tykaly pana Korinka (pri diskusi k volbe starosty) a nahravek pana Moravce, kdy pan Strejcek vznesl svuj nazor k jeho osobe, ze podobne zpusoby (ohledne nahravek...) mu opravdu nejsou po chuti, a kvuli tomu ho rozhodne volit nebude, a vznikla kolem toho kraticka malilinko vyhrocena atmosfera. Druhym momentem bylo vystoupeni pani Goldove proti panu Wolfovi, ktery na konci kratke a dle meho i ciste vecne a slusne diskuse ztratil ponekud trpelivost, a dovolil si narazku "na spatne zkusenosti pani Goldove s minulym vedenim mistni ODS a mesta", proti cemuz se vcelku logiky a opravnene pani Goldova ohradila. Pokud ma byt zmena, tak osobni vypady by mely byt uz davnou a temnou minulosti.

Takze asi tak. Jak vidno, nestalo se nic zvlastniho. Proti navrhy nebyly prijaty (kdyz se tak delo v minulosti, v jinem gardu, nikdo kvuli tomu nijak extra nekricel :-) ), diskuse byly vcelku vecne, i kdyz na muj vkus nekdy zbytecne dlouhe. Takze jak vidno, protoze se tam nic extra nestalo, tak je to zase elaborat s nulovym obsahem :-) :-). Skoda, ze nekteri maji i s timhle klidnym prubehem zastupitelstva "problemy", a pisi cosi o korektnich politickych zpusobech...



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Tomm1 (17.11.2010 09:42)

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 17.11.2010 11:58

Vážení diskutující, ještě doplním, že předsedkyní kontrolního výboru byla zvolena paní Mašatová. Návrh, aby kontrolnímu výboru předsedala slečna Goldová jako jednoznačná představitelka opozice nebyl přijat. Slečna Goldová byla zvolena členkou kontrolního výboru.
Dále jsem navrhnul, aby oblast poskytování informací nespadala pod vedení města jako tomu bylo doposud, ale aby spadala pod zastupitelstvo které reprezentuje celou obec, tedy konkrétně aby nebyla ustanovena komise, ale výbor pro poskytování informací. Tento návrh také přijat nebyl. Vzhledem k tomu, že to bylo pouze o jeden hlas, budu o tom ještě s panem Hradílkem jednat.
Dále nebyl přijat návrh slečny Goldové, aby pověření zastupitelé ve věci změny ÚP byli dva, pan Hlaváček a já. Zvolen byl pouze pan Hlaváček, což ovšem nepovažuji za nějaký extra problém, protože s panem Hlaváčkem jsme na komunikaci ohledně změny ÚP také předběžně domluveni.
Mějte se hezky M.S.



Upraveno 3 krát. Naposledy upravil Michal Strejcek (17.11.2010 12:06)

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: Šimon Hradilek (IP zapsáno)
Datum: 17.11.2010 13:10

Dobrý den,

k návrhu výboru pro poskytování informací:

Větší otevřenost města a lepší způsob poskytování informací měly v programu snad všechny volební strany. Je to samozřejmě veliká priorita vedení města (proto také má být minimálně pracovní skupina, resp. komise rady, zabývající se právě touto problematikou, která je přeci jen obsáhlejší - IL, web, veřejné zakázky, a další).

Pokud jde o samotný výbor pro poskytování informací, návrh zazněl až na zastupitelstvu, takže všem asi nebyla úplně jasná činnost výboru. Myslím, že pokud se dokážeme (a věřím že dokážeme) shodnout na náplni činnosti výboru a jeho členech, výbor zřízen bude.

Jen doufám, že se podaří zlepšit informovanost tak, že výbor pro poskytování informací brzy nebude mít co na práci.

Zdravím

Šimon Hradilek

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 17.11.2010 13:17

Myslím, že to skutečně problém nebude. Návrh jmenování komisí a výborů jsem s týdením předstihem poslal panu Hlaváčkovi :-)
S pozdravem M.S.

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 17.11.2010 18:20


Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: dude55 (IP zapsáno)
Datum: 18.11.2010 09:54

fotky dobrý, ale schází tam dost lidí - pozor na to! Informace vždy kompletní! I z fotek se dá vyvodit dojem - třeba chybný.

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 18.11.2010 18:21

maj tam jednu společnou :-)))
fešácí...

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 19.11.2010 11:34

Hmmm, tak 9.12. nemohu. Tak to u piva holt nepokecame

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 19.11.2010 17:58

nevadí,
celé ti to převyprávim :-)))

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 23.11.2010 11:22

nu, skoda, ze slecna goldova svoje obavy ze spojeni byznysu s podnikanim neventilovala jiz drive uvnitr sve domovske stranicke bunky. smiling smiley)


pane strejcku,

abyste si snad nemyslel, ze vas nedokazu pochvalit - v opozicni jednote se slecnou goldovou vypadate opravdu o moc lepe, nez tomu bylo ve spolecnosti ekozemedelce, taxikare a marxleninisty.

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 23.11.2010 18:35

ten umí potěšit,co michale???
to pívo jezevče dáme třeba u vás vo víkendu,co ty na to???
vememe to vejletem :-)))

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 23.11.2010 18:51

:-D
dovolil bych si opet jednu dloubavou otazku vuci jasnovideckemu vyroku :-)

Vy jste Melesi byl u vsech jednani pani Goldove v ramci ODS ??? Nebo odkud berete informaci, ze je skoda, ze to neventilovala ? :-) :-) Ach jo....

Proc si spousta lidi nedokaze odpustit nesmyslne a nepodlozene rypani do druhych osob, misto reseni vecnych argumentu (a dokonce ani pan Wolf, a ani pan Korinek neudrzeli na zastupitelstvu v tomto ohledu nervy na uzde). Skoda, skoda pro vsechny...

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 23.11.2010 22:13

tomme,

a napadlo vas, ze jsem se na to slecny goldove treba zeptal?

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 23.11.2010 22:16

lojzo,

ma mrznout, aspon bude studene pivo.

Jdi na stránku: 12Následující
Aktuální stránka: 1 z 2


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.