cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Rekonstrukce Střední
Autor: Libor Zapletal (IP zapsáno)
Datum: 03.12.2010 11:39

Rekonstrukce Střední - záměr na jedničku, provedení na pětku. 28.10.2010 jsem odjel na dovolenou, vrátil jsem se 11.11.2010. Auto za vraty, silnice rozkopaná. Nejdřív jsem věřil, že by se rekonstrukce do začátku zimy dala stihnout, ale při sledování postupu prací, resp.velkého ticha na staveništi, jsem byl vržen do reality. Do dnešního dne jsme odříznuti a při pohledu na počasí si zatím nedovedu představit pokračování. Zatím hromadím odpadky a přemýšlím, jak pojedu k doktorovi či na povinnou garanční prohlídku. Jedinou informací, kterou jsem na MÚ dostal, je, že dodavatelská firma splní termín dokončení do 18.12.2010. Hezké, už se těším.

Re: Rekonstrukce Střední
Autor: Veru (IP zapsáno)
Datum: 03.12.2010 15:40

Specialitou obce Černošice je započít jakékoliv zemní práce na zimu. Podél Radotínské se tento týden např. sázely stromy. Vždy celý rok ticho a klid a jen přijdou plískanice, námraza případně sníh, horečně se začne pracovat. Bude to patrně nějakým zvláštním převrácením metabolismu odpovědných pracovníků. V létě zamrznou a jen přijdou mrazy, roztají. Veru

Re: Rekonstrukce Střední
Autor: rjaeger (IP zapsáno)
Datum: 04.12.2010 09:01

To je v pořádku. Předvánoční šturmování je standardním průvodním jevem vysokoentropické české veřejné správy.
Obávám se, že nové zastupitelstvo na tom nebude mít sílu cokoliv změnit. :-(

Re: Rekonstrukce Střední
Autor: honzak (IP zapsáno)
Datum: 04.12.2010 15:38

Jest mi se v tomto bodě zastati veškerých zastupitelstev. Finanční rok státu končí 31.12. A to je ta největší blbost. Ověřeno v praxi, že lze končit finanční rok v září (soukromá sféra). Zbylé peníze se pak investují za relativně dobrého počasí a dílo má vyšší životnost. A šturmovat se začíná někdy v červenci :-)

Re: Rekonstrukce Střední
Autor: d.gottelova (IP zapsáno)
Datum: 04.12.2010 16:33

Dobrý den, rekonstrukce Střední ulice začala ještě v době, kdy v Černošicích fungovalo předchozí vedení města. To není výmluva, ale konstatování a vysvětlení, proč byla stavba zahájena "na zimu". Je pravda, že my už jsme v průběhu stavby prováděli drobné úpravy projektu (zvýšené prahy, obousměrný provoz) a tím k jistému zdržení stavby mohlo dojít. Je ale také pravda, že v jiných letech se dalo klidně stavět ještě prosinci. Prostě větru dešti neporučíte. Pokud se nepletu, myslím, že se v současné době jedná s firmou o prodloužení termínu dokončení stavby. Přesné informace určitě podá odbor investic:
Jiří Jiránek
vedoucí odboru
tel. 251 081 512, 602180327
e-mail: jiri.jiranek@mestocernosice.cz

Pěknou sobotu
DG



Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.