cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Ukazkove vyhazovani penez poplatniku...
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 03.12.2011 08:56

[zpravy.idnes.cz]

Sice to neni zrovna z Cernosic, nedelam si ale zadne iluze, ze to v nasem kraji je jakkoliv lepsi (viz ruzne proplaceni poplatku, dopravy "zdarma", atd). Podobne se prachy vyhazuji okny na hnuj vsude, kam slapne urednik nebo politik, ktery "chce konat dobro lidem"...

Obavam se, ze tenhle "socialismus" (pardon, spravne se rika "socialne spravedlivy stat") skonci opravdu obrovskym pruserem (jen si preju, aby ne i novou valkou v Evrope, az se lidi pod tlakem bidy, ztraty prace a uspor, a i po ztrate jakychkoliv socialnich "jistot a podpor" zacnou bourit). Ale to je ourednikum a politikum stale jeste evidentne zcela sumak (ve statni kase vidi jeste hromadu prachu - a ze jsou uz na dluh je jim uz hodne dlouho fuk).

Re: Ukazkove vyhazovani penez poplatniku...
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 03.12.2011 09:25

Koukam, ze dneska jen na iDnesu se s vyhazovanim penez "roztrhl pytel"
[praha.idnes.cz]

Opravdu kuriozni investice, kdyz se realne uvazuje, ze to prodaji developerum, aby se tam postavily kancelare a byty a cele nadrazi se tak v budoucnu zrejme zrusi :-). No nic. Chapu, ze je potreba delat opravy, aby lidem nepadaly veci a budovy na hlavu, ale tohle fakt nechapu. V normalnim state by to byl signal, ze rusit se nic nebude. Ale bohuzel, tady nezijeme v normalnim state, ale v Kocourkove, takze podobna investice se klidne za par let muze zahodit, a nikomu z ouradu a politiku na tom nebude nic divneho.

Mozna by pripadna bida pri krachu v Evrope (snad ne nic horsiho) byla to nejlepsi, co by nas mohlo potkat. Pak by totiz bylo jasne, ze na zadny socialisticky rozhazovani penez proste zadny penize nebudou, a jina moznost, nez zavest minimalni stat, proste nebude (ted se to jeste snazi politici pytlikovat jen kosmetickymi zmenami parametru - bohuzel ale parametru ve spatnem systemu, ktery ma spoustu der...)

Re: Ukazkove vyhazovani penez poplatniku...
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 08.07.2012 14:10

[bydleni.idnes.cz]

To by mohla byt vcelku dobra inspirace pro Cernosice - je to takove to idealni reseni ala Kocourkov, neboli, abychom zvysili bezpecnost chodcu a snizili emise, tak ponechame siroke silnice a jeste zuzime chodniky. Ze se tim znemozni napriklad uvidet vcas maleho prcka, ktery jednou vybehne tou mezerou za hromadou betonu primo pod auto, to uz taky nemusi nikoho zajimat. V ramci "bezpecne cesty do skoly" by se to mohlo dat na chodniky treba do Skolni ulice :-)))

Ach jo, dalsich 16 mega dani v ...

Zda se, ze rozum je v CR stale nepritomen, a nam vsem je to stale uplne sumak (porad nechavame volene zastupce vyhazovat penize za kdejakou kravinu - i v Cernosicich je jich porad neskutecne mnozstvi)



Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.