cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: 123Následující
Aktuální stránka: 1 z 3
Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: Kuník Stanislav/SK (IP zapsáno)
Datum: 17.12.2012 21:38

Vážený pane starosto Mgr.Filipe Kořínku,dovoluji si Vás oslovit a požádat o vysvětlení.
Jakou zaujmete osobní odpovědnost za sebe a dále za pochybení úřadu v souvislosti s kácením stromů v Karlické ulici?
Vnímám to jako podraz a jsem velmi zklamán.Vůle obyvatel tohoto města ve volbách byla jasná a silný mandát který máte, Vám dal klid na práci.
Z mého pohledu jste tímto zcela negoval prohlášení z vašich předvolebních stránek: [jdem.cz]
cituji:celé volební období jsme nejaktivnějšími členy zastupitelstva. Prosazovali jsme větší transparentnost fungování městského úřadu a jeho hospodaření, poskytování informací veřejnosti, a ochranu zájmů černošických obyvatel před zneužíváním moci a střety zájmů...
Pane starosto to co se stalo a děje, vnímám jako naprosto jasný střet zájmů a aroganci moci.
S.K.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Kuník Stanislav/SK (17.12.2012 21:44)

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 17.12.2012 22:35

kde přesně se prosím vás kácí???

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: H.Řepová (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2012 15:12

Snad ani nekomentovat.., plané sliby nebo porušeníprojektu?
Pro neznalé,kácí se právě tam, kde je slibováno že se kácet nebude ( viz.níže- poslední odstavec textu pana Hlaváčka).

Re: Karlická - tak jsme se konečně dočkali
Autor: Tomáš Hlaváček (IP zapsáno)
Datum: 10.09.2012 11:05

Vážený pane Strejčku,

ohledně vjezdů, viz můj příspěvek výše. Taky se mi to nelíbí, ale považuji to za přiměřenou "cenu" za dokončení celé rekonstrukce. Jiná varianta byla zůstat zakopán v zákopech v diskuzích s SBD a dál jezdit po blátě.

Smlouva s SBD - zjistím stav a dám vědět, sám to teď nevím.

Tomáš Kratochvíl je, pokud vím, členem SBD a narážíte předpokládám na jeho možný konflikt zájmů? Uvědommě si prosím, že výsledek dohody schvalovala rada, jejíž členem Tomáš Kratochvíl není a, pokud si dobře vzpomínám, tak hlasování bylo nakonec jednomyslné. Naopak si myslím, že jeho známosti v rámci SBD pomohly prolomit několik "ledů", které by se komukoliv zvenčí prolamovaly velmi těžko a že na úspěšné dohodě má zásadní podíl. Jinak právě proto, že členů je cca 80 (to číslo teď nevím přesně, ale tak nějak to je), tak jeho možný konflikt zájmů je omezen právě na tu cca 1/80 z výsledku, tak to jen pro úplnost.

Paní místostarostka v bytovkách nebydlí už hodně dlouho.

Parcela vedle garáží patří přítelkyni bratra starosty. To ale s Karlickou moc nesouvisí. Snad jen tolik, že původní stavební projekt nebyl radou města odsouhlasem kvůli kácení několika velkých stromů. Nový projekt, podle kterého se teď staví, se naopak kácení vyhýbá.

S pozdravem

Tomáš Hlaváček

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2012 15:26

A čemu se divíš Stando. Ve čtvrtek se s největší pravděpodobností odsouhlasí tzv. věžička, proti které vedli VČ tak urputný boj :-) Je to v návrhu usnesení od pana Hlaváčka.
M.S.

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2012 17:05

takže ten dub,co sme na něm měli se špágrem coby robata posed,šel k zemi...
no nic,vždyť je tam v lese stromů dost...
zlatý dobrchau...

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: Tomáš Hlaváček (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2012 18:24

Já jsem z této věci také velmi otrávený. Rada města stavbu na tomto pozemku schválila za podmínky, že se kácet nebude (já sám jsem kácení rozhodně odmítal). Na tom se dodnes nic nezměnilo. Bohužel následně se objevil nějaký dendrologický posudek na základě kterého odbor životního prostředí kácení povolil (odbor životního prostředí vykonává státní správu a nijak nepodléhá radě města nebo samotnému starostovi). Já se o tom dozvěděl, až když bylo pokáceno. Příslušná úřednice (která už dnes na úřadě nepracuje) navíc rozhodnutí předem neposlala všude tam, kde měla.

Filip Kořínek se k věci předpokládám vyjádří i sám.

Pane Strejčku, nechápu, jak toto souvisí s věžižkou a do čeho se svojí poznámkou strefujete - nejste náhodou vy sám pro její legalizaci?

S pozdravem

Tomáš Hlaváček

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2012 18:54

Pane Hlaváčku, vždy jsem byl pro její legalizaci (tedy abych byl přesný, byli jsme dva, já a pan bývalý starosta, kterému jste to svého času pěkně omlátili o hlavu). A budu jenom rád, když se nejenom Vy, ale další z VČ teď ke mně přidají a konečně schválí, co jste mohli schválit již před třemi lety:-) Už chápete?
M.S.

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: central scrutinizer (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2012 18:56

vcelku zajímavá problematika,
pane Hlaváčku, pro vyloučení nedorozumění - město dalo podmínku tj. písemnou podmínku ve svém stanovisku, že se určité stromy kácet nebudou a tudíž je stavebník pokácel v rozporu s touto podmínkou? Nebo se jednalo o tzv. "gentlemanskou dohodu"?
Na druhou stranu by mělo být umožněno stavebníkovi stavět přesně dle územního plánu (je vcelku zajímavé, že hranice fční plochy neodpovídá hranici parcely tj. část parcely je v lese). Možnost stavět dle územního plánu nevylučuje uplatnit jiné podmínky vyplývající z charakteru parcely.
To jsou nám věci - zase jedno ze zbytečných témat.
pane Strejčku, já jsem pochopil, že Vy nemluvíte o svém názoru na věžičku nebo hodiny, ale o tom, že VČ byli proti a nyní jsou pro - takže by to měli hodnověrně vysvětlit - to ano, ale svým voličům, takže bych to nechal na nich:-) pro mě je to informace irelevantní - já volím si názor udělat sám a jsem rád, že tato kauza )správně) končí.
A také bych rád znal Váš názor na věžičku.-)
A nemáte někdo nějaké novinky k referendu - nebo se vše dozvíme až z rozsudků?

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2012 19:08

Centrale, to máte stejné, jako s tunelem, nejprve proti a teď pro. Nebo ty kola kolem pozemků pod školou, jak je to všechno špatně a podvod a tak podobně. No a výsledek je takový, že po změně vedení nemáme nic. Nebo třeba zadlužení města. To bylo křiku o zadlužení města. Že teď máme megadluh za "velký třesk" to je ale v pořádku. Že se o všem bude diskutovat s voliči? Jenom pohádka, na zadlužení města se nikdo nikoho neptal, ale co se má udělat se soukromým majetkem pár jedinců, to jo. To jsme si uspořádali referendum. A tak bych mohl pokračovat, ale je to marný, je to marný, je to marný ...
M.S.

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: Tomáš Hlaváček (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2012 20:30

Rada města se vyjadřuje ke všem stavebním projektům jako účastník stavebního řízení. Původní návrh, který dům situoval do míst stávajících (v té době) stromů, jsme jako rada odmítli. Následně investor projekt přepracoval tak, že dům stojí mimo všechny vzrostlé stromy a s jejich kácením nepočítal. K tomuto upravenému projektu, který s kácením nepočítal, jsme nakonec jako rada dali souhlasné stanovisko. Podotýkám, že rada města nemá ultimátní rozhodovací pravomoc ani o kácení ani o vydání stavebního povolení. Toto našeho kladné stanovisko (jako účastníka řízení) bylo postoupeno stavebnímu úřadu a ten následně územní rozhodnutí a stavební povolení vydal (a pokud je návrh v souladu s územním plánem, tak jej v zásadě nemůže odmítnout vydat).

Tady zřejmě došlo k tomu, že investor si následně nechal zpracovat ten posudek (zde: [leteckaposta.cz]) a zcela mimo stavební řízení (jehož je město účastníkem a vyjadřuje se k němu) požádal o kácení standardní žádostí na odboru životního prostředí. A jelikož posudek doporučil stromy z bezpečnostních důvodů vykácet, povolení bylo vydáno. Takže po formální stánce je to asi v pořádku, jakkoliv se mi výsledek osobně nelíbí.

Chtěl bych ještě korigovat své předchozí vyjádření, že příslušná úřednice odboru životního prostředí neobeslala všechny účastníky, které měla - to se nakonec nepotvrdilo a rozhodnutí je zřejmě formálně v pořádku. Chtěl bych také vyjádřit podporu Filipovi Kořínkovi, se kterým je celá tato věc osobně spojována způsobem, který ho nepřímo obviňuje z nějakých nekalých praktik. Musím konstatovat, že Filip se při všech příležitostech důsledně distancoval od veškerých diskuzí na radě, které jsme v této věci vedli, a samozřejmě také se zdržel veškerých hlasování. Jako starosta (mimo působnost rady) se také nijak neangažoval (ani koneckonců nemohl). A odbor životního prostředí, který kácení povolil, je samostatně rozhodující státní orgán, který město (rada/starosta) nemá možnost jakkoliv ovlivňovat. Jakkoliv jsem tedy osobně nespokojený s výsledkem této kauzy, musím zároveň konstatovat, že tento výsledek není vůbec nijak spojen s osobou Filipa Kořínka a obvinění zde naznačená jsou zcela mimo realitu.

Co se týče věžičky - pane Strejčku, celou dlouhou historii této kauzy shrnujete dosti zjednodušeně a hlavně nepřesně. VČ kritzovali v prvé řadě způsob, jak věžička vůbec vznikla - vědomě v rozporu s ÚP. Pak následovalo dlouhé období, kdy všichni řešili, co s tím dál. A jistě si vzpomente na návrh, který tehdy ještě v opozici Filip Kořínek s Helenou Langšádlovou vyjednal s IBSR a který tuším jen o jeden hlas v zastupitelstvu neprošel. Součástí tohoto návrhu už tehdy byla legalizace věžičky. Takže z naší strany od té doby nedošlo, co se věžičky týče, k žádnému názorovému posunu.

Tomáš Hlaváček

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: Kuník Stanislav/SK (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2012 21:22

Dobrý večer,
1.ani na okamžik jsem nepochyboval o formální správnosti.Ostatně to je zde v Č.již
"evrgýn" od působení BKP...
2.Předpokládám že pan "posudek" to sám i rovnou pokácel
3.Úřednice poslala či neposlala je zřejmě s nápovědou, navíc již na úřadě stejně nepracuje ...
Stromy jsou již dole,spravedlnost zase dostala na prdel a ostatní je jen zbytečná majda.Pan starosta se může za rok zase poplácat s panem Kužílkem po ramenou (viz poslední zpravodaj), jaké je zde nebe bez mráčků...
Důvěra je křehká věc.
SK



Upraveno 2 krát. Naposledy upravil Kuník Stanislav/SK (18.12.2012 21:34)

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: Tomáš Hlaváček (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2012 21:43

Vážený pane Kuníku,

chápu, že jste stejně jaké já nespokojený s výsledkem = pokácenými stromy. Můžu se Vás ale zeptat, co byste na místě člena městké rady udělal, aby to dopadlo jinak?

Je velmi snadné někoho odsoudit bez opravdového porozumění problému.

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2012 22:04

Pane Hlaváčku, to myslíte vážně, že jste ve svých názorech konzistentní? Pokud ano, pak Vám mohu pouze doporučit vysílání jisté televize, které si jistě pro osvěžení paměti dokážete na netu najít. Tak a co se týče vyjednané dohody s bývalou paní místostarostkou ohledně legalizace tzv. věžičky po té, co jste rozpoutali mediální masáž starosty, investora a šéfa stavebního úřadu, jaksi jste zapomněl dodat, že součástí této dohody byl nákup kulturáku, což se mimochodem tento čtvrtek zřejmě stane, a zároveň odmítnutí výstavby MŠ Vápenice, se kterou jste se ovšem ve finále dokázali pochlubit a to i přes to, že jste její finanční podporu v hlasování odmítli. Víte pane Hlaváčku, co vyprávíte voličům, nevyprávějte mně, já do toho vidím přeci jenom trochu víc :-)
S pozdravem M.S.



Upraveno 3 krát. Naposledy upravil Michal Strejcek (18.12.2012 22:07)

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: Filip Kořínek (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2012 22:04

Vážený pane Kuníku,

vysvětlení, o které jste mne požádal, jsem vzhledem k jeho délce vložil jako PDF dokument na svůj soukromý web ke stažení: [easylink.noveranet.cz]

S pozdravem,

Filip Kořínek

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: Tomáš Hlaváček (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2012 22:19

Pane Strejčku,

vy záměrně motáte různé věci dohromady. Reportáž v ČT byla, pokud si pamatuji, o samotné výstavbě věžičky a jejím okolnostem. S tím opravdu souhlasil jen málokdo, já osobně nikoliv. Jiná věc je, jak s již existující věžičkou naložit později, zda jí dnes zbourat nebo nikoliv. A znovu musím odkázat na dohodu, kterou jsme navrhli a podporovali v minulém volebním období, na to si již nevzpomínáte?

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: Kuník Stanislav/SK (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2012 22:29

Pane Hlaváčku co bych udělal?
V první řadě bych neobhajoval kroky pana starosty.Předpokládám, že to zvládne sám.Za druhé se můžeme potkat a vyjasnit si vzájemné postoje a názory.
Nemůžu se totiž ubránit dojmu, že jste ve vleku. Zásadní problém vidím že radnice je nevyvážená.Z extrému do extrému.Před tím BKP,dnes máte zase na radnici VČ většinu.A to nikdy nedělá dobrotu.
Zarputile jste zde hájil referendum,aktivně obhajoval atd..Potud v pořádku.
Pak jsou ale i jiná témata která mají hlavu a patu a radnice mlčí.
Jakmile Vám ale zajedeme do kožichu ,hned se bráníte.
Víte nemám to jako sport,ale žiji zde víc jak 40 let a není mi to lhostejné.
Mám zde domov,víte???
Jste na tahu,kdy a kde...
SK



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Kuník Stanislav/SK (18.12.2012 22:35)

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2012 22:36

No já tomu rozumím, v podstatě jsme po třech letech dospěli společnými silami ke stejnému názoru. Škoda jen, že to trvalo tři roky a že kolem toho byla taková strkanice. Ale bylo před volbama, tak se to hodilo, že? Tak ve čtvrtek to odmávneme a konečně jdeme od toho. Na tu chvíli se vyloženě těším :-)
M.S.
P.S.: Záměrně nic nemíchám, tak to bylo, přečtěte si zápis ze zastupitelstva, když se hlasovalo o kulturáku versus MŠ. Byli jste pro kulturák, což bylo spojeno s legalizací věžičky. A chyběl Vám tehdy skutečně jenom ten jeden jediný hlas. Kdyby to prošlo, měli jsme dnes kulturák a na Vápenici rostl plevel, protože to ještě bylo spojeno s krajskou dotací :-)

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: Tomáš Hlaváček (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2012 22:44

Pane Kuníku,

ano, "když mi zajedete do kožichu, hned se bráním", to snad není nepochopitelné.

Rád se s Vámi sejdu a proberu osobně. Termín a místo si domluvme prosím přes email, můj je tomas.hlavacek@mestocernosice.cz, Váš neznám.

Pane Strejčku,

ta strkanice bezprostředně po výstavbě byla z mého pohledu naprosto opodstatněná. Postavit vědomně černou stvabu bez povolení a v rozporu s územním plánem není něco, nad čím bychom měli jen tak mávnout rukou.

Dobrou noc, Tomáš Hlaváček

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2012 22:58

To jistě ne, chce to svůj čas. Minimálně 3 roky :-) Tohle si prosím pozorně přečtěte: [www.vecicernosicke.cz] V návrhu, který jste připravil na čtvrtek se také vyskytuje slovo "dominanta", ovšem ne již jako cituji: "stavebně-právní kotrmelec", ale jako regulérní stavební prvek, který není tudíž problém schválit.
Pane Hlaváčku, nechci Vám tady nadále nějak zvlášť připomínat postoje a názory VČ před volbama, na to je ještě trochu brzo. Pan Kuník má ale v jedné věci pravdu. Existují témata, která si zaslouží minimálně stejnou pozornost, jakou jste jim věnovali před volbama. Máte k dispozici I.L. mohl byste postupně popsat a vysvětlit, jak se ta která věc vyvíjí, jaký má na tyto věci v současné době vedení města názor a jaké bude prosazovat řešení.
Pro ispiraci zde:[www.vecicernosicke.cz]
S pozdravem M.S.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Michal Strejcek (18.12.2012 22:59)

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: Kuník Stanislav/SK (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2012 23:06

Pane starosto děkuji Vám za vyjádření.Tento rok je to již podruhé kdy hasíte požár 5 minut po 12.
1.Nejdříve plány s novou radnicí atd.zmínila mf.dnes(tuším)pak se to až začalo ofic. řešit v Černošicích..
2.Kácení...pokud jste viděl pozemek pana bratra, muselo Vám být jasné ,že kácení je jediná varianta jak se tam dá něco postavit..
Celou dobu jste tedy NIC nedělal.A pak když bylo pokáceno,měl jste tedy sám bránit svou čest a o své vůli toto vyjádření dát z vlasního podnětu na web a ne čekat až Vás k tomu vyzvu.
Pak bych si řekl: postavil se k tomu pan starosta čelem...
Takto mám smíšené pocity.
Závěrem:nemám cíl vynášet soudy a tím snižovat či poškozovat vaší čest.Jen jako starosta a veřejná osoba musíte počítat s tím ,že dění v obci sleduji a mám právo se vyjadřovat.Vše co píšu má reálný podklad a podepisuji se jménem...
Předvídejte důsledky konání či nekonání a nebudou třecí plochy.
Díky.SK



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Kuník Stanislav/SK (18.12.2012 23:10)

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: Tomáš Hlaváček (IP zapsáno)
Datum: 19.12.2012 08:20

Pane Strejčku,

sám dobře víte v čem je rozdíl - tehdy územní plán vyšší stavbu než X zkrátka nedovoloval a právní klička s "dominantou", která se do maximální výšky nepočítá, neprošla. Nyní maximální výšku v územním plánu navrhujeme zvednout, takže žádné kličky nebudou třeba. Když už jste tady vytáhl ty staré texty, tak by měly být doplněny i tímto: [www.vecicernosicke.cz] (už v červnu 2010 jsme návrh na legalizaci věžičky předkládali - před volbama)

S pozdravem, Tomáš Hlaváček

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 19.12.2012 10:32

Já tomu rozumím, prostě změníte ÚP, respektive, dáte ho do souladu se stavbou a je vyřešeno. S tím nemám problém. Jinak si zapírejte nos mezi očima jak chcete, ale myslím, že nejsem jediný, kdo si pamatuje vaše autentické postoje ohledně centra Vráž, potažmo věžičky. Ale to je Vaše věc.
S pozdravem M.S.
P.S.: Ještě před rokem se Daniela vyjádřila, že by ji nechala zbourat. Tak doufám, že to byl poslední výkřik ohledně této věci.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Michal Strejcek (19.12.2012 10:34)

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: Kuník Stanislav/SK (IP zapsáno)
Datum: 19.12.2012 15:19

Vzal to oklikou...[jdem.cz]

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: x (IP zapsáno)
Datum: 20.12.2012 09:33

Pane Kuníku, nejste tak trochu farizej? Před nedávnem jste zde horlil za své právo svobodně si rozhodnout, jaká komunikace povede/nepovede po Vámi spoluvlastněném pozemku, nyní jinému v principu podobné právo naložení s vlastním majetkem upíráte?
P.S. kdybychom žili v normálním státě, tak by normální úředník rozhodnul, že cena stavebního pozemku nebo cena případné pádem stromu způsobené škody na nemovitosti je vyšší, než cena několika standartních stromů /kterých se stejně porazí denně stovky, neboť je prostě všichni potřebujeme coby surovinu/, a majitel by nemusel shánět havarijní výměr. Já prostě toho člověka chápu, není v Černošicích první a ani poslední, kdo to takto udělal, protože to prostě po dobrém a rozumně nejde. A je mi úplně jedno, čí to je či není příbuzný.

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: Kuník Stanislav/SK (IP zapsáno)
Datum: 20.12.2012 09:59

Pane x je mi líto že jste nepochopil podstatu problému.
Soukromé vlastnictví ctím a sám dobře vím jaká trnitá cesta k cíli vede...
Víc to nehodlám rozvádět.Vlastně ani nemám důvod debatovat s někým ,kdo se ukrývá za x.
Fajn den.

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: central scrutinizer (IP zapsáno)
Datum: 20.12.2012 10:28

Problém téhle kauzy není ani kácení stromů nebo prosazení si svého ze strany stavebníka. Stromy dle fotek v posudku (posudek samotný neposuzuji) vypadají jako kvalitní dřevo na otop, které stavebníkovi umožní snížit jeho CO2 stopu na 2 zimy (má-li krb či kamna).
Problémem je, že rada se neměla dávat podmínky k tématu, které je čistě mezi majitelem trvalých porostů, státní správou (ochrany prostředí), a občanskou iniciativou za ochranu zeleně - a ti se měli bavit na základě skutečného stavu stromů...tzn. třeba na základě třech dendrologických posudků - kdo tedy zaváhal?
Problém je podobný jako v referendu - rada se starala o něco, co měla jen monitorovat....i když možná v dobré víře, ale podstata problému byla překryta domněnkami - tak to alespoň působí na mě. Ale mohu se mýlit. Ale v principu je dobré nechávat odpovědnost tomu, komu náleží.

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: x (IP zapsáno)
Datum: 23.07.2013 13:13

A pro příště to máme vyřešeno:

[bydleni.idnes.cz]

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: central scrutinizer (IP zapsáno)
Datum: 04.10.2013 13:31


Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: honzak (IP zapsáno)
Datum: 04.10.2013 15:13

Další debilita, kterou vypotili naši "volení" zástupci.... Po předčasných volbách se tam dostane další várka noviců a novicek a bude ještě hůř! A selský rozum pláče...

Re: Otevřený dopis pro pana starostu
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 04.10.2013 21:26

třeba nebude zas tak zle :-)))

Jdi na stránku: 123Následující
Aktuální stránka: 1 z 3


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.