cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Zajímavý článek o škole
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 02.05.2007 11:11

Nedá mi to, abych tady nedala tenhle odkaz. Je to problém všeobecný, týkající se celé společnosti. Po událostech v Americe, o nichž tady již byla diskuse, je to možná namístě.

[zpravy.idnes.cz]

Re: Zajímavý článek o škole
Autor: Z. Smutný (IP zapsáno)
Datum: 02.05.2007 16:17

Trestat ano, ale základ výchovy je doma v rodině. Jaké mohou být děti, když skoro každý dospělý je cynik, arogantní a sobec. Takový má stejné děti, na které navíc nemá čas aby jim dával alespoň nějaký příklad, když nemůže být dobrý. A jaká rodina když cca 70% dětí je z rozvrácených rodin a žije jen s jedním z rodičů. A co s rodičem který se honí jen za penězi. Tělesné tresty jistě, ale pro děti i rodiče. Jak býval účinný pranýř nebo máčení v koši do řeky. Především si musí každý znovu vážit druhého, což bylo ztraceno za bolševika a náprava včetně hrdosti na svou rodinu, půdu, obec, město a dalších bývalých ctností je otázkka několika generací. Snad.

Re: Zajímavý článek o škole
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 02.05.2007 16:42

ja bych byl zejmena proto, aby rodice detem vysvetlili, ze stavet si domek metr od reky je blbost smiling smiley). jinak z nich vyrostou ufnukani fracci, kteri budou porad chtit nejake kompenzace za vlastni neschopnost, hloupost a sobectvi.



Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.