cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí12
Aktuální stránka: 2 z 2
Re: Věci Černošické parta opilá mocí
Autor: Tunel či most jsem tu host (IP zapsáno)
Datum: 20.10.2014 15:43

Citace citace:
Francis Bacon
Nic nepůsobí ve státě více škody, než když chytráci jsou považováni za muže moudré.

Re: Věci Černošické parta opilá mocí
Autor: jakub špetlák (IP zapsáno)
Datum: 20.10.2014 16:35

jo jo hoste, je to tak.

Re: Věci Černošické parta opilá mocí
Autor: Tunel či most jsem tu host (IP zapsáno)
Datum: 20.10.2014 18:50

Nu host jste zatím vy,nerad požívám slovo náplava.Ale máte předpoklady zakořenit.Hezký večer.

Re: Věci Černošické parta opilá mocí
Autor: jakub špetlák (IP zapsáno)
Datum: 20.10.2014 19:04

..nečekaná odpověď :-D ale i něčekaně milá. díky. Příjemný pondělní večer i Vám.

Re: Věci Černošické parta opilá mocí
Autor: PV (IP zapsáno)
Datum: 20.10.2014 22:23

To: Tomáš Hlaváček
Pane Hlaváčku, trochu ironicky jste mě vybídl, abych napsal, ze kterých výběrových řízení mají prospěch kamarádi radních a pana starosty. Bylo by strašlivě jednoduchý obvinit kohokoli ze známých a přátel vedení obce, že má z konkrétního rozhodnutí prospěch, nebo aspoň napsat, že jsou pochyby, jestli bylo všechno čistý. Neudělám to, protože se mi hnusí metody, že je někdo veřejně nařčenej z kriminální činnosti, aniž by to bylo možný dokázat. Ale můžete se mi vysmát, že jsem divnej exot, protože přinejmenším 42,4 % voličů v Černošicích takový chování imponuje.
Oceňuju, že tu s náma diskutujete. Bylo by od Vás milý, kdybyste konkrétně odpověděl na příspěvek pana Strejčka (20.10. 11:37), zajímá mě to. Ale není to to nejdůležitější. Chci se Vás zeptat: je aspoň jeden případ, kdy jste si řekli, to jsme možná přestřelili, a třeba ne ve vztahu k minulýmu vedení města, ale jenom ve vztahu k lidem, kteří tady žijou a jejichž životy ovlivňujete? Z mýho pohledu to vypadá, že jste za poslední 4 roky mohli některejm lidem dost ublížit, že jste k nim nejspíš byli nefér, že jste za nima viděli nepřítele a pokusili jste se jim zkazit život jen proto, že měli na věc jinej názor. Nenárokuju si ale pravdu a pokud se mýlím a vždycky jste ve všem měli pravdu, pak se Vám omlouvám. Chci ale říct - nezasloužili by si teď, když je po volbách, omluvu taky někteří Vaši názoroví oponenti?

Re: Věci Černošické parta opilá mocí
Autor: split unit (IP zapsáno)
Datum: 25.07.2015 07:21

Už mají věci čenošické svého člověka na post ředitele ZŠ?

Re: Věci Černošické parta opilá mocí
Autor: petr (IP zapsáno)
Datum: 29.07.2015 07:53

A místní hysterické matky už tým nominovaný mají?

Re: Věci Černošické parta opilá mocí
Autor: MH (IP zapsáno)
Datum: 31.07.2015 13:35

ano mají, rozumbradu kořínka z VeVerek

Re: Věci Černošické parta opilá mocí
Autor: ČHM (IP zapsáno)
Datum: 31.07.2015 18:06

Oficiální kandidatura za ČHM (černošické hysterické matky) zní : ředitelka - Janášová, zástupkyně - Valtrová, kádrová a disciplinární ředitelka - Fritschová, PR manažerka - Erbová, vedoucí odboru pro boj s vnitřním nepřítelem - Capková.

Re: Věci Černošické parta opilá mocí
Autor: a (IP zapsáno)
Datum: 01.08.2015 00:49

a nebo neoficiální kandidát města pan novináš šéfredaktor NR, zástupce Hopfinger, mluvčí Muller, vedoucí odboru pro zákopový boj s jakýmkoliv nepřítelem Kalousková, PR Macek a disiplinární komise, starosta a Hlaváček

Re: Věci Černošické parta opilá mocí
Autor: jakub špetlák (IP zapsáno)
Datum: 02.08.2015 13:12

a co mix teamů? Třaskavina nebo emulze na rány? Z ligy přeci stavíme nároďák? :-))))

Re: Věci Černošické parta opilá mocí
Autor: Havel (IP zapsáno)
Datum: 10.06.2016 14:46

Ještě, že i ta naše černošická komunita má svého normalizačního Husáka.

Re: Věci Černošické parta opilá mocí
Autor: Volič (IP zapsáno)
Datum: 19.06.2016 11:50

Jedna na neděli winking smiley
[www.youtube.com]

Re: Věci Černošické parta opilá mocí
Autor: PV (IP zapsáno)
Datum: 05.09.2016 22:27

Nechtěl jsem to sem s ohledem na paní Čáslavskou nikdy dřív psát, ale dnes jsem si na webu přečetl slova jejího syna Martina Odložila. Dlouhodobě se mi nelíbilo, jakým způsobem je paní Čáslavská naším panem starostou využívána k jeho osobnímu PR. Když jsem pak minulý týden viděl starostu Kořínka v televizi bezprostředně po smrti paní Čáslavské a četl jsem o něm všude možně, pochyboval jsem ještě víc.

Takže co napsal Martin Odložil:

Vážení maminčini přátelé,
mrzí mne, že Vám tak pozdě oznamuji tu dobrou zprávu, že moje maminka už netrpí. Než odešla, řekla mi: „Martínku, až odejdu, zajeď za kluky z olympijského výboru, oni ti poradí.“
Obracím se na Vás tak pozdě, protože jsem byl v šoku. Nebyl jsem v šoku z odchodu mé krásné maminky, byla tak silná, že mi dala dost času se na něj připravit, a navíc neproběhl jinak, než jak jsem se modlil, aby proběhl. Byl jsem v šoku, protože jsem byl po mámině umírání v kontaktu s lidmi, které má maminka považovala za přátele. Myslel jsem, že stejně jako já trpí tím, že maminka trpí. Myslel jsem, že když jim oznámím, že tomu tak už není, jejich utrpení skončí a maminčina duše bude mít možnost, aby ji při odchodu mohly provázet jejich modlitby. Tito lidé se ale místo toho, aby se za mámu modlili, rozhodli raději myslet na sebe, a aniž by se obtěžovali souhlasem pozůstalých, oznámili mámin odchod médiím. Můj šok se znásobil tím, že se mne další z maminčiných „přátel“ rozhodli odradit od respektu k maminčině poslední vůli.

Re: Věci Černošické parta opilá mocí
Autor: VP (IP zapsáno)
Datum: 06.09.2016 09:34

A v tom textu je něco o Kořínkovi? Jakože Kořínek byl ten, kdo zprávu o úmrtní oznámil médiím? To je tedy slušný výplod choré fantazie, milý pane PV.

Re: Věci Černošické parta opilá mocí
Autor: Volič (IP zapsáno)
Datum: 06.09.2016 15:26

To už je i na mě moc.
Nechte to laskavě bejt...

Re: Věci Černošické parta opilá mocí
Autor: PV (IP zapsáno)
Datum: 06.09.2016 16:12

Milý VP,
v textu je o lidech, kteří mysleli na sebe a spěchali do médií než aby se za Věru Čáslavskou modlili.
Já dávám přednost tiché vzpomínce.
Toť vše.

Re: Věci Černošické parta opilá mocí
Autor: Smutné Cernosice (IP zapsáno)
Datum: 03.03.2018 07:50

Snad jednou budou mít Cernosice poradne vedení města. Po přečtení posledního Informačního listu Cernosic musím konstatovat, ze tam Filip Kořínek nemá co dělat. Ostuda

Re: Věci Černošické parta opilá mocí
Autor: Luisa (IP zapsáno)
Datum: 11.04.2018 08:11

A ten další, není lepší. Když tak čtu sebezpytující článek "Co se nepovedlo", přemýšlím o tom, zda je vůbec očekávatelné, aby člověk tolik let prokazující sebestřednost a nabubřelost, umně maskované nacvičenou asertivitou a alibismem, měl schopnost opravdové sebereflexe. Už jen ta potřeba v úvodu textu nám vnutit myšlenku, že:" Cílem je informovat, stejně jako u věcí, které se nám daří a kterých je naštestí mnohonásobně víc." Občan si totiž nemůže udělat názor sám, je třeba mu stále pod pláštíkem textů - Pohleďme, jak jsme objektivní! - vnutit, co si má myslet. A tak se dozvídáme, že krize kolem školy trvala jen rok a vše dobře dopadlo. Vila Tišnovských není zas takový průšvih, zvládnou to hoši a poučí se. Za zadlužování obce může stát, ale jsou stateční a bojují. Na nově zřízených pozicích odboru územního plánování nechce nikdo pracovat, protože na trhu práce není dostatek kvalitních odborníků. (Toto tvrzení pak nalezneme ještě v dalším článku.)Občané staví černé stavby a úřad nemá jak se jim účelně bránit. Stát připravil město o příjmy z toho, že tu žijí podnikaví lidé. Majitelé pozemků pod komunikacemi dělají problémy. No a nakonec zlobí i majitel Slánky. To vše na celé straně 7 z pera pana starosty. A pan starosta se osobně rozepsal i na stranách 2, 3, 4, 5, 6 a 9 a parafoval text na str. 14, čímž obsadil v podstatě všechny strany IL, kde je možné dozvídat se informace z radnice. Situace, kdy psali i jiní, ale ne v dikci, kterou by starosta schvaloval, postupně přezrála v situaci, kdy píše vše sám.

Samostatnou kapitolkou je pak článek ke konkurzům na ředitele škol v Černošicích. Opět na celou stranu....Honem nevím jak byh se cítila, být paní Mandovou z Toploské, mám být ráda, že není na mou sesli konkurz a nebo je to vlastně šílené, že starosta veřejně říká, nechají mě dožít a uvidí se jestli nás budou potřebovat. A konkurz na ZUŠ? Je jasné, že když se rozhodne starosta rozepsat se o tom, že konkurz na ZUŠ je skvělá věc dávající možnost současné ředitelce zlepšovat se a být ještě skvělejší než dosud byla, bude problém hlubší než se jeví. Je také jasné, že nemůže říci předem, tato naše instituce je nefunkční ( a ona opravdu drží jen silou vůle a otázka pro zasvěcené je, čí vůle...). Ale urputná snaha k problému se vyjádřit a tak trochu ho rozmydlit a by ve vzniklé pěně zanikly patrné souvislosti je úsměvná. A tak i v otázce budoucích konkurzů dochází na oblíbenou mantru, ale kuriozně zde už předem! Za nic nemůžeme: "Budeme doufat, že do těchto budoucích konkurzů se i přes současný nedostatek kvalitních řídících a pedagogických pracovníků přihlásí kvalitní kandidáti."

Přeji panu starostovi aby prozřel a zjistil, že na této planetě není jediným schopným člověkem.

Re: Věci Černošické parta opilá mocí
Autor: Veru (IP zapsáno)
Datum: 12.04.2018 10:46

Milá Luiso, napsala jste to velice trefně! Z posledních IL jde na mě úplně stejný pocit. Vedení města chybí sebereflexe a pan starosta má na všechno názor, který je jediný správný, uf...! Každopádně je vidět, že volby se blíží, tak je potřeba lít občanům do hlavy, co si mají všichni myslet. Vzhledem k celostátní povolební situaci tento způsob oblbování asi funguje, tak budeme muset snášet až do podzimu tyto výpotky plné sebechvály. Když už se udělá chybička, tak za ni mohou nepředvídatelné okolnosti nebo možná rovněž "zpovykaní" občané, kteří staví černé stavby a nevěnují pokud možno zadarmo pozemky pod silnicemi apod. Alespon, že zase existuje toto forum, a člověk má možnost zjistit, že není sám, když se mu ty samé úžasné úspěchy tak nějak nezdají ....
Hezký den Veru

Re: Věci Černošické parta opilá mocí
Autor: Honza (IP zapsáno)
Datum: 14.04.2018 06:46

Poslední IL je jak Rudé Pravo za komancu. Starosta jak Husák. Pokud chce někdo zpruhlednit veřejné zakázky města za desítky milionu korun, tak do nej starosta kope. Fakt nechutný.

Re: Věci Černošické parta opilá mocí
Autor: Volič (IP zapsáno)
Datum: 16.04.2018 11:33

Čemu se divit. Burešovské praktiky se osvědčily, tak proč to nepřenést do regionálních úrovní.
Bude líp winking smiley

Re: Věci Černošické parta opilá mocí
Autor: Fery (IP zapsáno)
Datum: 03.05.2018 07:42

Zadlužene Cernosice, předražené veřejné zakázky, kšefty pro kamose, cenzurováne informační listy města a navenek se tvari jako liberál. Praktiky našeho starosty s Buresem by si mohl podat ruce.

Re: Věci Černošické parta opilá mocí
Autor: Ten co nemá rad Radla, Jirouta, Kori (IP zapsáno)
Datum: 11.11.2018 01:53

Ptám se Vás Cernosicti. Víte kdo je bratr Korinka a co dela?

Re: Věci Černošické parta opilá mocí
Autor: Ležmákrátkénohy (IP zapsáno)
Datum: 15.11.2018 14:01

Tak to by mě zajímalo.

Re: Věci Černošické parta opilá mocí
Autor: Michal (IP zapsáno)
Datum: 12.12.2018 11:16

Zkuste pohledat v této diskuzi a v následně v katastru:
[cernosice.netmilk.net]

Re: Věci Černošické parta opilá mocí
Autor: Černošičan (IP zapsáno)
Datum: 02.07.2019 22:05

Kořínek = Jiránek

Jdi na stránku: Předchozí12
Aktuální stránka: 2 z 2


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.