cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
nonstopy
Autor: jana (IP zapsáno)
Datum: 18.01.2015 19:29

Jsem pro znovu projednání omezení nonstop provozu v Černošicích. V okolí nonstop je nepořádek, zvláště v Karlstejnska ulici, kde jsou obchody a autobusové zastávky, kudy denne projde stovky lidí. Co myslíte?

Re: nonstopy
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 18.01.2015 22:25

a krámy by taky měly mít vo víkendech zavříno...

Re: nonstopy
Autor: kuzmič (IP zapsáno)
Datum: 18.01.2015 23:17

ještě jsem neviděl omezený nonstop.To je ptákovina.......

Re: nonstopy
Autor: jana (IP zapsáno)
Datum: 19.01.2015 10:15

tím je myšleno že by nonstop provoz byl zakázaný a ty podniky které jsou ted nonstop, by měli zavírací dobu, bohužel v těchto podnicích se vyskytují konfliktní lidé a kolem je neustále hromady střepů a jiného nepořádku, nemyslíte? nebo Vás baví stát na zastávce autobusu v hromadě odpadků a sřepů?

Re: nonstopy
Autor: = (IP zapsáno)
Datum: 19.01.2015 13:03

jasne, zakazat, zrusit, zavrit a hlavne regulovat! pak jako zazrakem zmizi bordel a konfliktni lide se vypari. dal uz jen prosperita a socialni jistoty! my si Cernosice rozvracet nedame!

detaily jako jak pomuze nocni zavreni sedmicek uklizeni bordelu na zastavce, nebo jak to vlastne myslite s temi konfliktnimi lidmi? potkavate je pres den na te zastavce? pak asi zaviracka nepomuze. chcete je potkavat vecer pri cekani na bud? pak je zaviracka to prave. doporucuje devet z deseti zubnich lekaru.

Re: nonstopy
Autor: = (IP zapsáno)
Datum: 19.01.2015 13:43

oprava: detaily...., si nase uvedomele obcanske rohorceni kazit nedame.

Re: nonstopy
Autor: Patrik Rech (IP zapsáno)
Datum: 19.01.2015 14:21

...tento problém se již řešil a nevyřešil. Není vše jen černobílé.
1. není mi moc příjemné omezovat podnikatele v jejich činnosti
2. návštěvníci těchto podniků se přesunou někam jinam - mám obavu, že za hezkého počasí zejména na veřejné prostory...takže outdoorových problémů bude více.
3. většinou nejsou zásadní problémy s návštěvníky, pakliže jsou uvnitř
4. od toho aby na veřejných místech byl klid a bezpečno máme městskou policii

...jen můj názor

Patrik

Re: nonstopy
Autor: LMP (IP zapsáno)
Datum: 19.01.2015 14:41

Patriku, potom je na místě aby MP zajistila dohled na ona krizová místa, věnovala se otázkám vandalismu z nich pramenících a nechodila stupidně jen vybírat čekající řidiče před nádražím. Otázkou je, kdo je povinnen uklízet ten bordel. Na chodníku před Kazínem je od pátku nablito, rozmlácené skleničky před domečkem a vykopané zadní lampy u auta parkujícího před „hotelem“ jsou taky čerstvé. A to nemluvím o té elitě, která si dopřává alkoholu a obtěžuje od pozdních vlaků přímo na nástupišti (když jim není zima). Tady má MP taky námět. Jinak to opravdu nemá smysl regulovat, ale vychovávat. Názor máte správný.

Re: nonstopy
Autor: jana (IP zapsáno)
Datum: 19.01.2015 15:27

tito lidé se budou vyskytovat tam kde tyto podniky budou a pokud podnikatele vydelavaji na fetacich a alkohilicich tak prosím....nevyjimaje obsluhu, ktera je v obou techto podnicich neustale vice jak opila a tim padem naprosto bez jakekoliv kontroly.
A ano MP by měla řešit spíše než parkovaní u bankomatu ci psa bez voditka to jak se navstevnici techto hnusnych zaplivanych podniku s povesti drogových doupat,kde se da sehnat vsechno, chovaji po ukonceni navstevy

to ze se budou srocovat venku je jasne, ale todelaji i tak, bohuzel pokud zde dale budou zarízení jako u sedmicek a kazin- nic se nezmeni, nebo pokud nebudou fungovat jako bezne restauracni zarizeni tzn, se zaviraci dobou

Re: nonstopy
Autor: tonda (IP zapsáno)
Datum: 19.01.2015 17:05

Aby mohli chodit kalit treba do nonstopu,tak si nejdriv na to museji vydelat.ale bohuzel praci malokdo...kazdopadne pohazene buchny se valeji sem tam na cykloztezce a v po lesnich cestach...pohoda zavreme oci.oni zalezou nekam do hospody a tim je budeme mit pod kontrolou.ok tak taky nazor..alkoholiky atd lecit tim,ze jim nechame otevrene nonstopy protoze jsou pod dohledem na jednom fleku.asi bych rek,ze to az zas tak moc nefunguje...tenhle nazor sem uz slisel od MPolicie na Karlaku...smiling smiley.a sla davat pokuticky za parkovani..
Asi se tam ucila zdejsi m policie
A jakto,ze kdyz podnikam ja tak tim nesmim nekoho omezovat a nekdo jinej muze...zase jsme si vsichni rovni.
A je strasne prijemne kdyz jdu rano na vlak a na zastavce potkam radne upraveneho hosta z nejakeho zdejsiho nonstopu ci hotelu a privita me slovy :co cumis ty pi.o.dej me cigaro.tak to zdrejme omezovani neni....

Re: nonstopy
Autor: tonda (IP zapsáno)
Datum: 19.01.2015 17:18

A nechapu lidi v okoli.jak tam mohou bydlet.pet rano a diskoteka v plnem proudu a vsude strepy a ozralove...ja vam nevim ale timhle jsou Cernosice vyjimecne a takhle po ranu plne zazitku jak v centru Prahy..

Re: nonstopy
Autor: bechy (IP zapsáno)
Datum: 19.01.2015 18:57

Chlastat se musì hahah

Re: nonstopy
Autor: A. Seruti (IP zapsáno)
Datum: 19.01.2015 19:02


Re: nonstopy
Autor: .. (IP zapsáno)
Datum: 19.01.2015 19:24

Fetky do baru nechodej...ty na to nemaj.to že tu jsou ma jinej důvod...

Re: nonstopy
Autor: Vaclav (IP zapsáno)
Datum: 19.01.2015 19:53

Možná M policie by mohla provádět obchůzku častěji po půlnoci a možná by se problem omezil..Možná by v pozdních nočních hodinách mohla občas M policie naštivit zdejší podniky.Dala by si v klidu kafíčko a zaroveň by zkontrolovala,zda se dodržuje noční klid a určitě by se všem ulevilo a nikdo by nikoho nemusel omezovat na životě a podnikání.Chce to najít kompromis.

Re: nonstopy
Autor: = (IP zapsáno)
Datum: 19.01.2015 21:59

... chtit po MP aby delala praci, kvuli ktere byla oficialne zrizena? jakkoliv souhlasim, myslim, ze to neprojde. plan vybranych pokut musi byt dodrzen a prekrocen!

Re: nonstopy
Autor: jana (IP zapsáno)
Datum: 20.01.2015 08:24

MP by opravdu mohla začít s nočními obchuzkami a asi by si pak obsluha a návštěvníci nemysleli ze si mužou dělat co chtějí bez ohledu na ostatní, v tomto jsou Černošice opravdu pozadu, reklama nikde byt nesmí ale za plavání nonstop a kolem nich bordel to ano

Re: nonstopy
Autor: .. (IP zapsáno)
Datum: 20.01.2015 13:38

Děkuji MP za včerejši návštěvu nonstopu 777 a umravnění opilych hostů a obsluhy.Zákon platí pro všechny stejně.V cele ČR plati noční klid od 22:00 do 6:00.A to jak pro opilce,tak i pro podnikatele a jejich zaměstnance.Navíc mám dojem,že alkohol se nesmí požívat v žadné práci ani jako obsluha baru.Pokud pan podnikatel néní toto schopen dodržet a umravnit své zaměstnance,tedy navíc pokud se problém opakuje.
Tak by měl zakročit M.úřad. a měl by počitat z následky....
Ps.pro M.uřad.zákony platí pro všechny stejně a vy jste řadně zvolení zastupci a měli by jste dbát na jejich dodržovaní a prosazovaní.opětovné rušení nočního klidu je třeba jeden znich...

Re: nonstopy
Autor: Emil Hnípek (IP zapsáno)
Datum: 21.01.2015 08:44

Sedmičky


Mezi kopci bez záře neónů

Řeka tichá se prodírá

Je pávem lovec salónů

A Sedmičky zas zavírá.



Emil Hnípek, Černošice 1966

Re: nonstopy
Autor: Franta F. Procházka (IP zapsáno)
Datum: 21.01.2015 14:29

jo Emilku, to bejvávalo, to ještě když Sedmičky ráno v osum zavíraly....kde jsou ty časy...

Re: nonstopy
Autor: kolemjdoucí (IP zapsáno)
Datum: 21.01.2015 21:18

Jana: já myslím, že byste se měla v první řadě naučit nepsat jak Hotentot. Pak by se třeba tak snadno nepoznalo, pod kterými nicky ještě sama sobě podkuřujete.

Re: nonstopy
Autor: Jana (IP zapsáno)
Datum: 08.02.2015 18:13

Vážený kolemjdoucí,
já si nepodkuřuji, ale píši z mobilu a nemám čas na opravovaní háčků a čárek apod.

Myslím že jde spíše o myšlenku a názor, než pravopisné zpracování.



Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.