cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: 123456789Následující
Aktuální stránka: 1 z 9
Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 10.06.2009 22:55


Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 11.06.2009 20:40

alespon ze se to letos obeslo bez gaia mesiah, to bych hodnotil jako jednoznacny pokrok. jeste deliquent by stalo vymenit za neco hodnotnejsiho, prikladne argemu, keks ci kecup.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 11.06.2009 22:14

Deliqent je naše černošické stříbro Melesi! To se nevyměňuje, to se cídí a předává z generace na generacismiling smiley, aby bylo na čem stavět, až si nějaká partička našich postpubertálních synků řekne, že než se flákat za školou, je lepší třískat do kytary . Go FH go!
M.S.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 11.06.2009 22:22

temi cennymi kovy bych setril, osobne jsem je videl jednou, asi pet minut, a strasne jsem se za ne stydel. a pak taky jeden kamarad pred par lety pozadal na baru v kinoklubu, jestli by barman nemohl vypnout tu straslivou sr*cku, co hraje z kazetaku, a vzapeti dostal z boku bez varovani pesti do hlavy. ta strasna sra*ka byli totiz deliquenti a vedlestojici byl jeden z nich. sympaticky, psychicky velmi stabilni chlapec.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 11.06.2009 22:30

Jo - v tom je poznávám. Showbusiness je tvrdej boj. Ale pořád lepší rána za názor, než rána jenom tak, třeba z nudy.
M.S.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: kuzmič (IP zapsáno)
Datum: 14.06.2009 15:51

Je to poněkud zvláštní, že zastupitel a činovník města, organizátor akce, de facto obhajuje násilí a zásadním způsobem tento druh komunikace veřejně neodsoudí a jeho údajného původce nazývá městským sříbrem. Jestiže tímto způsobem odpovídá na připomínky diskutujících a ani v odpovědi nevyjádří svůj obecný nesouhlas je to společenská ostuda a osobně pro mě velké zklamání k jeho osobě, které jsem docela fandil

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 14.06.2009 21:31

Kuzmiči, když si dva chlapi "face to face" něco mezi sebou řeší, připadá mi to pořád otevřenější komunikace, než když se padesát anonymů snaží něco vyřešit na tomto fóru. Asi takhle prosím berte smysl mojí odpovědi panu Melesovi.
S pozdravem M.S.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 14.06.2009 22:15

Kuzmici, z Vaseho podani to zni, jako kdyby pan Strejcek obhajoval nasilne potlaceni pokojne akce Ceskeho svazu zahradkaru. Vidim to tak, ze nastesti porad jeste zijeme ve spolecnosti, kde lidi obcas jednaji instinktivne a ne podle smernic z Bruselu. Mne se odpoved p. Strejcka libila, je duvtipna a vtipna. A opatrne s tou spolecenskou ostudou, zni to, jako kdyz mluvite za spolecnost, ale to neni moje spolecnost, kterou reprezentujete. S uctou, Vase Kopretinka.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: kuzmič (IP zapsáno)
Datum: 14.06.2009 22:29

Dobrý večer,
Moji reakci berte Vy naopak tak, že se domnívám,že nejste anonym , nýbrž veřejný činitel a z tohoto pohledu je Vaše odpověď na příspěvek pana Melese ostudou.Jednou jste se dal na cestu politika a ne hráče skupiny Deliqent a tomu by měli odpovídat Vaše vyjádření.Nevím jestli jste si toto zcela uvědomil.
S pozdravem
Musil

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 14.06.2009 23:01

O.K. Omlouvám se, odpovím tedy jinak:
Pane Melesi, vzhledem k tomu, že jsem této situaci nebyl přítomen a vzhledem k charakteru tohoto diskuzního fóra nemohu soudit, zda se celá věc skutečně odehrála jak popisujete. Pokud skutečně došlo k násilí, jak píšete, pak je to samozřejmě špatně. Pokud došlo k naopak k hrubým urážkám ze strany druhé, jak také píšete, je to také špatně. Na tomto způsobu komunikace shledávám pozitivní pouze jedinou věc - její upřímnost a otevřenost na obou stranách. Vzhledem k tomu, že nejsem kompetentní kohokoli vychovávat, kromě mých vlastních potomků, prosím považujte tuto mojí odpověď za konečnou.
S pozdravem M.S.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 14.06.2009 23:08

pane strejcku,

1. nejednalo se o reseni face 2 face, ale o primitivni napadeni nic netusiciho cloveka.

2. rici o produkci skupiny deliquent, ze je to "strasna sracka" neni urazkou, nybrz tzkym eufemismem smiling smiley.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Vladimír Dvořák (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2009 03:09

Pane m.meles

1.Znám mládence z Deliqentu pravděpodobvně déle než Vy a VELMI pochybuju, že by kohokoli napadli JENOM z důvodu vypnutí hudby. Pokud došlo na urážky, tak ten kdo je vyvolává má být připraven na různé reakce.

2.Hudba Deliqentů se nemusí každému líbit ovšem nahradit je tancovačkovým souborem typu Argema, Keks či Kečup svědčí o Vaší hudební erudici a to je, při Vašich eufemizmech, jak se zdá, velmi smutná záležitost. Dopřejte si v klidu Evu a Vaška - opravdové ikony českého tancovačkového vkusu a dejte pokoj kapele, jež měla možnost vystoupit na jednom podiu s takovýmy "sračkami" jako jsou britští Nazareth.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2009 04:47

a vsichni: Laaav hrrrts, laaav skaaars...

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: děda (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2009 10:35

Zajímavé je, kolik lidí přišlo na Evu a Vaška a kolik jich chodí na skupinu Deliqent. Čistě komerčně pane Dvořák, i když jsem příznivec Vaší skupiny a na jmenovanou by mě nikdo nedostal,myslíte si , že kdyby místo Big.dunění i s "černošickým stříbrem" vystupovala jenom Eva a Vašek, že by přišlo méně lidí? Domnívám se, a složení kapel mi to letos potvrzuje, že asi mnoho lidí nepřijde. Sám si vzpomínám na Vaše loňské vystoupení před hrstkou lidí, které jste marně povzbuzoval. Úroveň tohoto festivalu upadá a je mi líto pořadatelů, kteří s tím mají spoustu práce. Nechtěl bych být špatným prorokem, ale myslím ,že letošek by mohl být posledním, pokud tomu někdo schopný nenaleje šťávu. Ať tyto kapely vystupují v komornějším prostředí,neboť takto jak to cítím já bude to letos zase pěknej trapas.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2009 15:30

pne dvoraku,

minimalne jednoho clena znam od skoly, kdy se vyznamenal zejmena pomalovanim vsenorske zastavky napisy "king kong city", aby si nasledne zlomil nohu pri uteku pred babou z kasy. smiling smiley to jen tak na okraj.

co se srovnani tyce, stojim si za nim, a to ciste na zaklade faktu, ze jsem je mel tu smulu slyset. zejmena pokus o reprodukci nejake jiz tak dosti pofiderni halekacky od ganznrouzis se do mych usnich bubinku zapsal opravdu nesmazatelne. s nazarethem hrali a docela to sedi - ti duchodci produkujici upoceny neinvencni hard-rock byli k smichu uz pred 20 lety.

a abych se jeste vratil k prvnimu odstavci - koukam, ze se svymi oblibenymi umelci sdilite stejne sofistikovany pohled na svet. cili abychom chodili na pivo s helmou proti pullitrum.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Vladimír Dvořák (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2009 15:44

Vážený děde,
předně, já nemám vůbec nic proti duu Eva a Vašek, nicméně zde jsem je použil jako příklad typické hudební produkce určené pro tanec. Do té mimochodem zcela bez diskuzí spadají i všechny navrhované skupiny m.melese. Nic proti tomu, ale produkce většiny našich rockových festivalů se zaměřují na zcela jiný formát hudební produkce,totiž na vlastní autorskou tvorbu, která je podřízena i jiným nárokům, než je prvoplánově tanec.To se projevuje mimo jiné změnami temp, dynamikou, vkládáním lichých taktů apod, což by v extrémních případech mnohým tancechtivým párům mohlo zle zamotat končetiny. Nebudete přeci při chroupání jablka bědovat nad tím, jak málo chutná po hrušce.
Navíc, kdyby kapela Deliqent, nebo i ta moje, měla takové prostředky zajišťující dlouholetou a hustou frekvenci propagačních televizních šotů v televizi, nebo sílu objevovat se pravidelně v rotacích zdejších rádií, věřte , že nepochybuji o jejich úspěchu, hitů na to mají rozhodně dost a kvalitnějších než např. "originální" profesonální šprýmaři kalibru Těžkého Pokondru či Maxim Turbulenc. Schválně, najděte nějakého mecenáše, jež zaručí, že např. píseň "Zvířátka" se bude pětkrát denně hrát na pěti celoplošných rádiích po dobu jednoho měsíce, a vsadím se s Vámi o co chcete, že Deliqent nadále nebudete Vy sám považovat za bezvýznamnou kapelu.
Bohužel v dramaturgiích dnešních rádií je situace v mnohém podobná férové soutěži veřejných zakázek , třeba na našem úřadě. Věčný spor kvalita versus kvantita byl už za dob legendárního Františka Janečka jím samotným překlápen na stranu kvantity argumentem množství prodaných desek. V této souvislosti si dovolím připomenout, že nejprodávanějším českým singlem všech dob je, a pravděpodobně i zůstane hit dua Kotvlad-Hložek "Holky z naší školky". Je to docela hezká dětská melodie, ale chlapci z Deliqentu a nakonec i já, máme po dlouholetém hudebním vzdělávání se, cvičení, ježdění, stěhování a nakonec i hecování lidí na festivalu, o své hudbě trochu jinou představu, a já jsem ochoten do ni i nadále investovat čas a všechny ty činnosti zmíněné výše...i když by, a to mi prosím věřte, bylo daleko pohodlnější hrát jednoduché taneční, mnohdy převzaté, melodie.
Závěrem bych Vám chtěl poděkovat za Vaši přízeň k naší hudbě. Festival Big. Dunění je pro nás jednou z nemnoha příležitostí nabídnout ji dalším potencionálním příznivcům, a to na velkém podiu, s kvalitní aparaturou a produkcí,a snad i před mnoha lidmi. Dopřejte nám i Deliqentům naši hudební svobodu, já Vám přeji mír a těším se na viděnou na některé z hudebních akcí - s pozdravem Vladimír Dvořák

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Vladimír Dvořák (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2009 16:01

Vážený m.meles,
kde berete prosím tu jistotu názoru, že co se nelíbí Vám je špatné? Co jste v tomto oboru udělal tak významného, že by Vaše mínění mělo být bráno za seriózní? Vámi uvedené argumanty Vás bohužel v tomto směru těžce devalvují, a Vaše zmínka o světově uznávaných Nazarath to navíc jen potvrzuje. Pokud se i nadále chcete veřejně mordovat, pak si v tomto duchu klidně notujte dál, ale je to pro mě až moc smutná píseň, a tak Vám do Vašeho partu již nebudu zasahovat. I přesto Vám přeji mír - V.D.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2009 19:03

Pánové a dámy,
prvotním popudem ke vzniku tohoto fesťáčku před šesti lety byl prostý fakt, že na katastru Černošic a blízkého okolí se z nějakého mě neznámého důvodu začili množit lidé, kteří se snažili tu lépe, tu hůře, ale vždy s nadšením produkovat veřejně nějakou hudbu. To podstatné, co z té doby přetrvalo a doufám, že i přetrvá do budoucna je právě samotný fakt, že se to odehrálo a stále odehrává (nyní již o generaci níže) tzv. "na naší zahrádce". Z produkčního hlediska to znamená, že tyto kapely dostávají každoročně na Bigbeatovém dunění svůj prostor, ač se to může na první pohled zdát jako špatné rozhodnutí. Prostě a jednoduše je zde ze strany produkce jasně vyslovená podpora lidem, kteří bydlí za humny a zároveň se aktivně o něco snaží. Tato šance, nebo chcete-li příležitost vychází tedy z čirého patriotismu a nemá smysl více nad tím špekulovat.
Dokáži pochopit, že se to někomu nemusí líbit, ale naším cílem není pořádat další obří fesťák (mimochodem, na všech hrají téměř totožné kapely, které jenom přejížďějí z místa na místo - některé stihnou i tři festivaly za jedno odpoledne), ale fesťák především pro místní komunitu, která si prostě užije jadno letní odpoledna na břehu Berounky. Větší ambice skutečně nemáme, o penězích nemluvě. Pokud se tedy komukoli nelíbí takto postavená dramaturgie, protože mu prostě kapely nesedí (což je ostatně zcela normální jev), má buďto možnost navštívit jakýkoli jiný letní festival, kterých je v této republice asi tisíc, nebo přispět sponzorským darem a podpořit tak nákup nějaké "hvězdy", kterou by zde v Černošicích rád shlédnul. To bych zase uvítal já, ale v dnešní době je to asi utopie, že?
Takže vás všechny, kteří to cítíte alespoň trochu podobně znovu srdečně zvu a když přijdete včas a uděláte pod Lokotkou kotel, tak to bude to nejlepší, co pro Láďu, Deliqenty, Hopíky, Timudej atd. můžete udělat. Věřte, že zapomenou na mizerné gáže, za které hrají a budou šťastni. Uděláte tak možná radost i sami sobě, ale to už skutečně nechám na vašem uvážení.
Mějte se hezky, držím všem palce, ať vyjde počasí.
M.S.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: kuzmič (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2009 21:16

Dobrý večer,

Pane Strejček, možná, že by se bývalo pár sponzorů našlo, včetně mé osoby, ale to bychom se museli dozvědět program, termín a podrobosti trochu dříve, než necelý měsíc předem,propagace akce minimální, nikde žádná zmínka o možnosti přispění na festival.Jsem si jist , že v našem regionu by se bývalo našlo určitě několik jednotlivců, kteří by byli ochotni finančně podpořit tuto akci, kdyby její propagace byla vedena v jiném duchu a s potřebným časovým předstihem. Vy jste byl vloni spokojen s návštěvností ? Já ne a jsem přesvědčen, že se pro ní dá udělat daleko více.Bojím se však, jak tady uvádí dědek, že letošní rok bude za těchto podmínek poslední.
S pozdravem beatu zdar a černošickému zvlášť
Musil
P.S. Možná příště a trochu jinak

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2009 23:53

Kuzmiči, s tím předstihem máte naprostou pravdu. Důvody a celé pozadí se ale dají těžko vysvětlovat a vlastně už ani není proč. Když už jste ale naznačil jistou možnost spolupráce, poodhalím drobátko výhled do budoucna.
Že letos bude Dunění problém nám bylo jasné hned po Novém roce, kdy se na všechny přivalila finanční krize. Firmy začaly propouštět, zavedly různá úsporná finanční opatření, prostě začal boj o přežití. Sami jsme do toho zahučeli až po uši, takže jsme zvažovali, zda letos Dunění vůbec udělat, nebo ne. Nakonec jsme se rozhodli že ano, kde hlavním důvodem bylo zachování kontinuity, ovšem za podmínky, že pro ročník příští, tedy 2010 zkusíme najít nějaký jiný model, který by byl dlouhodobě životaschopnější
Zatím je vše pouze v rovině úvah, které jsou vedeny zhruba dvěma směry. Možná jste zaregistroval na konci loňského léta v Clubu Kino jednodenní akci, kterou jsme nazvali "Lokál Fest". Napadlo mě to loni v létě v podstatě náhodou a spíše jako vedlejší produkt právě při nějaké debatě o Dunění. Celý Lokál Fest je koncepčně postavem výhradně na tom, co jsem popsal v předcházejícím příspěvku. Přesto že jsme to brali spíše jako drobnou radost na konci prázdnin pro pár "místňáků", ukázalo se, že pojetí (a teď vůbec nehodnotím technické zajištění a pod.) zafungovalo překvapivě dobře. Už do loňské zimy jsem měl patnáct kapel, od Radotína po Beroun, které si letos chtějí na Lokál Festu zahrát.
Směr druhý je strategický partner na místní úrovni. Pamatujete Dobřichovický Rockafest? V roce 2007 byl myslím naposledy. Pak to pořadatelé zamázli a nebudu asi daleko od pravdy, když řeknu, že se dostali do podobné situace jako my letos s Duněním. Nicméně přečtěte si tohle: [www.ireport.cz]
Řekl bych, že záměr byl hodně blízko našemu. Nějaká forma spolupráce, nebo spíše propojení s někým podobným je myslím také nosná úvaha a nemusí to být jenom dobřichovický, dnes již bývalý Rockafest.
Takže suma sumárum - ze současné situace existují jenom dvě východiska - konec, nebo změna. Zatím to pro příští rok vypadá na změnu. Těch proměnných je ale v tuto chvíli tolik, že sám nedokáži odhadnout, jak to celé vlastně bude dál. Nicméně Váš zájem s povděkem registruji, číslo konta včas sdělím, bude-li samozřejmě důvod.
S pozdravem M.S.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Michal Strejcek (16.06.2009 23:55)

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 17.06.2009 09:50

pane dvoraku,

jeste dve veci:

a) nemusim byt nutne reznik, abychmohl o jitrnici prohlasit, ze je hnusna. nebo snad - v logice vasi uvahy - ano?

b) o svetove proslulosti skupiny nazareth bych se hadal, ale i kdyby - co to prosim vas dokazuje? je britney spers kvalitni hudba, kdyz ji zna kazdy?

jinak s vami bezvyhradne souhlasim v tom, ze kdyby nekdo cpal deliquent do radia v takove frekvenci, chytli by se... jak je to ostatne videt na vsech srovnatelnych zalezitostech typu vseech tech krystofu, michalu hruzu, chinaskui ci dalsich pekel, ktera nikdy nemela sptrit svetlo sveta.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: děda (IP zapsáno)
Datum: 17.06.2009 10:24

Pane Strejček,

Myslím, že zklamete mnoho věřících beaťáků, když zrušíte nebo změníte dunění.
Spousta jich doufalo, že rock od rocku to bude lepší a lepší.Opak je pravdou.
A svalovat to na krizi je dětinské. Doufal jsem, že tím " černošickým stříbrem"bude práve Dunění. Ale všechno je v lidech a výsledkem jejich práce je to co vidíme a slyšíme. Opravdu jste přesvědčen, že se nedalo udělat víc ? To byste asi lhal sám sobě. A teď jinak - Kurva chlapi, začněte makat, nevymlouvejte se na kraviny a za rok ať tu máme pořádný dunění. Zdrhnout umí každej.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Vladimír Dvořák (IP zapsáno)
Datum: 17.06.2009 13:35

Pane m.meles
je to sice zřejmá ztráta času, ale ještě jednou Vám zkusím odpovědět:

1,Předně - můžete o čemkoli prohlašovat co chcete, při Vašem stylu , jak jste již naznačil, je helma na Vaší hlavě při pivní diskuzi zřejmě skutečně na místě.

2.Máte pravdu, nemusíte být řezník, aby jste se mohl vyjádřit ke kvalitě jitrnice. Avšak, že Vám jitrnice nechutná a to že je objektivně hnusná jsou, s dovolením, dvě věci, které spolu mohou, ale NEMUSÍ konvenovat. Míra objektivity Vašeho tvrzení je mimo jiných parametrů /např. odborná erudice/ dána Vašimi soudy a jejich shodou či neshodou s všeobecně uznávanými skutečnostmi v jiných podobných případech.
Příklad: "jitrnice je hnusná" - pokud to prohlásí rozmazlené dítě s vybíravými sklony, což je pro mne, bez krve, tak trochu Váš případ, je to jistě zajímavá informace , ale snad uznáte, že zcela jinou objektivní váhu má identické tvrzení gurmána denně se jitrnicemi cpoucího. Že to nemusí být řezník je snad jasné.

3.No a v případě Nazareth je to o tomtéž. Že se Vám jejich hudba nelíbí, je Vaše věc, ale kromě toho, že to o Vašem vkusu cosi vypovídá, to objektivně skutečně nic neznamená. Nepochopil jste, že míněná světovost neměla narozdíl od zmíněných argumetačních principů dr.Františka Janečka podpořit kvantitou kvalitu, ale naopak zdůraznit objektivní kvalitu jejich hudby uznávanou nejen erudovanými hudebníky a kritiky hudebního průmyslu, ale i léty ověřeným vkusem obdařeného diváctva napříč celým SVĚTEM. Jedním z nejobjektivnějších kritiků jakékoliv hudby - je totiž čas a tady Nazareth bez dalších jalových dizkuzí bezesporu uspěli.

I nadále Vám přeji mír a objektivně chápavé okolí - V.D.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Lukáš Janů-Deliqent (IP zapsáno)
Datum: 17.06.2009 21:48

Vládo-Lokomotiva planet-,děkujeme!Deliqent

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Lukáš Janů-Deliqent (IP zapsáno)
Datum: 17.06.2009 23:15

Vladimíre Dvořáku,Michale Strejčku,Kopretinko,děkujeme!Deliqent

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: kuzmič (IP zapsáno)
Datum: 17.06.2009 23:17

Dobrý večer,
Ještě by mě velmi zajímalo, jaká je letos konkrétní podpora města pro tento festival.Jistě to není tajné a předpokládám, že to zde rád zveřejníte.Za všechny Vám za to děkuji .
Zdravím
Musil

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Lukáš Janů-Deliqent (IP zapsáno)
Datum: 17.06.2009 23:19

Vládo Dvořáku,Michale Stejčku,,Kopretinko,děkujeme!Deliqent

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: kuzmič (IP zapsáno)
Datum: 17.06.2009 23:39

Když už se ozval i někdo ze skupiny Deliqent,tak ať se tu chlapci také vyjádří, jaký je jejich názor na budoucnost a fungování festivalu. To samé by mě zajímalo i od pana Dvořáka ze skupiny Lokomotiva Planet.Děkuji Vám pánové,že si přečtu názor přímo od účinkujících skupin.
Přeji Vám příjemné Dunění pod možná pohasínajícím černošickým nebem s co největším počtem Vašich příznivců.
Musil

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 18.06.2009 10:10

pane dvoraku,

tak vy jste tedy z lokomotivy planet... pak chapu, ze se vam veta o zastydlem neinvencnim hardroku nemuze libit. a ze jako spravny chlapak, co ma doma nad posteli jizanskou vlajku a na nohou zapocene kone a kozene kalhoty s trasnemi, musite obcas vyhrozovat nasilim nekomu, kdo hudebne nezastydl v roce 1970.

a prosim, vysvetlete mi jednu vec - co vypovida o mem vkusu fakt, ze produkci skupiny nazareth povazuji za tuctovou a smesnou? chcete tim rici, ze komu se nelibi milionkrat slyseny hardrock, nema vkus? a kde berete drzost neci vkus hodnotit vy, ktery jste kasparkoval dokonce i ve vitacitu a na svych strankach se chlubite spolupraci s normalizacni zrudou, estebakem petrem jandou? (jedinym plusem ve vasi hudebni kariere je prazska sunka smiling smiley

nu, vase uvahy jsou jednoduche adekvatne k tomu, co hrajete...

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Patrik Dušek /deliqent/ (IP zapsáno)
Datum: 18.06.2009 12:06

m.meles-Vážený pane,pozorně jsem si přečetl všechnu kritiku,která tu byla napsána a chtěl jsem o tom s vámi rozumně podiskutovat.
Po vašem posledním příspěvku na Vláďu Dvořáka,mě přešla chuť,protože je to evidentně jen ztráta času.
Nebudu Vám brát vaší pravdu,ale pokud tady tvrdíte,že Vás někdo z naší kapely napadnul,tak jste obyčejný LHÁŘ!!!
Nejsme žádní Rychlé Šípy,ale víme,kde věci mají své meze a věřte,že nikdo z nás by je tak,jak píšete,nepřekročil.
Já si kritiku rád poslechnu(ikdyž je jasný,že ne vždycky potěší),ale když vidím,že je věcná,tak si z ní snažím i něco vzít.
Každý má rád nějakou svojí muziku,ale urážet někoho jen proto,že nehraje podle vašich představ,je ubohý.Když zmíním právě pana Dvořáka,tak Vám můžu s klidným svědomím sdělit,že inspiroval spousty kytaristů a pořád inspiruje.Pro mě je to PAN MUZIKANT a vaše názory jsou jen výkřiky do tmy.
Napsal jste tu lzi,na naší adresu a já doufám,že lidi,kteří nás opravdu znají si
obrázek udělají sami.
Vážený pane za ty léta,co hrajeme ty sračky,jsme pobavily spoustu lidí,chodí mi e-maily,kde píše neznámá holka,která se seznámila se svým nynějším manželem,právě na našem koncertě a to je pro nás ten motor.Zkuste i vy místo tlachání radši pobavit třeba jen pár lidí a bude tady zase o něco líp.
Pomluvit někoho umí každý,ale jednou ta všivá lež,může spláchnout,třeba právě Vás..
Přeju za celou skupinu Deliqent a určitě i za Lokomotivu Planet všechno dobrý.

Jdi na stránku: 123456789Následující
Aktuální stránka: 1 z 9


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.