cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí12
Aktuální stránka: 2 z 2
Re: Klamal ing. Jiránek na Radě?
Autor: ekim (IP zapsáno)
Datum: 14.10.2015 10:36

To Honza Louška!
Dobrý den! Omlouvám se, ale předpokládám, že případnému čtenáři nechybí adresy a úvodní oslovení respektive úvodní věta. Pokud by se někdo chtěl seznámit se závěrečným odstavcem, tak zde je jeho znění:

"/oslovení/,
stejně jako Vy se ani já nezabývám dalším jednání ve věci náhrady škody, věřím, že v tomto bodě dospějete s městem k nějaké dohodě. Současně věřím, že přijmete mé vysvětlení, které se týká jednání rady dne 2.3.2015, za úplné.Pokud budete mít další pochybnosti, či nejasnosti, neváhejte se na mne obrátit.
S pozdravem /razítko a podpis/ "

Myslím, že tento víceméně zdvořilostní odstavec /závěr/, neobsahuje žádná zjištění a pro posouzení o tom, jak byla stížnost vyřízena po argumentační stránce, nic nepřináší. O tom, zda-li neuveřejnění tohoto závěru dopisu je férové či neférové, nechť si čtenář udělá názor sám. Pohodu všem lidem dobré vůle přeje Mike

Re: Klamal ing. Jiránek na Radě?
Autor: Radek (IP zapsáno)
Datum: 20.10.2015 07:35

O férovosti bych být tajemníkem úřadu moc neargumentoval! Pokud se podívá co vzešlo z úřadu... Pokud si zakládá na ferovosti, pak by si měl nejprve srovnat úředníky! O panu Jiráň kov nepochybuji určíte vyhraje nějakou cenu!!! Bohužel Honza mi nepřesvědčil. Vím že mu to je celkem jedno.

Re: Klamal ing. Jiránek na Radě?
Autor: ekim (IP zapsáno)
Datum: 23.10.2015 15:14

Bohužel je to tak. Pokud budou do funkcí vedoucích odborů, tajemníků atd. dosazováni kamarádičci momentálně přišedší politické garnitury, tak se úroveň nezvedne a nejasné a podivné věci se budou stále dít.
Na příspěvku pana tajemníka je krásně potvrzeno to, co jsem uvedl 12.10.2015 17:18 v odts. 1. : "Jakmile požadujete v jednom dokumentu či žádosti řešit více jak jednu věc, tedy dvě a více, je obvyklým výsledkem to, že úředník řeší v podstatě něco, co s požadovanou věcí jen zdánlivě souvisí." Konkrétně - postěžoval jsem si, že ve vyřízení stížnosti nejsou šetřeny konkrétní věci jež jsou uvedené v příspěvku z 12.10.2015 17:18 odst. 2. a on /tajemník/ začal řešit, že není uveřejněný text stížnosti celý resp., že není uveřejněna poslední zdvořilostní věta. Hůrá!!!
Dnes svítí sluníčko, tak pěkný den! Mike

Jdi na stránku: Předchozí12
Aktuální stránka: 2 z 2


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.