cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: 123Následující
Aktuální stránka: 1 z 3
reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 21.05.2007 13:12

...asi bude poucne se dnes podivat, viz [www.ceskatelevize.cz]

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: V. Martínek (IP zapsáno)
Datum: 21.05.2007 16:25

Poučné to bude docela určitě. Na téma jak "veřejnoprávní" televize cíleně vyrábí reklamní kampaň na objednávku jedné skupiny. Debaty o objektivitě místního plátku jsou v této souvislosti docela úsměvné.

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 21.05.2007 17:00

necertete se. pouziva-li vase radlovska klika metody jake pouziva, nemela by druhym kecat do jejich metod. chovate-li se jako utrbeni ze retezu, nemuzete se divit, ze vam to ostatni zacnou vracet. mimochodem, troufnu si tvrdit, ze kdyby ct udelala reportaz na vasi objednavku, shledaval byste to naprosto normalnim.

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 21.05.2007 17:59

mimochodem, kdzy uz jsme u toho vaseho moralizovani - proc vam vadi "neverejnopravnost" u ct, kdyz vam stejna vec naprosto nevadi u jineho "verejnopravniho" media, kterym by mel byt nas radnicni blabol? a nejenze nevadi, dokonce v nem sam dokazete vystupovat coby "nazor obcana", ac jste sam v cele zminovane kauze financne zainteresovan. to vam prijde koser?? na vasem miste bych radeji drzel usta a delal, ze nejsem.

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: V. Martínek (IP zapsáno)
Datum: 21.05.2007 23:03

Vaše jasnovidectví jako vždy trochu selhává. Mě by totož nijak nevadila objektivita ani u toho místního plátku - ale jednak to není v mojí kompetenci a jednak bych ani neuměl zařídit, abychom místo objektivity nečetli jen směsici pomluv a vzájemných osobních útoků. Tohle kolbiště tedy přenechávám jiným.
Moje finanční zainteresování mi musíte ještě objasnit. Podle vašeho tvrzení mám totiž někde jakousi finanční odměnu a nevím o ní - což mě mrzí, protože každá koruna se hodí.
Asi je to ale bohužel jen další praktická ukázka toho, že "tendenčnost místního plátku" je nakonec pořád lepší, než váš sprostý pomlouvačný styl. Ta tendenčnost se totiž velmi snadno filtruje i jedincům s podprůměrným IQ. Než bulvární hnus plný lží, to radši beru samochválu radnice. Jestli někdo časem tenhle problém vyřeší a dopracuje "náš plátek" ke slušnému zveřejnění všech názorů (a ochrání přitom slušné lidi před zveřejňováním nepodložených pomluv), budiž mu chvála.
Myslím ale, že v žádném slušném listu nebude nikdy místo pro anonymy, kteří se stydí podepsat svým pravým jménem pod vlastní "názory". Takže pro vás to asi nebude...

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: Kuník Stanislav/SK (IP zapsáno)
Datum: 22.05.2007 08:12

Jsem rád že i V.Martínek přiznal veřejně tendenčnost místního plátku a nebude mu ani vadit případná objektivita u místního plátku...Sice už asi nedostane prostor obhajovat názory v plátku který "odstřelil" ale aspoň máme jasno...
Hezký den.S.K.

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: V. Martínek (IP zapsáno)
Datum: 22.05.2007 09:31

Podle mne pojetí IL jako "hlásné trouby radnice" je všeobecně známé a vedení města se k němu také samo hlásí.
Já se na rozdíl od vás nebojím, protože když napíšete normální slušný příspěvek tak vám ho vezmou i teď i při hypotetickém zvýšení objektivity. Jestli se budete "navážet" do radnice - nejlépe osočováním bez důkazů - tak asi musíte s neuveřejněním počítat.
Jestli mám obavu z nezveřejnění "nesprávných názorů", tak více po potenciálním převzetí radnice paní Göttelovou. Více vyhraněné jednostranné názorové pojetí a nepřípustnost názorů jiných jsem totiž nikde jinde neviděl.

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: :-))) (IP zapsáno)
Datum: 22.05.2007 10:24

Pan Martínek asi nabyl dojmu, že pan Dušek, který je například znám z předlistopadového snímku Kouř (dá se říci protitotalitní film) nějak manipuluje s médii. No ono se není čemu divit pane Martínek Vy jste v té době plnil svázácké povinnosti a po revoluci jste si hledal cestu k Bohu, že jsem Vás nikdy před rokem 89 neviděl v kostele hrdino.

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 22.05.2007 10:25

pane martinku,

nejste-li na centru vraz financne zainteresovan, pak mi opravdu neni jasne, proc ho tak do krve hajite. nebo ze byste byl idealista, ktery se rozhodl trpet ve jmenu pokroku? no, ale kdyz vas bavi zadarmo bojovat za cizi zisk... mozna se vam ta verejnopravni televize ozve, az bude pripravovat nejaky projekt o exotech.

krom toho neodpovidate ani na jednu z mych otazek, nybrz jste jako klasicky demagog spustil litanii o necem jinem. ovsem i ta je poucna - dozvedeli jsme se, ze radl a jeho banda maji svate pravo tendencne zkreslovat informace a sami sebe vychvalovat do nebes (to vse za penize nas, danovych poplatniku), zatimco v pripade pani gottelove (a kohokoli jineho) to pripustne neni. nevim, co uz by mohlo vic ukazat, ze si nevidie na spicku nosu a v zivote jste neslysel o mereni stejnym metrem.

krom toho, co mate porad vlastne porad s pani gottelovou? lezi vam jako spravnemu pravovernemu radlovcovi v zaludku a mate pocit, ze kazdy, komu nevoni fungovani mistni modroptako-rudo-cernoprdelnicke relitni kliky, musi nutne byt agent gottelovcu? ne, pane martinku, o tom to opravdu neni.

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 22.05.2007 10:35

sakrys, v archivu ct na me misto reporteru ct vyskakuje "na ceste po galicii"...

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: V. Martínek (IP zapsáno)
Datum: 22.05.2007 12:21

Vaše "nejste-li na centru vraz financne zainteresovan, pak mi opravdu neni jasne, proc ho tak do krve hajite" vypovídá to nejpodstatnější o vás a o tom proč se my dva pochopit nikdy nemůžeme. Pokud totiž nejste schopen udělat cokoli mimo svůj vlastní zisk, těžko pochopíte existenci něčeho jiného.
Můj problém je, že jsem potřeboval udělat něco proto, abych se nemusel stydět, že jsem se proti osočování nezastal slušných lidí a dobré věci prospěšné nám všem.
Jasnovidectví o mém členství v SSM nebo hledání cesty k Bohu jen dokresluje charakter diskuse. Myslím, že s panem :-))) si naopak musíte rozumět skvěle.
Moje chození do kostela spadá s tou finanční zainteresovaností asi do kategorie nějakého mého stínového života o kterém nevím. Vy jste totiž pánové evidentně zcela pravdomluvní a moudře jasnovidní a pomluvy si tudíž jistě nevymýšlíte.
S paní Göttelovou mám hlavně ten osobní problém, že špatně snáším umělé rozpumpovávání negativistických a osočovacích kampaní s následným vozením se na popularitě kterou to přináší. Politicky se to zatím zjevně vyplácí, ale jeden kousek víry v sobě přeci jen mám: boží mlýny melou pomalu.....

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 22.05.2007 12:38

Prominte, že se vměšuji do rozhovoru, ale moje maminka věřila na bumerang. Já jí jako malá nevěřila, ale postupem času, jak získávám rozum :-) jí dávám za pravdu. Někdy opravdu funguje.

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 22.05.2007 12:49

pane martinku,

opravdu nepochopim, jak a hlavne proc se nekdo muze zcela nezistne a zdarma angazovat v prosazovani naprosto vykloubeneho nesmyslu, co jinym par lidem hodi zisk v radech desitek milionu. Bud nam tu tedy lzete, nebo jste blazen. Jina moznost neni.

A odpustte si ubohe narazky, ze to "vypovídá to nejpodstatnější o vás a o tom proč se my dva pochopit nikdy nemůžeme. Pokud totiž nejste schopen udělat cokoli mimo svůj vlastní zisk, těžko pochopíte existenci něčeho jiného."

jste vedle - jsem schopen bez ohledu na finance delat spoustu veci, ale nikoli pro nekoho, kdo ma penize na to, aby zaplatil. pro konto bariery klidne budu delat zadarmo, ale bude-li po me neco chtit coca-cola ci majkrosoft, musel bych byt magor, kdybych takove firmy dotoval praci zdarma.
prosazoval-li byste napriklad nezistne vybudovani materske skolky, prosim. ale tlacit nezistne nejvetsi developersky projekt v cernosicich, ktery navic porusuje mistni regulativy, to je preci jenom vec dosti neuveritelna.

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 22.05.2007 12:51

mimochodem, ktere slusne lidi mate na mysli? radla? panka? jirouta? ci jeste nekoho dalsiho?

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: :-))) (IP zapsáno)
Datum: 22.05.2007 13:35

Pane Martínek problém je v tom, že vy nepatříte do skupiny lidí, která „dokáže udělat něco proto, abyste se nemusel stydět, že jste se proti osočování nezastal slušných lidí a dobré věci prospěšné nám všem“. Vy si možná myslíte, že pan Pánek stojí o Vaši podporu. On sám jistě nemá radost, že je dáván do spojitosti s p. Rádlem a p. Jiroutem. To jak sám v reportáži říká „zkusil“ zda vyjde či nevyjde nástavba neznamená, že si myslí vše dobré o transparentnosti celé akce. Zkrátka a dobře ví, že na úřadě sedí blbové (včetně Voldřicha) a dalších úředníčků, kteří „vykonávají výkon státní moci v přenesené působnosti“. Výsledek bude asi takovýto, pan Pánek nástavbu zbourá a Vy si jděte s panem Rádlem a Jiroutem na pivko, oni Vám nabídnou místo na pozici „bílého koně“.
Ještě že ty boží mlýny melou i pro Vás...

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 22.05.2007 14:43

:-)
Nadherna ukazka, co vsechno unese anonymni diskuse. Opravdu bych chtel videt Melese a :-)) , jak by se postavili treba na zastupitelstvu, nebo v hospode, a sdelili tam zcela neanonymne, co "rikaji" tady v "diskusi". Navic je az dojemne, jak mistni anonymove odmitaji diskutovat o vecnych argumentech (pripadne o nazorech druhych), ale "diskutuji" hlavne o svych pocitech a o povahach a vlastnostech tech, co s nimi nesouhlasi, a to bez ohledu na to, zda je vubec znaji (pripadne jak dobre - ale vetsinou je znaji maximalne podle videni).

Proste klasicka ukazka "ceskeho hrdinstvi".

Tak nevim. Nemel by se v Cernosicich udelat jakysi "nazorovy standard", aby to mistni anonymove meli jednodussi na skatulkovani "diskuteru" ? Preci jen, staro a novo usedlici se zdaji byt preziti, ted uz se do toho taha vira, SSM, ... . Pro zacatek by mozna stacilo navrhnout "Melesuv nazorovy proud" a "nazorovy proud vsech ostatnich" ;-) ... . Protoze jak to tak vypada, kdo nesouhlasi s Melesem, je totalni mimon, a mel by byt "postaven ke zdi a zastrelen", aby se mu zkratilo zivotni utrpeni (ziti v pomylenosti ...). Myslim, ze by pak byla dosazena i "uplna objektivita" mistnich platku (proste by jine nazory neexistovaly a vse by bylo "nadherne") ...

Pro stouraly: je to samozrejme mineno jako nadsazka, a moje soukrome filozofovani si nad "vecnou diskusi" ...

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 22.05.2007 15:11

tomme,

jako obvykle ti nerozumim. co tu tvrdim tak strasneho? ze nechapu motivaci pana martinka nezistne bojovat za cizi mnohamilionove zisky? s tim bych opravdu nemel problem ani z oci do oci. stejne jako bych asi nemel problem s dotazem na zmeny uzemniho planu na jiroutovych parcelach ci ohledne pohrdani uzemnim planem a regulativy v poripade centra vraz.. ale k cemu by to bylo? nedopadl bych jako pani gottelova a neopustil zasedani v doprovodu dvou drabu?

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: :-))) (IP zapsáno)
Datum: 22.05.2007 16:34

Tomme1 čeho bych se měl bát - říci něco nahlas v hospodě či na zastupitelstvu? Jako myslíte bát se té radní partičky co je všem pro smích?

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 22.05.2007 16:54

Myslim Melesi, ze i kdybych Vam sem zacal vkladat vsechny Vami prekroucene nesmysly, ze by to k nicemu nebylo. Staci si projit zdejsi prispevky, a kdo co rekl, a je jasne, ze zhruba polovinu, co delate za zavery, nikdo nerekl (jen namatkou, nevsiml jsem si, ze by tady nekdo schvaloval, ze mistni platek je tendencni, ci ze schvaluje postupy Radla, Jirouta apod.).

Taky jsem si nevsiml, ze by nekdo obhajoval cisi mnohamilionove zisky na ukor obce.

A uz vubec jsem si nevsiml, ze Vy byste ze svych zisku obetoval treba ty 3 mega a kus sveho soukromeho pozemku pro pouziti vsemi ostatnimi (zustava pouze u slibu, ze kdyby to bylo pro nekoho jineho, tak snad ...), a nebo alespon takovou aktivitu podporil. Vas pohled videni na me dela dojem, ze nejlepsi je to reseni se stavajicim kulturakem, a vsechno ostatni jedine tehdy, pokud na tom dotycny bude mit nulovy zisk, nebo jeste lepe, cele to zaplati ze sveho. A kdo vi, mozna ze uplne nejlepsi byvala ta skladka vedle hriste. Daly se tam delat bezvadny bunkry z karoserii starych aut ;-) , a spolu s rozpadajici se kulnou u kulturaku to bylo jak ve strasidelnym hradu (a obcas i s nejakym adrenalinem, kdyz nas odtamtud kdosi vyhanel ... :-) ).

Osobne jsem doposud od nikoho z kritiku centra Vraz neslysel jedinou realnou alternativu na jine vyuziti toho prostoru, a z ceho by se to platilo, a kdy by to bylo. Jedine co slysim je kritika, ze "tohle" je spatne, a "tamto" je taky spatne (takze reseni zadne). "Tadyto" by se nam sice libilo, ale zase neni nikdo, kdo by to zaplatil (takze zase zadne reseni). S timhle pristupem nasich predku bychom asi dodnes bydleli pod sirakem v lese, nebo na stromech, protoze nic noveho by nikdy nevzniklo.

A co Vy ? Co Vy by jste tam byval chtel lepsiho ? A co pripadny investor, ktery by to platil ? Postavil by vetsi kulturni prrostory ? Dal by vetsi dar ? Nebo skolku ? Ja vim, Vy tu stavbu a s tim spojene sluzby nepotrebujete a myslite, ze to nepotrebuje ani obec. Ale je Vas nazor nazorem vetsiny ? Ja bych to o svem nazoru rici nedokazal.

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 22.05.2007 17:19

boze. jenom ta na cerno postavena cast se prodava za dvacet milionu, tak co tu argumentujete tremi miliony, ktere nikdo nevidel?? nebudte absurdni.

a jak by to cele melo vypadat? nejsem architekt, ale nacpat mezi vilovou zastavbu petipatrovou zhovadilost velikosti bolsevickeho nakupniho strediska nekde v karvine mi neprijde normalni. kdyby nekdo takto postupoval (myslim tim cely proces prosazeni, tedy nedodrzovani projektu, neustale salamove takticke zmeny atd.) ve vami tolik adorovanem reichu, skoncil by velice pravdepodobne ajns cvaj v bani ..

navic, kdo rika, ze se jakykoli volny pozemek musi zastavet hned ted cimkoli, na co da nejaky spekulant penize? mohlo to klidne pockat. prozatim tam klidne mohlo byt to hriste a kurty (smysluplnejsi nez nekde u lesa na cihelne).. ale o tom debata neni. debata je o hulvatstvi, lzich a nebetycne sprostote radla, jirouta, voldricha a dalsich podobnych zrud.

mimochodem, konecne se mi podarilo shlednout tu reportaz. a zajimalo by mne, cim byla, jak mlel pan martinek, tendencni a na objednavku. podle me je tam cernosicka situace zachycena bohuzel zcela verne.

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 22.05.2007 17:25

Jenom namatkou:
Autor: :-))) (IP zapsáno)
Datum: 22.05.2007 10:24

Mne se to sice netyka, ale uprimne (to je takove "moderni slovo"), kdyby slo o me, a sedeli bychom spolu v hospode, tak v lepsim pripade by jste si lecos vyslechl ;-) . Tipuji, ze treba pan Radl nebo Jirout uz jsou v politice tak dlouho, ze by jim takove tlachani bylo fuk, ale me osobne se lzi a podobne obvinovani dotykaji velmi, a verte, ze autorum, pokud to dokazou rici osobne, to dam velmi jasne najevo (v te hospode se mohou dit dosti nepredpokladane veci ... - podle vecerni doby). A podruhe uz to nikdo z podobnych "kritiku" timto Vasim stylem nezkusil, a choval se normalne a slusne :-) . Hlavne to zase neberte jako nejakou vyhruzku protoze tak to mysleno neni. Myslenka je, ze neverim, ze by zdejsi anonymni kritici dokazali stejne mluvit z oci do oci ;-) , prave kvuli rizikum z toho pro ne plynoucich (aniz by se neco muselo stat).

Ale tady na webu si v podstate muzete rikat co chcete ;-) . Stejne tady zadne vecne diskuse asi nikdy nebudou ...

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 22.05.2007 17:39

No jak rikam. Takze nic konkretniho ;-) . Nejlepe zustat na tech stromech ... (tedy nedelat nic ...). Snad jen by to mozna majitel oplotil, aby mu tam nelezli typci Vaseho formatu. A pak ale nechapu ten Vas argument s pristupnymi hristi ...

Co se tyka te reportaze. K objektivite ma podle me jakakoliv nekolikaminutova reportaz velmi daleko, a tahle nebyla vyjimkou (opravdu dojemny byl pohled na "pracujici" pani G :-) - skoro se mi vybavily jiste podobne kratke porady o pilnych pracovnicich z 50 let). A nevsiml jsem si, ze by tam pro objektivitu nechali vystoupit i nekoho jineho, nez odpurce (osobne si myslim, ze je to hezka ukazka, jak by zhruba mohl vypadat styl radnicniho platku v podani casti dnesni opozice - takze z meho pohledu, docela hezke porovnani :-) ).

Podobne porady sleduji opravdu jen vyjimecne, prave z vyse uvedenych duvodu. A pokud chcete ziskat tu objektivitu, tak doporucuji zajit obcas na ten urad (nebo treba i za panem Pankem - s tim jsem osobne jeste nikdy nemluvil, nebo architekty), a neco slusne chtit :-) . A nebo, pokud se domnivate, ze to ONI delaj blbe, tak jit delat treba tajemnika uradu, najmout tam lepsi lidi a ukazat, ze to jde za stejne nebo mensi prachy lepe (cemuz neverim ...). Jenze to uz je zase nejake to konkretni reseni, ktereho se od kritiku asi nikdy nedockam.

Smutne Melesi je, ze jsou na Vrazi i lidi, co se jim to libi, ac mlci, ale kritici je vetsinou zdarile prervou, at to stoji, co to stoji. Argument o neexistujicim patem patre je toho podle me primo ukazkovym prikladem (ono 4 patro by totiz vypadalo prilis male, a melo by to malou publicitu - jo 5ti patrove "monstrum", to uz se prezentuje lepe, zejmena v televizi).

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 22.05.2007 17:45

o jakych lzich to mluvite? tak on si jirout neudelal z pole parcely? ono nebylo centrum vraz postaveno v rozporu se schvalenym projektem? oni maji obcane pristup k jeho planum? on starosta radl opravdu neblokuje pro nej neprijemne informace? ale ale ale!!

jinak, jakozto starousedlik se nepotrebuji jakkoli hajit pred privandrovalou luzou, ktere leva kouka z ksichtu, a stejne tak nemam potrebu se takovym jedincum predstavovat. to neni o nejakem strachu rici svuj nazor, ale o proste nechuti povidat si s lidmi, kteri by ve slusne zemi lepili pytliky. navic, pokud vim, panove radl a jirout take svoje nazory z oci do oci obhajovat nechodi (neb by v prvni hospode zcela popravu dostali pullitrem ci zidli), dokonce i na internetu jsou ochotni bavit se pouze s lidmi, ktere predtim perlustrovali.

takze, svoje rady si strcte za klobouk, pripadne to same vyzadujte i po vyse zminenych panech.

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: oale skandale (IP zapsáno)
Datum: 22.05.2007 18:20

m.meles ma fakt dobre nazory tomm1 ty se nedas cist

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: Amigo (IP zapsáno)
Datum: 22.05.2007 19:01

Tomme, rozesmala mne vase kritika anonymu ve zdejsim foru. Brilantni argumentace hlavne s ohledem na vasi identitu grinning smiley.
I ohledne toho ze v reportazi nedostaly slovo obe strany - to jste asi videl jinou reportaz. Zastancu tam mluvilo vic nez odpurcu. Kdo by tam mel proboha jeste mluvit? To vas mrzi ze nedosli i za nerozlucnou dvojkou Tomm1-Martinek?

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: marta (IP zapsáno)
Datum: 22.05.2007 22:53

Čítávám si diskuse na tomto fóru a dosud nikdy jsem nepřispěla. Dnes však musím reagovat:

- Tomme 1 - nedokázala bych reagovat lépe, naprosto s Vámi souhlasím.

- m.melesi - ač nový obyvatel, rozhodně nejsem přivandrovalecká lůza a velmi se mi dotýká, že všechny házíte do jednoho pytle. Pokud stále narážíte na finance, pak vězte, že velmi mnoho oněch opovrhovaných přistěhovalců má trvalé bydliště v Černošicích a tedy nemalá část jejich nemalých daní plyne do obecního rozpočtu. Máte z nich tedy prospěch i Vy, tak je v jednom kuse neurážejte.

K Centru Vráž - už se těším, až je otevřou a budu si tam moci zajít na nákup a třeba do lékárny. Myslím, že těch, co tam budou chodit je dost (a nejen novousedlíci), jen se neozývají do této diskuse, protože to považují za ztrátu času. Já patřím mezi ně, jen ta "lůza" m.meleše mne vyburcovala.

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: Katerina H. (IP zapsáno)
Datum: 22.05.2007 23:15

meles napsal: jinak, jakozto starousedlik se nepotrebuji jakkoli hajit pred privandrovalou luzou, ktere leva kouka z ksichtu, a stejne tak nemam potrebu se takovym jedincum predstavovat. to neni o nejakem strachu rici svuj nazor, ale o proste nechuti povidat si s lidmi, kteri by ve slusne zemi lepili pytliky ...

Udelal jste si moc primovni reklamu, pane melesi. Nedosti na tom, co tu placate, timhle jste ze sebe udelal korunovaneho trotla. A vy nekomu nadavejte do hulvatu a sprostaku ...

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: Karel Holub (IP zapsáno)
Datum: 22.05.2007 23:46

Paní Kateřino, pan meles - i když použil razantního výraziva - má zcela pravdu.
Na schůze zastupitelstva patrně nechodíte, když Vás nedávno tak překvapilo, že jsem zastupitelem. Ale kdybyste si tam někdy zašla, viděla byste, o čem pan meles vlastně hovoří. Jinak Vám stále přeji šťastné jízdy Vámi vychvalovanou objížďkou.;-)

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: Roman Janda (IP zapsáno)
Datum: 22.05.2007 23:47

Kateřino, ve vztahu k zamindrákovanému provokatérovi Melesovi bych se asi držel rčení "Je zbytečné vytýkat svini svinstvo. Je to její přirozenost..." V normální hospodě by za svoje žlučovité provokace dostal přes hubu, a byl by od něj pokoj... Jakákoliv jiná reakce nemá smysl...

Re: reporteri ct, 21. kvetna 21.30
Autor: Katerina H. (IP zapsáno)
Datum: 23.05.2007 00:01

Páni, jsou tu i normalni lidi, dik, pane Jando :-)

Jinak, pane Holube, u Vas me nijak zvlast neprekvapuje, ze s tim stupidnim prispevkem jezevcovym souhlasite.

Jdi na stránku: 123Následující
Aktuální stránka: 1 z 3


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.