cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Rockový festival
Autor: Martina Plzáková (IP zapsáno)
Datum: 08.09.2015 20:07

Dobrý den. Ráda bych se vyjádřila k nedělnímu odpoledni, kdy se konal hudební rockový festival. Jsem pravidelný návštěvník těchto akcí v Černošicích i jinde. Myslím, že odpoledne se opět vyvedlo. Jen jedna věc se dle mého názoru absolutně nepovedla. A to kapacita WC v objektu. Desetimetrová fronta žen, stojící ve dvojstupu až čtyřstupu, to je myslím hodně špatné. A dále bych apelovala na počet odpadkových košů. Dle mého názoru byl také nedostatečný. Je sice pravda, že na podobných akcích někdy vůbec nejsou, a tím pádem se všechen odpad hází pod nohy, ale jelikož jsem vychovaná "po staru", tak mi to nepřijde správné. V začátku akce bylo nahlášeno, že festival je nekuřácký a tudíž kuřáci mají chodit do prostoru jim vyhrazeného. A v těchto prostorách nebyl jediný odpadkový koš, natož popelník. Proč? Proč si, s prominutím "svinit pod nohy?" Je potřeba zatěžovat technické služby i úklidem, kterému se mohlo předejít? Pokud vám moje připomínky přijdou bezpředmětné, prosím. Ale jak jsem řekla, na tyto akce chodím moc ráda a věřte mi, jde to i lépe. Díky Plzáková

Re: Rockový festival
Autor: nedotovana zabava (IP zapsáno)
Datum: 13.09.2015 21:53

youtube.com/watch?v=qaDkhy05uWo

Rule Britannia - Jonas Kaufmann, Bavorsko na Last Night Proms 2015, 13. 9. 2015, tasi vlajku Bavorska, do publika hazi Union Jack trenyrky, fanynky na nej kalhotky z vybraneho hedvabi. V hledisti mj flag of Bohemia, tj ne Ceskoslovenska, absolute mayhem.

Re: Rockový festival
Autor: Jan Neuman (IP zapsáno)
Datum: 06.10.2015 14:24

Dobrý den, díky za vaši připomínku. O problémech s kapacitou toalet víme. Nepředpokládáme, že bychom další Radiofest v Černošicích pořádali. Pokud bychom toto rozhodnutí změnili, určitě kapacitu toalet i jejich označení zlepšíme, stejně tak i záležitost sběru odpadků v průběhu akce.
Každopádně bychom i touto cestou rádi poděkovali odbrou technických služem města Černošice a městské policii za spolupráci.

Re: Rockový festival
Autor: Láďa (IP zapsáno)
Datum: 06.10.2015 16:24

Pane Neumane (pokud jste skutečně TEN Jan Neuman),
to je teda dost blbá zpráva, to Vám řeknu! Akci typu Radiofest si Černošice určitě zaslouží.

Re: Rockový festival
Autor: Jan Neuman (IP zapsáno)
Datum: 07.10.2015 10:28

Dobrý den, vzhledem k omezené kapacitě Sportparku Berounka zvažujeme pro příští rok přesunutí Radiofestu do jiné lokality. Pokud je nám známo v Černošicích se bohužel vhodný prostor s vyřešeným přístupem, parkováním a jasnými vlastnickými vztahy nenachází.
Samozřejmě je stále ve hře i 3.ročníku pro Černošice, v takovém případě ale na stejném místě a ve stejném rozsahu.
Černošický Radiofest pro nás byl každopádně událostí, která nás mimořádně bavila a jsme rádi, že se oba ročníky vydařili. Zároveň jsme snad i přispěli k projektu sportovní haly pro základní školu.
Souhlasím s vámi, že Černošice si podobné akce zaslouží a černošičtí o ně mají zájem. Myslím, že to bylo vidět na návštěvnosti obou ročníků.:-)

Re: Rockový festival
Autor: Jan Neuman (IP zapsáno)
Datum: 07.10.2015 11:16

Pardon: "Černošický Radiofest pro nás byl každopádně událostí, která nás mimořádně bavila a jsme rádi, že se oba ročníky vydařily."



Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.