cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Novy kulturak
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 24.05.2007 14:31

;-)
Myslim pane Strejcku, ze od toho jsou tady jini, kteri vedi znatelne presneji, co a jak.

Ode me snad jen "kratce" (kdyz jsem byl vyzvan). Vzhledem k velikosti plochy salu (dalsi duvody srucne vynecham ...), byl prednesen navrh umistit sal do prvniho podzemi. V atriu je navrzeno umisteni oken tak, ze z namesti bude teren ustupovat dolu, bude osazen, a vecer nasvetlen (duvod oken je poskytnout dennim aktivitam dostatek prirozeneho svetla). Dalsi prostory jsou tusim v prvnim patre, propojene schodistem a vytahem se atriem salu.

Sal (zrejme dohromady s atriem) ma mit srovnatelnou velikost s dnesnim kulturakem na Vrazi. Metraze a podrobnosti jsou na jinych ;-).

Navrh dle mne velmi pekny, zastupitele pokud ne vsichni pritomni, tak drtiva vetsina, schvalili rozpracovani tohoto navrhu (jako ukol pro radu mesta), aby se zjistily konkretni ceny apod.

Hruby odhad ceny od pana Panka pro holostavbu +-10 mega, s dovybavenosti ozvuceni apod. +-13 mega. Dar mestu panem Pankem cita 3 mega.

Re: Novy kulturak
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 24.05.2007 14:53

Jo, umístění prostor sálu do podzemí se mi také líbí. Znám velmi dobře Dejvické divadlo, kde je uplatněna stejná koncepce (mimochodem též SHA) a musím říci, že to funguje skvěle. Vřele doporučuji navštívit [www.dejvickedivadlo.cz] a při té příležitosti si prohlédnout diskutovaný prostor. Co se týče ceny, tomu bych ještě nechal čas.
M.S.



Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.