cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí12
Aktuální stránka: 2 z 2
Re: Plánované projekty rozvoje města
Autor: madona (IP zapsáno)
Datum: 23.12.2007 21:31

Pro pana Melese - hystericky se niceho nedovolavam, jen jsem davala priklad pro pani G., ktera obtizne chape, ze větsina rozhoduje. Priste vyhrajte volby a nemejte komplex menecenosti. Jak kdysi rekl W. Churchill - demokracie je velmi nedokonaly system, ale bohuzel nic lepsiho zatim nikdo nevynalezl
A regulacni plan - to je opet tentokrate pro vas Mr. Meles priklad kompromisu a jednani - jeden chce to a druhy zase neco jineho a neco z toho musi vyjit, ale to by melo slouzit vsem, v pripade rozvoje nejake plochy, by to melo slouzit na mnoho desitek a snad i stovek let - Karlovou ulici v Praze uz dnes tezko nekdo rozsiri.
To jen tak pro vas co stale hledate sobecka reseni a nedovedete se smirit s tim, ze jiny ma odlisny nazor.

Re: Plánované projekty rozvoje města
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 24.12.2007 14:40

ale ale! mila pani, kazdy, kdo neni pitomy jak stoudev zrejme pochopil, ze pani g. psala o pozemcich ve vlastnictvi mesta. jen vy jste se musela projevit, jak jste se projevila, a prominte - prilis inteligence z toho neciselo.

a ohledne toho umeni kompromisu - predstavujete si ho tak, ze v nekterych castevh obce se daji na zelene louce stavet mauzolea a to nejpriblblejsi podnikatelske baroko, zatimco v jine casti obce si clovek, majici tam pozemek a nemovitost po desitky let, nesmi pristavit ani hajzlik? ze v nekterych castech obce budeme vymyslet fantasmagorie bez ohledu na stavajici parcelaci a usedliky tak, abychom tamnim co nejvice zneprijemnili zivot, zatimco v jinych castech si nekteri lide mohou stavet dolphin villas (ktere jistojiste splnuji tu klauzuli o 30 % zastavene plochy) ci centra vraz...

prominte, ale jestli se tu projevuje jako sobec, co si nevidi na spicku nosu, jste to vy, blbka, ktera vynasi soudy na zaklade toho, ze "obcas jede kolem".

to ste si tu vasi hypotecni nadheru nemohla postavit v poli za jesenici, kam patrite?

Re: Plánované projekty rozvoje města
Autor: DOMOBRANA (IP zapsáno)
Datum: 30.01.2008 13:32

NEJVĚTŠÍ PROJEKT JE BAZÉN XXL ABY SE TAM VEŠLA RÁDLOVA PRDEL...

Re: Plánované projekty rozvoje města
Autor: Bery (IP zapsáno)
Datum: 30.01.2008 14:14

Konečně tady je nějakej bombarďák super.

Jdi na stránku: Předchozí12
Aktuální stránka: 2 z 2


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.