cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Taky poučné ....
Autor: Kuník Stanislav/SK (IP zapsáno)
Datum: 19.12.2007 21:28

19. 11. 2007 - Zastupitelstvo města Černošice zvolilo těsným počtem 11-ti hlasů (včetně jednoho hlasu pana Michala Přibíka) Michala Přibíka za člena rady města Černošice......



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Kuník Stanislav/SK (19.12.2007 21:30)

Re: Taky poučné ....
Autor: Big Smoke (IP zapsáno)
Datum: 19.12.2007 23:19

Dávat hlas sám sobě je přece úplně normální - aspoň v krajích zdejších. Jistě existuje mnoho lidí, kteří by to neudělali, ale pořád jich je podle mne menšina.

Mne docela zajímá jak dopadne volba prezidentská.......

Re: Taky poučné ....
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 20.12.2007 11:05

to je nadhera. dalsi levak do sbirky... kdo byli ti dva clenoven koalice, kteri ho nevolili? a koho tento dalsi z moralnich piliru mistni ods vlastne strida?

Re: Taky poučné ....
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 20.12.2007 11:55

Pane Melesi, pan Přibík střídá pana Adama, který odstoupil ze zastupitelstva ze zdravotních důvodů. Koala volila pro všemi přítomnými, opo - byli proti též všemi přítomnými. Někteří zastupitelé chyběli, tak proto ta nutná "samovolba".
viz. zápis:
Věc: Volba 1 člena rady města
Pan starosta navrhl jako nového člena rady města za pana Josefa Adama, který se vzdal svého mandátu dne 3.9.2007 pana Michala Přibíka.

Hlasování o předloženém návrhu:
11 pro 5 proti nikdo se nezdržel hlasování
Návrh byl přijat.

s pozdravem M.S.

Re: Taky poučné ....
Autor: GIB (IP zapsáno)
Datum: 20.12.2007 14:00

nekdo mozna nevi, je to levak levy?

Re: Taky poučné ....
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 20.12.2007 14:33

pokud vim, tak firma tohoto pana byla s mestem ve sporu ohledne nesplneni sveho slibu ohledne vybudovani komunikaci na hypotecnich bazinach..

Re: Taky poučné ....
Autor: Daniela Göttelová (IP zapsáno)
Datum: 20.12.2007 15:00

nedávno dluh této firmy rada města vymazala jako nedobytný
člověk má z toho takový neodbytný pocit, že v radě města je něco shnilého
hezké vánoce

Re: Taky poučné ....
Autor: Big Smoke (IP zapsáno)
Datum: 20.12.2007 19:33

To je snad špatný vtip ?! Pokud je vaše zpráva pravdivá, tak to je snad na trestní oznámení.
Pěkný předvánoční dáreček.

Re: Taky poučné ....
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 20.12.2007 22:27

Pane Big Smoke, žalovat není koho. Jediné co lze v této souvislosti snad zmínit je, že poměrný volební systém je sice prima věc, akorát že není nikdy zcela jasné, kdo vlastně ty volby vyhrál (viz. hlasování) :-)
M.S.

Re: Taky poučné ....
Autor: Big Smoke (IP zapsáno)
Datum: 21.12.2007 00:37

No jasně, žalovat se nebude, nějak jsem to nedomyslel a společnost o které psala pí.Gottelová stejně už neexistuje. Hlavně že má pan radní další firmy kde se může realizovat - četl jsem něco o tom, že snad poskytuje jakési poradenství - to sedí....
Moc se mi líbí, že nejfotografovanější starosta v historii Černošic si v tuším že posledním čísle il neopomenul rýpnout, co že to tady je za závistivce kteří nepřejí spekulacím s pozemky. Nejspíš to nazval jinak.....

Re: Taky poučné ....
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 21.12.2007 00:50

Pane Big Smoke, dle výpisu z obchodního rejstříku společnost SOREA reality s.r.o. stále existuje. Akorát nic nemá :-), tudíž nemůže na Ladech zainvestovat ani metr asfaltu :-)
M.S.

Re: Taky poučné ....
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 21.12.2007 08:21

Hmmm, tak nevim pane Strejcku. Neni to ta sama firma, se kterou se jedno drivejsi zastoupeni mesta dohodlo na financnim daru mestu ? Tak nejak nevim, ale v pameti mam trochu jiny pribeh. Podle te dohody dotcena firma slozila financni dar, a mesto se zavazalo, ze tento dar po skonceni vystavby pouzije prave na komunikace, na jejich vystavbu. Financni dar mesto nakonec samozrejme pouzilo na neco uplne jineho, a na ty puvodni komunikace jaksi nezbylo.

Je to ten samy pribeh ? Nebo ten historicky vyvoj je trochu jiny ? ;-) Jedine co za tim v tuhle chvili jsem schopen videt, je neschopnost nektereho tehdejsiho zastoupeni mesta bud dusledne trvat i na dokonceni komunikaci nebo dohodnout odpovidajici financni dar a neutratit ho za neco jineho. A to ze si lidi voli sve zastupitele v domeni, ze to budou vysoce charakterni lide, kteri budou delat presne to nejspravnejsi, co si obcane mysli aniz by se o to volici museli dal zajimat a starat (coz nikdy takto nefunguje), to je bohuzel smutna realita dneska i doby nedavno minule. To ze nekdo tehle lidske blbosti vyuzije je sice nemoralni, nicmene rekl bych zcela lidske ...

Pokud mesto usoudilo, ze pohledavka je nedobytna, pak to muze taky znamenat jen to, ze si proste mesto v minulosti stanovilo tak debilni podminky, ze dnes uz nemuze ziskat nic navic. Nevim, proc by za stanoveni tech podminek mela byt obvinovana jakakoliv firma nebo jeji zastupci. Firmy jen vyuzivaji moznosti, ktere jim poskytuji urednici a zastupci mesta, a kdopak je voli ??? No, voli je ti, co se nezajimaji, a pak pouzivaji zaklinadlo "ONI to delaji blbe, MY bychom to delali lepe", ale jen malokdo z techle kritiku je ochoten se pokusit to zmenit ...

Re: Taky poučné ....
Autor: ak (IP zapsáno)
Datum: 21.12.2007 08:35

Tomme 1, je to ta sama firma, se kterou se jedno drivejsi zastoupeni mesta dohodlo na financnim daru, ale ta firma ten dar pak nezaplatila.

Re: Taky poučné ....
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 21.12.2007 18:06

Tomme, ak má pravdu. Ale i s Vaším vyjádřením (byť není fakticky zcela správné) v podstatě souhlasím. Ano, v současném vedení města se sešli bývalé protistrany celé transakce. Jednak ti, kteří předminulé volební období město zastupovali (možná špatně, jak sám soudíte), a jednak ti, kteří tehdy deklarovali vůči městu závazek související s investiční činností na Ladech. Tam směřovala moje úvaha, kdo že ty volby vlastně vyhrál?
Obviňovat jakoukoli firmu bych si nedovolil, nicméně souhlasit s tím, aby bývalý jednatel firmy, která neplní deklarované investice (a je mi v celku jedno proč) se stal členem rady města bych si též nedovolil. To jsem dal zcela jasně najevo svým nesouhlasem v hlasování. Pro mě je to celé spíše v rovině důvěry (a tu by zastupitel požívat měl), než v rovině právní.
Takže suma sumárum - žalovat skutečně není koho, ale nevolit, na to mám svaté právo. Důvody jsou zřejmé :-)
M.S.

Re: Taky poučné ....
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 21.12.2007 18:35

napada me tedy jedina otazka - kdo tedy zaplatil asfaltky na ladech? tamni usedlici, nebo mesto?

Re: Taky poučné ....
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 21.12.2007 18:51

Asfaltky na Ladech (mimo ulice Mokropeská) jsou financovány jednak z plnění pohledávek od těch vlastníků pozemků, kteří svůj příslib vůči městu splnili a jednak z rozpočtu města. Všimněte si, že některé ulice končí v půlce. Tak to jsou vesměs ty úseky, kde plnění ze strany developera nenastalo.
M.S.

Re: Taky poučné ....
Autor: Big Smoke (IP zapsáno)
Datum: 21.12.2007 23:44

Nj,překoukl jsem se ve výpisu.......neznám ho, ale když má víc firem psaných na sebe, tak proč se nedá ohledávka uplatnit u nich - osoba je stejná ne?
Asi si založím pár eseróček a budu taky v poho.....



Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.