cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
ČERNOŠICKÝ HYDEPARK PRO VŠECHNY KOHO ČERNOŠICE ZAJÍMAJÍ K NAHLÉDNUTÍ
Autor: Chytrej (IP zapsáno)
Datum: 24.02.2008 21:04

Vážený pane Strejču,
tak jsem mrknul na Černošický Hydepark a dovolte mi poznámku. Nevím kdo má na starosti propagaci, nebo co to vlastně je, to co se tam píše.
Nechce se mi registrovat, ale pro zajímavost, kolik nás, platiče daní, ta sranda stojí.Kdo bere peníze za údržbu takové presentace města? Stydím se za zastupitele kteří, takto, veřejně, mrhají penězi a dávají nepokrytě najevo nezájem.Nemůžete s tím něco skusit udělat?
Vím Ludvík by střílel, ale nějak po našem,to nejde.Snad se to dá proboha zrušit. Ale stejně mě zajímá kolik ten provoz stojí.


krk brk ullale moioshdfurt mikjgfg


Aby se zde styl podobal ofi.. stránce.
Nijak zvláště Vám nefandím, ale fakt Vám dobře nahrávají. Takhle možná tím starostou dovopravdy budete. Holt se staráte vo diskusi s občanem.Nic ve zlém a přeji pěkný večer,

Re: ČERNOŠICKÝ HYDEPARK PRO VŠECHNY KOHO ČERNOŠICE ZAJÍMAJÍ K NAHLÉDNUTÍ
Autor: SEMTEX (IP zapsáno)
Datum: 24.02.2008 23:31

Neni trebe vzdy strilet.

yawning smiley)

Ludvik

Re: ČERNOŠICKÝ HYDEPARK PRO VŠECHNY KOHO ČERNOŠICE ZAJÍMAJÍ K NAHLÉDNUTÍ
Autor: bullshit (IP zapsáno)
Datum: 25.02.2008 18:09

Je mi smutno když čtu, že nějakej sebevrah ukončil svůj život anebo že odhalili blázna typu kalivody či zelenky. A proč je mi smutno? Nejsem sobec a tak když už bych se rozhodl skoncovat se životem, snažil bych se udělat to tak, aby i ostatní z toho měli užitek. A být bláznem kalivodou vybral bych si onačejší cíle a mohl bych tím získat spoustu a spoustu příznivců. A nemusí to být nutně na celostátní úrovni, stačí myslet v lokálním měřítku, i tady je vskutku co čistit...

Re: ČERNOŠICKÝ HYDEPARK PRO VŠECHNY KOHO ČERNOŠICE ZAJÍMAJÍ K NAHLÉDNUTÍ
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 25.02.2008 18:42

Vážený pane Chytrej, tentokrát budu poněkud delšísmiling smiley
Co se týče současných ofic webových stránek města Černošice, jejich podoba je zcela v kompetenci současného vedení města, tedy rady města Černošice. Asi víte, že naše zastupitelstvo, rozděleno na "koaly" a "opi", funguje celkem standardním způsobem: vedení města nese zodpovědnost za chod a rozvoj města a opozice se snaží, v rámci svých možností, jeho počínání kontrolovat. V lepším případě nabízí alternativu, což může být s hodně přimhouřeným okem např. i tento web, potažmo toto diskuzní fórum (pokud jej lze vůbec nahlížet jako součást jakési politické hry).
Aby tedy nedošlo k nejasnostem. V našem diskutovaném případě není alternativou samotná "open-aplikace", jinými slovy nějaké jiné technické řešení. Alternativou je zcela jiný společenský koncept. Všimněte si, že tento web, byť to již z banneru přímo neční, má stále podtitul "Web občanské společnosti v Černošicích".
To je něco, k čemu by se zřejmě i naše vedení města rádo přiblížilo (minimálně už proto, že některé strany mají přímo ve svém názvu také slovo "občanská"), ale zároveň si s tím tak trochu neví rady a možná se i drobátko bojí. Jednak proto, že občanský koncept společnosti nabourává jasně konturované, tudíž zcela přehledné stranické mantinely, a jednak také proto, že tzv. občanská společnost je příliš mnohobarevná na to, aby se v tom běžný aparátčík vyznal. Natož s takovou společností uměl úspěšně spolupracovat.
Osobně si myslím, že není potřeba hned vedení města podsouvat nějaký nekalý záměr ohledně ofic webových stránek. Spíše bych řekl, že ve vedení města jsou lidé, kteří nikdy jiné nestvoří, protože zcela přirozeně a celkem i logicky budou inklinovat k jiné společenské koncepci, než je cernosice.org.
S pozdravem M. Strejček a perte to do mě smiling smiley
P.S.: Před nedávnem proběhlo výběrové řízení na nové webové stránky města. Tak uvidíme, zda dojde k nějakému posunu.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Michal Strejcek (25.02.2008 18:44)

Re: ČERNOŠICKÝ HYDEPARK PRO VŠECHNY KOHO ČERNOŠICE ZAJÍMAJÍ K NAHLÉDNUTÍ
Autor: . (IP zapsáno)
Datum: 08.03.2011 10:17


Re: ČERNOŠICKÝ HYDEPARK PRO VŠECHNY KOHO ČERNOŠICE ZAJÍMAJÍ K NAHLÉDNUTÍ
Autor: . (IP zapsáno)
Datum: 08.03.2011 15:00


Re: ČERNOŠICKÝ HYDEPARK PRO VŠECHNY KOHO ČERNOŠICE ZAJÍMAJÍ K NAHLÉDNUTÍ
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 08.03.2011 17:36

Celkem dobrá aplikace pro ispiraci:
[www.phorum.org]
M.S.
P.S.: A je to zadarmo i bez sekačky.



Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.