cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
mestska hromadna doprava
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 29.03.2008 23:32

tak nam zavedli emhade, pani mullerova...

zacinam mit pocit, ze vedeni mesta se uz bud naprosto zblaznilo, nebo, zaneprazdneno vlastnimi soukromymi aktivitami, uz opravdu nestiha uvazovat nad mestskymi problemy.

vsichni vime (no, panove radl a jirout mozna ne, ale chapu, ze kazda lehce podprumerne inteligentni naplava nemuze vedet hned vsechno), ze cernosice se skladaji ze tri casti - cernosic, mokropes a vraze. spojeni mokropsy - cernosice a vice versa bylo, je a bude dostatecne saturovano vlakem, spojeni cernosice - vraz a vice versa pak autobusem. jestli nekde propojeni verejnou dopravou haprovalo, pak ve smeru mokropsy - vraz. kdyz jsem ve schrance nalezl letak, ohlasujici autobusovou linku, obsluhujici oblast mokropes, mel jsem zprvu radost... ovsem jen do te chvile, nez jsem si ten letak precetl. nemohu rici nic jineho, nez ze radnice stvorila reseni, inteligenci daleko prekracujici famozni jednosmerku u skoly.

kdyby ve vedeni mesta sedeli lide, kteri o svem meste neco vedi (a ne jen parta zavrzenihodnych realitnich spekulantu a masatova s langsadlovou), tezko by mohl vzniknout takovy paskvil. odhledneme - li od skutecnosti, ze mezi 8. ranni a 2. odpoledni nejede zadny spoj, dostaneme se k jeste lepsim ukazkam naproste absence zdraveho rozumu. copak ta okruzni linka nejak resi cestu z mokropes na vraz, kdyz v centru mokropes (tj. cca u libuse) vubec nestavi, a k tomu konci v cernosicich, kde se musi 20 minut cekat na spoj na vraz, tedy jeste dele, nez kdyz clovek pojede vlakem? v mokropsich je plno starych lidi, kteri jezdi k doktoru brezovskemu. v cem jim tahle genialni linka pomuze?
nebo kdo vymyslel, ze na slunecne neni zadna zastavka? ze mezi mokropeskym nadrazim a cernosicemi stavi autobus pouze jednou?

chapu, ze radl s jiroutem do autobusu nikdy nevlezou (maximalne tak pred volbami) a proto je jim srdecne jedno, jestli ta linka ma ci nema smysl. ale kdyz uz se mesto na neco takoveho rozhodlo dat penize, nemohlo se tu udelat tak, aby to k necemu bylo?

Re: mestska hromadna doprava
Autor: jaroslav baloun (IP zapsáno)
Datum: 03.04.2008 20:15

c-c-c-c Mr. Meles... pohorsovani se nad podobnymi banalitami je jako diveni se kohoutimu kokrhani nebo tomu, ze z mraku prsi a ze kdyz fouka vitr, zvedne ze zeme obcas prach... Jak pravi klasik: neni vetsi posetilosti, nez hledat logiku v blbosti; nebot jako takova je blbost definovana prave jako absence jakekoli logiky! N druhou stranu je ale na tom zas pekne, ze si tady pri teto nevsedni prilezitosti mohou mistni obcani spolu pekne poklabosit!! No ne?

Re: mestska hromadna doprava
Autor: jaroslav baloun (IP zapsáno)
Datum: 16.04.2008 21:50

Omlouvam se timto panu Melesovi, jakoz i vsem duverivym dusim, ktere to tady obcas ctou. Muj posledni prispevek byl psan v afektu. Stal jsem se, tady v Mokropsich, posledni dobou svedkem nekolika pozoruhodnych udalosti, jako kdyz Ukrajinec asi odnekud spadl na stavbe naproti Slunecne a pristavala tam na dosud volnem pozemku policejni helikoptera a taky kdyz nejaky pitomec zase uz uboural svym zbytecnym autem kus kamenneho osteni kamenneho mostu pres trat. Ovsem zdaleka nejpozoruhodnejsi byla minuly tyden instalace autobusovych zastavek na nove zrizovane trase. Musim vam vsem s politovanim sdelit, ze informace p. Melesovy byly naprosto korektni a, bohuzel, vecne spravne. A to vcetne kritiky. Linka skutecne jede Slunecnou DOLU. Hi-ho. Cozpak se nenajde nikdo, kdo by ji uzdravil?? Nikdo!!?? NIKDO????!!! ---Nikdo. Pak clovek nema mit deprese.

Re: mestska hromadna doprava
Autor: jaroslav baloun (IP zapsáno)
Datum: 16.04.2008 21:52

Jednu vec ale musim opravit (i kdyz si ted teda nejsem uplne betonove jist) - na Slunecne jsou, myslim, zastavky DVE!!! Vy skarohlide.

Re: mestska hromadna doprava
Autor: m.meles (IP zapsáno)
Datum: 17.04.2008 10:56

zajedu se tam mrknout, ale podle mapky na letaku je zastavka u transformatoru a pak az v miste, kde se slunecna lame dolu. ale treba si radnice udelala pruzkum a zjistila, ze jizda sockou je pod uroven obyvatel hypotecnich bazin a tudiz uprostred zadna zastavka neni potreba.

Re: mestska hromadna doprava
Autor: Kuník Stanislav/SK (IP zapsáno)
Datum: 17.04.2008 12:45

Zdravím.Zastávky jsou :Vráž u samky směrem na Dobřichovice,pak před odbočením na Slunečnou u tranformátoru pořád na hlavní.Potom cca v půlce rovinky na Slunečné kousek od opravovaného statku.Potom staví dole za kamenným mostem těsně před zatáčkou,další u nádraží v Mokr.,potom staví cca v půlce mezi Čern.a Mokr.nádražím a finále dole Čern.u nádraží....Jo a poděkování řidičům kteří na svá bedra vzali informace pro cest. a úmyslně cca o 5 minut později čekali na zoufalé cest.kteří vyhlíželi autobus ze směru od Dobř.a on mrška opačně...Nikde žádné info,plakát či tak....No jo...
Ale nutno objektivně přiznat ,že se pomalu zvedá počet cestujících domorodců kolem 8 ráno(nepočítám hlučné a hýkající UK směřující za prací na Slunečnou).Takže jako vždy:čas to rozsoudí...
PS: v zimě Slunečná dolů, včetně slalomu při vyhýbání se zapark.autům bude ňamka...
S.K.

Re: mestska hromadna doprava
Autor: jaroslav baloun (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2008 23:06

Nooo, to se nasmejete... pokud vas nepotka jedouciho cestou do kopce... he he



Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.