cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: 12Následující
Aktuální stránka: 1 z 2
veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: Daniela Göttelová (IP zapsáno)
Datum: 13.09.2008 23:28

Nejbližší zasedání zastupitelstva se koná ve středu 17.9. od 19 hodin v Club kinu.
DG

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: Daniela Göttelová (IP zapsáno)
Datum: 15.09.2008 14:11

Všechny podklady pro zasedání zastupitelstva najdete v elektronické podobě na www.veciverejnecernosice.cz.
Zastupitelé VV se budou na zasedání ptát - proč se navýšil rozpočet na rekonstrukci Kladenské o několik milionů, na co budou použity peníze získané z prodeje obecního pozemku na Vápenici a další.
Hezký den
DG

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: daniela gottelova (IP zapsáno)
Datum: 17.09.2008 11:08

K tomu, na co se budeme na dnešním zasedání ptát vedení města, přidávám ještě toto:
1. Jak to vypadá s výstavbou nové pošty v souvislosti s rušením pošt v malých obcích a plánovanou privatizací tohoto podniku, která má podle všeho začít v příštím roce?
2. Z jakých důvodů je na pozemcích za Slánkou dlouhodobá stavební uzávěra?
3. Proč dostal místostarosta Jirout and co. výjimku ze stavební uzávěry, která měla platit až do přijetí regulačních plánů a proč už on a jeho soudruzi mohou stavět v lokalitě Habřiny a ostatní nikoliv? Proč se nezdržel hlasování, když se o této výjimce hlasovalo a proč má jedinou příjezdovou cestu k jeho pozemkům platit obec a ministerstvo životního prostředí?

O tom, co se dozvíme, vás budeme informovat na www.veciveejnecernosice, v našem Zpravodaji nebo zde.
Hezký den
DG

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 17.09.2008 14:44

:-D
Ze bych se tentokrat prisel podivat na Vas "kabaretni vystup" pani Gottelova ? No, asi radeji ne, ty navstevy v minulosti mi stacily na udelani si predstavy. Ale obzvlaste tvoriva pro obec mi prijde otazka "...proč už on a JEHO SOUDRUZI mohou stavět v lokalitě Habřiny a ostatní nikoliv..." :-) :-)

JJ, to je asi ten "jiny", lepsi styl komunikace...

No, drzim palce, at nevymeknete ;-) Takovymito otazkami jiste vsechny "Jiroutovo soudruhy" zarucene posadite na zadek a date jim radne "za vyucenou"... :-) A navic tim "jiste" ziskate pripadnou vetsinu pro podporu svych navrhu v zastupitelstvu. Ale o to zrejme nejde. Asi jde jen o to vytriskat "jakoby" nejake politicke bodiky pro volice a pristi volby. Spoluprace, natoz dokonce konstruktivni, asi jeste stale potreba neni... Skoda (pro vsechny)...

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: Kuník Stanislav/SK (IP zapsáno)
Datum: 18.09.2008 10:32

Milý Tome,
mám pocit, že spíše vám mekne..
chlape, já už jsem jako vy...vždy vyletíte na paní D.G. a já na vás...
Tak hezký den.
S.K.

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 18.09.2008 13:04

:-D
jj, vecny argument VZDY, ten taky "miluju". Taky rika "vse" ;-) ...

No nic. Taky hezky den :-)

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: - Castro, 1992 (IP zapsáno)
Datum: 18.09.2008 14:36

Veskera kritika je opozice. Veskera opozice je kontrarevolucni.

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: Kubín Petr (IP zapsáno)
Datum: 18.09.2008 15:05

Tomme 1,
kdybyste se přišel podívat do kina na kabaret, tak jste se mohl přesvědčit, že v závěrečném dějství došlo k zaručeně pravému opaku. Před blížící se výše zmíněnou otázkou, po dramatickém dohadování, zda pí.Gettelová má nárok klást další dotazy, se "Jiroutovo soudruzi" zvedli ze židlí a vzdálili se k baru. Tím podle předsedajícího starosty kleslo qvorum, pak prohlásil zastupitelstvo za neusnášeníschopné a jednání ukončil. Nu, pěkný trik, opravdu vybroušený příspěvek ke stylu komunikace. Teď víme, náš poslanec a starosta je už obstrukční mazák.
PK

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 18.09.2008 17:31

Takze styl pani G se vyrazne odlisuje k lepsimu ? :-)

Ale nechme stranou pani G. K tomu divadlu. Vy opravdu verite tomu, ze vsichni ti co se "zvedli ze zidli smerem k baru", pripadne ti, co tu obstrukci podporili, jsou ti "Jiroutovo soudruzi", co v Habrinach chteji "cosi" stavet (o tom velmi silne pochybuji)?? Ja tedy nevim, ale tak nejak predpokladam, ze kdyz nekdo voli tak silna slova jako pani G, tak nejen ze vi, kdoze tam chce "cosi" stavet, ale taky presne vi, CO se tam chysta stavet. Pokud to nevi, a presto voli takova vyjadreni, tak podle me nedela dobreho vubec nic pro nikoho jineho, maximalne jen pro sebe.

Me by tedy v cele veci zajimalo hlavne to, CO se tam vlastne chysta stavet (kdo me osobne moc nezajima) ?? Neni to treba nahodou sportoviste, kterych je tady v Cernosicich uz evidentni "prebytek" ? Navic investovane ze zcela soukromych penez ? Ale o to asi bohuzel nejde. Dulezite zrejme pouze je, ze se presne a striktne dodrzi psana norma (UP a stavebni uzavera), do ktere se zmeny budou delat jednou za "petiletku" a to jeste s velikymi potizemi (viz zmena UP v prubehu realizace centra Vraz...).

Osobne je mi v podstate jedno co tam vyroste, pokud to nebude vezak typu pankracke plane v Praze. Nijak by me neurazela ani stavba proporcemi a vzhledem centra Vraz. Rozhodne to podle me bude lepsi, nez zarostla pole ponechana vlastniky jiz davno ladem (a zrejme z vetsi casti jiz prodana) jako rejdiste divokych prasat, ktera pak "bezpecne" prochazeji i prilehlymi ulicemi obce i s malymi selaty. Nebo to nekdo ze sveho muze vykoupit zpet a zase tam obdelavat pole... :-)

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: daniela gottelova (IP zapsáno)
Datum: 18.09.2008 18:02

Petře, chystala jsem se taky napsat něco o odchodu zastupitelů bez omluvy a vysvětlení, ale napsal jsi to velmi trefně.
Je opravdu tristní sledovat poslance-starostu, jak nenechá mluvit předsedu Kontrolního výboru, který je rok ve funkci a za tu dobu nejenže není schopen uspořádat schůzi výboru(když ji svolá, přijde jen někdo z opozice), natož pak něco zkontrolovat. Ono totiž je v Č. všechno v pořádku. To všichni vidíme. Je pravda, že o kontrolním výboru by nám pan Volejník mohl říct, asi jako Mach ve známé pohádce o králíkovi:"žije v lese, žije v lese, žije v lese", třeba že, kontrolní výbor "byl zřízen, byl zřízen, byl zřízen".
Jinak pro Toma nambr van jen známé psychologické pravidlo - v nenormální situaci se i normální člověk má právo chovat nenormálně. A to, co předvádí současná garnitura obecně a na zastupitelstvu obzvláště, je skutečně nenormální.
Hezký den
Daniela Göttelová

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: daniela gottelova (IP zapsáno)
Datum: 18.09.2008 18:07

Ještě dotaz na chytrého pana toma - kdepak má pan Jirout and co. příjezdovou komunikaci ke svým pozemkům, kteoru by měl vybudovat než začne stavět? Jestlipak ona to nebude ta Lípová, na kterou se složí Ministerstvo živ. prostředí a město z rozpočtu (tedy my všichni)?
Já to nevím. Víte to vy?

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: Kancius Minor (IP zapsáno)
Datum: 18.09.2008 19:28

Pane Tomm, ted jste me nasral! Ke spekulacím s pozemky a následujícímu zhovadilému zastavování všeho, co má alespoň přibližnou horizontální polohu jakožto i k evidentně dvojímu metru při udělování výjimek ze stavební uzávěry a nutnosti dodržovat všechny formální náležitosti týkající se stavby, se dávno nevyjadřuji, neboť to nemá nejmenší smysl, ale do divočáků se prosím nenavážejte!

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: chytrej (IP zapsáno)
Datum: 18.09.2008 20:21

Páááániii, to je fiškus ten náš pan starosta.

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 19.09.2008 09:16

:-)
Ano ano ano :-). Je to Lipova. Takze predpokladam, ze obyvatele Lipove zrejme asi nebudou Vasi volici, protoze ti si rozhodne nezaslouzi, aby misto toho tankodromu, co tam je, meli alespon jakz takz normalni cestu. Stejne tak zrejme tihle sami, plus obyvatele dalsich prilehlych ulic, nemaji narok ani na vodovod, ani na kanalizaci...

A proc ?? No protoze kousek od nich vlastni pozemky pan Jirout... To je krasa. Takhle presne si "predstavuji" idealni fungovani zastupitelske demokracie ;-) Jen tak dal pani G ;-)

Mimochodem, vite tedy alespon, CO se tam chysta vlastne stavet ? Asi ne... Skoda...

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 19.09.2008 09:19

:-)
Ale Kancie, to nebylo nic proti vam ;-) Ale uprimne, nez ta zarostla pole, tak opravdu radeji ta pole normalni (to asi bohuzel musime jiz definitivne oplakat), a nebo zastavba. To co je tam ted se mi tedy fakt nelibi.

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 19.09.2008 11:17

tomme,

jiz asi po sto padesate musim konstatovat, ze me opravu fascinuje, jak vam u pani G. vadi snad i to, ze dycha, zatimco u jiroutovske verbeze (neb dle meho slovo soudrzi je v jejich pripade nemistny eufemismus) je v poradku naprost vse. obavam se, ze i kdyby se ukazalo, ze pan jirout znasilnuje, vrazdi a pojida siroty z klasterniho sirotcince, i v tom pripade byste nam tu vysvetloval, ze je to zcela v poradku.

jestli opravdu verite, ze ta particka se zvedla a odesla k baru proto, ze mela zizen, pak byste mel asi na odboru socialnich sluzeb pozadat o pecovatele.

pokud se domnivate, ze nez nechat lezet pole ladem, je lepsi j zasmelit, pak mate asi ponekud zvracene zivotni hodnoty.

a co se tyce te rekonstrukce lipove - vite, pokud me pamet neklame, tak v minulem volebnim obdobi prislo vedeni mesta (ano, to same jako ted) s koncepci oprav komunikaci, kde se hovorilo o jejich rozdeleni dle dulezitosti. na zaklade tohoto rozdeleni mely byt opraviovany ulice od nejdulezitejsich pres ty stredne dulezite az po nedulezite. a hle, v pulce obce stale bahno a najednou se vyloupne oprava "dulezite" lipove. ze mistni samosprava stejne vehementne neshani dotaci treba a lidickou, domazlickou, namesti 5. kvetna, to je zajimave, co? vase argumentace tim, ze obyvatele lipove si zaslouzi asfalt je sice zdanlive logicka, nicmene kazdemu, kdo neni uplne omezeny, musi byt jasne, ze zajem techto obyvatel nehral pri tomto rozhodnuti zadnou roli - ten asfalt by tam byl prosazen, i kdyby kolem nikdo nebydlel. to, ze tam nahodou nekdo bydli, pak jiroutovcum umoznuje schovavat vlastni vychcanost a nenazranost za peci o obecne blajo. a jak je videt, najdou se skutecne blbci, kteri tomu veri.

a zaverem se pridavam ke kanciovi - ruce pryc od divocaku!

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 19.09.2008 11:19

oprava predchoziho prispevku - tomme, o toho pecovatele by samozrejme mel zadat vas zakonny zastupce, neb vy jako osoba nesvepravna tak ucinit nemuzete.

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: daniela gottelova (IP zapsáno)
Datum: 19.09.2008 12:36

Díky panu melesovi a jeho naprosto přesnému pojmenování stavu věcí netřeba komentovat naprosto scestné zdůvodňování toma.

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 19.09.2008 14:42

:-)
Ale Melesi, opet take jiz asi po 150 musim konstatovat, ze jsem nikde nezminil, ze by mi u pani G vadilo VSE (reagoval jsem POUZE na jedinou jeji poznamku z mnoha), stejne tak jako jsem nikde netvrdil, ze je VSE co dela Jirout nebo kdokoliv jiny naprosto v poradku (na Vas taky uz reaguji jen velmi malo, stejne jako treba na pani G ;-) ). Nic z toho co Vy tvrdite jsem ani nerikal, ani si to nemyslel. Je smutne, ze tento zpusob argumentace oponentu (tedy nejen Vas) vuci mistnim diskuterum je nejen zde zcela bezny, a bran jako legitimni (pri absenci vecnych argumentu). A jako vecny argument porad postradam, coze hrozneho se tam tedy chysta k vystavbe, pokud se opravdu neco v ramci nejake vyjimky pripravuje ??? Jednoduchy vecny dotaz, ale zrejme desne slozity na odpoved...

Proc se zvedla ta particka, no, to nevim, a ani jsem to nikde nezminoval, ze bych to vedel. Rekl jsem jen, ze je podle me holy nesmysl, ze by ta zminovana particka byla onemi vlastniky a Jiroutovo soudruhy, jak to nazvala pani G. Takze o zadneho pecovatele opravdu zadat nemusim ;-) A o jejich duvodech odchodu opravdu spekulovat nehodlam. Ze se takove jednani zverejni je z meho pohledu dobre. Je na volicich, jak s tim priste nalozi, ale rozcilovanim se nad tim si nejen Vy osobne pouze kratite zivot ;-)...

A co se tyce Lipove. O asfaltu tady mluvite ted Vy. Ja mluvil o prijatelnem povrchu. Pokud pani G, nebo treba kdokoliv jiny, prokaze ze zde bude asfalt proti schvalenemu planu oprav komunikaci, necht se to zverejni a poradne rozmazne. Mozna to ale muze byt spojeno jen s prostu obsluhou treba pro popelare. Ona ta ulice totiz prestava byt sjizdna i bez snehu (zkuste si tu sjizdost Vami uvadenych ulic a Lipove srovnat sam ;-) ). Takze se pripadne naprave, coz nemusi asi nutne znamenat asfalt, vubec nedivim.

Co se tyce toho, kdo komu co zere, ja si nedelam iluze. Kdo ma v tomhle state prilezitost, vyuzije ji (a nikde jsem netvrdil, ze je to v poradku). Jedno z jake casti politickeho spektra je nebo bude. Jestli Vy mate recept na zmenu k lepsimu, nebudu to rozhodne ja, kdo Vam v takove zmene k lepsimu bude branit. O zasmeleni pozemku ja osobne opravdu nic nevim ;-). A pochybuji, ze zrovna Vy ano :-), a navic jsem o tom vubec nemluvil...

Ptal jsem v podstate na jedinou vec, na kterou stale nikdo z vas oponentu nedal odpoved, a diskuse se zamerne staci nekam jinam (podobnost s odchodem kohosi k baru ciste nahodna)...

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 19.09.2008 15:04

tomme, fakt, reknete si rodicum ci porucnikovi o toho pecovatele. vzdyt si pletete, co vlastne rikate.


mimochodem, kde kdo tvrdil, ze ta particka, co obstrukci znemoznila pokracovani schuze, jsou vlastnici pozemku? slo evidentne o to, aby se tato vec neresila (nejak mi totiz neni jasne, pokud by bylo vsechno kristalove ciste, proc by se jirout takhle snazil vyhnout vysvetleni) a soudruzi halt zmineneho soudruha podrzeli.

mimochodem, v druhem planu je tam ten, opet asi zcela nahodny a jen skarohlidy a rozvraceci za neco zapachajiciho povazovany fakt, ze zatimco nekteri lide si na svem pozemku ke stavajici nemovitosti nmohou pristavet ani hajzlik, co by kamenem dohodil daleko muze pan, ktery je zcela nahodou mistostarosta, stavet na poli, ktereho se, opet asi shoda nahod - zadna uzavera netyka.

jojo, kdo umi, umi.

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 19.09.2008 15:10

Takze vynechame invektivy a jine nesmyslne diskuse, a znova se (nejen Vas) ptam. Vy vite, ze se tam stavi a co se tam stavi ? A stavi to vazne pan mistostarosta? Opravdu vznikla vyjimka, nebo o zadnou vyjimku nejde, a je to jen umely humbuk v jinak pomalu koncici okurkove sezone?

Par vecnych dotazu, ktere se dane veci opravdu tykaji ;-)

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 19.09.2008 15:23

habriny, pokud vim, patri jiroutovi a predpokladam, ze pan mistostarosta nema v planu ten pozemek ponechat polni zveri. co se tam stavi a kdo stavi je mi ganz egal, jen poukazuji na fakt, ze tam to jde, obec tam na vlastni naklady stavi pristupovou komunikaci a tak podobne, zatimco o 200 metru dal je stavebni uzavera takovym zakonem, ze vam nepovoli pristavet k chate hajzlik. asi to fakt bude jen nahoda smiling smiley.

jestli vam tohle prijde v poradku a nevyvolava to ve vas ani sebemensi stin pochybnosti, pak opravdu nevim, co by se muselo stat, abyste i vy zacal premyslet, jestli jsou sovy opravdu tim, cim se zdaji byti.

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: m .meles (IP zapsáno)
Datum: 19.09.2008 15:24

mimochodem, tomme, zkuste mi nejak osvetlit, proc jirout a spol zablokovali tu diskusi, kdyz je vsechno uplne v poradku a nemaji co skryvat.

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 19.09.2008 15:28

mimochodem, tomme, ze vy take verite, ze standa gross prisel ke vsemu naprosto poctive? smiling smiley))))

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 19.09.2008 15:29

Na mnou polozene otazky tedy odpovedi neznate a presto delate zavery?? :-O Ano ano ano, jak typicke pro ceskou kotlinu :-), a presne proto me ta poznamka o Jiroutovo soudruzich trochu nadzvedla (uz je to ale davno pryc ;-) ), protoze pani G ma zrejme podobne "zarucene informace" jako Vy, a udelala z nich podobne zarucene zavery...

Pokud ja vim, tak oblast Habriny je ponekud vetsi, nez je tamni majetek pana Jirouta, a pokud ja vim, tak tam rozhodne pan Jirout neni jedinym vlastnikem, a pokud ja vim, tak to neni jen oblast OC ;-). V Lipove se zatim zadna oprava komunikace rozhodne neprovadi, natoz asfaltova, a natoz na pozemcich pana Jirouta (nebo tesne vedle nich).

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 19.09.2008 15:34

Melesi, neverim ani Standovi, ani Vlastikovi, ani Jyrkovi atd. ;-). Spekulovat si muzete v hospode. Me se do spekulaci moc nechce. Ale doporucuji Vam osobne absolvovat par zastupitelstev za sebou, a pak mi zkuste rict, jestli budete mit treba pri 5 zasedani chut a vuli tam setrvat az do uplneho konce pokladani dotazu pani G ;-) . Pokud to pokazde vydrzite az do konce, a budete pokazde zcela v klidu, tak se k tem spekulacim muzeme vratit, pripadne si zajit podiskutovat k pivu. Ja osobne jsem to po nekolika zasedanich mel problem vydrzet az do konce, a musel jsem se radeji smat, abych to prezil. Od te doby uz tam radeji nechodim - ztrata casu (diky vetsine zucastnenych, nejen diky pani G)...

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: Amigo (IP zapsáno)
Datum: 19.09.2008 16:37

Vazeni pratele.
Chtel bych podotknout, ze v dnesni dobe je pojem "smelina" jiz velmi zridka pouzivanym pojmem. Kleptokracie si zavedla mnohem libozvucnejsi souslovi "zhodnoceni vlozenych investic".
Z zide pro to maji velmi pekny pojem chucpe. Osvetleni pojmu chucpe na wiki mne ale dostalo:
"Mladík je souzen pro vraždu svých rodičů a žádá soud o shovívavost, protože je sirotek."

A pokud jde o dohady co si kdo vysmelil, tak aby tu nekdo nebyl ochuzen o informace:
[mapy.1188.cz];
[nahlizenidokn.cuzk.cz]

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 19.09.2008 17:56

:-D :-D :-D

Diky Amigo za odkazy. Pri prohlizeni vlastniku (tak jak je vyhledavac vracel) jsem se pomerne dosti nasmal :-)

No nic, Takze otazku "KDO" uz si tedy kazdy muze najit a zodpovedet sam. Ted tedy jeste to "CO" :-) .

Skoda, uz to zase nadejne vypadalo na jednu super konspirativni cernosickou akci, a zase se z toho klube jen produkt okurkove sezony...

Kazdopadne vsem preji hezky vikend bez rozcilovani ;-)

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: daniela gottelova (IP zapsáno)
Datum: 21.09.2008 11:49

Usnesení rady z 7.7.08

2.1.29. Věc: Výjimka ze stavební uzávěry
V lokalitě V Lavičkách je zpracováván regulační plán a z tohoto důvodu je zde vyhlášena stavební uzávěra. Urbanistická studie a následné regulační výkresy již přesně umisťují stavby dopravní a technické infrastruktury a občanské vybavenosti . Tyto stavby byly umístěny v souladu platným územním rozhodnutím a jejich realizace bude předcházet výstavbě rodinných domů.
usnesení: rada města uděluje výjimku za stavební uzávěry na stavby – komunikace, tenisový kurt, vodovodní řad, tlaková splašková kanalizace, systém likvidace dešťových vod a veřejné osvětlení tak, jak jsou popsány a umístěny v Územním rozhodnutí o umístění stavby č. j. MEUC-030448/2008

To abychom nazývali věci správnými jmény - uzávěra je uzávěra a výjimka je výjimka. Jirout je člen rady, která o výjimce hlasovala a účastnil se hlasování. Podle mě se měl zdržet. Je ve střetu zájmů. Dále - staví se to, co je uvedeno v usnesení, ale podstata problému je, jestli se mu to mělo dovolit, protože uzávěra na tuto a další lokality byla dána právě proto, aby se zjistilo, jestli vůbec ty nové oblasti mohou být napojeny na náš veřejný vodovod a kanalizaci, jestli to nebude vyžadovat další investice (nová čerpadla, apod.) a pokud ano, kolik to bude stát a kdo je zaplatí.
Ano, nemá tam pozemky jen pan Jirout, ale on je ten, který podle všeho tahá za nitky a buď slibuje nebo vyhrožuje, podle toho, jak je potřeba.

Re: veřejné zasedání zastupitelstva
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 22.09.2008 10:45

:-)
Nebyt casti posledni vety "...ale on je ten, který podle všeho tahá za nitky a buď slibuje nebo vyhrožuje, podle toho, jak je potřeba", tak bych k tomu uz nemel co dodat.

Podle me pani Gottelova zijete v tomto pripade v bludech, viz Vase neviditelne a Vami vymyslene a ve skutecnosti neexistujici nitky. A bohuzel diky Vasemu dle meho nazoru zcela zbytecnemu precenovani aktivit a moci nejen pana Jirouta POUZE ubirate realnou silu opozice (svymi zbytecne silnymi prohlasenimi, ktera bohuzel zhusta nejsou pravdiva...). A to bohuzel ke skode vsem.
Z meho pohledu tenisovy kurt a jeho pouzivani asi prilis obecni site nezatizi. A zda se, ze nejsem v nazoru osamocen. A z meho pohledu by se pan Jirout mel zdrzet onoho hlasovani o te vyjimce, pokud by se to tykalo jeho aktivity (coz evidentne neni).

Jsem ale rad, ze jste nakonec sama dosla k zaverum/zjistenim vyse. Ze by blyskani na lepsi casy :-) ??? To bych moc rad :-) ...

Jdi na stránku: 12Následující
Aktuální stránka: 1 z 2


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.