cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
nové aktuality na www.veciverejnecernosice.cz
Autor: daniela gottelova (IP zapsáno)
Datum: 26.11.2008 22:51

Klikněte na www.veciverejnecernosice.cz a přečtěte si na nové příspěvky čtyři zastupitelů strany Věci veřejné .

Re: nové aktuality na www.veciverejnecernosice.cz
Autor: Pivos (IP zapsáno)
Datum: 27.11.2008 12:13

Je vidět, že paní G. nežije v naší dědině dlouho, protože by jinak věděla, že vše co považuje za louky jsou vlastně pole. Proto by bylo potřeba popravit všechny vlastníky, že na nich nehospodaří. A zeptat se paní G. třeba jak je možné postavit dům v těsném sousedství lesa....... mimochodem postavila jste Váš dům také na louce a to Vám nevadilo, že na té louce děti sáňkovali, takže vlastně jste zabrala přirozené dětské hřiště.

Re: nové aktuality na www.veciverejnecernosice.cz
Autor: daniela gottelova (IP zapsáno)
Datum: 27.11.2008 13:39

K těm loukám alias polím - nevím co máte přesně na mysli, ale zřejmě jsem použila výraz louky jako souhrnný název pro nezastavěné plochy, tj. dříve pole, louky, pastviny apod. Za nepřesnost se omlouvám.
Žiji zde 12 let, to znamená, že méně než někteří a více než jiní. Víte-li o historii polí více, napište to konkrétně a neobviňujte mě, prosím, z úmyslu kohokoli popravovat.
Jako zastupitelka se musím na další výstavbu dívat z pohledu, jaké bude mít dopady na současně žijící obyvatele našeho města.
P.S.Dům jsme postavili na místě, kde již dříve dům stál.

Re: nové aktuality na www.veciverejnecernosice.cz
Autor: marta (IP zapsáno)
Datum: 01.12.2008 18:44

Dobrý den,
četla jsem si v rychlosti nový zpravodaj. Mám jen poznámku k čilé aktivitě VV zaměřené proti zastavování nových území. Nikterak se nezastávám zastupitelstva, ale vznáším jen obecnou poznámku - odpradávna docházelo ke zvětšování lidských sídel, vzhledem k rostoucímu počtu obyvatel to ańi jinak nejde. I Černošice rostou, nelze zastavit vývoj, lze ho pouze regulovat, aby obec či město vypadalo k světu. Pokud se týká stromů - např. když vznikala dnes stará část Vráže, také stály nové domy na holém poli bez stromů a dnes - je to automaticky považováno za starou část se vzrostlými stromy.A také v místě staré Vráže nejsou obecní parky atd. Také dnes nově zastavené části obce časem zarostou a za 30 let se tomu již nikdo nepodiví. Obecně si myslím, že Černošice jako město nefungují tak špatně (mám zkušenost ze své rodné moravské obce mnohem negativnější). Tolik stromů, jako je v Černošicích, není v mnoha jiných obcích. A že se výstavba rozšiřuje - to je docela pochopitelné. Není nutno vše a priori odsuzovat.
Marta

Re: nové aktuality na www.veciverejnecernosice.cz
Autor: x (IP zapsáno)
Datum: 01.12.2008 22:33

vždy´t se také neodsuzuje šmahem VŠECHNA výstavba - VV začali protestovat, až když už měli všichni postaveno :-))))
A pokud se týká zeleně, tak strom je hezkej i na soukromé zahradě, přes plot je na něj ve finále taky vidět, a kyslík produkuje plot neplot. A co se týká zelených veřejných ploch, trochu mi uniká účel zamýšlených zelených ploch "veřejná zeleň" ala Praha "10x10m trávník, dva stromy, lavička typu Ulman x " právě v nové zástavbě na Vráži, kde to je 10 minut do pořádného lesa .

Re: nové aktuality na www.veciverejnecernosice.cz
Autor: iva (IP zapsáno)
Datum: 02.12.2008 12:30

Přesně.



Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.