cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Plyn
Autor: Bery (IP zapsáno)
Datum: 07.01.2009 17:59

Kdo doma jede na plyn s sobotu sraz u dubu jde se na šišky!Ale ono ho pustěj pokud tady ten radar nebude nebo tam pošleme Rádla vyjednávat místo ministra zahraničí stejně neumí ani hubu otevřít v Gaze byl taky na hovno.

Re: Plyn
Autor: marta (IP zapsáno)
Datum: 07.01.2009 19:14

Nebo co tam poslat vyjednávat Vás? Ono se to strašně dobře nadává, když se nemusí přikládat ruka k dílu. Neříkam, že vše je ok, ale jen nadávat dovede opravdu každý. Pěkný večer.

Re: Plyn
Autor: Bery (IP zapsáno)
Datum: 07.01.2009 21:10

Drahá marto ja bych tam nemohl jed nejsem k to mu kompetentní ale každej rozumnej ví že Amerika nám plyn nedá tak proč jí lezem do prdele!To jsme 50 let lezli do prdele rusákum a teď Amíkum.

Re: Plyn
Autor: tramp (IP zapsáno)
Datum: 07.01.2009 23:50

Bery! není prdel jako prdel a také nevím jak si lez bolšánům do prdele ty, ale nyní nemám pocit, ze by nas to teď moc boblelo a taky jsou dohody ty nekompetentí clovece. Radsi si sezen relevantní info a pak si delej soufky ze Schwarzenberka, vono se totiž dobře poslouchá co chceš slyšet od vytuněnýho sportovce, než vod od člověka, který ví co říká a má pro tupce ten lehce grotesktní nádech staromilce ovšem prvotřídní obsah a souvislosti. Bez urážky Bery, ale koho si vlastně kromě sebe vážíme?!



Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.