cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí123Následující
Aktuální stránka: 2 z 3
Re: nove auto pro hasice
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 22.12.2009 23:10

zkoul jsem záznam ze zasedání zastupitelstva a zejména následující pasáž mne zvedla ze židle. Bože, to se opravdu musíme nechat ojebávat takovýhlemi usmolenými burany? jeden se rozvaluje na židli, druhý si píše SMS, třetí se dloube v nose a čte Blesk, či co to je. To máme panečku reprezentaci..

Zároveň bych se chtěl zeptat pana Havlíka, jak to tedy je: lžete vy, nebo Rádl?

[www.youtube.com]

Re: nove auto pro hasice
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 23.12.2009 10:32

:-D
Aaaaaaa, Meles konecne nahledl aspon na kousek zastupitelstva :-) :-). Ale takhle to tam funguje naprosto standardne uz spooooooustu let, a drtivou vetsinu obcanu to samozrejme vubec nijak nezajima. Tak cemu se Vy a dalsi kritici porad tak divite ??? Fakt Vas Melesi nechapu, ani kritiky, co se na zastupitelstva neprisli podivat nikdy, a dokonce ani pote, co podepsali jakousi petici.

A reprezentaci maji Cernosice presne takovou, jakou si obcani zvolili ;-). Za necely rok jsou volby, a neverim, ze lidi budou volit nejak extra jinak (a to se pak ty "kristalove ciste koalice" delaji dost spatne :-) :-) ). Dokud bude vetsina jen sedet doma u pocitace a televize a neprijde se obcas na sve volene podivat (coz jsem rikal uz mockrat), tak se podle me nic moc nezmeni - a to ani s IL, ktere jsou ale opravdu jen pidi problemkem :-), i se vsemi ruznymi zabomysimi valkami kolem IL.

Re: nove auto pro hasice
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 23.12.2009 10:35

tomme,

ze se jirout a spol. chovaji jak chovaji, to vim i bez navstev zastupitelstva. staci je potkat v hospode. me slo spise o konkretni donebevolajici ukazku arogance a totalni zhovadilosti vuci cloveku, ktery mestu daroval vec vcelku nemale ceny

Re: nove auto pro hasice
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 23.12.2009 11:40

Jenze Melesi, ono nejde jen o ne ;-), vime ? :-)

Opravdu nevim, z koho chcete sestavovat tu uzasne fungujici koalici, ktera Cernosice povede jak parta nejcestnejsich rychlych sipu :-). A uz vubec nevim, jak si predstavujete, ze to pujde, kdyz obcany nezajimaji jejich voleni zastupci ani pote, co sami podepisi petici proti temto jimi zvolenym zastupcum ???

Taky dost dobre nechapu, jak Radlovi chce nekdo prokazat umysl, ze se chtel zviditelnit na cizim daru ?? At na to koukam, jak na to koukam, tak porad jde jen o dojmy (a opet, nikoho nehajim, natoz Radla, jen vecne konstatuji). V clanku totiz nikde neni psano, ze by auto darovalo mesto, nebo dokonce Radl (ano, jeho reakce je "sedlacka" - ostatne kdo by cekal neco jineho :-) ). Ale ruzne "dojmy" tu bohuzel zustanou i vuci pripadne uzasne parte ;-) ;-). A bude to tam, kde ted, jen mozna ubude toho selskeho vystupovani (a to jeste jen v pripade, ze lidi opravdu budou volit jinak, o cemz ja skepticky pochybuji...)

Zkratka, vzdycky tu "koalici" budete muset sestavit s nekym, kdo vam prilis "nevoni", a s kym by jste se normalne vubec nechtel bavit nebo s nim dokonce resit neco duleziteho. Ale v politice holt musite. Pokud se nebavite a neresite, tak ale zadnou uzasnou partu nemate. Neni to zkratka jen o tom, ze v te "uzasne parte" budou vzdy jen taci, se kterymi si mate pokazde co rict a jste s nimi ve shode. Rada z nich vam vzdy poleze na nervy, a pokud se s nima nedokazete dohodnout, tak mozna mate "uzasnou koalici", ale nefunkcni. A co je nejdulezitejsi, tu "uzasnou partu" vam sestavuji obcane, kterym je ale v drtive vetsine vsechno sumak :-)

Tak jsem se zase rozkecal a jdu mlcet :-) Mejte vsichni hezke a klidne svatky ;-) :-) A jestli se vam neco nelibi, snazte se at k volbam prijdou vsichni nespokojeni a at voli lepe. Jinak za to zadne rozcilovani nestoji :-)

Re: nove auto pro hasice
Autor: chyrej (IP zapsáno)
Datum: 23.12.2009 11:40

Pane Melesi souhlasím video je vskutku ukázka buranství.To by měli vidět všichni slušní, kteří ho volili. Človék se musí stydět.

Re: nove auto pro hasice
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 23.12.2009 12:25

tomme,
jestlize pozadavkem pana moravce bylo, aby se s tim autem nikde nefotil radl, je to, co se stalo, donebovolajici sprostotou. to snad vidi kazdy, a pochyuji, ze nekdo soudny bude verit kecum veprove hlavy o tom, jakl ona nic, jak to vsechno hasici. a tomu, ze pan radl zcela bezne chodi po svete s fotografem v patach, tomu taky asi veri jen ten, kdo hodne chce..

Re: nove auto pro hasice
Autor: Tomas Havlik (IP zapsáno)
Datum: 23.12.2009 14:13

m.meles: na Váš anonymní dotaz mohu potvrdit, že pan starosta na uvedeném videu nelhal a zajímá mě v čem podle Vás tedy lžu já?

Re: nove auto pro hasice
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 23.12.2009 14:25

Melesi, verte cemu chcete :-). Ja Vam to brat nebudu. Pro me je podstatne, jak dopadly volby minule, a jak diky pomerne znacne zasluze casti opozice "mluvime jen s 'nekym', jen nekdy a jen kdyz se nam to hodi" vznikla soucasna koalice v cele s Radlem a Jiroutem (stacilo asi relativne malo, a nemuseli tam byt, vime (pamatujete) ? ;-) :-) ). Je pro me taky podstatne, jak se obcane postavili k vlastnim podpisum pod petici a bude pro me podstatne, jak dopadnou volby v pristim roce. Ja ani Vy se soucasnym vedenim a jeho zpusoby ted mnoho nenadelame :-). A rozcilovat se kvuli tomu vsemu uz opravdu nehodlam :-). Az si tam lidi zvoli nekoho jineho, a "opozice" ukaze, ze krome negativismu umi taky pozitivne a konstruktivne jednat ve prospech obce, tak tam zcela jiste ani Radl, ani Jirout ani Pribik nemusi byt :-)

Vecne vyjadreni k tomu, co rikal pan Radl na tom videu uz tady je. Takze ? ...

Re: nove auto pro hasice
Autor: chyrej (IP zapsáno)
Datum: 23.12.2009 14:54

Nic se nemění na tom, že na videu se chová, jako nevzdělaný buran.

Re: nove auto pro hasice
Autor: chyrej (IP zapsáno)
Datum: 23.12.2009 14:55

Ale to není trestné, jen smutné.

Re: nove auto pro hasice
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 23.12.2009 15:04

Pani Masatova to trefne vyjadrila. Pan Radl vystupuje trosku prilis jako batuska car. Na pristim zastupitelstvu by mu do sklenice s vodou mohlo byt primichano trosku diethylamidu kyseliny lysergove, aby se podival do zrcadla.

Klidne Vanoce vsem a co nejmene bolesti hlavy v pristim roce.

Vase zasnezena Kopretinka

Vaše Kopretinka

Re: nove auto pro hasice
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 23.12.2009 18:59

Jo, Chytrej, pravda pravda. Ale nerekl bych ze se zpusob jeho vystupovani nejak radikalne zhorsil :-). A pres to byl zvolen :-). Smutne na tom je, ze svym zpusobem i proto, ze v Cernosicich se "proste s nekym nemluvi" :-) - jen me prekvapuje, ze se nad tim pak nekdo podivuje, kdyz se "ti co mezi sebou mluvi" domluvili prave na takoveto koalici a na soucasne rade mesta :-). Skoro bych rekl, ze by z toho mohlo jit dovodit, ze mluvit v politice "jen s nekym" se nekdy v budoucnu mozna "vyplati", ale je otazka, jestli pak uz nebude pozde :-)

JJ, jsem zvedav na ty pristi volby :-) :-)

Nicmene, to je od tematu "auto pro hasice" vzdalene uz opravdu hodne...

Re: nove auto pro hasice
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 23.12.2009 20:52

pane havliku,

takze vy jste skutecne zasel za radlem, pozval ho do hasicarny,ten tam prisel, aniz vubec vedel, o co jde (ovsem preventivne s fotografem), vy ho nechate zapozovat (ac, jak vidno, si pan moravec presne toto nepral!), nesdelite mu, ze auto vam dala soukroma osoba a pak se ani neozvete, kdyz se v radnicnich lzich objevi zavadejici clanek. reknu vam, jestli je tohle pravda, propadal bych se na vasemmiste hanbou a pri setkani s p. moravcem preventivne mizel do kanalu.

a jeste by mne zajimalo, co tomu celemu rikaji clenove sboru a jestli planujete nejakou omluvu panu moravcovi, ktera je, mluvi-li radl pravdu (coz snad ani neni mozne), vice nez na miste.

Re: nove auto pro hasice
Autor: Tomas Havlik (IP zapsáno)
Datum: 23.12.2009 23:24

já bych se spíše propadal hanbou nad tou haldou demagogie, nepravd a nesmyslů, které dokážete v pár řádcích nacintat. Nemám problém se kdykoliv komukoliv podívat zpříma do očí, ať už panu Moravcovi, starostovi, hasičům nebo Vám, pokud máte zájem začít plivat žluč jinam než na monitor..

Re: nove auto pro hasice
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 29.12.2009 21:21

pane havliku,

jakou demagogii, nepravdy a nesmysly mate konkretne na mysli? otazal jsem se, zda tedy... (viz vyse), ovsem misto odpovedi jsem se docetl neco o zluci na monitoru. takze jeste jednou - skutecne jste pozval radla a nechal ho fotit se pred toyotou, prestoze vas pan moraveczadal, aby se taknestalo? co se tyce divani zprima do oci - v pripade pana starosty jste tuto moznost uz evidentne prosvihl (nebo jste mu uz jako chlap chlapovi neco od plic rekl?), v pripade pana moravce budete mit zrejme brzy tu moznost.

Re: nove auto pro hasice
Autor: Tomas Havlik (IP zapsáno)
Datum: 30.12.2009 08:30

nicku melesi,

možná byste si měl s panem Moravcem promluvit, když už hodláte vystupovat jako jeho mluvčí. K Vašim provokacím a výstřelům do tmy už opravdu nemám, co bych dalšího dodal.

Všem ostatním vše nejlepší do Nového roku přeji za mokropeské hasiče.
[www.sdhmokropsy.cz]

Re: nove auto pro hasice
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 30.12.2009 22:23

pane havliku,

kde prosimvas vystupuji jako mluvci pana moravce? clovece, porad mi neco podsouvate, ale klodnou odpoved dohromady nedate.

a jeste jednu vec - pokud nedkokazete odpovedet na normalne polozene otazky a jeste jejich kladeni povazujete za drze vykriky do tmy a jejich puvodce za nepritele, pak vezte, ze pritel se rozhodne rozhodne nepozna dle toho, ze za vsech okolnosti maze med kolem huby.

preji vam vse nejlepsi do noveho roku, mnoho sponzoru, kteri prekousnou radla predavajiciho jejich dary a co nejmene bolestive procitnuti ze snu o nove hasicarne, kterou ani takovy velikan, jakym nas starosta bezporu je, pomoci huby a prazdne mestske kasy proste nepostavi.

Re: nove auto pro hasice
Autor: Monika (IP zapsáno)
Datum: 31.12.2009 02:19

Při čtení se mi vybavilo "sveřepí šakali zavile vyli.." - vypadá to, že meles odrovnal po panu Strejčkovi dalšího diskutujícího :-)

Nevím, co se tady řeší. Ať už pod článek pana Havlíka, kde je jméno pana Moravce zmiňováno několikrát, přidal fotografii osobně starosta nebo nějaký vlezdoprdelka z redakce, postaral se akorát o to, že se Rádlovi smějou celé Černošice. Pan Moravec tu ostudu přihřál ještě na zastupitelstvu, takže ve finále mohou být všichni spokojeni - hasiči mají auto, rádl na fotce vypadá bodře a mladistvě :-), sponzor má daleko větší reklamu, na jeho daru nikdo politické body nezískal a meles se má už 4.týden nad čím rozčilovat :-) Docela dobrá pointa a kauza hodná našeho Kocourkova.

Re: nove auto pro hasice
Autor: MichalT (IP zapsáno)
Datum: 01.01.2010 10:25

Je tu ale jeden háček, že Listy už skoro nikdo nečte. A ti co si je alespoň prolistují prostě zaregistrují nadpis Dar pro hasiče a pod tím fotku Rádla, který ho "předává"...
A o tom to všechno je.

Re: nove auto pro hasice
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 01.01.2010 12:44

naprosty souhlas s monikou :-)))

Re: nove auto pro hasice
Autor: Monika (IP zapsáno)
Datum: 01.01.2010 12:52

Bych to brala pozitivněji :-) Lidé si rádi počtou, zvláště o darech, i když kolikrát hlavně ze závisti.

Do roku 2010 s úsměvem - a pár politických Událostí typu obecního záchodku ve Zvonokosech nám vůbec neuškodí :-)

Re: nove auto pro hasice
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 02.01.2010 22:34

mila moniko,

rozhodne jsem nechtel nikoho odrovnat, nybrz se pouze dozvedet odpovedj na nekolik vcelku jednoduchych otazek. coz se mi nepovedlo, nicmene nejaky nazor na p. havlika si z toho ucinit mohu. takze jsem vlastne saturovan.

Re: nove auto pro hasice
Autor: Monika (IP zapsáno)
Datum: 03.01.2010 08:24

milý melesi,

jestli je onen jednoduchý dotaz to, proč někdo nevyrazí druhému fotoaparát z ruky, tak na to Vám asi většina slušných lidí odpovídat nemusí.

Co řešíte? - problém inkriminované fotografie vznikl až při tvorbě IL.
Pachatel:-) už musel vědět o panu Moravcovi (v článku je opěvován opravdu hodně), o zavádějícím dojmu přiložené fotografie. Akorát neodhadl, že jediným výsledkem bude všem směšný a trapný starosta.

Asi bych to se saturací neuspěchávala - bohužel platí, že náš projev vypovídá především o nás samých a ne o tom, do koho se zrovna trefujeme. V poslední době nějak měníte styl, asi ke škodě věci, o kterou Vám jde.

Diskuzi s Vámi vzdávám předem, takže poslední slovo je Vám opět plně k dispozici a jakékoliv urážky a výpady Vám předem odpouštím:-)

Na diskuze s Vámi nemám dost odvahy, ani odhodlání, takže poslední slovo máte opět k dispozici:-)

Re: nove auto pro hasice
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 03.01.2010 12:00

di do nej moniko,je to srabek :-)))

svobodu tibetu a hlavne at se dari jezevce :-)))

p.s. PRAVDU MA NACELNIK!!!

Re: nove auto pro hasice
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 04.01.2010 16:31

moniko,

o vyrazeni z ruky mluvite vy, existuji snad i jemnejsi metody, jak nekomu sdelit, ze tohle ne, kdyz uz neni sam dostatecne soudny, aby tak necinil.
to, co se stalo, v poradku proste neni. coz je z toho videa a slov pana moravce jasne patrne. a klasicky - havlik nepochybil, radl nepochybil, ale stedry sponzor presto zira jak puk. inu..

lojzo,

jen nech bejt... az se vratis, sam uvidis. nastesti to budes pozrovat z bezpeci sve riditelne vzducholodi.

Re: nove auto pro hasice
Autor: honzak (IP zapsáno)
Datum: 04.01.2010 18:13

Tak jsem se podíval na video a zíral jsem jak Vizír! To, co předvedl plzeňský Mgr. přesahuje všechny meze. A ti dva další dalmatinové vedle, ti se taky povedli!

Doufám, že tu sebranku už nikdo v komunálních ani parlametních volbách nezvolí!

Re: nove auto pro hasice
Autor: kafikova (IP zapsáno)
Datum: 04.01.2010 19:26

a koho volit???

bandu ods zlodějů NE, z primitiva paroubka se mi jako z příštího prezidenta chce zvracet ... nerozumím, kdo dokáže tyhle lidi ještě volit

a v Černošicích? to mi teda fakt poraďte... VPM se dle příspěvků pana Strejčka třese na koalici se stávajícím vedením města, osobně si myslím, že své straně moc prospěje, když tu přestane takové odpovědi prezentovat. VV nemá potencionální koaliční partnery, místní ODS s tím rybím smradem od hlavy nic neudělala. Nikdo další nezbývá (čssd zombie a top09přeskočnožku si dovolím nepočítat).

takže koho?

Re: nove auto pro hasice
Autor: Kuník Stanislav/SK (IP zapsáno)
Datum: 04.01.2010 19:51

Pořád je přeci šance,že zde vznikne seskupení slušných lidí(nestraníků),kteří do těch voleb půjdou a vyhrají je!!!

Re: nove auto pro hasice
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 04.01.2010 20:14

Paní Kafíková, když volič dá, tak my už se s ostatními nějak dohodnem. Ono nám totiž nic jiného nezbyde, pokud budeme chtít mít aspoň trochu vliv na chod obce.
Co se týče koalic, tak ty se skládají až po volbách. Sečtou se programové průsečíky, vynásobí se to "ideovým ukotvením" (pravá - levá - nezávislí atd...) a uvidíme.
P.S.:
Stando, kdybych tě neznal a byl jen o trochu více vztahovačný ... smiling smiley

Re: nove auto pro hasice
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 05.01.2010 11:40

a kdypak ze sou ty volby???

mozna bych to stihal,ze bych taky nakej ten hlasek urval :-)))
ne,delam si rit,volil bych a ne ze ne...

co se vzdocholodi tejka-vy zadnou nemate,bo co???

Jdi na stránku: Předchozí123Následující
Aktuální stránka: 2 z 3


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.