cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
před mokropeským nádražím...
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 23.08.2010 11:14

Tak jsem se zašel podívat na to, co nám to vzniklo před mokropeským nádražím a opět nemohu, než zakroutit hlavou jak hlavní postava filmu Exorcista.

Pokud mělo být záměrem, aby to před nádražím bylo hezčí, pak se to nepovedlo. Z jedné strany tankodrom místo cesty, z druhé strany tankodrom místo cesty, parkoviště i nadále tvoří šotolina a uprostřed před olezlou nádražní budovou se nachází jakási samoúčelná exhibice ze zámkové dlažby.

pokud to mělo být praktičtější, pak se o také nepovedlo. Před samotným nádražím ubylo parkovacích míst (která byla zřejmě přesunuta na "zrušený" trávník na místě bývalého stavebního dvora pana Řehoře) a v úseku, spojujícím obě části parkoviště, kde lze při odjezdech a příjezdech vlaku očekávat poměrně šrumec, byl zaveden obousměrný provoz jednopruhovým retardérem. (navíc co vím, proti tomuto úzkému retardéru vznášeli námitky hasiči s ohledem na zkomplikování průjezdu techniky - ale co jsou hasiči proti inspiře a navíc si drze vzali od moravce auto smiling smiley

Takže suma sumárum - utratili jsme nemalé obecní peníze a získali protihlukový val pro pana starostu (aby někdo netvrdil, že jsem negativní, pak připouštím, že to není tak úplně zbytečná věc - aspoň se na toho kamaráda Vlasty Tlustého a Milana Jančíka nebudeme muset koukat), betonový plácek nejasné funkce obehnaný obligátními řetízky, vytvořili jsme úzké hrdlo mezi dvěma parkovišti a dál budeme parkovat na šotolině, za kterou tu nedávno pan Strejček spílal paní Mašatové. Nemohu se zbavit dojmu, že utracené peníze v lokalitě nepřinesly jakékoli zlepšení, spíše naopak.

Ale nedivim se ničemu, je to jen další typická ukázka toho, proč to u nás vypadá jak vypadá a proč si musí úřad půjčovat i na výplaty.

Re: před mokropeským nádražím...
Autor: honzak (IP zapsáno)
Datum: 23.08.2010 16:15

Ano, je to sqost! Ovšem v režii strýce Františka ze Saturnina... Jsem zvědav jak dlouho tam vydrží ty úžasné sloupky a řetízky.
Kopřivy a lebeda na valu budou taky pěkné,takové přírodní...

Re: před mokropeským nádražím...
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 23.08.2010 17:27

obavam se, ze val bude ozelenen podobnym zpusobem a za podobne naklady, jako se to prihodilo na valu u reky smiling smiley.

Re: před mokropeským nádražím...
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 25.08.2010 22:33

zajdu se tam zejtra mrknout,dnes sem pouze prosvištěl vokolo v panťáku a vypadá to zajímavě...
už se těšim na volby :-)))



Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.