cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí12
Aktuální stránka: 2 z 2
Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 24.11.2010 09:26

:-)
A predstavte si Melesi, ze napadlo :-). Co to meni ?? Ptal jsem se ji tedy ?

Pokud vim, tak jako zastupitelka se mohla ptat poprve pouze ted a tak to udelala. Ze se to Vam, HonzoviK a dalsim nelibi, to je prave ten "problem". Pokud jsem si vsimnul, tak pokud se ptaly drive VC a minula koalice si toho nevsimala a hlasovala si podle sveho, nikdo nerekl ani popel (logicky).

Opravdu nerozumim, proc je potreba rypat za kazdou cenu. A navic jeste POUZE a JEN kvuli vyrceni nazoru zastupitele na zastupitestvu (coz je od zastupitele/ky opravdu "skandalni" chovani, velebnosti, hnus ....)



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Tomm1 (24.11.2010 10:20)

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: Veronika Goldová (IP zapsáno)
Datum: 24.11.2010 14:19

Zdravím,

původně jsem neměla v úmyslu do této diskuse zasahovat. Mám za to, že ti, co se minulého zasedání zastupitelstva účastnili, si vytvořili svůj (legitimní) názor sami (ať již je jakýkoliv) a pro ty druhé - nejsem příznivcem zprostředkovaných dojmů.

Dovolím si ale reagovat na příspěvek pana "m.melese", jenž se mnou měl údajně diskutovat o mých "vnitrostranických názorech". K tomuto uvádím, že jsem nikdy na toto téma (ani na jiné téma) nehovořila s nikým jménem "m.meles". Vypadá to, že pan "m.meles" objevil nějakou mou dvojnici, jenž s ním diskutuje o svých politických názorech a jenž udržuje intimní poměr s bývalým vedením města (viz. jedna ze zaručených zpráv pana "m.melese" zveřejněná na tomto webu). Závěrem si dovolím krátkou osobní zprávu pro pana "m.melese": "Aź budete zas diskutovat s mou dvojnicí, pozdravujte ji ode mne. Sice se ne zcela shodneme v politických názorech a v osobním vkusu, ale ta podoba..."

PS: Velmi nerada bych se nechala zatáhnout do někdy až nevhodně vyhrocených diskusí. Pokusím se na další "zaručené zprávy" již nereagovat. Budu ráda z účast všech na příštím zastupitelstvu. Třeba potkám i svou dvojnici...

S pozdravem Veronika Goldová

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 24.11.2010 14:22

tomme,

proboha, vezmete si pilulku.

ano, ptal jsem se ji primo na jeji nazor na stret zajmu panu dalmatinu a vyuzivani uzemniho planu ke zhodnoceni lacine ziskanych pozemku. neshledala na tom nic spatneho.

takze kdyz ted halasne upozornuje na stret zajmu v pripade pana wolfa (ktereho osobne znam dlouha leta jako slusneho cloveka, nesrovnatelneho s levaky typu oduleho opilce jirouta), ja zase upozornuji na to, ze u jinych lidi ji to naprosto nevadi(lo).

proste, prestante mi laskave organizovat, co smim a co nesmim rikat. vas tu take nikdo neomezuje ve vasi grafomanii.

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 24.11.2010 14:33

slecno goldova,

mozna, ze by bylo dobre podivat se do sve emailove schranky.

jinak mi verte, ze proti vam absolutne nic nemam a jsem o mnoho radeji, ze jste v zastupitelstvu vy, nez kdokoli z taxikarskeho trojlistku nenechavcu.

co se tyce zarucenych zprav, o nicem takovem nevim, jen jsem tu jednou okrajove zminil, co jsem v cernosicich slysel z mnoha stran. pokud je to lez, jsem tomu sam rad, k jiroutovi a jeho dusevnimu svetu rozhodne ladi lepe vulgarne vypadajici prostitutky nez vcelku pohledne advokatni koncipientky.

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: Veronika Goldová (IP zapsáno)
Datum: 24.11.2010 15:29

Pro doplnění - jsem si poctivě prošla svůj email a pravděpodobně p. "m.meles" naráží na email, jenž jsem obdržela od seskupení Černošice nedejme se, jmenovitě od pana Jiřího Mudra - m.meles (?) s dotazy na lídra kandidátky ODS. Na tyto dotazy jsem odpověděla a mé odpovědi jsou zveřejněny i na webových stránkách tohoto seskupení. Pravděpodobně se tedy jedná o níže uvedenou otázku/odpověď:

Otázka: Jak se díváte na některé sporné kauzy ohledně tří kandidátů vaší strany, jmenovitě pánů Jirouta, Přibíka, Rádla?
Odpověď: Omlouvám se, ale na takto obecně položenou otázku odpovídat nebudu. Nadto se domnívám, že jedinými skutečně povolanými osobami vyjádřit se ke sporným kauzám, jsou právě jmenovaní.

Rozhodně si nemyslím, že je výše uvedená otázka i odpověď shodná s interpretací p. "m.melese" :"ano, ptal jsem se ji primo na jeji nazor na stret zajmu panu dalmatinu a vyuzivani uzemniho planu ke zhodnoceni lacine ziskanych pozemku. neshledala na tom nic spatneho"

Jen pro objasnění... S pozdravem Veronika Goldová

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 24.11.2010 16:11

Pane Mudře(?), nechápu proč řešíte postoj slečny Goldové ke střetu zájmů, zatím co zcela pomíjíte fakt, že předsedkyní kontrolního výboru byla na návrh nového vedení města zvolena paní Mašatová, která na rozdíl od slečny Goldové výše jmenovaným bývalým zastupitelům zcela prokazatelně pomohla k profitu prostřednictvím změny ÚP.
S pozdravem M.S.

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 24.11.2010 20:32

:-D :-D
Melesi Melesi :-). Ano, zakazovat Vam, a zrovna ja se svymi dosti volnymi nazory na radu casto nesmyslnych zakazu/prikazu/omezeni, opravdu nic nebudu, natoz organizovat :-), a usetrim si i doporuceni, ktera rozdavate plnymi hrstmi (o pilulkach, grafomanii, apod).

Nicmene jsem rad, ze se tady konecne k drbum "jedna pani/pan v hospode povidal(a)" konecne obcas vyjadri i ten, koho se to tyka, a to je dobre.

Co se tyce prispevku ode me, pak rada prispevku jak pisete grafomana tady uz nebude pribyvat, pokud skonci vecna cernosicka "revoluce", brblani a pripadne zverejnovani lzi, polopravd a populismu (pripadne jasnovideckych vylevu), a bude to vse nahrazeno vecnou komunikaci bez osobnich vypadu (jako odstrasujici priklad takovych nesmyslnych osobnich vypadu vidim treba DRatha, a v Cernosicich napriklad i Vas ;-) ). K takove ciste vecne komunikaci (kde jsou uvedeny i overitelne zdroje tech informaci) se uz totiz da dodat jen velmi malo, a temer bez vyjimek VZDY strucne ;-). Tak budte zdrav :-)

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 29.11.2010 21:38

tomáši,
vopovaž se bejt nějak stručnej :-)))

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: dude55 (IP zapsáno)
Datum: 30.11.2010 08:46

další "skvost" z dílny
[revue.idnes.cz]

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 30.11.2010 11:57

kalendář má svou sekci...
tady je řeč vo bohu,potažmo jeho nelevné noze :-)))



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil lojzaryba (30.11.2010 20:07)

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: dude55 (IP zapsáno)
Datum: 30.11.2010 18:54

sem myslel, že si zde domlouváte pívo a cígo, tak jsem s řek, že byste to mohli probrat, protože všechny podstatné informace se na tomto kanálu nacházejí a tato mezi nimi nebyla!

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 30.11.2010 20:06

to jako,že pan fotograf dostane v negercity eště jednu šanci???
že by třeba nafotil další klenoty naší obce???
třeba hospody a před nima nahý štamgasty :-)))

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: tramp (IP zapsáno)
Datum: 30.11.2010 22:45

Sorry chlapci, ale ošklivku Katku bych bral v Č. bral i beze "modního " fotografa, třeba v clubíkusmiling smiley)

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: dude55 (IP zapsáno)
Datum: 30.11.2010 23:49

...konečně diskuse o něčem:-)

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 01.12.2010 08:01

máme místostarostku a ta je taky dost fešná :-)))
konečně má nesmrtelná teta konkurenci :-)))

Re: pro Kristovu drahou nohu!
Autor: tma (IP zapsáno)
Datum: 01.12.2010 09:57

Závan z nedávné minulosti. Muž z radnice skončil u tyče.

[www.blesk.cz]

Jdi na stránku: Předchozí12
Aktuální stránka: 2 z 2


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.