cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Ztráta (a nálezy)
Autor: soused (IP zapsáno)
Datum: 09.05.2011 08:15

Občas se ztratí pes, někdy třeba automobil. V našem případě se ztratila ulice. Že je to nemožné, že se ulice nemůže ztratit? A vida ,u nás je možné i toto. Desítky let spojovala Dobříšská ulice oblast Nám.5.května směrem na západ ,přes ulici Hradeckou k chodníku k nádraží. Už nespojuje. Je zaplocena. Zájem jednotlivce, který cítí potřebu vlastnit kus pozemku je nadřazen zájmu obyvatel. Ulice, která je uvedena ve všech plánech a mapách, je náhle v soukromém vlastnictví. Územní plánování slaví své smutné vítězství.

Re: Ztráta (a nálezy)
Autor: xycz (IP zapsáno)
Datum: 09.05.2011 12:10

Ať se koukám, jak se koukám, tuto ulici v územním plánu nevidím, a myslím, že to lze obejít lidickou a kladenskou, po stejně dlouhé trase. Spíše jsem koukal, že díky výstavbě zmizela pěší propojka /se schody/ mezi ulicí Mokropeskou a Pod višńovkou, která ale v UP je. Nevíte někdo, co bude dál? - tato ulička zkratkou na nádraží opravdu byla, dokonce tam v době nedávné vyrostly i schody .....

Re: Ztráta (a nálezy)
Autor: soused (IP zapsáno)
Datum: 20.05.2011 18:29

Já se nemám kam koukat,územní plán nemaje. Nicméně ona ulice zde funguje nějakých padesát let a je zakreslena i v plánu Černošic, který obec vydala i v plánu na internetu. Obejít to lze.stejně jako se lze dostat z ulice Jindřišské na Karlák přes Národní a Spálenou. Přesto pražský územní plán neuzavřel ul.Vodičkovu. Popisovaný případ (se schody) a uzavřená Dobříšská jsou ukázkou jak se územní plán vytváří.



Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.