cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Parkoviště nebo odpočinková zóna!?
Autor: Kuník Stanislav/SK (IP zapsáno)
Datum: 19.05.2011 09:25

Kolik že stálo vybudování travnaté plochy u Berounky na výjezdu z Černošic před betonárkou?Tuším že necelých 300 tisíc(opravte, kdo ví přesně).Potom nechápu, proč tam parkují na trávě auta.Ráno jsem zaregistroval.Chápu, že místa je málo,občas to sklouzne cirkus,ale takto..O víkendu si na této odpočinkové zóně dáte deku do skvrn po oleji a hlavu do prohlubně od kol..Pokud tam něco filmují či podobně,jaký přínos má obecní kasa?Pokryje to aspoň náklady na uvedení do původního stavu?Případně proč za úplatu neparkovat u Penny?Parkoviště tam má rezervu.Ach jo...SK

Re: Parkoviště nebo odpočinková zóna!?
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 20.05.2011 08:36

už aby to bylo taky zastavěný,že...

Re: Parkoviště nebo odpočinková zóna!?
Autor: Karel Holub (IP zapsáno)
Datum: 28.05.2011 17:38

Stanislave, to bylo podstatně dražší, realizoval to bývalý radní... Navíc pod tím "trávníkem" je deponie výkopové jílovité zeminy (někdo dost ušetřil). takže po dešti jsou tam týdny nevysychající kaluže. Tak dost pochybuji, že by si tam někdo chtěl házet deku. Ti filmaři natáčejí opakovaně v domě u nás v ulici, vyřídí si vždy zábor a parkování - pokud vím, tak z toho obec něco má. Ovšem vytvořit z toho zahradnického potratu opravdový Sportpark už asi nepůjde.

Re: Parkoviště nebo odpočinková zóna!?
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 28.05.2011 18:04

co závodní okruh pro endura???

Re: Parkoviště nebo odpočinková zóna!?
Autor: Kuník Stanislav/SK (IP zapsáno)
Datum: 30.05.2011 10:17

Máte pravdu Karle,obhlédl jsem to včera při jízdě po cyklostezce,vyhozené peníze....Ale i tak si myslím, že na parkoviště je to škoda.Nehledě na to- vedle je místo k tomu určené.Tak tam lojzaryba s kočárkem nebude odpočívat-či já s dekou...Snad se tedy město poučí a pan exradní už žádnou zakázku nedostane.Taky jsem si všiml, co oranžových označení k opravě má páteřní komunikace Slunečná.Tři roky v provozu???Tak snad je to v rámci záruky..
PS:nejsem škarohlíd ,jen mi vadí šlendrián.Pak chybí peníze na potřebné věci.
SK



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Kuník Stanislav/SK (30.05.2011 15:06)

Re: Parkoviště nebo odpočinková zóna!?
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 30.05.2011 10:27

Ke Slunecne jen technicka poznamka. Pokud je mi znamo, tak v useku az k ulici Na Ladech neni jeste finalni obrusna vrstva, ktera nebyla pokladana zamerne kvuli predpokladanemu provozu tezkych vozidel na cetne stavby v jejim okoli. A me to prijde, ze to oznaceni neni mineno ani tak jako opravy der, ale jako upravy vysek kanalu, vpusti a uzaveru (nebo o drobne opravy v jejich okoli), ktere se normalne provadeji prave pred polozenim vrchni obrusne vrstvy (a k tomu nedoslo, protoze to jeste neni uplne hotove). Takze v tomto ohledu by to byla dobra zprava. Ze by doslo konecne na finalni dokonceni, cimz zmizi ten jakoby retarder u transformatoru ?

No a pokud na finalni povrch stale jeste nedojde, tak i srovnani tech kanalu dava smysl (pokud se to nesrovna vcas, tak auta pojizdenim rozmlati i spodni vrstvy v mnohem vetsi hloubce a pak uz nepujde o opravu, ale o pomerne dost nakladnou opravu)

Tak jen doufam, ze to nedopadne po kocourkovsku, ze se ty kanaly, vpuste a uzavery ponechaji tak jak jsou, a jen se nekam "priplacne" kus asfaltu...

Re: Parkoviště nebo odpočinková zóna!?
Autor: Karel Holub (IP zapsáno)
Datum: 01.06.2011 23:07

Ledaže by tam soutěživý lojzaryba závodil s jinými kočárky v úpravě enduro. Jinak - nějaké zkrášlující úpravy se tam toho času dějí, ale já bych si deku, (případně i mašli) hodil radši někde jinde. Co se týče Slunečné, jsem daleko skeptičtější, než Tomm 1. Ale - jak říkají Japonci - "kolik třešní, tolik višní"!!

Re: Parkoviště nebo odpočinková zóna!?
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 02.06.2011 08:40

Tak co jsem si vsimnul, tak tam kde byly ty barvicky na Slunecne je to uz opravene. Kanaly a uzavery ponechane ve stejne vysce, diry v okoli opravene (vyriznuty vzdy kus asfaltu kolem a polozeny, snad i poradne zhutneny, novy asfalt). Takze na finalni povrch to zatim rozhodne nevypada

Re: Parkoviště nebo odpočinková zóna!?
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 03.06.2011 15:32

karle,stando-my žádnej kočárek nemáme,ale až baltazáro povyroste třeba vocení endurookruh v rámci vobce :-)))



Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.