cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí123
Aktuální stránka: 3 z 3
Re: Cenzura v IL
Autor: jakub špetlák (IP zapsáno)
Datum: 18.03.2016 20:00

odmíntnutý článek do IL, kterého se týká předchozí příspěvek ohledně komunikace s paní editorkou:
21 otázek k dopravě v Černošicích
V souladu se rčením „není špatných otázek“ a v zájmu posílení informované diskuse na téma dopravy v Černošicích si dovoluji vedení města požádat o odpovědi na připojené otázky. Věřím, že tato metoda přispěje k posunutí diskuse o dopravě a zejména trati do věcnější roviny.
1. Má vedení města informace o tom, jak si vede SŽDC se zjišťovací studií, jejíž závěr má doporučit optimální trasu pro přímé spojení Prahy a Berouna?
2. Ví něco o záměru spojit Beroun a Karlštejn tunelem a tím vyřešit „problém s CHKO“, který komplikuje povolení plánované intenzifikace tratě? A souhlasí s názorem, že kdyby toto spojení vzniklo, pak by už nikdo (SŽDC, MD) neuvažoval o spojení Prahy a Berouna novou přímou trasou?
3. Jak konkrétně si představuje jím navrhovaný interval deseti minut pro příměstské vlaky? V obou směrech a po celý den? Ví, kde by se vlaky v tom případě potkávaly?
4. Ví, kolik nákladních vlaků a kolik rychlíků do hodiny má podle plánu projíždět po modernizované trati v úseku skrz Černošice?
5. Je mu známo, jak by byl provoz vlaků rozložen v průběhu dne?
6. Dokáže odhadnout, kolik minut z hodiny by byly staženy závory na přejezdu Říční a Dr. Janského?
7. Má informace o tom, jak pokračuje pořizování změny územního plánu za účelem rozšíření koridoru pro přeložku silnice II/115 mezi vodárnou a stávajícím přejezdem na Radotínské?
8. Ví, zda je už k dispozici geologický průzkum pro stavbu přeložky silnice II/115? (tj. geologický průzkum předmětné části Horky)?
9. Má informace o tom, jak pokračují projekční práce pro intenzifikaci tratě?
10. Má nějaký názor na to, jak bude v případě realizace přeložky silnice II/115 vyřešen navazující provoz z ulice Komenského? Nebo má nějakou studii?
11. Uvažuje o úpravách v místní dopravě vzhledem k tomu, že přejezdy v Mokropsech budou z důvodu vyššího provozu na dráze častěji zavřeny?
12. Co si myslí o tom, že místo mezi kamenným mostem a Famelií, kde dochází ke kolizím mezi motoristy, cyklisty a chodci, by bylo dobré vyřešit ještě v roce 2016?
13. Uvažuje o rozšíření kamenného mostu? Případně jak?
14. Má nějaké konkrétní výstupy na téma řešení hluku z provozu tratě?
15. Proč nepodpořilo petici Spolku na ochranu kvality života v okolí železnice v Černošicích proti vedení mezinárodního železničního koridoru středem obcí dolního Poberouní Praha-Beroun?
16. Proběhly mezi zářím 2015 a březnem 2016 nějaké schůzky se SŽDC?
17. Co si myslí o tom, že podpora modernizace stávající tratě může ve svém důsledku vést k tomu, že jiná trať (tj. možnost tunelového spojení Praha-Beroun) se už nebude realizovat nebo se minimálně oddálí o řadu let zejména díky nutnosti zajištění „udržitelnosti projektu“ modernizace stávající tratě?
18. Má jasno v tom, jaká omezení a opatření bude požadovat po SŽDC v zájmu ochrany zdraví a majetku obyvatel Černošic v průběhu samotné stavby?
19. Myslí si, že by byl dobrý nápad zřídit nástěnku na zastávkách a jejím prostřednictvím informovat obyvatele města o novinkách ohledně plánů s tratí a o odpovědích na často kladené otázky?
20. Souhlasí s názorem, že v případě, kdy bude realizována nějaká větší akce na trati, by město mělo mít připravené stavební záměry, které bude možné nebo výhodné provádět pouze spolu se stavbou na trati, a že by bylo dobré mít na tyto věci finanční rezervu?
21. Považuje tento způsob kladení různých otázek za přínosný a myslí si, že je smysluplné v tom pokračovat?
Děkuji.
Jakub Špetlák, zastupitel Trojlístek



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil jakub špetlák (18.03.2016 21:38)

Re: Cenzura v IL
Autor: Dolňák (IP zapsáno)
Datum: 18.03.2016 23:20

Opět se přesvědčujeme, že oslovení chlapci z Vráže a jejich paní editorka jsou naprosto lhostejní k situaci kolem železnice, tj. co se děje dole a daleko od jejich zahrady. Pěkný příklad jak otevřeně komunikuje naše otevřená radnice.

Re: Cenzura v IL
Autor: Jan Strnad (IP zapsáno)
Datum: 19.03.2016 00:11

Podle pravidel pro vydávání Informačních listů (čl. 5 bod 2) je redaktor "při tvorbě IL vázán těmito Pravidly pro vydávání IL města Černošice, tiskovým zákonem a zákony souvisejícími (např. zákon na ochranu osobnosti, autorský zákon, atd.)". Podle čl. 8 pravidel "minimálně 1/2 strany každého vydání bude určeno pro politickou polemiku zastupitelů". Když se o ni pan Špetlák pokusil, pan starosta s panem místostarostou paní redaktorce sdělili, "že tento způsob komunikace mezi zastupiteli nepovažují za vhodný, na otázky proto odpovídat nebudou".

A protože zákon paní redaktorce neukládá řídit se Pravidly pro vydávání Informačních listů, které jí ukládají řídit se Pravidly pro vydávání Informačních listů, politická polemika zastupitelů skončila dřív, než začala. Škoda, mohli jsme se konečně něco podstatného dozvědět, což je ostatně důvodem pro vydávání Informačních listů (viz čl. 4 bod 1 Pravidel - "Město Černošice vydává IL za účelem poskytnout obyvatelům města objektivní, vyvážené a nestranné informace týkající se politického,společenského, kulturního, sportovního a dalšího dění ve městě" ...). Zajímavé je, že v zápisu z únorové schůze redakční rady se uvádí, že rada navrhla v rubrice Názory zastupitelů uvádět zmínky o tom, že "např. tento zastupitel reakci odmítl, tento zastupitel do uzávěrky nereagoval". Doporučení redakční rady tedy v tomto případě zůstalo nevyslyšeno.

Jaký má smysl vydávat pravidla, když se jimi neřídí ti, kteří tato pravidla navrhli a přijali, ba dokonce ani ti, kteří by se jimi měli řídit v první řadě?

Re: Cenzura v IL
Autor: jakub špetlák (IP zapsáno)
Datum: 19.03.2016 00:28

jsem se z toho ještě neprobral. A ani nejde o vydání nebo nevydání, ale o to, že nechápou, že o nic nejde, otázky k trati, no co... a že bohužel z toho bude další zbytečná nepříjemnost... tak je to ale se vším: ptát se je špatně, protože zpochybňuji majestát, kritizovat, no to už vůbec nepřipadá v úvahu: "vzpomeňte, jak to tu bylo za Rádla"... smutný příběh. Přitom by stačilo málo, jen si víc věřit a s mými otázkami mě poslat někam...tohle jsem nečekal. A jakou reakci to asi vyvolá, zase..

Re: Cenzura v IL
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 19.03.2016 11:17

Dobrý den pane Špetláku, mohl bych s Vámi do příštího I.L. udělat rozhovor? Témat je celkem dost, třeba by se ta veřejná diskuze dala otevřít "tudyma" :-)
S pozdravem M.S.

Re: Cenzura v IL
Autor: jakub špetlák (IP zapsáno)
Datum: 19.03.2016 11:31

jistě, ale já toho moc nevím, proto jsem se ptal. Možná by se dal rozhovor udělat s někým z vedení města a ve věci tratě ne nutně se starostou nebo místostarostou. Jen si dejte pozor na to, abyste nekladl otázky, na které bude odmítnuta odpověď - otázky bez odpovědí se u nás asi nesmí zveřejnit (??).

Pan starosta mi i napsal, že v případě, že by otázky byly otištěny bez odpovědí, by to mohlo vyvolat dojem špatné redakční práce :-), ale i přes to by čtenáři podle něj absurditu takového příspěvku sami rozpoznali :-D ale jinak má paní redaktorka prý volné ruce, takže je to jen a jen na ní.

Myslím, že s prostředím, kde seznam 21 otázek, z nichž jsou některé jednoduché a některé tématem k diskusi, navíc na téma, které bude mít pro město zásadní dopady, které významně podceňujeme, způsobí podobnou aféru, je něco hodně v nepořádku.
Myslím, že naše město by mělo mít alespoň dva uvolněné členy rady...

Pěkný víkend - co ředkvičky? já mám v plánu výsadbu sazenic jahod a nějaké to pikýrování rajčat.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil jakub špetlák (19.03.2016 11:32)

Re: Cenzura v IL
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 19.03.2016 11:53

Nejde ani tak o to, kolik toho víte, ale názor na věci obecní máte. Otázky nechte na mě, když odmítnete odpověď, je to Vaše právo, ale také Váš boj :-) Tak co, jdete do toho?
P.S. 1: Názory vedení města jsou tištěny v každém I.L. ty všichni znají.
P.S. 2: Ředkvičky dobrý, ale teď jedu v domácím pacholíku. Chcete recept?



Upraveno 2 krát. Naposledy upravil Michal Strejcek (19.03.2016 11:56)

Re: Cenzura v IL
Autor: jakub špetlák (IP zapsáno)
Datum: 19.03.2016 12:25

jasně :-) Názory vedení známe, ale jen na některé věci a je potřeba znát i názory a informace na věci, které nám vedení města dobrovolně nedává, některé z nich jsou ve vztahu k roli, kterou má samospráva mít tj. správa města a přehled o tom, co ho čeká nejen uvnitř ale i z venku (třeba trať, silnice, diskuse nad splavněním řeky aj.), rozhodně důležitější než názor pana starosty na geopolitickou situaci - ve světle prostoru pro prezentování soukromých názorů starosty na věci, které s výkonem jeho funkce mají pramálo společného, je odmítnutí mého příspěvku ještě příznačnější. A nakonec ty vaše ředkvičky :-D

Re: Cenzura v IL
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 19.03.2016 13:07

Domácí pacholík:
Ušleháte celou šlehačku, do ní vyklopíte vaničku měkkého tvarohu, přidáte jeden vanilkový cukr (pozor - ne vanilinový) a vše důkladně proženete ručním mixérem. Vyklopit - sníst, případně uskladnit do ledničky. Vydrží max 2 dny. Pokud chcete kakaového pacholíka, přidejte kakao :-)
M.S.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Michal Strejcek (19.03.2016 13:08)

Re: Cenzura v IL
Autor: jakub špetlák (IP zapsáno)
Datum: 19.03.2016 14:03

no vidíte, taková paráda na 304 znacích včetně mezer :-) Zkoušel jste to zmrazit? Zní to jako domáci míša? vanilkový cukr se v okolí blbě shání, ale cukr moučka s trochou vanilkového extraktu postačí, ne? Skoro byste měl zvážit to natočit a dát na youtube :-)

Re: Cenzura v IL
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 19.03.2016 14:28

Já bych to nemrazil, musí to být "hedvábně tuhé", což zmrzlá voda není. Vanilkový cukr mají na dně krabice v Tescu na Vráži, ale jestli nechcete, sladit se to nemusí vůbec, to sladidlo tam přidávám kvůli tréninku, abych měl vyvážené cukry :-)
M.S.

Re: Cenzura v IL
Autor: jakub špetlák (IP zapsáno)
Datum: 19.03.2016 19:18

že se k tomu ještě vracím. Za největší problém považuji, že zejména starosta vyhlašuje, jak je náš IL (když mluvíme o IL, tak se držím IL) otevřený, jak je vzorem pro jiné, pořádá na to téma semináře, kam tedy raději kolegy ze zastupitelstva nezve, prostě si určitým způsobem staví kariéru na "otevřenosti" a zatím se chová jako generální ředitel Černošic. Tím dělá skutečné otevřenosti medvědí službu a já jsem například díky tomu ztratil dost iluzí, což je asi dobře, ale i hodně důvěry v "nové" politiky, což je možná také dobře. Rozhodně je pro všechny lepší, když je skutečnost v souladu s proklamacemi – takže nastavte striktněji pravidla IL a co se do jejich mantinelů vejde, nechte být.
Tento případ je cenzura v dokonalé formě - víc vadí otázky než jiný názor (??), ten se dá lehce zrelativizovat a z jeho autora udělat škůdce, který je okrádá o čas a je negativní - metoda široce uplatňovaná, ale jaksi už se neříká, co je za tím. Tato epizoda to alespoň dobře ilustruje.
Dám otázky před uzávěrkou; dva dny na to redaktorka potvrdí příjem; ujistím ji, že odpovědi neočekávám ve stejném IL; pak mi přijde e-mail, že pánové Kořínek a Wolf nepovažují IL za vhodnou platformu pro otázky zastupitele (??) a proto nebudou odpovídat; na to konto redaktorka zamítne otištění; starosta tvrdí, že má redaktorka-editorka volné ruce a že moje metody považuje za nátlakové (?? - chci jen otisknout text) a druhým dechem dodá, že mu minimálně hodinu času zabralo přečtení, posouzení, diskuze s Petrem Wolfem, email redaktorce, reakce na moje emaily. Tohle prostě nežeru, IL velí starosta, jen to neřekne nahlas, protože to nepasuje na to, jak se prezentuje.
Redaktorka mi doteď neodpověděla na e-mail, kde jsem jí navrhoval, že článek upravím do neadresných otázek popřípadě jako otevřený dopis, který tedy pošlu tak či onak a odpovědi pak zveřejním.
Problém ale je, že starosta mi dnes potvrdil, že na dráze se nic neděje a že považuje diskusi na dané téma jen diskusí pro diskusi a že ho vlastně okrádám o čas...., tím vlastně potvrzuje, že téma dodnes považuje za okrajové a bohužel i naši snahu ve věci tratě vnímá jako naši snahu o zviditelnění se – asi podle sebe soudí nás. Prostě naše pohledy na věc se zásadně odlišují, takže na jedné straně se musíme smířit s tím, že z důvodu nepochopení je nejjednodušší výklad hledat za tím skryté úmysly, a na straně druhé je to pro nás jen signál v naší snaze vytrvat.
Věc dopravy ovlivní město víc, než si nyní dokážeme připustit – pamatuji starou Libeň – jděte se dnes podívat na Balabenku, U Kříže, kde byly pavlačové domy, tekla Rokytka, přes Proseckou, která se vinula jako nitka ze starého Proseka dolů, visely větve… dnes je tam torzo ZÁKOSu s nedokončeným mostem, zbořeniště a šílený provoz. Jděte se podívat do Modřan, kde je nesmyslný tramvajový koridor vedle čtyřproudé silnice oddělující nábřeží od Modřan jako barikáda – mohla tam být městská třída s tramvají uprostřed, takových míst je všude dost…. Podobné nesmysly si plánujeme zde a vedení města o nich nechce ani diskutovat. A názory, že Vráži to je jedno, neberu – dopady budou i tam – jsme snad jedno město.



Upraveno 3 krát. Naposledy upravil jakub špetlák (19.03.2016 20:50)

Re: Cenzura v IL
Autor: Nezávislý (IP zapsáno)
Datum: 19.03.2016 22:00

V Černošicích je bohužel starosta, který je neomezeným pánem, vše podřizuje jen svému osobnímu zviditelnění, o všem rozhoduje sám a radu města má jen jako zástěrku – to rozhodla rada – podívejte se na jména a je vám jasno, jen nechápu, jak vysokoškolsky vzdělaní lidé mohou být tak manipulovatelní …

Trať, silnice a provoz přes město je věcí všech, ale bohužel to se neřeší, z toho asi nekápne nic, tam žádné své kamarádíčky dosadit nemůže, tak proč by se angažoval.

Ale škola a hala to je jiné kafe!!! Halu postavíme před stávající budovu tak, že zcela zastíní přízemí, ale to je přeci jedno, hlavně že neustále vybírá od občanů peníze, slibuje sportování, ale je veřejným tajemstvím, že sponzoři již mají své aktivity přislíbeny i s přidělenými časy. Starostův dvorní architekt bude dále realizovat vchod do školní budovy, půdní vestavba také není žádné rozšíření počtu učeben – je to jen nákladná stavba bez klimatizace a čas ukáže, jak je účelná, počítačová učebna je také vybavena sponzorsky, takže musí samozřejmě sloužit hlavně sponzorům.

Je zajímavé, že se začalo tak náhle stavět, když odešel minulý ředitel a bývalé vedení, jako by chtěl starosta nejednou dokázat, jak se angažuje a co všechno pro školu dělá. Největší aktivitu vyvinul s volbou bývalé ředitelky – Dobrá a ještě lepší – tak to byl krok opravdu k zviditelnění, to se fakt zviditelnil. Školu zcela zlikvidoval, protože kdo mohl, tak odešel. Současné vedení školy jsou zase jeho koníci – manželka pana architekta a její kamarádka, mají hodně starostí, děti si školy v aktivitách bývalé ředitelky s podporou starosty zcela přestaly vážit a brát školu vážně, kdo může, zase odchází.

Ale budeme slavnostně otevírat půdní vestavbu, kde se starosta bude kochat „svým dílem“.

Budeme slavnostně otevírat halu, kde …

Re: Cenzura v IL
Autor: jakub špetlák (IP zapsáno)
Datum: 24.03.2016 13:05

pro osvěžení: KODEX DOBRÉHO RADNIČNÍHO PERIODIKA
Doporučení pro vydávání periodik obcí, měst a krajů
Úvod
Vydávání periodika za veřejné prostředky a s veřejnou autoritou nelze vnímat jen jako jednostranný
vztah předávání lichotivých či nepolemických informací od představitelů radnice k občanům. Vynakládané
prostředky a využití autority radnice (tedy veřejného úřadu) opravňují občany i členy zastupitelstva (zejména
opoziční) požadovat od tohoto nástroje také zpětnou vazbu. To znamená možnost dozvídat se i odpovědi na
otázky, které by si sami představitelé radnice nepoložili, přiměřenou možnost jim tyto otázky aktivně klást a také
přiměřenou možnost předkládat ostatním občanům alternativní zprávy, názory a komentáře.
[www.bezkorupce.cz]

Re: Cenzura v IL
Autor: černošičan (IP zapsáno)
Datum: 29.04.2016 18:15

Teď jsem se v aktuálním IL dočetl na str. 4, že nějakej týpek z Dobřichovic si chodí honit pindíka do Černošic. Fakt seriózní informační list.

Re: Cenzura v IL
Autor: Volič (IP zapsáno)
Datum: 02.05.2016 09:43

Proč ne?....zbytek plátku je honění pindika našeho starosty.

Re: Cenzura v IL
Autor: Wydna (IP zapsáno)
Datum: 02.05.2016 22:13

Pane Voliči.

1/ - mám neodbytný pocit, že nám do schránky chodí zřejmě jiné Informační listy, než Vám. Nemusíme všichni souhlasit se vším uveřejněným, ale takováto reakce?

2/ - řekl byste větu Vašeho posledního příspěvku např. před ženami? Nebo dokonce starostovi? Je neuvěřitelné, že se takovýto výrok vyskytuje právě zde.

Re: Cenzura v IL
Autor: jakub špetlák (IP zapsáno)
Datum: 02.05.2016 23:06

hele voliči, je to pravda, myslím, že "triko" by bylo vhodnejší:-)

Re: Cenzura v IL
Autor: ... (IP zapsáno)
Datum: 03.05.2016 12:24

Nebo prostě to ošklivé slovo úplně vynechat...

Re: Cenzura v IL
Autor: jakub špetlák (IP zapsáno)
Datum: 03.05.2016 15:39


Re: Cenzura v IL
Autor: nevolič (IP zapsáno)
Datum: 04.05.2016 10:28

Sdělení V IL o nemocném člověku v autě u školy je správné. Pokud se bude situace opakovat, budete ihned vědět že se vám to nezdá a voláte Policii.
To že se volič ukájí touto formou u pc je špatné. Ale každá nemoc má své příznaky.Voliči jděte na úřad oznámit osobně.

Re: Cenzura v IL
Autor: černošičan (IP zapsáno)
Datum: 04.05.2016 10:51

Asi to tak v Černošicích má být. Články o honibrcích a články jak Kořínek vyhlašuje válku Rusku jsou OK. Naopak odborné články jsou špatně a jdou do stoupy. Ano, tento "otevřený" list si fakt zaslouží pochvalu od Kužílka.

Re: Cenzura v IL
Autor: jakub špetlák (IP zapsáno)
Datum: 04.05.2016 11:47

s prostředím, kde otázka je vnímána už předem jako kritika, kde se se starostou spojuje skoro všechno, co se po městě šustne, kde ironie a nadsázka směrem k místním vedoucím politikům nebo jejich měsíčníku je nepřijatelná, a kde jiný názor nebo jenom (třeba zdánlivé) nesdílení určitého nadšení pro "společnou věc“ a upozorňování na jiná témata je vnímáno jako negativní postoj, a kde nám starosta na městském facebooku familiárně píše: „Ministerstvo školství schválilo, že kvůli stavebním činnostem začne další školní rok na černošické škole až v pondělí 19. září. Babi, dědo! ;-)“ aby to další den upravil do normální zprávy, je něco špatně. Mám někdy pocit, že se nejedná o normální správu města, ale o ambici na něco víc, na něco výjimečného…

Máme tady příliš radnice, ale hlavně málo uvolněných radních, v současné chvíli máme 1/2 uvolněného sice výkonného, ale pořád jednoho člověka, a navíc nenahraditelného ani z vlastních řad, zbytek je "dobrovolnictví" - systém pro šestitisícové město špatný.

Když nebudeme dávat zpětnou vazbu, což znamená i kritizovat svoje politiky, pak z nich vychováme další Zemany.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil jakub špetlák (04.05.2016 12:00)

Re: Cenzura v IL
Autor: Volič (IP zapsáno)
Datum: 04.05.2016 20:57

Nějak mi unikly reakce na mou nedávnou kritiku. Omlouvám se všem dotčeným, zvláště ženám!!!
Samozřejmě by bylo vhodnější toto slovo vypustit, to musím souhlasit s panem Špetlákem, ale také jsem mohl použít jiná synonyma např. šulínek, lulínek,nebo bimbásek.

Re: Cenzura v IL
Autor: Jana (IP zapsáno)
Datum: 18.05.2016 10:42

Pokud chcete dosáhnout otevřeného informačního listu, musíte si zvolit otevřenou radnici. Až to u vás prdne - to bude koslivcůsmiling smiley))

Re: Cenzura v IL
Autor: ekim (IP zapsáno)
Datum: 23.05.2016 17:42

To:
Autor: Jan Strnad (IP zapsáno)
Datum: 27.11.2015 23:42

Vážený pane Strnade,
od starosty nečekejte žádné právní zdůvodnění či právní rozbor k vašemu uplatňování tiskového zákona. Mám s tím zkušenosti, starosta bude stále omílat, že má od právničky jiný právní názor, ten však nijak nedoloží, ale bude si za ním vytrvale stát. Je to starosta s pevným stanoviskem, jak se jednou rozhodl, tak na tom trvá a nějaké občanské "hovádko" mu nebude říkat, jak to má být.
Dopisoval jsem si s ním skoro 2 roky na téma "Odpovídá město, jako stavebník, primárně za škody způsobené stavební činností?" [cernosice.netmilk.net] . Řádně vyargumentované stanovisko právníka nikdy nezaslal.
Autor: x (IP zapsáno) Datum: 26.11.2015 08:58 napsal "A já si myslel, že vrcholem neproduktivity je debata o umazaném plotě :-)". Kdepak pan starosta je schopen kvůli své "pravdě" bojovat /totiž psát/, až do roztrhání klávesnice.
Ztotožňuji se s názory v tomto vláknu: "V Černošicích je bohužel starosta, který je neomezeným pánem, vše podřizuje jen svému osobnímu zviditelnění, o všem rozhoduje sám a radu města má jen jako zástěrku – to rozhodla rada –", "Za největší problém považuji, že zejména starosta vyhlašuje, jak je náš IL (když mluvíme o IL, tak se držím IL) otevřený, jak je vzorem pro jiné, pořádá na to téma semináře, kam tedy raději kolegy ze zastupitelstva nezve, prostě si určitým způsobem staví kariéru na "otevřenosti" a zatím se chová jako generální ředitel Černošic", "Voliči, myslím že se mýlíte. Starosta má k městu vztah vřelý, až majetnický. "Tady vládnu a nikdo mi do toho nebude kecat."",""v ovzduší pravdy a lásky nejsou oponentní názory vítány...","Z některých výroků starosty pana Kořínka výše mi není nejlépe.".
Pane Strnade, přeji vám a všem lidem dobré vůle pohodový zbytek dne. Mike

Jdi na stránku: Předchozí123
Aktuální stránka: 3 z 3


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.