cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí12345Následující
Aktuální stránka: 4 z 5
Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: daniela gottelova (IP zapsáno)
Datum: 07.05.2009 18:22

Naprostou většinu lidí,kteří se pohybují nebo pohybovali kolem VPM znám asi tak deset a více let,mnohé z nich bych nazvala kamarády (-kami) a vzájemnou spolupráci VV a VPM si umím představit velmi dobře.

Velmi obecně zareaguji na Tomma 1, i když je to trochu masochismus ty jeho výplody jen číst - přístup zastupitelů - VŠECH! - k informacím by měl být úplně stejný a o změnách územního plánu by mělo naprosto svobodně rozhodovat zastupitelstvo jako společenství 21 zastupitelů s mozky, kteří složili slib, v němž neslibují věrnost straně, ale slibují pracovat pro blaho obce a jejích občanů.
To, že se někdo nahrne do jiroutovy party, aby mohl "být u toho", by nemělo znamenat, že má více informací a může více ovlivnit. O něco víc informací možná má (ale to důležité, co zřejmě probíhá na neoficiální verzi, stejně neví nebo to aspoň tvrdí) a ovlivnit výsledek hlasování může jedině svým jedním hlasem. Ostatní je iluze. ODS a její koalice nikoho nepotřebují, vládnou obvykle 11-13 hlasy a to jim pohodlně stačí. To, že jirout akceptoval někoho k sobě znamená jediné - že ho hodlá velmi snadno opít rohlíkem, rozhodně to neznamená, že ten člověk jakkkoliv ovlivní jednání, která jirout vede.
A o spolupráci VV s jinými politickými seskupeními myslím ví nejvíce samotní zastupitelé VV.

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 07.05.2009 18:34

Danielo, panu Kořínkovi jsem opakovaně nabízel, že nemám problém se s VV sejít a probrat alespoň před zastupitelstvem vše potřebné. Poměrně zhurta mi vysvětlil, že to považuje za politikaření, zákulisní jednání a pod. a že všechna jednání by se měla odehrávat přímo na zastupitelstvu, protože tak jedině je to správné. Moc si to neumím představit, ale jestli máš dojem, že když se sejdeme a vše spolu v klidu probereme, že to nebude zákulisní pletichaření, tak mi zavolej.
Měj se
M.S.
P.S.: Do Jiroutovy party jsem se "nahrnul" i s pomocí hlasů VV, ale to fakt nemá cenu, zavolej - sejdeme se, nemám co tajit. Možná bych měl spíše pár otázek na tebe ohledně návrhu VV na řešení té příšernosti před bytovkama.



Upraveno 3 krát. Naposledy upravil Michal Strejcek (07.05.2009 18:38)

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: daniela gottelova (IP zapsáno)
Datum: 07.05.2009 18:42

Michale, pár setkání s výměnou názorů za sebou my dva přece za ty roky máme - to není tak, že spolu nemluvíme.
Myslím, že po zimním zastupitelstvu,kde jsem nebyla, jsi také poměrně dlouho debatoval na baru s Tomášem Hlaváčkem a Filipem Kořínkem, a k ničemu to moc nebylo. Ale klidně se sejít můžeme, ostatně asi před rokem jsme na tebe U zvonu s Lenkou Kalouskovou marně čekali :-))
V tom případě ale navrhuji v širším okruhu lidí - tj. třeba 4-6 za vpm a 4-6 za vv (zhruba - to je návrh)
Nevím, jak přesně dopadlo hlasování o tvé účasti v jednáních o územním plánu- to by se našlo v zápise ze zastupitelstva, ale myslím, že hlasy VV jsi tehdy neměl.

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 07.05.2009 19:23

Tak jo, viděl bych to na schůzku někdy v druhé polovině května. Jenom jednu poznámku k tomu všemu. Politika je o kompromisech na racionální úrovni. Dohodnout se všichni ve finále nějak musíme, jinak nás všechny pošlou voliči za rok do kelu - bez kompromisu.
M.S.
P.S.: Debatovali jsme o tom, zda má smysl vést jednání mimo zasedámí zastupitelstva. Já tvrdím že ano, pan Kořínek tvrdí že ne, protože voliči mají právo vidět na vlastní oči o čem kdo s kým jedná. Jak si to technicky představuje, nevím. Tak snad abychom tu schůzku VV a VPM nějak vyplakátovali, nebo nechali rozhlásit rozhlasem, abych se pak zase nedočetl, že něco peču a nikdo neví co.

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 07.05.2009 22:03

Pani Gottelova :-). Me to opravdu nemusite vysvetlovat :-). Me uplne bohate stacilo videt styl Vasi "spoluprace" na nekolika zastupitelstvech od poslednich voleb :-)

Porad plati, ze je mnohem jednodussi se zadnych jednani neucastnit, pro obec tim padem nic nevyjednat, pak POUZE provest kritiku ci rafinovany utok (klidne i do "vlastnich" rad), a cesta k moci je zarucena. Nejak v tom postradam ten prinos obci...

A naopak dost mi chybi, co tak spatneho pan Strejcek vlastne provedl, ze bylo potreba ho dosti nevybiravym zpusobem poradne vymachat ve ... (nepublikovatelny vyraz) ??

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: kgb (IP zapsáno)
Datum: 08.05.2009 00:12

fsechno v pohode woe Radl a bratrsvo kočičí pracky o.k. vždyt koukame dost dlouho na ten veksl a nikdo nic nerřeší tak nějak až ted ja volit Mažnák

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: daniela gottelova (IP zapsáno)
Datum: 08.05.2009 00:41

Michale, nedramatizuj to - sejdeme se a probereme věci, které nás zajímají s tím, že témata ani závěry nejsou tajné.

Odpoledne jsem si říkala, proč mi pořád tak falešně zní to tvoje opakování toho, že jsi po volbách podal ruku rádlovi na znamení změny stylu, že s nimi spolupracuješ, protože to je lepší než nespolupracovat, že takhle dosáhneš jako opozice více atd. Pak mi došlo, co mi to připomíná. No, nebude se ti to líbit, uvědomuju si, že je to asi síla, ale připomíná mi to alibismus lidí, kteří se paktovali za totáče s komunisty. Takovéto "víš, já v tý partaji musím být, já tam jsem kvůli vám, jinak byste neměli ty odměny, já s nimi nesouhlasím, ale je to takhle lepší pro nás pro všechny, a taky potřebuju dostat děcka na školu a dědu do domova důchodců atd..."
Já bych zkrátka Rádlovi ruku sama od sebe podat nešla a určitě bych se necpala do jejich party.

S gaunery se zkrátka nemluví. Se slušnými lidmi i odlišných politických názorů ano.

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 08.05.2009 00:54

Pane Strejčku, tohohle rizika jste si byl vědom, když jste se rozhodl zakopat válečnou sekyru? Že někteří lidé z černošické ODS nejsou svatí, jste věděl a že kterákoli jiná strana využije každé dobré příležitosti k tomu, jak VPM přebrat voliče, je taky myšlenka, se kterou se dá počítat. Nejsem nijak zvlášť chytrá, ono se to zpětně snadno rozebírá, ale když už mě ta otázka s obrovskou námahou napadla, odpovíte mi na ni, prosím Vás pěkně? smiling smiley krásný a teplý víkend všem, Vaše Kopretinka

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 08.05.2009 07:10

Kopretinko ano. Věděl jsem, že hodně voličů bude především zajímat, jak odstranit z radnice ODS, respektive její některé reprezentanty. Znám hodně slušných členů a voličů ODS a celkem rád bych tuto stranu na radnici viděl už jenom proto, že pravicová politika je mi blízká. Proto pořád věřím, že si ODS dokáže udělat ve vlastní partaji pořádek sama a nenechají věci dojít tak daleko, aby zlikvidovali svojí vlastní voličskou základnu včetně potenciálních koaličních partnerů, což zdaleka není VPM. Že někteří voliči VPM přejdou k VV mi bylo jasné od začátku a stalo by se tak jako tak. Ale politiku podobnou stylu VV jsem praktikoval v minulém volebním období a moc voličů nám to nepřitáhlo. Na druhou stranu je otázkou, kam přejdou voliči ODS, jestli se naštvou. K VV to asi nebude. Zkuste si to promyslet.
Mějte se hezky M.S.

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: daniela gottelova (IP zapsáno)
Datum: 08.05.2009 08:54

Možná jsem měla dodat, že znám pár lidí z ODS,kteří jsou fajn a se kterými se dá komunikovat. Mám kamaráda, který je dokonce dlouholetým významným členem ODS.

Bohužel o špičkách současné(!) místní organizace ODS v Černošicích platí to o té třímetrové tyči, jak tady někdo psal...
Kdo si ještě pamatuje černošickou ODS se jmény Paďouk, Vodičková, Ottomanská, Prokůpková atd.ví, o čem mluvím.
Hezké ráno

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 08.05.2009 10:24

Pane Strejcku, na viru bych nespolehala. Napsala jsem Mirkovi Topolankojc, at dalmatinum da voditkem na zadek. Ted budu predstirat viru v to, ze si to vezme k srdci smiling smiley jdu premyslet. Vase vlaha Kopretinka

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 08.05.2009 10:47

Paní Gottelová, to s tím alibismem lidí,kteří se "paktovali s komunisty", to mi připadá opravdu hodně silný kafe.

Nejspíš jste měla to obrovské štěstí, že jste vyrůstala v podmínkách, které Vám dovolily zůstat "křišťálově čistá". Nebo nevíte, o čem mluvíte.

Prosím, volte slova. Dotýkáte se tím možná vícero lidí, než vůbec tušíte. V tomhle státě najít člověka, který je v tomto směru naprosto čistý, to aby si jeden vzal dvoumetrovou lupu. Snad pan Hutka, který tady nedávno zpíval v kinoklubu, ale i ten má nyní obrovské orientační problémy (při vší úctě k němu). Mimochodem, Vás jsem na tom koncertu nějak neviděla....

Nicméně, přesto hodně lidí zůstalo "člověkem".

Hezký den!

PS. Nezlobte se, ale některé články ve vašem plátku na mě také nepůsobí naprosto upřímně.

PPS. Jen pro ty, kteří nepochopí, o čem píšu - můj otec raději zemřel, než aby se "paktoval s komunisty", jenže já byla malá a nic jsem nechápala. Jestli tím sobě i mně pomohl, tím si teda vůbec nejsem jista....

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 08.05.2009 13:32

Danielo, můžeš mi prosím tě říct, proč ti v žaludku ležím právě já a ne těch dalších 13, kteří s ODS již několik let spolupracují zcela otevřeně a které volila poměrně významná část obce. Uvědomuješ si, že tímto způsobem se ti mimo mě daří celkem úspěšně pozurážet kdekoho? Už jednou jsem napsal, že ve volebním systému, který tady máme je koaliční potenciál stejně významný, jako počet hlasů, které získáš ve volbách. Takhle to vypadá, že počítáš s tím, že VV získá více jak 50% a nebude žádného koaličního parťáka potřebovat. Protože ti, kteří přicházejí v úvahu jsou podle tebe alibisti, kteří se zaprodali s gaunery. Tohle fakt nechápu. Nebo obráceně, napiš mi, kdo je v současném zastupitelstvu pro VV přijatelným koaličním parťákem a proč.
M.S.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Michal Strejcek (08.05.2009 13:33)

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 08.05.2009 22:00

Ahoj Danielo, tak jsem si myslel, že se k tomu nešťastnému článku už nebudu vracet, ale přečetla si ho manželka a bohužel nemohu jinak, než tě přeci jenom požádat o malý tiskový prostor v příštím vydání VV časopisu. Prosím tě tedy o otištění textu tohoto znění:
Kdo má zájem o výstavbu pod školou - oprava
Vážení čtenáři,
v minulém vydání našeho zpravodaje „Věci veřejné Černošice“ z května tohoto roku jsem se v článku nazvaném „Kdo má zájem o výstavbu pod školou, aneb jak Jirout se Strejčkem vyjednali dětem městské centrum“ dopustila obsahové nepřesnosti, když v závěru textu píší - cituji: „Je možné, že skrytým cílem vyjednávání představitelů města (viz. nadpis) s restituenty bylo prosadit zájmy akciové společnosti Dalmatin a jejich skutečných vlastníků.“ Někteří čtenáři tak mohli nabýt mylného dojmu, že pan Strejček jedná v zájmu akciové společnosti Dalmatin, jejíž aktivity v současné době prověřuje policie ČR v souvislosti s tajnými spekulacemi s pozemky v našem městě. Tato moje domněnka se nezakládá na pravdě, pan Strejček v zájmu společnosti Dalmatin s vlastníky pozemků nikdy nevyjednával. Čtenářům, jež jsem uvedla v omyl se omlouvám, děkuji za pochopení.
Daniela Gottelová
Všem zastupitelům posílám tento text mějlem, takže ho budeš mít v poště.
Díky, aspoň pro Vlastu bys to udělat mohla.
Měj se M.S.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Michal Strejcek (08.05.2009 22:16)

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 08.05.2009 22:51

:-) Sorry Melesi, ze urazim Vasi velkomoznost s Vasim univerzalne platnym, a samozrejme jedinym spravnym nazorem :-)...

Ale nebyl jsem to ja, kdo se tady mezi nami dvema "ptal" toho druheho jako prvni, ze (ta pamet je fakt kratka...) ??? ;-) :-) Az priste nebudete chtit se mnou komunikovat a nebudete chtit abych se zde zjevil, budte tak laskav a neberte si moje "jmeno" do huby (a nebo se pak aspon tak pitome nedivte :-) ).

Mejte se fajn a spete klidne i bez me pritomnosti ;-). Taky uz se opakuju, ale opravdu je skoda, ze zrovna Vy nehodlate kandidovat a vyhrat, a treba starostovat. Vas format na rozdil od VV a VPM, to by byl pro Cernosice teda poradny kalibr :-)

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 09.05.2009 10:47

pane strejcku, pani gottelova,

nemeli byste si tohle resit radeji na te vasi domlouvane schuzce? z toho, co tu predvadite, muze mit radost tak jirout a tomm.

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 09.05.2009 12:35

Pane Melesi, máte pravdu. Podobných diskuzí se do budoucna raději nezůčastním. Jakékoli dotazy k fungování obce zodpovím na mejlové adrese, která je uveřejněna v mém profilu, případně osobně.
S pozdravem M.S.

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: daniela gottelova (IP zapsáno)
Datum: 09.05.2009 16:57

Pane Melesi, psala jsem svůj příspěvek napsaný 8.5. ráno jako poslední na toto téma. A u toho hodlám zůstat.
Ale i tak díky za stopku :-))
D.

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 10.05.2009 16:54

:-D Amen...

Jedine z ceho mam radost, Melesi, je to jak "dobry" jste jasnovidec (jako vzdy jste se mnou vedle jak ta jedle, ale holt spatne predjimani, nebo pripadne rovnou lhani, je opravdu snadne, ale dnes velmi moderni a bohuzel zrejme i obdivovane) ...

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 11.05.2009 09:28

tomm: co to clovece zase povidate?

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 11.05.2009 10:57

:-D
Joooo, Vy uz ani nevnimate, co a kdy placate za kraviny :-) ????

Vzal jste si opet (jasnovidecky) muj nick "do huby" s tim, ze presne vite, ze mam radost z toho, ze se tady dohaduje Gottelova (ktera jen populisticky ziskava politicke body - jedno na kom) se Strejckem, ktery se z meho pohledu jen zcela logicky a opravnene branil proti naprosto nechutne manipulaci a lzi. Nevim, kde jste vzal, ze bych z toho mel radost. Uz dlouhou dobu nejen tady rikam, ze vecne valceni je na hovno (pardon). A ze pokud opozice spolu valci uz ted, tezko si lze predstavit, ze po volbach to bude jine... A opet, z toho mam mit radost ??? Jste podle me proste vul, Melesi, sorry. Nejdriv Vas zajima, co k tematu reportaze reknu a pak se divite ze sem na tuhle VASI vyzvu napisu, a kdyz Vam nakonec dojdou argumenty, opet se uchylujete ke svemu "jasnovidectvi", ktere je ale uplne mimo realitu.

Nejsmutnejsi na tom je, ze pokud zdejsi debata skodi VPM i VV, tak se bohuzel jen potvrzuji ma slova o tom, ze dotycni akteri kauzy "Dalmatin" z toho vyjdou bez poskvrnky a zrejme budou opet zase zvoleni. A zase: Z TOHO PODLE VAS MAM MIT RADOST ???? Nezbyva mi nez konstatovat, ze Vase mozkove pochody, ktere produkuji ty jasnovidecke zavery, me opravdu fascinuji, a mam Vas za stejneho exota jako pani Gottelovou (oba pusobite dojmem, ze vite vse nejlepe, a kdo s vami nesouhlasi, je proste gauner a nepritel, pripadne s temi gaunery a neprateli sympatizuje - coz je proste jen vas obou chory vymysl). Proste verte, ze radost z toho co se kolem me deje nejen v Cernosicich opravdu nemam !!!

Nakonec, ja s Vami opravdu diskutovat nehodlam, pokud si me neustale nebudete brat do huby, pripadne mi podsouvat jakesi nazory a zpusob mysleni (oboji zrejme podle Vaseho vzoru). Diskuse s Vami nevede nikam, stejne jako dohadovani v soucasnosti mezi opozicnimi zastupiteli...

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Tom (IP zapsáno)
Datum: 11.05.2009 13:15

Tomme1, ty jeden Urválku, až příště něco napíšeš, tak si to po sobě aspoň přečti. Už se na tebe na zastupitelsvu naposledy těším. Koneckonců celá vaše rodina byla nějaká taková levá. Už se bal nekňubo.

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 11.05.2009 13:25

Největší obavy mám z toho, aby se to nezvrhlo v "hon na čarodějnice"...

Hele, Melesi a Tomme1, už toho raději nechte, prosím Vás.

Tohle stejně nikam nevede.

Nezbývá než doufat, že rozum bude tentokrát stát nad vášněmi.

Možná píšu jako magor, ale pokud se začne na základě této kauzy tahat špína v Č., no tak tě pic. To bych teda nerada... Odnesou to ti, kteří za nic nemohou!!!

Já osobně bych to tady stopla taky!

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Tom (IP zapsáno)
Datum: 11.05.2009 13:58

Už jsem párkrát bohužel byl u takových stopnutí v Černošicích, ale nikam to nevede, je to jen ústupek. Rádl, Jirout, Tomm1 jsou lidé kteří se pořád za něco skrývají za nastrčené bílé koně, zákony které si vysvětlují po svém, kurtizány apod. Hubu jim rozbít nemůžete, neb by jste je napadli; nařknout je nemůžete, neb by to bylo křivé obvinění; z vedení města je nevyštípete, neb v zastupitelstvu sedí min. dalších 11 ťunťů;, strategií si na ně nepřipravíte, neb musíte chodit do práce a odvádět danně na výše uvedené pány (aby si z veřejných prostředků posílali „malou domů“). Takže nejideálnější je nedělat nic, hlavně po sobě neházet špínu.

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 11.05.2009 14:00

Paní Gottelová,
dovolím si ještě jednou Vás oslovit.

Již jednou jsem psala, že obdivuji Vaši pracovitost i tu houževnatost, s jakou dokážete jít za tím, o čem si myslíte, že je správné.

Ale dovolte mi, abych Vás upozornila na jednu věc, byť do vztahů v Č. nevidím, neboť jsem "náplava", i když letitá.

Mám dojem, že držíte v ruce Pandořinu skříňku. Pozor při jejím otevírání!!!! To se může secsarka vymstít...

Doufám, že to píšu srozumitelně.

Hezký den.

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 11.05.2009 14:20

Do prčic, Tome, nemám na mysli "házení špíny", ani to, že by paní G. neměla "vrtat" a "štípat", když to považuje za smysluplné a má na to čas a chuť.

Ale tohle je dost vážná věc, a může se fakt dotknout těch, kteří za nic nemohou.

Vztahy v Č. jsou už takhle často "na konopku" a pokud na základě "podezření z nekalých činů" několika jedinců se začnou vytahovat staré černošické křivdy a bolesti, tak to si netroufám ani domyslet....

Černošičtí obyvatelé mají také děti, které často spolu chodí do školy! A často třeba i do jedné třídy!

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 11.05.2009 16:08

:-D
A jeee dalsi, komu dosly argumenty (Tom), a vyhrozuje bitkou. Te se ale vazeny Tome, pokud bude ferove 1 na 1, opravdu nebojim :-), ale nevim, proc bych se kvuli rozdilnemu nazoru mel prat. Ze by se vracely komunisticke manyry, a jiny nazor je potreba trestat ?? Jj, jak rikam, prilis kratka pamet...

Cist se proto vazeny naucte Vy. Nejste o nic vetsi ani mensi anonym nez ja, a s Jiroutem a Radlem nemam spolecneho absolutne nic (ale je Vam zrejme zatezko to pochopit, nebo si to precist ve starsich diskusich). Tem co vyhrozuji, nebo populisticky lovi body, je to samozrejme sumak

A proc tady nevystupuju svym jmenem si taky muzete dohledat ve starych vlaknech...

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 11.05.2009 16:18

Ano Enzilo. Mate pravdu. Tohle nikam nevede, ale to bylo preci jasne uz na zacatku, kde jsem to take mimo jine rikal. Zadne tlachy tady na netu (ani v "reportazich") nikam nevedou :-). Tady navic ve zcela volne a nijak nemoderovane diskusi...

Jen doufam, ze se Vase slova nenaplni.

A opravdu bych byl rad, aby pokud nekomu neni nejaky nazor sympaticky, aby ho proste ignoroval, misto vytahnuti nadavek a urazek misto argumentu, pripadne ke konstrukci neexistujicich vazeb a zajmu (proc asi mam svuj nazor, a ze MUSIM byt spojeny s NEKYM... apod.). To ze jsem Melese ve svem poslednim prispevku oznacil za vola neberu jako nadavku. Pokud me pamet neklame, mame to mezi sebu tady v diskusich skoro jako bezne vzajemne osloveni :-). Nicmene priste to zkusim i bez tohoto bezneho titulu (pokud mu budu zase tolik chybet...)

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: daniela gottelova (IP zapsáno)
Datum: 11.05.2009 18:22

Paní Enzilo,
já si uvědomuji, že při téhle práci jde o lidi. A věci obvykle bývají složitější než jak se na první pohled zdají. Jsem ale už pár let na světě a vím své.
Hezký den
D.G.

P.S. Pandořina skříňka se mi zdá trochu přehnaný termín.

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 11.05.2009 19:11

Paní Danielo,
OK. Fajn.

PS. Doufejme...

Jdi na stránku: Předchozí12345Následující
Aktuální stránka: 4 z 5


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.