cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí12345
Aktuální stránka: 5 z 5
Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 11.05.2009 21:36

tomme,

zadny vuj nazor jsem slyset nechtel. jen jsem napsal, ze se jiste objevis a vsechno nam to vysvetlis. jak jsem napsal, tak se stalo. jsi moula.

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 11.05.2009 22:49

:-)
Myslete si co chcete, Melesi :-). Jasne ze to bylo jen me rozhodnuti sem prispet. Ale nebyt toho, ze jste mi tou VASI prvni poznamkou zcela zamerne (a Vasim jasnovideckym zvykem) podsunul, ze budu vysvetlovat, jak je vse KRISTALOVE CISTE, tak bych se neozval. Verte neverte ;-)

Zkratka Melesi, pokud Vam me nazory tolik vadi, neberte si me priste do huby, nepodsouvejte mi Vase chybne zavery a predpoklady, pouzivejte skutecne jen sve nazory a argumenty, a uvidite jak budete stastny ;-)

A kdyz dovolite, na dalsi (nejen) Vase vyplody, urazky a jine Vase nesmyslne zavery vuci me osobe (lzive a vymyslene jen ve Vasi fantazii) uz v tomto vlakne proste reagovat nebudu

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 12.05.2009 01:37

ve veselem kontextu uplynule diskuze se pomalu smyva spina dalmatinu a to je jev, se kterym panove bezpochyby pocitaji. nepochybuji o tom, ze policie pripad z nejakeho duvodu odlozi. co bude pak? daji si dalmatini vetsi pozor? pritahnou obojky v obci jeste vic, aby to meli v pristich volbach jisty? nebo uz maji dost a nechaji to jinym? udelali velikou chybu, kterou nevyuzije nikdo z tech, kteri snad vi/umi/muzou. Misto toho, aby krivaci sli, hadaji se slusnaci. Tak slusnost zase jednou dostava na prdel sad smiley ufky, Vase Kopretinka

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 12.05.2009 11:41

bingo Kopretinko

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Big Smoke (IP zapsáno)
Datum: 17.05.2009 23:06

Řeknu Vám paní Horáčková, že při zakládání tohoto "topicu" jsem marně doufal v trochu více humoru, protože pokud vyjmu pánaboha, tak my ostatní s tím asi moc neuděláme pokud nezaložíme nějakou militantní organizaci. Beze všech servítků mě fakt sere co je možné provádět v zaštítění mandátu od občanů, ale budiž stádo má co žrát a neprší na něj.
Korunu tomu nasadili oba kamarádi když si zaplatili své očišťující výpovědi v městském zpravodaji - jak rychlošípácké a na masy působící. Prd paní Horáčková, to se jen ozvala potrefená koza nebo spíš kozlové.
Být po mém tak pic kozu do vazu, ale bohužel nevím jak na to pic - jinak bych se celkem i trefil. Obrazně řečeno.
No tak jsem si trochu ulevil a jdu do hajan, protože jsem blb a neumím si vydělat za pár měsíců na ofroudního Lexuse a babolap bez střechy takže chodím do práce jako ostatní plebs. Možná jednou přijdu na podobnou bezbolestnou metodu, ale jestli na ni opravdu přijdu, tak si to nechám pro sebe :-)
Ono když už ty prachy máte, tak je vám spousta věcí, které ostatní řeší úplně fuk..

P.S. Tím se nechci nijak dotknout poctivých jedinců tvrdě makajících na svém blahobytu.

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: zamáčkla jsem slzu (IP zapsáno)
Datum: 18.05.2009 20:08

Zamáčkla jsem slzu , když jsem tu esej odhodlaně, po dlouhém váhání přečetla.
Konečně tomu rozumim, ta hnusná mrcha zneužila city pana Jiirouta. No kam ten svět spěje, to aby se slušný hoch bál s někým seznámit. Měla jsem obavy, zda se za tím pánem neskrývá tajemný Lojzík Nedělů a zda jeho dlouhé odmlčení není důsledek citové trýzně. No jeli to tak nebo ne,se těžko dozvíme ,leda že by promluvil pan Pátek. Musím však říct! Chlapci, všichni co to čtete, prosím dejte na skušeného pana Rádla, držte se jeho rad, tak pěkně vám promluvil do duše. a to za svoje peníze, v obecních novinách.
Pane starosto,,,, DĚKUJEME!!

Jdi na stránku: Předchozí12345
Aktuální stránka: 5 z 5


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.