cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí123456789Následující
Aktuální stránka: 5 z 9
Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Vladimír Dvořák (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 16:07

Milá Enzilo,
jakobychom byli zpátky u jitrnic. Já p.melese neznám a když má kdokoliv potřebu radit, nejdříve chci vědět co má za sebou, jaké má renomé. Představte si, že to považuji za normální. Potom se s Vaším dovolením sám rozhodnu, zda na jeho názoru něco je, anebo ho hodím do koše. Když totiž veřejně něco aktivně provozujete, názorů jak to správně dělat, a často si vzájemně odporujících, může být tolik, že se zkrátka musíte rozhodnout, jakým směrem budete pokračovat. Jinými slovy - hraju na elektrickou kytaru a nezačnu studovat klasiku, jen proto, že se někomu zdá být elektrická kytara vyčpělým nástrojem, mám rád rockovou hudbu a nezačnu studovat techno jen proto, že to někomu v dnešní době připadá být víc "in". Nemohu jít najednou vpravo i vlevo, musím se pro jeden směr v určitou dobu zkrátka rozhodnout a následně nebýt hystericky schizofrenní lamentováním, že vpravo nepotkávám to,co je vlevo běžné - a naopak. Jednoduše řečeno, občas musím, a možná ke své škodě, něčí názor do toho koše hodit. Já se s tím musím vyrovnat, avšak někdo to hození do koše někdy neunese a uchyluje se ke svérázným anonymním atakům v hulvátsky obhroubé šlupce, které Vy, nevím z jakého důvodu, obhajujete.
S mírem - Vláďa Dvořák

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 16:45

Neobhajuji obhroublou slupku, obhajuji právo na názor!!!!

Tohle fórum symbolizuje jakousi formu "svobody slova", ústavou zakotveného práva.

Samozřejmě, ta anonymní forma je mínus, ale ti lidé, kteří zde píšou, nejsou žádní idioti, žádní "brouci Pytlíci". Mají svůj pohled a prostě chtějí něco říci. Je zde názorová pestrost a možná přispěje k tomu, aby se čtenář podíval na věc z jiného úhlu pohledu.

Vy jste se prostě s prominutím naštval a nehodláte vůbec vzít v potaz ten obsah, co Vám chtěl dotyčný (a ne sám) říci! Ta forma vůbec není důležitá.

Já chápu, že máte svoji parketu, nikdo tady, jak jsem si všimla, po Vás nechtěl, abyste začal hrát Bacha, jen Vás třeba chtěl trknout, i když na Váš vkus tvrději.
Pan Meles Vám mezi řečí napsal, že si Vás váží, ale to Vy jste vůbec nevzal.

Jinak, kdysi jsem za tohle fórum s Bukim bojovala - protože když se ti lidé navzájem domlouvali na jiné stránce a naznačovali určitým lidem, že jejich chování není v souladu s platnými právními normami, tak jim to určití lidé zatrhli, za obecní peníze. Teď se ti určití lidé nedávno divili, když je jiní (konkrétní) lidé "koupali" v celostáním médiu - nebudu jmenovat, dosaďte si sám.

Kdyby ti "určití lidé" naslouchali, mohli si odpustit tu ostudu!

Jinak, jestli si to stále neuvědomujete, dala jsem Vám (díky autorům této stránky) tenkrát velkou možnost ukázat se jako osobnost Černošic, protože jsem ji ve Vás viděla.

Přeji hodně úspěchů v oblasti hudby

Helena Šebková

PS. Snažím se, celou dobu, o to, aby tahle stránka měla úroveň, protože je mi jasné, že když to bude, jako jiná diskusní fóra, jen přestřelka šílených ataků, tak bude vlastně zbytečná. Myslím, že se mi podařilo přispět svojí trochou k tomu, aby měla smysl, aby lidé na ní našli něco, co jim něco dá!!!! Když to nechápete, tak nemá dál smysl, abych to vysvělovala!!!

Pana Melese nehájím proto, že si "občas nevidí do huby", ale proto, že jeho příspěvky mívají OBSAH!

Howgh

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 17:19

Láďo, jednou jdeš s kůží na trh, tak se nediv a buď rád, že ti to solej jenom tady na netu. Nepřál bych ti zažít chvíle, kdy ti to napálej rovnou do obličeje třeba ve vlaku, nebo v sámošce. To je teprve soda.
Tak, a aby ta diskuze aspoň mezi námi nezanechala nějaké šmouhy - mám tě rád, na kytaru válíš nejlíp v širokém okolí, v klubiku máš pořád dveře otevřené a kdykoli si s tebou rád pokecám. Klidně i na téma "podepiš" (velký, ale skutečně velký smajlík)
Měj se, jo málem bych zapoměl, myslíš, že bych si mohl vyfotit tvoje boty? Mám v hlavě již delší dobu takový konceptík ...
M.s.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Vladimír Dvořák (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 18:14

Milá Heleno,
tak jinak, proč při Vaší obhajobě svobodného názoru v klidu netolerujete ten můj, a prosím pěkně, transparentně můj?
Jestli Vám vadí moje, a podotýkám slušné, reakce na svérázné anonymní poznámky o zastydlých onanistech, sračkách apod, jež naopak bráníte svobodou slova, kterou jsem já mimochodem nikdy nezpochybnil, dostává Vaše předsevzetí "Snažím se, celou dobu, o to, aby tahle stránka měla úroveň" poněkud bizarní rozměr.
Víte, že až na totální vyjímky nezasahuju do ostatních diskuzí, ale představte si scénář v opačném gardu - Michal Strejček organizuje Czechtek Na Višňovce a já mu budu ze své pozice rockového muzikanta kritizovat účinkující označovat je za sračkoidní zastydlé onanisty - myslíte si že jsem blázen? Proč bych to proboha dělal?
Jinak jsem zaznamenal už druhou Vaši zmínku o "uvědomění si velké možnosti, kterou jste mi (díky autorům této stránky) dala ukázat se jako osobnost Černošic".
O tuto prezentaci jsem já nijak neusiloval a Vy dobře víte, že veškeré aktivity v tomto směru šly od Vás směrem ke mě a ne naopak.
Protože je však pro Vás důležité mi ji opakovaně připomínat, rád bych Vás tentokrát já oslovil s tím, aby jste mě nahradila někým, kdo si to jistě zaslouží víc ...třeba jistým organizátorem Czechteků obdařeným svérázným humorem s poněkud obhroublými radami komukoli a o čemkoliv.
I přesto Vám i do budoucna přeji mír - s úctou Vladimír Dvořák

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 19:43

Víte co, já Vám to napíšu mejlem.

Jestli opravdu nestojíte o to, abyste reprezentoval část spektra osobností v Č, budu respektovat Vaše přání.

Opět jste vůbec nepochopil, oč mi šlo a jde.

Oslovila jsem tenkrát hodně lidí, chtěla jsem ukázat, že Černošice nejsou jen tím "kriminálním městem", jak ho nejednou ukazovali v TV a jinde.

Chtěla jsem, i na základě téhle webové stránky, ukázat lidem, že Černošice jsou plné úžasných lidí, kteří mají co říci. Vás jsem oslovila proto, protože jsem si cenila Vaší snahy něco v muzice dokázat, i když vím, že se živíte něčím jiným. O to víc mi to bylo sympatické.

Pan Meles, jak to vidím já, ale možná se mýlím, Vám chtěl říci, že ti mladí mohou dnes být úplně jinde a že hudba, kterou Vy milujete, jim třeba nemusí být tak blízká. Vidím to i na svých synech. Názorové střety o hudbě jsou v naší rodině časté.

Sama jsem se vždycky snažila, abych nikoho neurážela, abych se vyjadřovala pokud možno srozumitelně a slušně.

Ale Vy jste se prostě urazil a na to konto jste začal sám o těch "broucích Pytlících". Promiňte, ale já to vztáhla i na sebe, protože tohle fórum jsem pomáhala budovat a chci, aby fungovalo i nadále, protože dosud mělo smysl!!!!

Je mi líto, že nechcete pochopit, oč mi šlo a jde a už to dál nebudu rozebírat.

Napíšu Vám email a pokud mi potvrdíte, že opravdu chcete, abych Vás z těch osobností vyhodila, udělám to, žádný problém. Nebyla to výčitka, bylo to třeba upozornění pro ostatní, aby si to tam přečetli.

Tímto se omlouvám, že jsem Vás kdy obtěžovala, již se tak nestane!!!!

Mír přeji já Vám, budete ho potřebovat!!!

PS. Vy jste na základě jednoho útoku, několika expresívních slov, ohrozil moji snahu o zachování prostoru pro svobodu projevu, tak se nedivte, že se bráním. Vy se také bráníte! Máte na to právo, ale respektujte i ty ostatní. Jeden člověk Vás urazí a okamžitě házíte do pytle všechny, aniž víte celou historii tohoto fóra!!!

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 20:05

PS. Nechtěla jsem Vás samozřejmě poučovat, ale vysvětlit...

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Vladimír Dvořák (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 20:24

Milá Enzilo,
potvrzuji zájem o vymazání z ankety, jinou volbu po Vašem opakovaném připomenutí ani nemám... Je škoda, že jste se postavila jako melesův štít v této nešťastné diskuzi a přehlédla můj respekt k Vám - mj i proto, že se dokážete představit jménem a v argumetaci se obejdete bez vulgarizmů, za to Vám děkuji.
Mějte se hezky a užívejte sluníčka - září životodárněji než sebelepší monitor - s úctou Vladimír Dvořák

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: kuzmič (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 20:35

Tak koukám, že to " černošické stříbro " dalo festivalu sbohem? Co nám vyplní tu hodinovou díru? Přimlouvám se za to, aby to tam pan Dvořák rozbalil 2x60

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 20:38

Napsala jsem Vám email.
Má to všechno mnohem širší souvislosti, než si vůbec v této situaci dokážete představit, ale to Vám touto cestou nevysvětlím.

PS. Nepsala jsem sem proto, abych uspokojila svoje grafomanské ambice, ale ze zcela jiných pohnutek. Kdo mě nezná, tak to stejně nikdy nepochopí.

To "opakované připomenutí" neberu v této chvíli jako důvod, ale jako záminku...

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 21:43

Michale,
šmouhy bohužel nechala... ta diskuse, je mi to líto...

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 22:15

Škoda ... tak že bychom zkusili druhé kolo? Po téhle zkušenosti by mohlo dopadnout o něco lépe, jinak nám není pomoci. Nikomu. Takže:
[www.bigbeatoveduneni.cz]
M.S.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: kuzmič (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 22:45

Na koho se máme těšit místo Deliqentu ? Nebo se posune začátek ?

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 22:50

Kuzmiči, nic se nemění, nebo mi něco uniklo?
M.S.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 23:04

A propó, v programu to není napsáno, ale Láďa fesťák moderuje a to není ani momentální a již vůbec ne náhodná volba.Také jsme se domluvili, že bude mít vedle najatého také vlastního zvukaře, který kapelu zná a tudíž i zvuk by mohl být nadstandardně luxusní.
M.S.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 23:12

To me mrzi, ze letos nedorazim. Pane Strejcku, kdo je to FH?

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 23:20

False Hope, pro ty mám od chvíle, kdy jsem je loni v klubiku viděl poprvé srdeční slabost. Mladý kluci (cca 17 - 18 let) z Mokropes a Černošic. Hrozně fajn parta. Hrají asi rok, ale vždycky z nich jde takové nadšení, že mě všechny hudební poučky přestanou zajímat. Prostě jsou zábavní a mají svoje publikum, které se baví s nimi. Snažím se je podpořit, kde to jde, tak jim moc držím palce, aby tu velkou scénu ustáli. Myslím, že to bude poprvé, jako všechno a jestli na to jednou budou vzpomínat tak, nebo tak, určitě to nebude špatně. Teď už je to jenom na nich, šanci dostali.
[falsehope.snadno.eu]
Go FH Go!!!

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 23:40

Urcite to pro ne bude uzasny zazitek, hlavne jestli pred tim neco smotnou a sejde se tam kotel. Cetla jsem jejich texty a umim si predstavit, ze je to zbesilej vodvaz. punky smiley

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 23:43

Budou na BD i nejake souteze?

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 23:50

Jo, můj nejoblíbenější je ten o zvířatech, jak se pořád ptaj, jak dělá kráva a v refrénu se bučí, pak je tam snad nějaký prase a v refrému se chrochtá a při kaprovi se mlčí. Když hráli na Šiba Music, tak v porotě seděl Honza Tomek (rádio Beat) s Petrem Korálem (rock a Pop atd.), no prostě dva ostřílení matadoři, kteří mají naposloucháno fakt hodně. Schválně jsem je sledoval a byla to celkem prča, jak je hoši rozhodili a jak jim pak trochu trvalo nasadit "poker face".
Kotlík asi mít budou, zatím ho měli vždy.
M.S.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 23:51

O žádných soutěžích nevím, jaké byste si představovala?
M.s.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 05.07.2009 00:01

[www.youtube.com]

od 2:55 LOL

to vzhledem k tomu, co plati(lo?) o cernosickych holkach smiling smiley


ale to uz tady bylo, ne?


a co treba Cernosice have got talent? cena iPodecek?

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 05.07.2009 00:09

Jo trička už tady byla:
[www.cernosice.org]
ale nějak se to nesetkalo s morálním kreditem většiny populace. A taky v tom hrál svojí roli dost silnný lobbing některých pořadatelů. To bych tady ovšem nerad rozmazával (smajlík ze zadu).
Ceny, respektive soutěže asi letos nebudou, ale je to dobrý tip na příští ročník.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 05.07.2009 00:17

Snazite se delat kazde Duneni s nejakou jinou koncepci nebo je to ciste o bigbitu a srande?

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 05.07.2009 00:37

Tohle je asi ta nejdůležitější otázka. Dunění jsem převzal jako regionální festival, který pořádá firma vyrábějící "kejsy" a futrály na hudební nástroje. To má svojí logiku.
Z výběru kapel mi ovšem bylo jasné, že jeden blok je vždy pro místní, ale co se týče zbytku, volba, a to říkám zcela upřímně, byla od pasu. Tedy na co jsou peníze a zároveň co by mohlo tzv. táhnout. Tohle nemám rád, s tím neumím pracovat. Asi jste si všimla i v jiných diskuzích, že neustále omílám slovo koncepce. A nějaká jasně stanovená koncepce dle mého názoru (a nechci aby to vypadalo, že kopu do vlastí branky) je nutná. Trochu jsme to letos přetlačili směrem jednak k mladším kapelám a také ke kapelám, na které se dá tzv. hopsat. Zároveň jsme se vykašlali na zaběhnutý tzv. "hvězdný model", který jede většina fesťáků a vsadili na kapely, které nejsou až tak známé. V tom je velké riziko, protože lidi chtějí právě ta známá jména. Stejně to pořád není ono a o koncepci se stále mluvit nedá. Někde na zažátku této diskuze jsem se k tomu už vyjádřil v tom smyslu, že pro příští ročním chci rozhodně jasnou koncepci a to nejenom v dramaturgii, ale i v přípravě. Dělat to ve dvou je holé šílenství a hlavně máte kapacitní limity.
Takže, když už jsme se k tomu dostali, rád si od kohokoli poslechnu jakékoli tipy na koncepci příštího ročníku. Osobně bych preferoval právě odklon od veteránů k nižší generační rovině, současnější zvuk (definici bych prosil na příkladech, slova se neosvědčila) a multižánrovost.
M.S.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: kuzmič (IP zapsáno)
Datum: 05.07.2009 20:36

na stránkách Deliqentu je napsáno,že na BD nevystoupí

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 05.07.2009 22:13

To je tam napsáno už přes měsíc, když ještě nebylo v kapele jasno. Mám od Lukáše (bubeník) zhruba tři týdny zpět potvrzeno, že kapela vystoupí. Požádal jsem je zároveň, aby stáhli z webu tuto informaci. Naposledy právě teď.
S pozdravem M.S.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Michal Strejcek (05.07.2009 22:14)

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 05.07.2009 23:23

Multizanrovost v hudbe nebo multizanrovost festivalu jako kulturni udalosti? Jinymi slovy big beat i fusion nebo hudba i tanec a poezie?

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 05.07.2009 23:51

Jako základ bigbeat fusion. Budeme znovu na začátku a nechci přepálit start, abychom vydrželi s dechem. Zkušenost z JAZZU, každý ročník trochu posunujeme a je to zvládnutelné.
M.S.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 06.07.2009 13:03

to pan Dvořák:

Na Vaši žádost budou Vaše odpovědi z "ankety" pod záložkou Otázky a odpovědi staženy. Jen prosím o maličké posečkání, než se k tomu při svém zaneprázdnění dostane můj muž - tuto záložku totiž softwarově obstarával on ve spolupráci s Michalem.


to ostatní diskutující:

Jinak je tato webová stránka, jak je známo, dílem dvou autorů, kteří, jak jsem to já osobně pochopila, ji vyrobili ve svém volném čase s cílem ukázat Černošice jiným způsobem než je ten oficiální. Já osobně jsem jí byla a jsem stále nadšena, protože to považuji za přínosné pro obyvatele Černošic a pro jejich image.

Co se týká samotné ankety Otázky a odpovědi. Necháme ji tam ještě přes prázdniny a poté ji s největší pravděpodobností stáhneme celou. Ne kvůli panu Dvořákovi, ale proto, že bude před volbami a já bych nechtěla, aby moje snaha o občanský a lidský pohled na obyvatele Černošic byla (nebo mohla být) vnímána nějak politicky.

To nikdy nebylo mým záměrem.

Tímto děkuji všem, kteří mi pomohli tuto myšlenku uvést do reálu.

Kdo se tam ještě nepodíval, má poslední možnost. Není to přehlídka "celebrit", ale lidí, lidí, kteří mají svůj život, svůj pohled na svět a dění v něm, a přesto v něm žijí, tvoří a mají ho rádi. (až na Bukiho, bohužel, ale ten by se mnou asi souhlasil)

Je mi samozřejmě líto, že se mi nepodařilo "získat více lidí", protože jak jsem zjistila, tak je v Č. mnohem více těch, jejichž pohledy by mohly být přínosem pro ostatní. Ale důležité vlastně bylo něco jiného. Co, to čtenář pochopí sám...

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 06.07.2009 14:04

Kopretinko, něco k té koncepci - asi před měsícem jsem napsal takovou anonci do regionálních novin. Tak abyste o nic nepřišla:

Černošické bigbeatové dunění 2009

Generační výpověď bez velkých gest a tesaných myšlenek – není právě tohle ta správná cesta ven z nudy současného showbusinessu? Není právě tohle postoj, který nostalgické rockové tatíky tak irituje a naopak jejich syny a dcery tak moc baví? Odpověď se hledá skutečně těžko, ale kdo nehledá, nic také nenajde.

Park Berounka v Černošicích se letošní léto rozduní již po šesté. Nechte se unášet na vlnách rocku, ska, latin, funky, reggae, punk, core a mnoha dalších multižánrových fúzí, které jistě žádného návštěvníka Open Air hudebního festivalu v Černošicích u Prahy nenechají zcela v klidu.
Letošní ročník je dalším koncepčním posunem dramaturgie festivalu od rockových „dinosaurů“, k mladým „ještěrkám“, jejichž drápky jsou již několik let bezpečně zaťaty v klubové scéně a mlsné jazýčky stále žádostivěji začínají olizovat i velké letní amfiteátry. Co na tom, že jejich klipy neběží v televizi a CD se neprodávají po milionech kusů. Generace „bez hrdinů“ si z toho moc těžkou hlavu nedělá. Svou produkci naopak soustředí do maximálního nasazení bez jakýchkoli dalších kalkulací, kromě jediné – měrou vrchovatou pobavit publikum a být přitom v pohodě. Že to zároveň nejsou žádní outsiders, o tom svědčí stovky úspěšných koncertů, které mají odehrány napříč celou republikou.
To vše zarámováno ostřílenými rockovými matadory Kurtizány z 25. Avenue na straně jedné a pravověrnými „Ozzáky“ v podobě supící „Lokotky“, nebo černošických Deliqentů na straně druhé, je tím pravým doporučením pro milovníky energií nabité hudební produkce, ze které vám bude v hlavě zaručeně dunět ještě druhý den.
Mgr. Michal Strejček

Místo konání: Park Berounka, Černošice
Datum Konání: sobota 11. července 2009
Vstupné: 200,- Kč na místě
170,- Kč předprodej v Clubu Kino v Černošicích, nebo Plynbouda v Dobřichovicích
Program:
14:00 – 15:00 / Z davu - vítěz Šiba Music Chance
15:00 – 16:00 / Deliqent
16:00 – 17:00 / Lokomotiva Planet
17:00 – 18:00 / Timudej
18:00 – 19:00 / Banditos
19:00 – 20:00 / Trio de Janeiro
20:00 – 21:00 / Discoballs
21:00 – 22:00 / No Heroes
22:00 – 23:00 / Kurtizány z 25. Avenue
23:00 – 24:00 / False Hope

Stránky: www.bigbeatoveduneni.cz
Náš Region - červen 2009

Jdi na stránku: Předchozí123456789Následující
Aktuální stránka: 5 z 9


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.