cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí1234Následující
Aktuální stránka: 3 z 4
Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 03.03.2010 21:01

Pane Klonfare :-), uz jsme se spolu o tom zde jednou bavili, ze ? :-) Nevim odkud berete, ze aktivita vyasfaltovat (vasi) soukromou cast u bytovek byla prave od "Dalmatinu" :-). Ale je to proste lez. Rekonstrukce Karlicke, tak jako rekonstrukce Mokropeske, Slunecne, a mnoha dalsich (vcetne podminek), byla planovana podstatne drive, nez Dalmatini vubec vznikli, a nez vubec jeste sedeli vsichni 3 pohromade v rade mesta. Tvrdosijne odmitani zakladnich argumentu a historie, a snaha to za kazdou cenu hodit jako umysl na soucasny urad a soucasne vedeni mesta si opravdu zaslouzi oznaceni "chude duchem". Nerikam to zde jako urazku ani vas ani bytovkaru. Chyby se proste stavaji, a ja neverim, ze by mesto slo do toho vyasfaltovat soukromy pozemek s rizikem naslednych sporu a naschvalu. Vy tvrdite opak, ale z historie je zrejme, ze o zadnou zlovuli soucasneho vedeni mesta proste jit nemohlo a neslo (a dukaz opaku zadny neexistuje). Ze jste nedokazali najit shodu, to se proste taky stava, ale to taky neni JEN vina mesta a uradu ;-) :-)

V cele kauze se z meho pohledu stala chyba na obou stranach, jako jeden z majitelu bytovek jste prosazoval sve reseni, mesto taky sve, neshodli jste se, mate tam kvetinac a tankodrom :-). Co dodat. Kdo co chtel to ma. Sousede maji asfalt, vy kvetinac. Stredni dopadne pravdepodobne dosti stejne...

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: Tomáš Hlaváček (IP zapsáno)
Datum: 03.03.2010 21:27

Pane Strejčku,

na kauzu Dalmatin mám celkem jasný názor již několik měsíců a veškeré informace, které mě k tomuto závěru vedly, jsou zcela legální.

Tomáš Hlaváček

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 03.03.2010 21:56

V tom případě prosím zveřejněte všechny informace, jejichž zprostředkování mi nabízel pan Kořínek.
M.S.

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 03.03.2010 23:15

Pane Hlaváčku, než si rozmyslíte odpověď, měl bych na Věci veřejné ještě jednu otázku.
Při setkání s panem Kořínkem se mě pan zastupitel také vyptával na to, co se děje kolem Club Kina. Stručně jsem mu popsal situaci včetně toho, že Club Kino každý rok žádá o grantovou podporu mimo kraj i město a že od města jsme v minulém roce dostali cca 200.000,- Kč. Dále jsem mu popsal náš finanční výhled, kde opakovaně očekáváme roční finanční propad v produkci cca 100.000,- Kč oproti vyrovnanému stavu. Na to mi pan Kořínek sdělil, že by neměl problém podpořit dorovnání tohoto propadu z financí města. S díky jsem odmítl a řekl mu, že pokud něco takového navrne, je to jen a jen jeho věc, já se tak jako tak zdržím hlasování o rozpočtu z důvodu střetu zájmů.
Protože Vás stále považuji za nejschopnějšího z Věcí veřejných, otázku která mně v tu chvíli vytanula na mysli (těsně před tím jsme měli rozhovor o pozemkách pod školou a panu Moravcovi) si jistě dokážete položit sám.
Můžete mi prosím nějak objektivně potvrdit, že šlo o zcela nezištný návrh?
Díky za všechny odpovědi na otázky, které zde vrším.
S pozdravem M.S.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Michal Strejcek (04.03.2010 00:00)

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: Tomáš Hlaváček (IP zapsáno)
Datum: 04.03.2010 09:26

Pane Strejčku,

v prvé řadě už nějaký čas nejsme Věci veřejné, s touto politickou stranou již nemáme nic společného. Věci černošické prosím.

K Vašim otázkám. Já sám informace, o kterých jste mluvil s panem Kořínkem, nemám, takže je těžko mohu zveřejnit. Pan Kořínek, pokud mohu mluvit za něj, je na tom podobně. To není naše volba, nejsou to naše informace. Pan Kořínek Vám pouze nabídl k těm informacím přístup, Vy jste to odmítl. Vaše rozhodnutí. Vše ostatní k tomu bylo již řešeno.

A k Vaší druhé otázce. Pane Strejčku, opravdu jsem nečekal, že se dokážete snížit na takovou úroveň. Jistě Vám k tomu kolega Kořínek napíše svůj komentář sám. Chápu dobře, že tady pana Kořínka obviňuje z jakési skryté nabídky úplatku??? Protože vyjádřil názor, že by město mohlo nějakým způsobem podporovat kulturní program v Club Kinu??? Pane Strejčku, velmi Vám doporučuji vzít si pár dní dovolenou a jet někam do lázní. Těmito otázkami rychle ztrácíte veškeré zbytky respektu, který k Vám zatím chovám. Nic víc publikovatelného Vám tomu tady napsat nemohu.

Tomáš Hlaváček

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 04.03.2010 09:53

:-)
Pane Hlavacku, tema podpora kultury se me opravdu netyka. Ale pokud VC mysli podporu kultury v Club kinu vazne, neni preci problem to sdelit otevrene a otevrene takovou podporu vyslovit rekneme v oteverenem dopise panu Strejckovi, no ne ?? :-) Treba zverejnit takovy otevreny dopis/nabidku na strankach VC.

Soukrome nabidky "v tichosti" pusobi ponekud zvlastne a vubec se nedivim, ze "nevoni" nejen me ;-). Pokud by jste to cinili VEREJNE, jak jste meli ve svem nazvu, a jak svuj pristup propagujete s "cistyma rukama", pak by k tomu neslo rici ani popel, a neverim, ze by pan Strejcek pak mel "najezenou reakci" :-).

Tot muj skromny pohled na "soukrome schuzky a 'nabidky' k cemukoliv"

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 04.03.2010 09:53

Pane Hlaváčku, Věci veřejné, nebo černošické je naprosto jedno, protože jak jste sami uvedli "Věci černošické aneb: nové jméno – stejný obsah" Pokud Vám jde pouze o jméno pak ovšem respektuji Vaší prosbu.
K čemu se kdo snížil bychom se mohli dostat přes odpověď, které se mi stále nedostává.
S pozdravem M.S.

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: Tomáš Hlaváček (IP zapsáno)
Datum: 04.03.2010 10:00

Pánové (pane Strejčku a Tomme),

po této zkušenosti mám dojem, že s panem Strejčkem se bez dalších svědků již nikdo nebude chtít sám scházet... Já sám jsem tam nebyl, ale z reprodukce pana Kořínka to chápu jako běžný rozhovor o financování Club Kina, v rámci něhož pal tento názor. Jistě není problém to zveřejnit, ale zatím není přesně co, žádný konkrétní návrh zatím neexistuje. Byla o něm vedena diskuze, to je vše.

Pane Strejčku, na Vaše otázky jsem Vám odpověděl, čeho se Vám "stále nedostává"?

Tomáš Hlaváček

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 04.03.2010 10:04

" ... prosím zveřejněte všechny informace, jejichž zprostředkování mi nabízel pan Kořínek. "
M.S.

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: Tomáš Hlaváček (IP zapsáno)
Datum: 04.03.2010 10:07

Mimochodem, pane Strejčku,

dostal jste od pana Kořínka souhlas s podrobným zveřejněním obsahu diskuze Vaší soukromé schůzky?

Pokud si dobře pamatuji, před časem jsem si vyměnili řadu emailu na téma souvislosti lokality 5. května a pod školou. Z nich vyplynuly některé Vaše velmi zajímavé pohledy na věc, např. Vaše přesvědčení, že ty dvě lokality spolu vůbec nesouvisí. Tehdy jste mě velmi důrazně žádal, abych cokoliv z této korespondence nezveřejňoval, že prý to je korespondence soukromá. Já byl natolik slušný, že jsem to respektoval, ačkoliv jsme v dalším čísle našeho zpravodaje k tomuto tématu otiskli dlouhý článek a o Váš názor jsme tam stáli.

Proč se sám nechováte k Vaší soukromé schůzce s panem Kořínkem se stejnou slušností, jakou žádáte ode mě??

Tomáš Hlaváček

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: Tomáš Hlaváček (IP zapsáno)
Datum: 04.03.2010 10:10

Na toto jsem Vám již odpovídal... to nejsou naše informace, ani je sami nemáme k dispozici, takže zveřejnit je nemůžeme.

Tomáš Hlaváček

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: Filip Kořínek (IP zapsáno)
Datum: 04.03.2010 10:23

Pane Strejčku, opakovaně a aktivně (a doložitelně) jsem v minulosti usiloval o to, aby v Centru Vráž město mělo kulturní sál srovnatelné velikosti jako ve zbořeném Kult. středisku. (Zastupitelstvo i rada to ale nakonec poslaly k ledu, přestože mezitím to investor již po našem prvotním nadšeném souhlasu naprojektoval, a později i postavil.) Stejně tak považuji za velice potřebné, aby dále fungoval Club Kino, který považuji svým způsobem - kvalitou programu i zajímavým interiérem - za jedinečný a úspěšný projekt. Moje podpora kultuře v Černošicích je tedy dlouhodobá záležitost. Bojím se, aby se Club nezavřel, proto jsem se na něj ptal. A aby bylo jasno, co se týče té Vaší absurdní narážky - já si Váš hlas, ani hlas nikoho jiného, rozhodně kupovat nehodlám a nepotřebuji. Politické obchody jsou mi silně proti srsti. Jakékoliv.

Tohle fórum je ve Vašem podání opravdu trochu úchylné. Vytáhnete na mne jednu věc a když Vám na ní uspokojivě odpovím, vytáhnete další, a znovu a znovu. To vše přes to, že Vás žádám, abyste mne tu neoprávněně neočerňoval, protože se tady nechci hájit - opravdu na tomto fóru nechci trávit svůj čas, a reagovat na nepodložené urážky jen proto, aby snad ticho neznamenalo, že jste se trefil. Považuji za neslušné, že jednostranně ventilujete a zaujatým způsobem zkreslujete obsah naší schůzky, která měla být jen a pouze schůzkou dvou kolegů ze zastupitelstva. Prosím, už toho opravdu nechte.

A ještě něco ostatním - víte, my (Tomáš Hlaváček, já, další ve VČ) opravdu nechceme dělat politiku, ale prostě jsme se rozhodli věnovat část svého času a svých schopností na to, aby se snad podařilo změnit některé věci, které považujeme ve městě za nedobré. O co budeme usilovat, jsme řekli předem, a naše schopnost tak činit je přesně dána počtem hlasů, které jsme získali. To je fér. Byli bychom spokojenější mimo politiku, ale narozdíl od pasivních nadávačů zvenku jsme se rozhodli to zkusit zevnitř. Připadá mi nefér, když tady anonymové kritizují horem dolem úplně všechno a všechny. Já dávám všanc svůj čas a své jméno. Raději o své práci zastupitele, kterou dělám zdarma, v naivní víře ve smysl nezištné práce pro svoji obec a z morální povinnosti vůči těm, kteří nás zvolili, a na úkor své rodiny a své firmy, diskutuji s lidmi, kteří se aspoň představí, a aspoň náznakem uznají, že si naší práce váží - třeba více než u těch zastupitelů, o kterých ani nikdy nikdo neslyšel. Chovat se podle pravidla "kdo nic nedělá nic nezkazí" je přizdisráčské a nikam to nevede. Čistě formálně by k naplnění našich zastupitelských povinností stačilo jednou za 2-3 měsíce na jeden večer zajít na zasedání zastupitelstva. Dobrovolně tomu věnujeme mnohem více času (já tak 1-2 hodiny denně). Měli byste to trochu odlišovat od zaměstnanců úřadu, kteří jsou za to placení a odvádět práci pro město je jejich povinností. Jestli to my děláme tak špatně, jistě se to ve volbách projeví, a to je taky fér.

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 04.03.2010 10:37

Pánové, ohledně Club Kina je tedy jasno.
A teď bych tedy prosil ty informace, které jak tvrdíte jsou pro Vaše rozhodování o územním plámu podstatné a jejichž zprostředkování mi pan Kořínek nabídl.
M.S.

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: Tomáš Hlaváček (IP zapsáno)
Datum: 04.03.2010 10:40

Pane Strejčku,

Napíšu Vám to tedy potřetí: nejsou to naše informace, nemáme je sami k dispozici.

A prosím také o Vaší odpověď na otázku výše (10:07).

Tomáš Hlaváček

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 04.03.2010 10:51

:-)
OK, pane Korinku.

Zasluhy za snahu vam samozrejme nikdo nebere. Mozna ze nevidite tak daleko do historie (nevim...), ale ja si jeste dobre pamatuju na styl pani Gottelove pri jejim "angazovani se" v komisich a v ruznych problemech i "problemech" obce jeste drive, nez VV a tedy i VC vubec vznikly. Tehdy pro obec bylo ochotno delat pomerne dost lidi zcela zadarmo i bez politickeho mandatu (a tedy bez realne moci). A nebyli to zadni "prizdisraci". Davali zdarma obci sve znalosti a zkusenosti, ve svem volnem case, take ne ukor svych rodin. Presto jiz tuto pomoc obci nenabizeji. Tehdy se do nich totiz navazel take kde kdo, kde kdo je bezduvodne ocernoval, a jako hlavni "agitator" toho cerneni (a neschopnosti se vecne a v klidu dohodnout na kompromisu) byla prave pani Gottelova :-) (se svym odmitavym kroucenim hlavou, a neustalym ne ne ne), a sveho casu zhusta i pan Strejcek ve svem 25228

Uverit tedy VC, nejen vam osobne, ze jste zmenili tento styl, to je minimalne pro me opravdu tezka vec. Clanky, ktere ctu dal ve zpravodaji a zpusob jednani VC ktery jsem videl na kazdem zastupitelstvu jehoz jsem se ucastnil mi bohuzel dava dohromady, ze ke zmene k lepsimu nedoslo. Nez tedy budete obvinovat okoli, ze je vuci vam neopravnene kriticke, zkuste se podivat do historie, na jakych zakladech stoji VV a VC prave v Cernosicich.

A aby bylo jasno za mne. Nekritizuji snahu kohokoliv zmenit neco k lepsimu. Kritizuji ten zpusob. A pokud vezmu zpusob VC pri zverejnovani faktu v kauze pod skolou, ocernovani pana Strejcka i majitelu tech pozemku, tak bohuzel musim konstatovat, ze za tech cca poslednich 8 let se ve zpusobech zastupcu VC vedenych pani Gottelovou nezmenilo prakticky nic. A pak se neni cemu divit, ze ve vedeni mesta uz misto slusnych lidi vydrzi jen skupina "s hrosi kuzi...". Ci je to vina a kdo na tomhle stavu ma jaky podil necht si kazdy doplni sam...

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 04.03.2010 11:03

Pane Hlaváčku, aby bylo zcela jasno oč mi běží. Jako zastupitel pověřený zastupitelstvem města k jednání s vlastníky nemovitostí dotčených změnou ÚP jsem zastupitelstvu odpovědný za dohodnuté podmínky změny ÚP. Pokud oznámíte, že máte k dispozici informace, které jsou zásadní překážkou pro to, abyste tuto změnu podpořili, pak se tedy ptám, jaké informace máte. Ptám se stále dokola, protože na jednu stranu tvrdíte, že máte zásadní informace, ale na stranu druhou tvrdíte, že je nemůžete zveřejnit, protože je vlastně nemáte.
Nejde mi o to s Vámi vybojovat svatou válku "o pravdě a cti", jde mi o to že z pověření zastupitelstva musím zastupitelstvu předložit dohodu, kterou mohu také obhájit. Těžko budu něco obhajovat tím, že budu tvrdit, že mám informace, které celou věc zpochybňují a zároveň nebudu schopen je předložit. Jakkoli se Vám to může zdát neslušné, nemohu jinak.
S pozdravem M.S.

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 04.03.2010 11:12

"informace nemame k dispozici" znamena, pane Hlavacku, ze ty informace nemate nebo je mate, ale nemate opravneni s nimi z nejakych duvodu disponovat?

Vaše Kopretinka

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: Tomáš Hlaváček (IP zapsáno)
Datum: 04.03.2010 11:25

Pane Strejčku a Kopretinko,

ty informace fyzicky nemáme. Jak bylo řečeno, jsou k dispozici u pana Moravce.

Nepřekrucujte naše tvrzení, pane Strejčku. Pan Kořínek Vám nabídl schůzku, kde byste měl možnost se s těmi informacemi seznámit. Vy jste to odmítl. My sami ty informace nemáme v držení a zveřejnit je tedy nemůžeme. Taková jsou fakta.

A znovu se připomínám se svojí otázkou z 10:07...

Tomáš Hlaváček

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 04.03.2010 11:28

O.K. V tom případě se obrátím ofic cestou na pana Moravce.
S pozdravem M.S.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Michal Strejcek (04.03.2010 11:29)

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 04.03.2010 12:05

fyzicke informace - to ve zdejsim kontextu zni jako kompromitujici materialy na nekoho nepohodlneho.. pohodlne se usadme, drama zacina smiling smiley

Vaše Kopretinka

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 04.03.2010 12:18

samozrejme si delam legraci. Veci Cernosicke by se k necemu takovemu jiste nepropujcili.. bude to nejspis neco jako projekt nove skolky nebo neco jinak verejne prospesneho.

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 04.03.2010 13:41

Takže, dopis tohoto znění zítra odesílám panu Moravcovi.

Věc:
Žádost o informace

Vážený pane Moravče, jako zastupitel města Černošice a zároveň zastupitel pověřený zastupitelstvem města Černošice jednáním s vlastníky nemovitostí dotčených projednávanou změnou Územního plánu si Vás na základě sdělení pana zastupitele Ing. Tomáše Hlaváčka a pana zastupitele Mgr. Filipa Kořínka o tom, že disponujete informacemi, které mají zásadní vliv na rozhodnutí zastupitelů města Černošice o přijetí, či nepřijetí v současné době projednávané změny ÚP dovoluji požádat o předání všech informací týkajících se projednávané změny Územního plánu.

Veškeré informace mi po dohodě můžete předat buďto osobně na MěÚ Černošice, prostřednictvím podatelny MěÚ Černošice, nebo prostřednictvím rady města Černošice, případně na jakémkoli zasedání zastupitelstva města Černošice.

Předem děkuji za kladné vyřízení žádosti,
S pozdravem Mgr. Michal Strejček – zastupitel města Černošice

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: Tomáš Hlaváček (IP zapsáno)
Datum: 04.03.2010 13:56

Pane Strejčku,

v této souvislosti by mě opravdu zajímal Váš názor na zveřejňování informací ze soukromých schůzek nebo soukromé korespondence (svůj dotaz z 10:07 tímto urguji počtvrté a naposledy). Pokud to považujete za běžný a správný postup, pak se ani já necítím nadále vázán Vaší pár měsíců starou "důraznou žádostí" o nezveřejňování toho, co jste mi poslal emailem ohledně lokality pod školou, a budu s těmito informacemi dále nakládat dle svého uvážení.

S pozdravem

Tomáš Hlaváček

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 04.03.2010 15:11

Pane Hlaváčku, možná to není celé, ale korespondence, kde jsem Vás žádal, aby jste nic bez mého souhlasu nezveřejňovali ve vašem zpravodaji je zde. Dopis panu Moravcovi jsem odeslal, myslím že nastal čas počkat na odpověď:

Oprava:
... a mé autorizace. Zvláště pak si nepřeji,
aby bylo zveřejněno cokoli ...
Děkuji za pochopení, myslím že postačí, když ve zpravodaji VV
budete celkem logicky prezentovat názory VV. O prezentaci názorů
mých, potažmo VPM máme jinou představu.
M.S.

----- PŮVODNÍ ZPRÁVA -----
Od: "Hlavacek,Tomas" <thlavacek@prague.whitecase.com>
Komu: artart@volny.cz
Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: skola
Datum: 22.1.2010 - 17:52:17

> Pane Strejčku,
>
> mluvíme o možnosti č. 1, problém je v tom, že
> na stole je zřejmě varianta č.
> 3, kdy vlastníkům dovolíme stavět a (skoro) nic
> za to město nedostane. Pokud
> má něco dostat, musí to dostat hned a ne někdy
> v budoucnosti při schvalování
> regulačních plánů, jak jste mi psal. A vzhledem
> k tomu, že se jedná o stejné
> vlastníky a stejně vymezené plochy, očekával bych
> principielně stejné řešení
> jako pod školou, tzn. poměrově stejně velké plochy,
> které město získá. Ale to
> už jsem Vám několikrát psal. Anebo za to nic nedostaneme
> proto, že jsou obě
> dvě lokality fakticky propojeny, a změna na nám.
> 5. května je fakticky cenou
> za darování pozemků pod školou. Ale to Vy popíráte.
>
>
> Není pravda, že jste byl v našem zpravodaji vyobrazen
> jako účastník kauzy
> Dalmatin. To z ničeho přímo nevyplývalo a byla
> a je to pouze Vaše mylná
> interpretace (anebo mi pošlete citaci, ze které to
> vyplývá, já to tam zcela
> upřímně nikde nevidím). Jak dobře víte, navíc
> jsme Vám na Vaši žádost v
> dalším čísle otiskli ujištění, že skutečně
> jste v zájmu Dalmatina
> nevyjednával. Nechápu tedy, v čem jsme se zrovna
> vůči Vám chovali
> nedůvěryhodně. Navíc, pokud vidíte nebezpečí,
> že se tyto domnělé praktiky
> budou opakovat, tak to se samozřejmě čistě teoreticky
> může stát bez ohledu na
> to, zda tam bude otištěn Váš článek nebo ne,
> že ano. Já se právě snažím o to,
> aby obě strany měly možnost prezentovat svůj názor
> - věcně, objektivně. V
> Informačních listech to pochopitelně nejde. Pokud
> nemáte obavy si za svými
> názory stát a zveřejnit je, pak nechápu, čeho
> se bojíte. Názor jedné strany,
> vedle toho názor druhé strany jako v jakémkoliv
> běžné tiskovině. Na rozdíl od
> Informačních listů navíc nic necenzurujeme. Já
> to nechci politizovat, jde mi
> o věcnou prezentaci argumentů a pokud to neuděláte
> Vy, Vaše důvody budu nucen
> nějak shrnout a interpretovat sám s tím, že Vy
> jste to odmítl, což nepovažuji
> za ideální řešení. Jako pověřený zastupitel
> byste přeci měl nějakým způsobem
> prezentovat výsledky svojí práce a vysvětlit důvody,
> proč je to nakresleno
> tak, jak to je. To jste nějakým způsobem učinil
> v těchto asi deseti emailech,
> které jsme si vyměnili a nevidím důvod to tajit,
> naopak to považuji za
> informaci, která by zveřejněna být měla. A považuji
> za korektnější, když to
> jako autor sepíšete sám. Ale přemlouvat Vás nebudu,
> je to samozřejmě Vaše
> volba.
>
> S pozdravem T.H.
>
> -----Original Message-----
> From: artart@volny.cz [mailto:artart@volny.cz]
> Sent: Friday, January 22, 2010 4:47 PM
> To: Hlavacek,Tomas
> Subject: Re: RE: RE: RE: RE: RE: skola
>
> Pane Hlaváčku, nám. 5. května se zablokovalo proto,
> že vlastníci
> před sedmi lety nepřistoupili na podmínky města.
> Jinými slovy,
> nebyli ochotni investovat do veřejného vybavení
> (park, školka, nějaké
> služby atd.). Tento stav se dá odblokovat dvěma
> způsoby, 1.- umožníme
> vlastníkům bytovou výstavbu a oni nechají část
> pozemků na VV
> (nejspíše nějaká volná parková plocha, nebo dětské
> hřiště),
> nebo od nich pozemky koupíme. Jinou cestu neznám.
> Nevím kde jste
> vzal informaci, že tomu tak nebude.
> O mediální přetahovanou na stránkách vašeho časopisu
> nemám zájem,
> protože se jedná o tiskovinu čistě stranickou,
> obsahově závislou
> pouze na vůli VV, v neposlední řadě pro mně nedůvěryhodnou.
> A
> to především proto, že již jednou jsem byl na
> stránkách časopisu
> VV nepravdivě vyobrazen jako účastník kauzy Dalmatin.
> Nemám tudíž
> zájem se nadále podrobovat nebezpečí, že se podobné
> praktiky ze
> strany VV nebudou opakovat.
> S pozdravem M.S.
>
> ----- PŮVODNÍ ZPRÁVA -----
> Od: "Hlavacek,Tomas" <thlavacek@prague.whitecase.com>
> Komu: artart@volny.cz
> Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: skola
> Datum: 22.1.2010 - 11:42:58
>
> > Mám v této souvislosti jeden návrh. Jelikož toto
> > považujeme za dosti zásadní
> > téma, v příštím zpravodaji k tomu chceme otisknout
> > > nějaký komentář. Nabízím
> > Vám, jako pověřenému zastupiteli, abyste zformuloval
> > > svůj pohled, který změnu
> > bude obhajovat a vysvětlovat. Vyšly by pak vedle
> > sebe dva články, jeden pro,
> > druhý proti. Vyváženě, ať si pak každý udělá
> > závěr sám.
> >
> > Měl byste o to zájem? Pokud ano, bylo by třeba
> > to
> > > dát dohromady začátkem
> > příštího týdne.
> >
> > S pozdravem
> > TH
> >
> > -----Original Message-----
> > From: Hlavacek,Tomas
> > Sent: Friday, January 22, 2010 9:14 AM
> > To: artart@volny.cz
> > Subject: RE: RE: RE: RE: RE: skola
> >
> > Pane Strejčku,
> >
> > dostáváme se v naší diskuzi do kruhu, je asi čas
> > to ukončit. Ptáte se mne na
> > věci, které jsem Vám již několikrát napsal.
> >
> > Návrh vlastníků přeci nikdy není sám o sobě
> > důvodem pro změnu. Spoustu návrhů
> > vlastníků z různých lokalit město pochopitelně
> > odmítá. Stejně jako na náměstí
> > 5. května v posledních několika letech. A teď
> > najednou
> > > otočka v postoji
> > města, vlastníci navrhnou změnu a město souhlasně
> > > kývne - když jste si to
> > milí vlastníci navrhli, rádi vám to změníme,
> > plot se nám nelíbí, jsme vlastně
> > hlupáci, že jsme si to neuvědomili dříve, veřejné
> > > plochy podle územního plánu
> > nepotřebujeme, pojďme tam nasázet rodinné domy.
> > A nic za to pro město
> > nechceme, teď Vám to všechno změníme a někdy
> > v budoucnosti se možná
> > domluvíme, jestli kousek v rohu vyčleníte třeba
> > a parčík. Anebo nedomluvíme a
> > nebude ani ten. Považuji Vás pane Strejčku za
> > inteligentního
> > > a schopného
> > člověka, naopak považuji skoro za urážku, že
> > se zřejmě zcela vážně snažíte,
> > abych této historce věřil.
> >
> > Město má katastrofální nedostatek ploch veřejného
> > > vybavení. To považuji za
> > nad slunce jasné a všemi zastupiteli tak vnímané.
> > > Mimo jiné jsme to
> > konstatovali v našem strategickém plánu, který
> > jsme na zastupitelstvu
> > jednomyslně schválili. Tady se zcela evidentně
> > nabízí
> > > otázka, proč za změnu
> > plochy na náměstí 5. května město část pozemků
> > pro veřejné plochy nedostane.
> > Několikrát jsem se ptal, proč tady postupujeme
> > jinak,
> > > než pod školou, odpověď
> > jsem zatím neslyšel. Pro získané pozemky by město
> > > nepochybně vhodné využití v
> > rámci veřejně prospěšných staveb našlo, to je
> > to poslední, ať už na náměstí
> > 5. května, anebo, což by dle mého názoru bylo
> > vhodnější,
> > > pod školou -
> > vlastníci pozemků jsou (téměř) shodní.
> >
> > Vámi preferovaným přístupem by nikde žádná
> > veřejně
> > > prospěšná plocha ani
> > nemohla vzniknout. Nebudeme vlastníky tlačit ke
> > zdi,
> > > to nebylo čestné a
> > pionýrské, raději jim vše změníme na čisté
> > bydlení. Přestaňme prosím hrát
> > tuto hru, to asi nemáme ani jeden za potřebí, za
> > změnou stojí zřejmě jiné
> > důvody, o kterým nelze nahlas mluvit. No uvidíme,
> > > je škoda, že se nebude
> > možné k jednotlivým lokalitám samostatně vyjádřit
> > > v zastupitelstvu a hlasovat
> > o nich, takto celkem reálně hrozí, že z celého
> > územního plánu nebude nic. Což
> > by asi nakonec taková škoda nebyla, ten stávající
> > > platí do konce roku 2015,
> > takže času na přípravu máme dost a ten stávající
> > spěch, kdy se tam spousta
> > změn připravuje potichu bez možnosti zastupitelstva
> > > to nějak ovlivnit nebo
> > nasměrovat, z toho dělá zbytečný zmatek.
> >
> > Nechme to být, vše už bylo řešeno. Přeji hezký
> > den
> > >
> > TH
> >
> >
> > -----Original Message-----
> > From: artart@volny.cz [mailto:artart@volny.cz]
> > Sent: Friday, January 22, 2010 8:44 AM
> > To: Hlavacek,Tomas
> > Subject: Re: RE: RE: RE: RE: skola
> >
> > Pane Hlaváčku, důvodem pro změnu je návrh vlastníků.
> > > Pod školou
> > to proběhlo stejně. Vlastníci podali návrh, město
> > > řeklo O.K. a
> > zároveň předložilo vlastníkům představu, jak
> > by si tuto lokalitu
> > představovalo. Vlastníci to vyhodnotili, připomínkovali
> > > a domluvili
> > jsme se.
> > Co by tedy na nám. 5. května mělo podle Vaší
> > představy
> > > vzniknout,
> > aby to bylo v zájmu města?
> > S pozdravem M.S.
> > P.S.: Pokud navržené řešení bude v rozporu se
> > zájmy města, nebude
> > odsouhlaseno. Je ovšem otázkou, zda zájmy města
> > jsou shodné se
> > zájmy VV a zda zájmy VV, které jste definoval
> > jako
> > > obrazně řečeno
> > "přitlačit ještě víc vlastníky ke zdi" by byly
> > vlastníky akceptovatelné.
> > Pokud nikoli, což jsme si již před sedmi lety
> > vyzkoušeli,
> > > zůstane
> > na nám. 5. května oplocený plevel. Takže se sice
> > nic nestane, ale
> > užívání pozemků se tím nijak nevyřeší, ať
> > tak, nebo tak.

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: Tomáš Hlaváček (IP zapsáno)
Datum: 04.03.2010 15:27

Děkuji za vysvětlení smiling smiley Je to celé velmi poučné pro další případnou komunikaci s Vámi.

Přeji hezký den.

Tomáš Hlaváček

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: Karel Holub (IP zapsáno)
Datum: 04.03.2010 23:01

Michale, nic ve zlém, ale opravdu - debata na tomto vlákně se ubírá i díky Tobě do nikam - ať o to usiluješvědomě, nebo ne. Musím dát za pravdu pánům Hlaváčkovi a Kořínkovi - Tvé tajuplné narážky na to, že pan Kořínek Ti něco skrytě jakoby nabízel jsou hodné kapitána Minaříka. Tak se chlape seber, nechci v žádném případě zkoušet házet kamenem - třeba by se odlepil!! Mrzí mne, že stále toleruješ a podporujěš v této zadlužené a mizerně spravované obci to neustálé zapřahání vozu před koně. Zeptej se na nějaké další schůzce pana Jirouta, kolikrát se pod jeho vedením třeba sešla investiční komise. Zeptej se ho, jak jako marxistický představitel konzervativní strany zkouší dojednat s vlastníky pozemků pod Střední ulicí nějaké minimálně morální finanční vyrovnání, když na druhé straně tak velkoryse financuje studie Inspiry, případně kalendář s kráskami pózujícími před novou "architektůrou". Zkus popřemýšlet o tom, kam přišly ty 3 Mega od pana Pánka a kde jsou ty plány na kulturní prostor - je stále k mání podstatně levněji a je "ticho po pěšině".
Uvědom si, že když máme 14 mil. úvěr a platíme 70.000 měsíčně, brzo nezbyde ani na těch 200.000,- pro Club kino. A to neukecáš... Když si přečtu Tvé články z 252 28 a porovnám je s těmi tady, nutně se mi vybavuje Londonův Martin Eden-je to podobnej sešup. Myslím, že Buki se tam nahoře srdečně uculuje.

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: Lojzík Nedělů (IP zapsáno)
Datum: 05.03.2010 03:18

Vážení spoluobčané
Bratři a sestry
Sousedé

Tady se tedy
Dějí věci
Převratné

Z bývalého
Opozičníka
Podržtaška kmotra

Jo a pane Holube
Tohle si Martin Eden
Věru nezaslouží

Jinak před Vámi
Klobouk dolů
Fakt

Váš Lojzík Nedělů

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 05.03.2010 09:45

Ahoj Karle, nevím zda ti také někdo nenabízel zprostředkování informací doma u pana Moravce. Pokud se tak doposud nestalo, pak před svým rozhodnutím, zda nabídku přijmeš, či nikoli dobře uvaž zda jsi pro svojí argumentaci jakožto zastupitel města ochoten riskovat trestní oznámení. Pan Moravec by ti totiž nejspíše pustil záznamy telefoních hovorů ze kterých údajně vyplývá to, co výše tvrdí Věci Černošické, tedy že pan místostarosta nejednal s vlastníky pozemků pouze v zájmu města. Problém je v tom, že takové záznamy se sice pořizovat mohou, ale nesmíš je zveřejnit bez souhlasu osob, které jsou na nahrávce. Tím se vysvětluje, proč se Věci Černošické tak urputně brání odpovědět mi na otázku, "o jaké informace jde", protože by se tím okamžitě vystavili nebezpečí trestního postihu.
Další otázkou samozřejmě je, zda již samotný fakt poslechu takových záznamů třetí osobou, byť za zavřenými dveřmi doma u pana Moravce (v našem případě zastupiteli města) se již nedá klasifikovat jako mimo zákon, který musíme ctít abychom se sami nedostali na druhý břeh.
Karle, ber to jenom jako dobrou radu a nalož s ní jak chceš. Zároveň také jako moje vysvětlení, proč se podobných praktik, které si nic nezadají s kapitánem Minaříkem nehodlám zůčastnit. Nenechám se totiž nikým manipulovat, nehodlám být nikomu zavázán slibem mlčení a hlavně se nenechám zavřít.
Takže ještě před tím, než kdokoli vynese soud nad zastupitelem Strejčkem, prosil bych vyčkat vysvětlení od pana Moravce, které budu rozhodně požadovat.
M.S.

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: chytrej (IP zapsáno)
Datum: 05.03.2010 10:39

Pane Strejčku, zdá se že jste se chytil do svých sítí ve Vámi vytvořeném dis.foru. Trochu mi je Vás líto. Je to i statečné ale i tristní, Vaše bití čelem za svoji pravdu. A věřte mi nebo ne, myslím to upřímně. Je mi líto každého v koutě.
Nicméně troufám si tvrdit, že většinu čtenářů ani až tak moc nezajímá co pan Moravec. Oni si Vás odsoudí klidně i bez něho.
Je to cháska nevděčná
No a navíc diskutující májí jenom potvrzeno to, co si mysleli už dávno..Je cosi shnilého ve státě Dánském jsou na to důkazy, ale nadají se použít. No a pan Strejček v tom všem velmi neobratně bruslí a vysvětluje, že tak je to správné. A to přezto že zřejmě všechno zná, ač dělal že neznal. No asi taky neříkal pravdu.
Bojím se, že nevezmete li to lépe do ruky, a to i s Vaší Kopretinkou, tak Vaše preference silně poletí dolu.
Myslim, že mazaný Přibík a Jirout se asi baví na Váš účet.

Nebo kdo se směje naposled, směje se nejvíc?
Co ještě víte? Buďte kamarád a napráskejte to také. Ať je o čem psát a co číst.

Re: Pro zdejsi kritiky :-)
Autor: chytrej (IP zapsáno)
Datum: 05.03.2010 10:41

Jo a zdravím lojzíka.

Jdi na stránku: Předchozí1234Následující
Aktuální stránka: 3 z 4


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.