cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí123
Aktuální stránka: 3 z 3
Re: první zasedání nového zastupitelstva
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 10.11.2010 07:37

:-D
Ja na rozdil od Vas (a rady dalsich zdejsich) nejsem jasnovidec, takze tezko muzu predjimat pripadny vysledek, pokud by KDOKOLIV predlozil JAKOUKOLIV jinou alternativu, nez ta co tam vydrzela az do radnych voleb. A co se tyce moznych spolupraci, i ja Vam ted reknu, ze (pokud bych byl zastupitel) je pro me nepredstavitelna spoluprace s nekym, kdo neprichazi s zadnym konkretnim navrhem reseni, a pokud uz s nejakym navrhem prichazi, tak je to na ukor pomerne razantniho zaseku do obecni kasy (kam takova cesta zhruba vede nam uz socialisti predvedli v plne krase na celostatni i krajske, stredoceske urovni). Jako "hezky priklad" budiz pripomenut navrh VC VYKUPOVAT pozemky pod komunikacemi. Zrovna v takovemto pripade se nedivim nikomu odpovednemu, ze od toho dava(l) ruce pryc (osobne si totiz neumim predstavit vetsi nespravedlnost s ohledem na jine, mene vycurane obcany obce, a vetsi potencialni korupcni prostredi, proti kteremu udajne VC "razantne" zbroji).

Porad se tedy budeme stourat v minulosti ?? :-D :-) Revoluce v Cernosicich naveky (tedy "revolucni boj") ?? ;-) Tak to tedy potes koste...

Re: první zasedání nového zastupitelstva
Autor: Karel Holub (IP zapsáno)
Datum: 12.11.2010 21:20

Tomme, jestli jsi i v reálu tak mimo mísu, jako je tomu na těchto Tvých virtuálních "zelených pláních" , tak potěš Pámbu. Ale třeba se to časem upraví-hodně prý dělá pravidelná stolice!!

Re: první zasedání nového zastupitelstva
Autor: What (IP zapsáno)
Datum: 13.11.2010 09:18

Díval jsem se na návrh složení 7 členné rady a vidím, že p. Wolf zástupce IBS Rokal je navržen jako člen rady pro stavební záležitosti... To mi připadá jako špatný vtip. Komu asi bude dohazovat informace? Začínám mít dojem, že p. Strejček měl nakonec pravdu když říkal, že to není tak jak se vše ve skutečnosti zdá.

Re: první zasedání nového zastupitelstva
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 13.11.2010 10:09

Pane Holube, hodne se toho upravi predevsim tehdy, az si nejenom Vy odpustite pri diskusich komentare k jakymkoliv osobam, a budete se drzet vecnych argumentu (pak totiz nebudu mit do ceho stourat ;-) :-) - a Vy nebudete muset mit obavy, zda jsem nebo nejsem mimo, a pripadne jak moc). A s tim, kdo a v cem je mimo misu bych byt Vami byl velmi opatrny. Vy jakozto byvaly zastupce VPM jste mel take svuj podil na zverejnovani lzi o vecech obecnich v podani VPM (obcas take zcela zjevne z pohledu mimo misu, ac jste k pravym informacim mel tehdy mnohem blize nez ja). A ted mi tady chcete kazat ???? :-) :-) Njn, co bych v ceske kotline mohl cekat. Kazdopadne mejte hezky den ;-)

Re: první zasedání nového zastupitelstva
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 13.11.2010 10:34

tomáši,
stav se dneska kolem jedný na staďáku-dáme ty píva :-)))

Re: první zasedání nového zastupitelstva
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 13.11.2010 10:49

Ej, tak to urcite nemuzu. Ale pocitam, ze dorazim na zastupitelstvo. Sice nestihnu zahajeni a asi ani schvalovani programu, ale kdo vi, treba kdyz se nic nepredjednava predem (aby volici "o nic neprisli" :-) ), ze to bude dlouhe a o nic ani ja tak v podstate neprijdu :-)

Jdi na stránku: Předchozí123
Aktuální stránka: 3 z 3


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.