cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí123Následující
Aktuální stránka: 2 z 3
Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: Ema (IP zapsáno)
Datum: 01.06.2012 18:45

No to jsem ani netušila, jakou rozpoutám velikou debatu :-) Tomme - stojí to proto, že objížděči se mnohokrát bezohledně nacpou do křižovatky, takže těm na hlavní nezbude než to zastavit - a to právě proto, že jsou slušnější a objížděčí víceméně přidrzlejší, tak ostřejší jízdou si vynutí vstup. A mohu říct, že já sama jsem z těch, kteří se vždycky rozjíždí dle auta od jedno před sebou, neboť také nemám ráda neplynulost dopravy a mezery vznikající z neplynulé jízdy. Ale NEBUDU předbíhat.Takže dle Vaší teorie až stát vidět frontu třeba u pokladny v obchodě a bude tam babička, která jde pomalu, protože prostě rychleji nemůže, tak ji předběhnu a bude vymalováno. Pak se divíme, jak to u nás vypadá. Ono to je taky trochu o vzájemné ohleduplnosti. A fronta je fronta, ať je kde chce. Minuta sem minuta tam, stejně na místo dojedu a kam se tak pospíchá. Vždyť čekání mohu využít a dívat se z okna do nebe a těšit se ze života, ne?

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 01.06.2012 22:41

Emo, nezlobte se, ale zamenujete pricinu a nasledek, stejne jako mnozi dalsi, coz me pokaze zvedne ze zidle. A predbihani pomale babicky ve fronte snese srovnani napriklad s timto (coz dle meho by melo stat kazdeho takoveho ridice papiry alespon na 5 let, a pote ho nechat delat ridicak znova, zadny vraceni na pozadani):
[zpravy.idnes.cz]
Rozhodne ne s tim, co se deje v Radotine, respektive na vetsine krizovatek.

A i Vas se zeptam, jak Vas nekdo muze v Radotine predbehnout a kohokoliv zdrzet, kdyz se nejdrive z te same kolony oddelil (tedy oddelil pred Vami), cimz jakoby ostatnim umoznil popojet (a zastavit), aby se vzapeti zase pripojil (nekdy pred Vami, nekdy za Vami) ? A pokud by to bylo prilis tezke na premysleni a pocitani, tak mam jeste druhou, lehci otazku (obe odpovedi ukazuji na skutecne priciny tech kolon a toho zbytecneho zdrzeni). Jak je tedy mozne, ze kdyz tam vsichni (samozrejme az na ty "zle" predbihace) jezdi vzorne a uzasne, ze ta kolona vznikne od semaforu az k tomu vyjezdu se sidliste, kdyz je zrejme, ze od sidliste k semaforu uz nikdo "predbehnout" nemuze (a tim padem, dle te podivne zvracene teorie, nemuze predbihanim a agresi vytvorit tu kolonu) ?

Mimochodem, v tehle situaci, kdy kolona dosahuje zhruba nekam k tomu vyjezdu se sidliste, a tudiz nikdo neobjizdi, se vsichni vlaci i za tou "pomalou babickou". A vo vo vo tom to presne je, to je totiz ten skutecny duvod, proc ty kolony vzniknou, a proc se pak jeste prodlouzi. Jedna "babicka" totiz nikomu nevadi a nic nezpusobi, a kazdy ji toleruje. Pokud se tak ale chova i spousta tech, co na "pomale babickovstvi" jeste nemaji narok ani nahodou, je to problem - ktery je prave pricinou toho zbytecneho zdrzeni a ... kolon (a teprve az po vzniku kolon prichazeji na radu objizdeci a agresori...).

To ze se rozjizdite stejne jako ten pred Vami, to je dobre, moc dobre. Jedine vic takovych prikladu nakonec muze strhnout a presvedcit ostatni, aby to delali take tak (asi budou vsichni prekvapeni, ze pak nikdo nebude objizdet, natoz agresivne :-))) ). Dokud ale budou lidi zit v bludu, ze kolony zpusobuji ti, co objedou par desitek metru skoro 1km pred semaforem (kdyz uz tam ta kolona davno je), tak se nic k lepsimu nezmeni...

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: Mistni (IP zapsáno)
Datum: 02.06.2012 08:20

Milá Emo,
není problém ani v pomalém rozjíždění, ani v předjížděčích. Problém je v tom, že se do regionu navalilo velké množství nerudných, hypotékou zatížených pražáků a křižovatka zkrátka nestačí.

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: central scrutinizer (IP zapsáno)
Datum: 02.06.2012 14:53

[www.novinky.cz]
a to zejména místní pražáci (původem z Moravy) s hypotékou i bez....Černošice Černochům!!!!

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: Ema (IP zapsáno)
Datum: 03.06.2012 17:05

Tomme, já se nezlobím :-), Vaší otázce rozumím, ale asi se neshodneme, protože když se někdo jede za mnou a oddělí se, díky tomu, že sídlištěm projede rychleji a díky tomu, že ho někdo pustí, tak se do kolony vrátí přede mnou, čímž je přede mnou i na semaforu a díky němu třeba jsem tam o jednu či dvě červené déle. Ale každý máme svůj názor a nemyslím, že už je třeba tohle déle rozebírat.

Každopádně s Vámi souhlasím v tom, že pomalé rozjíždění některých přede mnou mi také není příjemné a ti řidiči, kteří se neumí na světelné křižovatce v Radotíně při odbočování postavit tak, aby mohli těm rovně projíždějícím umožnit průjezd, mi také nejsou příliš sympatičtí. No - na silnicích řídí kdekdo a občas se člověk diví.

Pěkný den.

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 03.06.2012 22:37

Kdyby mel clovek vyjmenovavat vsechny nesvary neschopnych ridicu v CR, tak by nestacila ani dlouha diskuse s mymi prispevky...

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 03.06.2012 23:41

:-)
Hmmm, takze zadny vypocet, zadne logicke zduvodneni, to je skoda ;-).

Ja osobne opravdu nedokazu zpoza volantu posoudit, zda se objetim pres sidliste nekdo dostane prede me, nebo ja pred nekoho, pokud to objizdim sam (jak kdy, da se vcelku dobre posoudit vyhodnost), a jak casto se oba pripady stavaji. Jedine snad, kdyz by to bylo nejake opravdu hodne vyrazne auto, pripadne kdybych si zapamatoval znacku (coz u auta za mnou prilis nehrozi, a navic v drtive vetsine pripadu mam za volantem jine starosti, nez cizi znacky - ty si zapamatuji opravdu jen pri velkem poctu extremnich kravin nekoho, kdo jede dlouhodobe prede mnou). Osobne to obcas objizdim ani ne tak proto, ze bych potreboval tech par sekund az par minut (ktere obcas muzu, ale taky nemusim, ziskat), ale proste proto, ze mam rad za volantem klid. A opravdu hrozne nerad jedu za nekym, kdo cumi kde co lita, a kvuli tomu nedava blinkry, neocekavane brzdi/zrychluje tam, kde nic neni, nebo treba zastavi v kolone stylem "rychly priskok vpred a pak dlooooouho stat", proste za kymkoliv, kdo me svou bezduvodne neplynulou jizdou nuti resit zbytecne situace, vcetne zbytecneho cekani, nez se rozjede - v takovem pripade pak takoveho dotycneho predjedu, kdyz to jde, nebo objedu, kdyz to jde - v ramci zakona (ostatne, opravdu me napriklad nebavi stat treba na D1 z Chodova k Ricanum, nebo i jinde, ve spickach, a tak radeji jedu jinudy - objizdim az k Ricanum, a svete div se, vetsinou se mi to vyplati, obcas ne, ale je to moje svobodna volba, nikoliv predbihani)

Co ale zpoza volantu vidim a dokazu posoudit docela slusne (treba zmerenim stopkami), je poznat situaci, kdy se jakekoliv objeti vyplati. A objet se to jednoznacne vyplati zkusit (nikoliv vyplati i v realu) pouze tehdy, pokud vidim, ze auta od vjezdu do sidliste stoji bez naznaku pohybu az do te zatacky (az kam je videt). Pak je vcelku slusna sance, ze clovek skutecne muze usetrit par sekund a trochu nervu. Pokud to ale na II/115 pomalu jede (coz by mel byt normalni stav, tedy pokud by se ridici chovali alespon trochu inteligentne), tak se to nevyplati objet. A nejenom z logiky veci se pak da vyvodit, ze prave to, ze se lidi vcelku bezduvodne zastavuji, je pricinou toho zbytecneho zdrzeni (jedno az dve auta navic, pred Vami na semaforu, Vas rozhodne nezdrzi tolik, jako skupina cucicich trotlu neschopnych jet plynule). Vysvetluju si jejich jednani osobne tak, ze stejne jako je pro nektere ridice zrejme "spolecenska potupa" jezdit na viceproude silnici vpravo, tak je asi podobna "spolecenska potupa" vcas zaradit dvojku, nebo i jednicku, a plynule jet, treba i bez plynu, az skoro k semaforu, a pak treba i bez zastaveni to s minimalnim bezpecnym rozestupem projet

Kazdopadne preji hezky den, i kdyz se neshodneme, a opravdu nezkoumejte, zda se pred Vas dostalo par aut ;-). Jen na tom useku u sidliste jich na II/115 muze "stat" az cca 40-50, a az k semaforu dalsich tak cca 60 (nepocitam ty, co se pripoji od Trebotova, ti ten pocet jeste dale navysi, a pokud to uplne stoji, tak se tam namacka tech aut jeste vic). Takze par aut, co by se pred Vas obcas, a spise vyjimecne, mohly dostat (pokud pred tim jeli za Vami), Vas ani nikoho jineho nijak vyznamne zdrzet opravdu nemohou - leda ze by to auto postavili pres silnici napric, aby neprojel vubec nikdo :-))). Pri dlouhodobem pripojovani 1 na 1 je to maximalne nejakych 25 aut (spise mene - pri namackani naraznik na naraznik se tam muze vejit tak 70 aut, polovina tedy 35, s nejakou rozumnou velmi minimalni mezerou pak cca tech 50, tedy polovina tech 25, a spise mene), a to rozhodne nejsou vsichni, co jeli za Vami ;-), takze se bavime spise o jednotkach. Tezko me kdokoliv presvedci, ze jednotky muzou za to, ze v kolone postava cca 100 a vice aut (davno pred tim, nez nekdo zacal objizdet)...

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 03.06.2012 23:49

Njn, ta nase Ceska kotlina. Proste to na nekoho svedeme, a dame mu to poradne sezrat, ze ??? Hezky bez jakychkoliv vecnych argumentu. Docela by me zajimala statistika te krizovatky (ktera ale samozrejme neexistuje), kolik aut na te krizovatce jelo ohleduplne k ostatnim (tedy plynule, bez zbytecnych mezer na jeden az dva kamiony nebo autobusy), kolik z nich jsou "kovani a vzorni starousedlici" (jedno jestli S nebo A), a kolik z nich jsou trotli (jedno jestli S nebo A).

Ale hezky pitome po cesku je nejjednodussi si vybrat nekoho, "kdo neni v oblibe", a toho bez dukazu krive obvinit. Ta nase kotlina je fakt "super". Ted jeste zamest pod koberec Dratha (evidentne se na tom uz intenzivne pracuje) a bude to "dokonale" (pravni stat bude konecne tam, kde to evidentne my cesi chceme mit)...

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: MichalT (IP zapsáno)
Datum: 04.06.2012 11:38

Tak dobrý Tomme, končíme, najděte si jiné vlákno, tady jste se už myslím realizoval dost ;-)
Já osobně teď už řidičům, kterým jsem říkal dřív řítičové nebo debílkové říkam teď Tommové.

Automobilové dopravě zdar.

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 04.06.2012 13:55

:-D
MichaleT, jsem opravdu rad, ze jsem tentokrat odhadl prave Vas vcelku presne ;-) :-))). Vychovatel, co hleda chyby predevsim u druhych, bez jakekoliv sebereflexe, bez jakekoliv schopnosti a ochoty premyslet o faktech, a ktery ma pocit, ze kdo se nechova jako on, je debil/idiot/ritic/predbihac/... a ja nevim co jeste :-))).

S dovolenim, je mi uplne sumak, co si prave ted myslite, nebo jako moc by jste byl rad, aby jsem sem jiz nepsal. Je to totiz moje svobodna volba, vime, pane vychovateli ?? Takze i kdyz by jste me hrozne rad "nejak zpracoval a vychoval", abych sem dal nepsal, a abych jezdil tak jak by jste Vy coby pan "vrchni vychovatel" chtel, tak verte, ze si psat budu kam uznam za vhodne, a co ja uznam za vhodne, a i na silnici si dal budu jezdit dle sveho svobodneho usudku - bez ohledu na to, ze se to mozna Vam a dalsim podobnym vychovatelum nebude libit. Jestli delam neco proti zakonneho, tak necht me chyta a vychovava policie. Od toho ji mame. Jen doufam, ze banda tupych vychovatelu nepripravi obyvatelum sidliste buzer celodenni opatreni v podobe napriklad pricnych prahu jen kvuli tomu, aby par Vam podobnych vychovatelu melo klid pri sve obcasne jizde ve spicce do Prahy, tedy par minut (nekdy jen sekund) zdrzeni vychovatelu vs celodenni buzerace v miste bydlicich (uprimne, vubec bych se tomu nedivil v tomhle pitomem Kocourkove).

Vam preji, at pri svem vychovavani nenarazite pomerne tvrde na podobna individua typu Laciny, Trpisovskeho, a mnohe dalsi, kteri by Vam jednoho dne mohli dat pocitit "plody" toho ceskeho vychovatelstvi. A taky Vam preji vice klidnejsich jizd. Dle meho je zrejme, ze prave ridici Vaseho typu by meli za volantem byt o hodne vice v klidu nez jsou

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: Michalt (IP zapsáno)
Datum: 04.06.2012 15:39

No asi mi trvalo na to přijít déle déle než ostatním. Na vaši sebeospravedlňovací grafománii nelze reagovat, protože následuje smršť příspěvků, které nemá smysl ani číst.

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 04.06.2012 19:19

:-D
MichaleT, vsak to nectete, a nereagujte ;-). A uz vubec se nemusite rozcilovat - ani tady nad prispevky, ani na silnici, kdyz se nekdo bude chovat jinak, nez Vy by jste zrovna chtel. Je to zkratka jen Vase volba, ja Vam to nenutim, ani nikdo jiny ;-) :-)))

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: Máxima (IP zapsáno)
Datum: 14.06.2012 14:35

To dá rozum, že když se postaví v okolních vesnicích a městysech mraky satelit. domků majitelů 1-2 vozů a ty silnice jsou od Rakouska Uherska furt stejný, stejně široké a dříve se tu zřejmě projely tak 2 vozy za den..., že jsou dnes potíže...to jaksi páni radní nedomysleli...

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 14.06.2012 17:29

No, je to sice zajimava teorie, ale zvyseni poctu aut neni tou hlavni pricinou tech zbytecne dlouhych kolon v Radotine. Zvysene mnozstvi aut ten problem jen zvyrazni. Hlavnim problemem zustava fakt, ze ta krizovatka nema jeste ani zdaleka vycerpanou svou moznou prujezdni kapacitu - staci na te krizovatce chvili stat a pocitat, kolik aut projelo, a kolik jich mohlo projet, kdyby se ridici skutecne venovali rizeni a nezdrzovali ostatni za sebou.

Z reseni, ktere by melo jit udelat relativne snadno, by bylo nejjednodussi pustit tam dynamicke rizeni s velmi vyraznou preferenci zelene na II/115. Jinymi slovy, od cementarny by byla cervena tak dlouho, dokud by si na prechodu nekdo nezmacknul tlacitko, a nebo by od cementarny neprijelo nejake auto, a naopak zelena by tam byla nejkratsi mozny normovy interval. Pokud tam tenhle system neni, tak bych zelenou od cementarny nechaval na minimalni moznou dobu (od dostaveni okruhu je odsud maly provoz), a poustel bych ji naopak az po dlouhe zelene na II/115 (takova jakoby simulace toho dynamickeho rizeni s preferenci hlavniho tahu) - porad plati, ze cim mensi pocet aut zastavi (a vetsina jich je na hlavnim tahu), tim vice se vyuzije z kapacity te krizovatky (a platit to bude do te doby, nez se naucime jezdit plynule a ohleduplne). Z logiky veci pak samozrejme plyne, ze pomer intervalu (zelena/cervena) na hlavnim tahu vuci vedlejsim silnicim a prechodum by mel byt na vsech 3 semaforech na II/115 stejny neb alespon hodne podobny, jinak by to bylo na pendrek.

Mimochodem, duvod tech kolon v Radotine je napriklad uplne stejny, jako zpomaleni na Strakonicke do centra pred odbocenim na Barrandovsky most. Prestoze je najezd na most vetsinou plne plynuly, a bez kolon, tak ridici nedokazi plynule odbocit bez toho, aniz by za sebou zpomalili (a dokonce i zastavili) dalsi ridice, a to i v levem pruhu. A to vse jen proto, ze velmi vyznamna cast ridicu vubec nepremysli o dopadech sveho laxniho=bezohledneho chovani na ridice za sebou (stejne jako o tom nepremysleji pri laxnim rozjizdeni pred semaforem a v kolone).

A pak tu samozrejme je take perlicka z Nemecka, kde lze na vetsine semaforu vzdy odbocit doprava i pri cervene - staci, pokud tam je instalovana plechova zelena sipka (u nas je bohuzel dle zakona jen ve svitici podobe, a jen jako obcasny doplnkovy signal). Pak je mozne odbocit, pokud da ridic prednost tem, co zelenou maji. Od cementarny by tak slo odbocit doprava i pri cervene, ale hlavni prinos by to byl na tom semaforu od nadrazi a od kostela. Smutne je, ze tak jednoduchou a ucinnou vec nejsme schopni ani po 20 letech okoukat a prevzit (musel by se zmenit zakon)...

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 17.06.2012 22:24

Postřeh z Benešova. Na tom něco bude :-)
[podskolou.cholerik.cz]

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 18.06.2012 11:45

:-D
No, v dnesni "moderni" dobe (euro doba ala Kocourkov CR) holt "asi potrebujeme" vysvetlit vsechno polopaticky, jak pro debily. Kdyby vsichni ridici v CR museli chodit povinne kazdych 5 let na prezkouseni a jizdy s komisarem, polovina by to neudelala i proto, ze i tuhle znacku bez te tabulky by nedokazali spravne urcit :-) (kdo vi, mozna se casem dockame v CR zmeny te znacky, kde budou nakreslena vsechna hospodarska zvirata, a na jeji "sestre" vsechna lesni zver :-))) ). A dle mych zkusenosti mezi prave takove ridice patri drtiva vetsina "vychovatelu", a drtiva vetsina "laxnich pohodaru" vytvarejici zbytecne kolony (nejen v Radotine) - presne takovi totiz ani po mnoha letech nezaregistrovali napriklad zlute krize v krizovatce (ano, i v Radotine je spousta lidi stale ignoruje), zip, a jina relativne nova pravidla, a to ani nemluve o tom, ze vetsina ridicu dodnes neumi spravne pouzivat napriklad blinkry a ani netusi, k cemu jsou dobre (znam bohuzel prilis mnoho ridicu, kteri si z autoskoly odnesli, ze blinkry jsou nutne kvuli povinnosti stanovene zakonem, a vubec jim nedochazi, ze je to predevsim jedna z mala moznosti, jak dat ostatnim vcas vedet, co mam v umyslu a kdy), a napriklad dodnes jaksi nezaregistrovali opravdu hodne starou povinnost uhnout i ve meste rychleji jedoucimu vozidlu (od doby povoleni jizdy v kteremkoliv pruhu se stale najde spousta vychovatelu, kteri berou zakon do svych rukou, navic v rozporu se skutecnym zakonem, a brani "coby PS VB" napriklad bezduvodnou jizdou v levem pruhu rychlejsim vozidlum v jizde s oduvodnenim, ze maji pravo jet ve meste kde chteji, a casto si mylne mysli ze i jak chteji, a kdyz jedou podle rychlostniho limitu nema je kdokoliv co predjizdet...).

Njn, kone... :-)))

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: Kuník Stanislav/SK (IP zapsáno)
Datum: 18.06.2012 14:03

Tome nepotřebujete lékaře či jinou odbornou pomoc??!!

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 18.06.2012 22:11

to,co chtěl má-čtenáře,stando :-)))


tomáši,tvoje rozjímání nad každodenností mne vždycky pobaví :-)))




lidi,jak já sem rád za socku a ešus...

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 19.06.2012 00:12

Otazkou je, zda ta kazdodennost tak jak je tady ted kolem nas k videni, je opravdu to jak by to melo vypadat (pak by moje "povzdechy" byly opravdu uplne zbytecne), a nebo ne. A popravde, rozjimat nad srovnanim hromadnych druhu preprav (nebo cyklo moznosti misto socky) mezi treba CR a Nemeckem je podobne smutne jako to "rozjimani" nad stavem na ceskych silnicich

Zrovna dneska jsem mel zase jednu paradni ceskou zkusenost (nastesti s dobrym koncem - nic se nastesti nestalo). Jak maji cesti ridici svuj debilni zvyk (navic ve vetsine situaci dokonce zakazany zakonem) vyjizdet na viceproudovce z praveho pruhu do leveho v miste pripojovacich pruhu (jeden z nejnebezpecnejsich zvyku za volantem vubec), tak dnes jsem si v levem pruhu malem vychutnal, jake to asi je, kdyz vas v tom levem pruhu nekdo timto svym nebezpecnym a bezohlednym chovanim sejme. Shodou okolnosti slo o ridicku, a vsimla si me az tehdy, kdy uz jsem ji uhnul levym kolem az na levou krajni caru, tedy kdy ona uz byla pulkou auta v levem pruhu, a teprve pak se obtezovala konecne pohlednout smer leve zrcatko (a okno), aby zjistila, ze nejen ze jedu vedle ni, ale uz jsem skoro metr pred ni!!!! Ale jak rikam, nastesti nikoho nenabourala, a ani pak svou mysku nezakoncila smykem ci jinym nedobrym koncem. A presne o techhle "pohodarich" tady pisu. Jsou to porad ti sami, co jsou laxni, bezohledni, a nedomysleji dusledky sveho chovani - presne, jako to delaji v kolonach nejen na semaforech v Radotine (kde nastesti jde jen o nervy, a jeste jen obcas).

Ale Petre, mas samozrejme pravdu. Jde o prkotiny ;-)

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 19.06.2012 00:21

:-D
Pane Kuniku, Vy jste evidentne "doktor", tak urcete diagnosu a muzeme se bavit ;-). Ale Vam jde o neco uplne jineho, bohuzel.

Jak jsem rekl take uz mockrat. Pokud bych cestou mezi Cernosicemi a Prahou (na pouhych 20km) nemusel zbytecne resit pokazde nekolik situaci (podle toho, kudy jedu) laxnich a bezohlednych ridicu v tom smyslu, abych se kvuli nim nenaboural, byl bych zticha a nad kolonami kdekoliv bych mavl rukou (a mozna si jen vynadal do idiotu, ze jsem radsi nejel hromadkou - pokud jsem si mohl zrovna vybrat a zvolil jsem auto). Ale bohuzel, neni to tak. A ze bych k tomuhle stavu mel mlcet ??? A proc jako ??? Mam se tise s timhle hovadskym stavem (tady tedy na silnicich) smirit ? Nezlobte se, ale "mlcet" je presne to, co k tomu opravdu nehodlam. Obzvlaste ne proto, ze je vsude kolem az prilis mnoho lidi, kteri svou bezohlednost a neschopnost za volantem chteji resit napriklad pricnymi prahy na sidlisti v Radotine, pripadne buzer opatrenim zakazujici prujezd, a jeste sve chyby a neschopnost svaluji na druhe kolem sebe.

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: Jiří Mudr (IP zapsáno)
Datum: 29.06.2012 12:25

Ema, MichalT - jsem rád, že konečně vím, kvůli komu mám začasté problém opustit území Starého sídliště, když jedu ráno od doktora.

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: MichalT (IP zapsáno)
Datum: 01.07.2012 22:25

Jakože kvůli TOMMům?? ;-) ;-)

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: Volič (IP zapsáno)
Datum: 02.07.2012 16:04

Pane Strejcku nedal by se zalozit novy web s diskuznim forem tomm1.org pouze pro Tomma???Byl by to prinos nejen pro cernosicke...

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 03.07.2012 10:31

zajdou si s tomášem na pívo voličskej,možná by ses vobohatil :-)))


jakože kvůli takovejm pazdrátům,co berou zákon do svejch auťáků,mišáku...



bejt chodec-to je teprve frajeřina!!!

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: Volič (IP zapsáno)
Datum: 09.07.2012 13:14

V poho, ale mam pocit, ze bychom se v mnoha vecech nerozumeli chrpezi

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 10.07.2012 10:10

voba umíte docela vobstojně česky a pokec z voka do voka taky dělá z lidí lidi :-)))

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 10.07.2012 11:27

Chrpouši, Ty náš nenapravitelný idealisto... :-)))))

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 10.07.2012 18:47

vod tebe to sedí helenko :-)))

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 11.07.2012 09:21

:-DD

Já náhodou už ideály ztratila, abys věděl.:-) Teď už jsem jen přízemní červ :-)))

Re: Ranní kolony v Radotíně
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 06.07.2013 15:26

:-)))
Zvlastni, nic o "predbihani", nic o "agresivnim najizdeni" z vedlejsi, zato vcelku trefne popsane to, co je denne videt v prakticky jakemkoliv hustejsim provozu, a to stale vcetne radotinskych spicek - tedy zbytecne brzdeni, zbytecne lelkovani, zbytecna "bezohlednost" napriklad zablokovanim prujezdu pri odbocovani vlevo, zbytecna bojacnost a samozrejme i zbytecna agresivita (takovy trochu "smrtelny" mix, ktery obcas nekdo nerozdycha, a zacne si zakon vysvetlovat po svem a obcas i rucne, ac vetsinou protizakonne - a policie samozrejme siroko daleko nikde):
[xman.idnes.cz]

Skoda, ze ridici zejmena v CR budou porad hledat chybu nekde jinde, nez u sebe, misto toho, aby se ke krizovatkam a ke kolonam naucili prijizdet prakticky bez pouziti brzdy, a s minimalnimi jeste bezpecnymi rozestupy...

Jdi na stránku: Předchozí123Následující
Aktuální stránka: 2 z 3


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.