cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: PředchozíPrvní...910111213141516171819...PosledníNásledující
Aktuální stránka: 14 z 25
Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: pomazana olejem (IP zapsáno)
Datum: 12.06.2009 03:53

no mozna ze to byla Sardinka ale ze by se mu postavil na byt i celou krabicku sardinek tomu moc neverim.

Asi to byla holka z Florencie. Ty jsou lepsi nez ty z Roma.

My si vlaste vytvorili pojem krasy podle tech renesancnich frajeru a ti prave byli ve Florencii.

Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Lojza Ryba (IP zapsáno)
Datum: 12.06.2009 04:34

Pane Lojzo,

a kdepak vy zijete, (viz "a to v něm převážně taky nežiju") mohu-li se nesmele zeptat? Nesedite ted u pocitace pres ulici, to by byla sranda.

No pro moje gusto, a proti gustu zadny disputat jak rikala moje babicka, jsou jiste Cechy krasna zeme, ale maji par problemu. V zime je zima, dost prsi a lide me dost serou a neb jsou na sebe nelaskavy a mysleji jinak. Platy jsou sice nizsi, ale zato se plati vyzsi dane. Take je v CSR draze a hodne veci a jidla na ktery jsem zvykli se nedostane nebo jsou horsi kvality a poradne drazsi.

Urcite v US jsou take spatne veci, ale ja si jiz na ne zvykl a naucil jsem se je tolerovat a dnes je asi uz ani nevidim. Ono vsude je neco dobreho a neco spatneho, ale ultimatne to sedi v nasich hlavach jestli si myslime ze se mame dobre nebo ne. Kdyz si myslime ze nam je dobra, tak by definici nam dobre je.

Presto jsou ale urcite absolutni hodnoty. Na Cube engineer bere $15,00 mesicne. V Calif. bere asi $12.500,00. Na kube vam rikaji co smite a moc toho nesmite ale zato musite kricet "slava revoluci", v USA si muzete delat co chcete. No ktera z techto dvou zemi je lepsi? Mysli ze snad neni pochyb neni-li clovek masochista.
yawning smiley)

Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 12.06.2009 09:33

pane ludviku,

loni ci predloni delala jakasi britska instituce vyzkum, kde jsou lide nejspokojenejsi. nikoli, kde berou nejvic a kde si mohou koupit nejvic picovin. proste kde jsou lide nejvic v pohode. hadejte, kdo to vyhral?

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Ne CSR (IP zapsáno)
Datum: 14.06.2009 08:04

#1 Dansko. asi proto ze se tam hodne suka a pije, ja se tam skoro ozenil, ale ten jazyk je totalne v pytli a pruser

#23 USA

#? CSR to jsem tam nenasel na tom liste. Mozna ze mluvili s Loysaryba a usoudili ze jsou lide v CSR tak stastny ze to ani nemohli dat na list aby se zbytek sveta nevzbouril nebo neupadl v depresi.


No ja bych spise hadal nejakou pomalou zemi, jako treba Thailand nebo Filipiny nebo tak. Mohate zeme ne nebot v tech je moc nezdravy srumec.

Prblem asi ale je v tom ze ty lide v chudych zemich si ani neuvedomuji co maji a tak nejsou happy

Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 14.06.2009 20:15

těpéro ludvo,

v americe sem ještě nigdá nebyl,takže přes ulici máš ňákýho jinýho chytráka,ale v anglofoní zemi jsem pár pátků pobyl-skotsko a orkneje...
je to tam krásný,ale země ve které mám kořeny je tady-s tim nic nenadělám.proto třeba češtinu piluju celou dobu a srovnávám porád,kde se mi líp daří.
asi mám něco z járy cimrmana (toho ty určitě neznáš,viď???)-jsem světoběžníkem a u božích muk vždy otočím a vracím se tryskem zpět.
každá země má něco do sebe,i ta kuba,jen člověk prostě musí pochopit,že patenty na pravdu sou už dávno zrušený-to by nás teprve umíralo,tý vole...
takže si dál veď tu svou a já tu svou taky a buďme rádi,že máme český geny a ve světě se nabeton neztratíme :-)
hezkej den čechoameričane...

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 14.06.2009 23:11

vedle jak ta jedle, ludvo.

mas dalsi tri pokusy.

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 14.06.2009 23:30

podle letosniho vyzkumu je to Dansko, Melesi. loni to byli taky Dani.


[abcnews.go.com]

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 15.06.2009 09:36

kopretinko,

ten tvuj zebricek je ze zemi oecd.

ja myslel spis tedle

[www.happyplanetindex.org]

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 15.06.2009 14:47

teda jezevče,tys světoobčanem...

nejspokojenější jsou ti,co jsou sami sebou-to by tady bylo krásně :-)

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 15.06.2009 15:00

Začala jsem chodit na tanec - flamengo. Je to úžasná záležitost, ale není to nejjednodušší. Několik ženských různého věku se v tělocvičně pokouší vydupat kroky, které ve Španělsku umí vydupat kdejaká malá holčička.

Naše lektorka je skvělá ženská středního věku, hodně nad věcí. Tancuje celý život, flamengo patří do jejího života jako neoddělitelná součást.

Koukala jsem na různá videa - španělské ženy tam na nich vystupují s takovou sebejistotou a přirozenou hrdostí, až to zaráží. Přitom umějí třeba méně, než my v tom kurzu. Ale tak jejich přirozenost a sebevědomí z nich dělají osobnosti bez ohledu na věk, pokročilost v tanci, či fyzické vlastnosti.

Naše lektorka se z nás v té tělocvičně snaží dostat alespoň náznak emocí a té "španělské" hrdosti.

Snad se jednou uvolníme a pak bude naše paní lektorka koukat :-)))) ...

Je to tak Lojzorybo, je to o spokojenosti sama se sebou. Ale jak jí docílit?????

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: docilit lehce, (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2009 06:49

staci si rici ze by mohlo byt hure mnohem hure. A vsak take bude tak spatne ze s toho umreme.

No flamingo se ve Spanelsku tancuje jenom na jihu. Me vzdy ty tanecnice pripadaji, ano hrde, ale taky jaksi rikaji, jsem tu, mas-li na to tak me sved, ale pak si nes nasledky neb toto nebude jen legracka se mnou.

Samba je jina, tam holka jaksi rika, pojd sukat, ale holek co suka je hromada, ja jsem jedna z lepsich.


Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Sibir (IP zapsáno)
Datum: 18.06.2009 03:13

tak jsem si zacnul vyrizovat visa na prejezd vlakem z Prahy do Pekingu. No Cinani, a moc je rad nemam, byli efektivni a meli to zorganizovane dobre.

Vasi byvali (alespon doufam byvali) bratri jsou asi stale na vodce. Chteli po me abych vyprodukoval pozvani ze vsech mest v kterych se zastavim a vystoupim z vlaku. Ja na to ze ted ani nevim kde se vlastne vystoupim, neb to zalezi na nalade v ktere prave v te dobe budu. Oni na to ze mohu za 30.00 euro pozadat nejakou specialni kancelar, v tom meste kde se zastavim, a ze oni me pozvou. Ja na to ne nechci byt zvan a ze mam svoje peniz4e a ZE NEVIM KDE SE ZASTAVIM!

Take huceli ze se budu musit v tom kazdem meste registrovat! Nebudu snad musit si jmena tech mest nechat vytetovat na zadek?

Co to je za kravinu? Vzude pisi jak chteji turisty a priton je aktivne odhaneji.

Ja jednal o viza z ruznymi divnymi zememi ale toto jsem jeste nezazil. Rusko preletim bez zastavky. Skoda, mohla to take byt hlina.


Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 18.06.2009 09:51

ludvo,

to se mozna potkate s lojzou, pokud vim, ma namireno stejnym vlakem...

a tomu rusku se nediv - voni zadny turisty nevodhanej, voni si myslej, ze takle to funguje vsude atak na tom nevidej nic divnyho...

mimochodem, pohyb na tvem konte tri roky zpatky vedet nechteli? to byla zase specialitka us ambasady v praze...

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: OK (IP zapsáno)
Datum: 18.06.2009 14:36

No jo. Jenze American nezustane v Rusku ilegalne a nepujde sklizet zeli za par rublu denne.

V US toto je problem. Je zde miliony ilegalnich Mexikanu a take hromada lide z vychodni Evropy a mezi nimi hodne Cechu. Cesti muzova v SF casto pracuji na oprave strech a vubec domu, zeny uklizeji a vari. Presto ja si jaksi nedovedu predstavit ze by bohatym rodinam varily vepro-knedlo nebo halusky.

Ja zato halusky miluji ale zase bohaty nejsem, tak me je musi delat manzelka, a ta je ale opravdu umi. Take mam rad bramborove knedliky.

Je zajimave jak se to v mozku v mladi naprogramuje a pak se to tahne s clovekem cely zivot. Kdyz se nad tim ale clovek zamysli, tak halusky a vepro jsou vlastne dost spatne jidla.

Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 19.06.2009 14:07

ludvo,

prave jste nazorne osvetlil, proc se domnivam ze by spojene staty mely byt vyhlazeny smiling smiley. kolik cechu maka v sf? stovky? par tisic? nejak to nevypada, ze by osdsud probihal hromadny exodus lidi do zeme zaslibene... a co se deje na mem uctu, po tom je s prominutim kazdemu kulove, nejakeho pritroublika na us ambasade nevyjimaje. zejmena pak proto, ze v zadnych predpisech neni ani slovo o tom, ze by na to mel narok. ale americane jsou halt zvykli vsude se chovat k domorodcum jako ke kolonizovanym...

krom toho je hezka vase teze o obranea proti pristehovalcum a gastarbeiterum, ale pak tedy nechapu, proc jste ji sebekriticky neuplatnil na sebe a nenechal se vratit supem do cssr. a vubec, kdo by v ty vasi zemi jinej zil, nez pristehovalci, kdyz puvodnim obyvatelum jste zorganizobvali malou roztomilou genocidicku?

zaverem tedy - pokud ma americky bezmozek pravo se domnivat, ze lide tady nemaji nic lepsiho na praci nez se snazit jet delat do ameriky ilegaly, proc by nemel mit rusky bezmozek stejne pravo se domnivat, ze american jede do jeho zeme primarne spionit a rozvracet, a proto ho nepustit z vlaku?

jednoduche jak facka...

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: chytrej (IP zapsáno)
Datum: 19.06.2009 18:13

jo pane Melesi mluvite mi z duse. Amici mi nevadej, az na ty co si myslej ze se tam vsichni cpou do blahobytu. Ja myslim, že už to tak neni, neb vsichni Ludvici tam uz jsou. Tak at si to pekne chráněj.
Je to tak jak psala Enzila, ZATRPKLOST.
Pane Melesi chce to klidek, nenechte se od toho hecouna vytočit, je to jen kecal co asi nema nic na práci

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Ale panove, (IP zapsáno)
Datum: 22.06.2009 08:25

vzdyt to neni tak hrozny. Ten Ludvik.

V Bay Area (je celkem zde asi ~7000000 lidi) je asi 50000 cechu a slovaku kteri sem diky komousi prisli legalne. To bylo to krasne na komunismu ze bylo lehke se sem dostat.

Ale predsi vy nepotrebujete ted visa do USA, tak proc na vas chteji na konzulatu videt vase konto? Zda se mi to nelogicke.

No kolik tu je ted Cechu kteri zde ziji a nejsou imigranti nevim.

Kolik je cechu kteri zde nelegalne pracuji take nevim, ale asi to nebudou tisice neb ekonomie je v hajzlu. Asi milion ilegalu z Mexica sel domu, ale na ulicich jich stale stoji dost, tak opravdu nevim.

No ja nic nemam proti tomu ze rusove nebo us consulat dela obstrukce. Visa neni jen razitko v pasu, ale je to pozvani na navstevu a prislib ochrany. Cili kdyz nejaka zeme chce videt kolik mam kazu v zubech aby me dala visum, pak je na me but hubu otevrit nebo jet na dovolenou jinam. Nema cenu si stezovat, presto si ale mohu myslet ze se zblaznili. Jestli se rusaci boji spijonu a lidi kteri by jim mohli vyzbirat zeli, tak ok, ale take ok zdyz US vidi hromady ilegalu tekoucich pres hranice na sever a snazi se to ubrzdit.

On totiz je rozdil mezi legalnim imigrantem ktery dostal povoleni se pristehovat a zit zde a mezi divochami kteri ze sem vali z jihu. Tim ale nechci rici ze nemiluji Mexico a Mexicany. Mexico je uzasna zeme, hlavne kdyz se nemuseji vydelavat pesso ale prijede se s $ry.
yawning smiley)

Yukatan je hrozne malebna cast a lide jsou velice zajimavy.

Jo to rusko. Hubu neotevru a poletim ze SFO primo do Pekingu a pak zacnu cestovat po jihovychodni Asii, Borneo, Jawa, India, Iran Syrie a pak asi sklouznu do Afriky na 4 mesice. Obcas budu mavat z US pasem ale take nekdy z Ceskym.

V Syrii US passport bude asi na dne batohu na kterem bude z venci prisita Ceska vlajcicka. Budu mit pro jistotu plnovous a budu tvrdit ze jsem muslim z Prahy. Obcas vykriknu "Allahu Akbar".


Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 22.06.2009 13:57

pane ludvo,

nejak nechapu souvislost mezi hordami mexikanu, lezoucich pres plot z ostnateho dratu, a troubou z us amabasady v praze, ktery se mi chce stourat v konte.

a uz vubec nerozumim tomu udajnemu "bezvizovemu styku" s usa. bezvizovy styk je pro me to, ze sednu do auta, vlaku ci letadla a dojedu ci doletim nekam, aniz bych to musel komukoli hlasit a hkohokoli se dovolovat. zatimco ten udajny bezvizovy styk s usa znamena jen to, ze uz nemusim jit na ambasadu, ale "jen" vyplnim doterny dotaznik kdesi na internetu a budu cekat, jestli me nahodou neshledaji nezpusobilym. panejo, to je ale pokrok.

jak rikam - ja osobne pojedu do usa jedine s invazni armadou.

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: No teda! (IP zapsáno)
Datum: 22.06.2009 18:27

Souvislost se me zda jasna.

Takze conzulat furt chce vyplnovat formulare. No s toho se da usoudit ze hodne Cechu pracuje ilegalne zde. Oni totiz vedou statistiku a podle toho s jednotlivimi zememi tak zachazeji. Mit CSR primou hranici s US, tak by se zacnuli mozna obevovat prvni hlasy v congresu na nutnost postavit poradny plot. Na te hranici Cesko US hranici.

Ploty je vec dobra, to tridi silne od slabych. Slaby zemrou v pousti a silni dojdou. Me pak, ti silni, pomohou se za par supu prestehovat.

Co se tyka invaze, to bych opravdu neradil. Zde je asi 2.9 bouchacek na rodinu a asi 1.5 kg streliva v domacnosti. Nemluve o vojsku ktere je silnejsi nez vsechny vojska zbytku sveta. Mohl by jste skoncit s oderkami na kolenouch a loktech a ustrelenym zadkem. Je ale take mozne ze by jste pristal a Vobamovi by se vas szelelo a dal by vam mezinarodni pomoc na nakup halusek a piva a poslal vas domu. Mozna by i koupil letenku.

yawning smiley)
Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 22.06.2009 22:43

milá enzilo,
na spokojenost se sebou samým musí člověk cílit asi celej život...
jinak nevim,sám se v tom vobčas mlátim jak nudle v bandě :-)))

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Jo milej zlatej a stribrnej, (IP zapsáno)
Datum: 23.06.2009 00:31

to je to nejobtiznejsi a nic materialniho ti s tim nepomuze. Ja s tim bojuji jiz 64 years. Zavidim budhistickym mnichum kteri mohou sedet 7 let pred jejich svatym obrazem a byt velice spokojeni.

Kariera, penize, domy a tak jsou jen chaba nahrazka. Ty jen nastavuji thermostat naseho stesti vyse a vyse az nam z toho lupne v hlave, nebot je uzasne lehke si zvykat na lepsi a prestat citit stesti co z lepsiho prameni. Ono to pak spise prinasi, nejsme-li opatrni, nespokojenost.

Cetli jste o tom frajerovy co mel asi $300 000 000.00 a ztratil okolo 40%? Jestli ne tak vezte ze se zastrelil. To je myslim opravdu ztrata soudnosti.

Mluve o penezich a domech. Me je 64. No tak za dvacet let, inshallah, me bude 84. Pak me vyhodeji z mojeho palace, zabaveji moje konta a hodi me hlinu do obliceje lopatami. Zadny buh me lehci nebe neda, ja proste nebudu existovat.

Vam se stane stejne a je dobre toto si opakovat a zit podle toho.


Ludvik Hlina

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 23.06.2009 01:31

já ale nelpím na materii,ludvo hlíno.
s tím,cos tu teď sepsal ve většině souhlasím,jen je mi vo tři pětky míň a proto asi nepodpořim tu závěrečnou větu o konci,kdy mám srát na to,co si sebou ponesu po konci tohodle života...
jo a to s tim ruskem na jeden zátah je blbost,dá se to vochcat,ale zjisti si to sám :-)))

přátelé,omluvte ty vulgarismy,ale von si s tim začal...

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 23.06.2009 09:52

ludvo,

proc se me neustale snazite presvedcit, ze vase mysleni je "bolsevicke" az to triska?

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: qwerty (IP zapsáno)
Datum: 23.06.2009 16:10

a kamkoliv prijde, vznikne mistni sovet, zahaji konfiskaci majetku a zatykani lidi, zacne kupit hromady knih ke spaleni... Tak jste to myslel, Melesi? Ach ty naplavy.

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 23.06.2009 17:14

to Lojzaryba

To máš Lojzorybo z toho, žes nepřišel na ten Jazz, víš??? :-PPP
Já jsem se těšila, že poznám dalšího charismatického človíčka, a Ty si klidně vyrazíš na procházku.... :-)))

Teprve teď jsem si v záplavě Ludvíkových monologů (tímto zdravím Ludvajze do USA :-) ) Lojzorybo všimla Tvé odpovědi, abych už pravdu řekla, ani nevím, co jsem to tady kde zase psala :-))).

Ale máš pravdu, není to jednoduché být spokojený. Tu míru má každý někde jinde a každému vyhovuje něco jiného. Někdo má radost z nových bot, jinému nestačí vila na Bahamách.

Dneska ráno jsem šla do práce kolem bezďáků v parku na Hlaváku. No musím se přiznat, že tohle také není teda zrovna to, co by jednomu přinášelo štěstí. Mám dojem, že se tím utěšují často Ti, kteří mají občas pocit uštvané zvěře, pak si říkají, že jsou bezďáci šťastnější. Nemyslím si to.

Asi možná najít tu správnou míru mezi tou stránkou hmotnou a stránkou "duševní" (jedno v jakém pojetí). A taky si občas uvědomit, co je v danou chvíli prioritní. Sama to nevím....

Ještě si dovolím jednu nedávnou příhodu - zkontaktovala jsem po mnoha letech dávnou spolužačku. Před lety mi psala, jak skvěle se má - dům, auta, dovolené bůhvíkde, koníčky, na jaké mnozí z nás nedosáhnou, úspěšný manžel, krásné děti, no bylo jí co závidět. Po několika letech se to zvrtlo - dnes po sobě s manželem házejí nábytek a jeden druhého nenávidí hůř než ve "válce Roseových". Bylo mi za ni do pláče.... Nevěděla jsem, co říct... Jo, a jeden spolužák (měl tenkrát červený diplom) - tak toho už tady na tom světě nezkontaktuju....

Možná si občas říct, kolik vlastně máme času. Ne tak, jako Ludvajz, ale snad si připustit, že ten čas je omezený.... a nikdo neví, kolik ho má osudem přidělen... a taky si uvědomit, jak jsme ten přidělený čas použili...

No, zase mi tady bude kdosi naznačovat, jak jsem chytrá jak rádio,...

Lojzorybo, čau - hele, nedávno bylo Aloise, doufám, že jsi slavil :-))))

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 23.06.2009 17:17

PS.
opravuji - "stránkou duchovní", to zní asi líp :-)

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 23.06.2009 21:04

Tohle mi dneska došlo emailovou poštou

[mozaika.bloguje.cz]

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Big Smoke (IP zapsáno)
Datum: 23.06.2009 22:36

Tohle by asi Big Smoke nikdy nenapsal, ale já jako jeho alter ego můžu - je blbý, že nemám žádnýho z těch úžasnejch lidí kteří navzdory svýmu postižení berou život pozitivně a od kterých by se asi většina z nás mohla učit jak žít život který nám byl dán.
Bohužel je musíme hledat, protože společnost ve které žijeme nevytváří moc příležitostí pro hendikepované lidi.
Maximálně se dojmeme při sledování podobného videa jako sem prdla Enzila, pošleme sms na dobročinné účely, koupíme si kytičku a strčíme skautíkům něco do mošničky.
Možná že až jednou otevřeme oči tak je uvidíme, ale to by se nám muselo chtít....

Sám jsem po docela náročné operaci mozku - 10,5 hodiny se mi v něm hrabal nějakej chlap ( Dr. Beneš ) a naštěstí to dopadlo dobře. Byl jsem smířený se všemi variantami, ale ani na chvilku jsem si nepřipustil, že by to mohlo dopadnout špatně - jsem prostě jen rád za každý den kdy se probudím a můžu koukat. Každej den se kochám přírodou a nemám nejmenší chuť to nějak pojmenovávat. Jsem prostě rád že jsem.

No a když se dozvím jako dneska ze zpráv, že nějací kkti obrali a zbili postiženýho kluka, tak se mi dělá rudo před očima.

Teď jsem si vzpoměl, jak jsem se tázal Bukouše co se mu stalo že začal rozesílat slabomyslné a barevných obrázků plné emajly - řekl mi, tak se na mě nezlob.
Nevěděl jsem o jeho nemoci a když se nad tím zamyslím, tak mi to asi neměl za zlé. Jen byl větší člověk než jsem tehdy dokázal pochopit.
Každý týden jezdím kousek od Studené přes jednu vesničku a tam je podnik názvu - Hospůdka U Kraba a vždycky si vzpomenu na Michala, na starýho línýho kraba jak se rád sám tituloval.

Teď půjdu řachnout pár lumíků a zachřestím heverem z Mazdy, pak usnu a ......budu se těšit na zítra - možná bude zase pršet, ale to je podružné....................

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 24.06.2009 00:29

hele lidi,já už svýho učitele poznal-mám štígro.
ója ho zná a když se na něj kris poprvé zasmál,tak se milý brůdr zastavil zádama až u zdi :-)))
takže si prostě žiju ten svůj punk a je to legra...


jó a abych si taky polechtal ego,tak mám článek v respektu...

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 24.06.2009 09:14

Smouku, jak už jsem tady kdesi psala, znala jsem Bukiho jen krátce, vlastně se dá říct, že jsem ho poznala přes tuhletu technickou vymoženost - přes internet. Několikrát jsem se s ním setkala osobně.

Přesto jsem vděčná osudu, že jsem ho mohla alespoň maličko poznat.

Ty jeho mejlíky plné obrázků - já je mám docela ráda. Neříkám, že bych holdovala příliš těm kočičkám a pejskům a roztomilým miminkům na obrázcích, raději mám ty "cestovatelské" či nějaké recesistické (ne vulgární). Ale ty mejlíky mě fascinují jednou věcí - že si někdo sedne a do powerpointu či něčeho takového hodí fotky a nějaká moudra a podladí je hudbou. Vždycky si říkám, co žene tyhle lidi k tomu, aby to vyrobili a hodili do internetového étéru (protože málokdy je pod tím někdo podepsán)??? Je to samota, je to těžká chvíle, je to snaha sdělit cosi světu, je to smutek či snaha potěšit, je to radost z povedeného dílka???

U Bukiho asi vím, proč to posílal.

Přesto mně některé jeho mejlíky moc potěšily a přiznám se, že některé melodie, kterými byly podladěny, si broukám cestou do práce....

Nemusíme se dojímat nad videem a obrázky ani pejsků ani kočiček, ani lidí postižených, stačí, když je budeme brát jako sobě rovné a když si uvědomíme, že máme obrovské štěstí, že jsme na tom o chlup líp... Ale Tobě to asi Smouku říkat nemusím, Ty už víš svoje :-)

Hezký den!

Jdi na stránku: PředchozíPrvní...910111213141516171819...PosledníNásledující
Aktuální stránka: 14 z 25


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.